• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Valla kuzum benim nişan 37+3 de geldi yapış yapış sümüksü kanlı bir akıntı. 37+5 de doğum oldu. 37+4de hastaneye yatırdı doktorum gelip gidip alttan baktılar sabaha kadar eldivenleri hep kanlıydı. Gece 3 ten sonra altıma hasta bezi yayıp komple yatırdılar zaten kalkmadim bir daha ama dediğim gibi hep kan vardı yapış yapış. 5 civarı suyum geldi 8 çeyrekte doğdu. Yani 2 gün içinde oldu bitti. Ama seninki sümüksü değil sanırım. Öyle olsa zaten anlardın dimi. Muayene kaynaklıdır diye düşünüyorum kzuum..

Hayırlısı ile sağlıkla gelsin çok heyecanlı ❤️🥰

Canım bende kızımı 37 civarı aldım kucağıma. 37 bitmiş oluyor zaten üzülecek bir şey yok sağlıkla gelsin yeter hadi hayırlısı ❤️🤲🏻

Canım sağlıkla gelsin inşallah 🥰 siz doğum tariflerini söyledikçe ben heyecanlanıyorum burada 🥰🤲🏻

Hadi hayırlısı canım sağlıkla gelsin inşallah 🥰 ❤️

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Üzülme endişelenme en kısa zamanda kucağına gelecek bebegin inşallah ❤️ bir an önce toparlanıp evladına çabucak kavusman dileğimle ❤️ çok geçmiş olsun ❤️
Sümüksü gibi değil de daha çok normal şeffaf bir akıntımız var ya onun içine karışmış bir kaç damla pembemsi leke şeklinde geliyordu. En son öğlen geldi tekrar gelmedi. Ama akıntım da olmadı o yüzden net bi yorum yapamıyorum 😀 doktor artarsa tekrar gel demişti ama artmadı o yüzden gitmedim bugün. İnşallah yarına kesilmiş olur da korkularım azalır iyice 🥰

annemin hayatta olmasını çok istedigim dönemlerdeyim dediğin yerde kalbimin içi cız etti. Çünkü bu ay sonu annemin seneyi devriyesi.

anneme her an ihtiyacım var gibi ama şuan x3 belki x10 😔

Halledicez arkadaşım, Rabbim güç kuvvet versin 🤲🏼
Bende aynı eksikliği yaşıyorum. Bazen kendimi kandırmakmı dersiniz avutmakmı dersiniz olan her olayı anneme anlatırım diye biriktirdiğimi fark ediyorum. Annen yoksa gerisi hiç okadar yakın olmuyo maalesef. Kimseden bişey istemeye de alışkın değilim. Kayınvalidem bişey yapsa cümle aleme çok yoruldum diye iş görüp herkese anlatıyo. Bir insanın konuşma dakkası bitermi yaa ondan hesap edin. Kocamla başbaşa doğuma gideceğiz en son ona karar verdim. Böylesi daha az stresli. 10 yaşında bi oğlum var onu bırakıcam onu bile anlatacak çocuğa ben baktım diye. 10 yaşındaki çocuk bakımada muhtaç değil halbuki. Ayyy dolmuşum bende çok zorluyorlar bu ara beni. 17 yaşından beri annesizlikle kendi kendimi yetiştirmeye çalıştım bilmediklerimi öğrendim çabaladım. Kendimlede bu konuda gurur duyuyorum ama işte hamilelik duygusallık bazen alt ediyor insanı. Umarım bize her şey daha kolay olur💞

annemin hayatta olmasını çok istedigim dönemlerdeyim dediğin yerde kalbimin içi cız etti. Çünkü bu ay sonu annemin seneyi devriyesi.

Bende aynı eksikliği yaşıyorum. Bazen kendimi kandırmakmı dersiniz avutmakmı dersiniz olan her olayı anneme anlatırım diye biriktirdiğimi fark ediyorum. Annen yoksa gerisi hiç okadar yakın olmuyo maalesef. Kimseden bişey istemeye de alışkın değilim. Kayınvalidem bişey yapsa cümle aleme çok yoruldum diye iş görüp herkese anlatıyo. Bir insanın konuşma dakkası bitermi yaa ondan hesap edin. Kocamla başbaşa doğuma gideceğiz en son ona karar verdim. Böylesi daha az stresli. 10 yaşında bi oğlum var onu bırakıcam onu bile anlatacak çocuğa ben baktım diye. 10 yaşındaki çocuk bakımada muhtaç değil halbuki. Ayyy dolmuşum bende çok zorluyorlar bu ara beni. 17 yaşından beri annesizlikle kendi kendimi yetiştirmeye çalıştım bilmediklerimi öğrendim çabaladım. Kendimlede bu konuda gurur duyuyorum ama işte hamilelik duygusallık bazen alt ediyor insanı. Umarım bize her şey daha kolay olur💞

Kızlar doğum yaptım . Gebelik şekerim vardı bazılarınız hakim sürece . Günde dört defa insülin kullanmama ve diyet uygulamama rağmen maalesef bebekte hipoglisemi çıktı yani şekeri düşük olduğu için küvöze alındı . Bilirubin de yüksek çıktı. Canım çok sıkkın kendi acımı unuttum kapı her açıldığında getirecekler mi acaba diye bakıyorum. Bu şeker hiç ihmal edilmemesi gereken bişeymiş gerçekten. Hala vakti olanlar diyete sıkı sıkı sarılsın 😢
Gözün aydın canım kaçıncı haftadaydın ve sen şu an nasılsın. Bebeğin iyi olacak Allahın izniyle inşallah 💗

Ayy asla evde sütyenle oturamam okurken kaşıntı geldi 🥶 cam açık fayda etmiyor gece 12 hava hala 30 derece gösteriyor ben klimayla aşk yaşıyorum utanmasam banyoda da klima isteyeceğim 😮‍💨
Bende sütyen seven biri değilim hele eve girer girmez çıkarırım bi rahatlarım 😁
Kuplu olan atletlerden öneririm canım çok rahatlık defactodan alıyorum aklında olsun

Aa yaptım ben onu dur

Şu ölçüyle yaptım,
İki tane lohusa şekeri, yaklaşık 400grmdi.
18 sb. su
5bardak şeker
Üç kaşık hibiskus
İki dilim limon
Bir yemek kaşığı kadar karanfil
Dört tane tarçın
(Tercihen Dondurucuda zencefilim vardı ondanda koydum bı parmak kadar)
Kaynattim soğuyunca süzüp küçük siselere koyup dondurucuya attım
Ben baygın şeker sevmiyorum o yüzden beş bardak şeker yaptım, kaynadıktan sonra tadına bakıp şeker de ekleyebilirsiniz kafanıza göre

Gaza süte iyi geliyor diye yaptım, komposto da kaynatacagim malzemesi hazır da onu doğumdan gelince de kaynatabilirim diye koydum kaynatmadim

Doğumdan sonra gelen o yanma hararet hissine de iyi gelir diye düşünüyorum 😂
Ekran alıyorum bende yapacağım eline sağlık hamarat hamiş 😍😍 bu haftadan sonra hastane çantasını toplayacağım alışveriş bitti sayılır 😮‍💨

Sümüksü gibi değil de daha çok normal şeffaf bir akıntımız var ya onun içine karışmış bir kaç damla pembemsi leke şeklinde geliyordu. En son öğlen geldi tekrar gelmedi. Ama akıntım da olmadı o yüzden net bi yorum yapamıyorum 😀 doktor artarsa tekrar gel demişti ama artmadı o yüzden gitmedim bugün. İnşallah yarına kesilmiş olur da korkularım azalır iyice 🥰
Az kaldı ya güzelce dinlen eğer mümkünse yorma bedenini🥰

Eldorin Eldorin nerede ki haberiniz var.mi?

Canım burdayim 🙋🏻‍♀️ evden çalışıyorum ben işler çok yoğun bu ara, taşınma sürecindeyiz, bir yandan oğlumun okulu, diğer yandan hamileliğim çok pislesti ya yatamiyom.kalkamiyom falan... Hiç giremiyorum. Aklimdasini hep. Doğuran var mı ❤️ göremedim hiç 😂

Okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi yürüyerek 2 dakika eve ve benim hastanemde araçla 15 dakika aslında.
Çok iyi geldi Lady mesajın Allah razı olsun şu mesajına bile gözlerim doluyor aşırı duygusalım annemin hayatta olmasını çok istedigim dönemlerdeyim atlatıcam inş

Canım kızlar ❤️ benim için de hala o kadar taze ki hiç annemsiz yapmadım bu hazırlıklarını fiziksel olarak olmasa duygusal olarak güvende hissederdim kendimi. Şimdi o da olmayınca sudan çıkmış balık gibi hissediyorum. 😕 İster 10 yaşında ol ister 65 yaşında anne anneymiş gerçekten... Size kocaman sarılıyorum.🫂

Kızlar doğum yaptım . Gebelik şekerim vardı bazılarınız hakim sürece . Günde dört defa insülin kullanmama ve diyet uygulamama rağmen maalesef bebekte hipoglisemi çıktı yani şekeri düşük olduğu için küvöze alındı . Bilirubin de yüksek çıktı. Canım çok sıkkın kendi acımı unuttum kapı her açıldığında getirecekler mi acaba diye bakıyorum. Bu şeker hiç ihmal edilmemesi gereken bişeymiş gerçekten. Hala vakti olanlar diyete sıkı sıkı sarılsın 😢
Canım benim hem gözün aydın hem geçmiş olsun. Bebeğin şu an emin ellerde içini ferah tut. Doğar doğmaz ayrı kalmak çok çok zordur eminim canijon sıkkın olması çok normal ❤️ inşallah en kısa zamanda toparlayıp gelecek kucağına ❤️

o eksiklik her zaman devam edecek malesef ki ediyor da zaten biz bir şekilde herşeyin üstesinden geleceğiz Allahın izniyle. Mekanları cennet olsun 🤲

.
Canım burdayim 🙋🏻‍♀️ evden çalışıyorum ben işler çok yoğun bu ara, taşınma sürecindeyiz, bir yandan oğlumun okulu, diğer yandan hamileliğim çok pislesti ya yatamiyom.kalkamiyom falan... Hiç giremiyorum. Aklimdasini hep. Doğuran var mı ❤️ göremedim hiç 😂
Var olmaz mı, dördüncü bebisimiz oldu, kolay gelsin, iyi ol da gerisi yavaş yavaş hallolur ❣️

Canım kızlar ❤️ benim için de hala o kadar taze ki hiç annemsiz yapmadım bu hazırlıklarını fiziksel olarak olmasa duygusal olarak güvende hissederdim kendimi. Şimdi o da olmayınca sudan çıkmış balık gibi hissediyorum. 😕 İster 10 yaşında ol ister 65 yaşında anne anneymiş gerçekten... Size kocaman sarılıyorum.🫂
Geçmeyecek. Alışıyorsun canım benim . Her anında da anımsıyorsun geride yığınlarca keşke kalıyor. Keşke ile başlayan bir sürü cümle. Ama tek teselli ettiğim gördüm yaşadım biliyorum bir sürü anımız var ve torununa her zaman bahsedeceğim anlayacağım bir sürü yaşanmışlık var ya olmasaydı ? Mekanları cennet olsun 🤲

İnan ki hissettiğin boşluğu, eksikliği, yokluğu, kimsesizliği o kadar iyi anlıyorum ki arkadaşım.

Diyorlar ya anne varsa sarılırsın, yoksa dağılırsın. Tam olarak öyle işte. Hormonların da etkisiyle sürekli aynı şeyler dönüyor insanın içinde. Annem olsa şöyle yapardı, annem olsa böyle yapardı, annem olsa yanımda olurdu

Yazdığın her şeyi kelimesi kelimesine biliyorum inan ki. Rabbim evlatlarımızı annesizlikle sınamasın inşallah. Yaşadıklarımı düşündükçe çocuğumun aynı şeyleri yaşama ihtimali bile beni çok üzüyor.

Arkadaşımın babannesi 90 yaşinda vefat etti. Babası o kadar üzüldü, o kadar ağladı ki biri en son çok yaşlıydı üzülme deyince, istersen bin yaşında olsun benim annemdi dedi.

O zaman ne demek istediğini anlamamıştım. Duygusal olarak güvende hissedememek işte hepimizin yürek sızısı bu sanırım arkadaşım.

Arkadaşlar merhabalar hepinize ben dün 36 + 0’da doktora gittim. Doktor ilk başta ölçtü ölçümlerinin hepsi 34 haftayla uyumlu çıktı sonra kilosunun 2300 gram olduğunu söyledi. Sonra bu kadar geriden gelmesi normal değil deyip tekrar ölçüm yaptı ve bu sefer bel çevresi hariç haftası ile uyumlu buldu kilosunu da 2650 gram olduğunu söyledi. Bel çevresi 34 haftayla uyumlu çıkınca haftaya tekrar gel düzenli kontrol edelim dedi. Sonra sorun var mı diye sordugum zaman hayır merak etme sorun yok ama düzenli takip edelim dedi ama içime bir kurt düştü 🥺
36/37 den sonra haftada 1 çağırıyorlar, 40 dan sonrada 2 günde 1. Normal prosedür telaş yapma :) Herşey yolunda gidecek

Diyorlar ya anne varsa sarılırsın, yoksa dağılırsın. Tam olarak öyle işte. Hormonların da etkisiyle sürekli aynı şeyler dönüyor insanın içinde. Annem olsa şöyle yapardı, annem olsa böyle yapardı, annem olsa yanımda olurdu
Bende öyleyim. Evlendigimde yanımda olamadı en güzel günlerimi göremedi hamileyim yanımda yok diyorum ki cocugu mu bırakabilecegim ananeside yok diyorum hep. Bu döngü devam edecek arkadaşım ayyy neyse tamam konustukca daha üzülücez bu kadar yeter . Bizde anne oluyoruz bak onlar bu halimizi görse çok üzülürlerdi o yüzden bizim kavuşmalarımız ahirete kaldı bu dünyanın ayrılıgından ne olacak diye teselli edelim kendimizi lütfen 💐

Back
X