2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
kızlar benim de bugün doktor kontrolüm vardı sabahtan gittim bu sefer alttan muayene oldum yine ağrılarım sancılarım çok olduğu için ve üç santim açılma var rahim boyu kısalmış doktor böyle giderse 38. haftayı sen çok bekleyemiceksin umarım inşallah bu iki hafta güzel geçer ve bebek 38 haftada doğar dedi 28 Haziran’a gün verdi eğer durmaz da sancıları sıklaşırsa diye bebiş 3 kg olmuş bana sadece yatmamı söyledi ağır işler ve yürüyüş kesinlikle yasakladı hareketlerini bile dikkat ederek adımlarını bile dikkatle at şu iki haftayı çok iyi değerlendir dedi buna çok canım sıkıldı ben hiç yatmayı seven biri değilim beni en çok zorlayacak şey bu olacak sanırım bu iki hafta bir de fitil verdi açılmadan dolayı enfeksiyona karşı benim son durumum bu😔

Ay kizlar cok şekersiniz yaa hepimizin ayni fikirde olmasına kac puan benimde hic hevesimde yok enerjimde ayıp olmasin bari diye cikolata alacağım galiba banada kimse gelsin istemiyorum hastaneye esimi sık sık tembih edicem fotoğraf paylasimi yapacaksan eve gecince yap diye 😅😅 bizim burda böyle seyler çok popüler benle yakin dogurunlar acayip seyler yapinca toplum baskısı kendini kötü hissettiriyor.el emeğiyle yapan arkadasimada kocaman alkış cok şeker olmuş

Bana diyorlar ki krem kullanırsan bebek meme reddi yapar emmez falan lansinoh bende aldım ama korkuyorum yani
Kokusu yok, tadı yok ki tadına baktım rahatsız eder.mi acaba diye, hem emzirdikten sonra sürüyoruz, tekrar emzirene kadar ne kadarlik kısmı kalıyordur ki 🤷🏻‍♀️

Yuva kurma iç güdüsü, hayvanlarda ve insanlarda görülen bı belirti, biliyorum bunu, bebek gelmeden herşey temizlensin düzenlensin ,yavru gelecek yuva olsun modu, oğlumda yaşamıştım bı gün kalktım full enerji iki gün falan öyle temizlik yaptı, hatta dedim dogurmayacak gibiyim çok hafifim iyiyim falan, üzerine doğurdum 😂 😂

Ben yapmasam kim yapacak, eşim birini bulalım camlar için dip köşe icin diyorda, ben tam "eve yardımcı gelmeden bı temizleyeyim pis görmesinler" kafasında olduğum için anlamı kalmıyor ki 😂😂

Cami sildim bile, kahve icicem şimdi 😂😂
Bana da abla geldi arkadaşım 2 gün dip köşe sonrasında da 2 günde bir sil süpür yapıyorum 🥲🥲🥲🥲

Ya kizlar bide su hastane odasi süslemedir cikolatadir hediyeliklerdir o isleri naptiniz hic benlik işler değil ama bu sefer kizim olucak ya acaba yapsam mi diyorum azda olsa birseyler
Ben de bi heveslendim gibi oldu ama geçti sanırım 🤣🤣🤣🤣

Kızlar bugün kuzenimden bir bilgi duydum belki bilen vardır paylaşayım 😅 kendisi yurtdışında yaşıyor. Gögüs uçları için doktor tahin almasını söylemiş. Bir köşede beklet bütün yağ üzerine çıksın doğumdan itibaren düzenli olarak o yağı gögüs uçlarına sür asla yara olmaz demiş. Bebek emmeden önce pamuk ve su ile silebilirsin demiş.

Orada bu şekilde bir yol izleniyormuş
Benim hazır bekliyor, çatlama falan olursa göğüs ucunda diye de bal, sizlamayi bı tik rahatlatıyor, daha hızlı kapanıyor catlak

Kızlar bugün kuzenimden bir bilgi duydum belki bilen vardır paylaşayım 😅 kendisi yurtdışında yaşıyor. Gögüs uçları için doktor tahin almasını söylemiş. Bir köşede beklet bütün yağ üzerine çıksın doğumdan itibaren düzenli olarak o yağı gögüs uçlarına sür asla yara olmaz demiş. Bebek emmeden önce pamuk ve su ile silebilirsin demiş.

Bende bunu ilk hamile olduğumu öğrenince gördüm instada biriktirip sürdüm bı iki kez baya yumuşattı bakalım deneyimledikce gorcez

Evet sosyal medya hesaplarında gördüm ben de. Ne kadar etkili bilmiyorum.
kızlar benim de bugün doktor kontrolüm vardı sabahtan gittim bu sefer alttan muayene oldum yine ağrılarım sancılarım çok olduğu için ve üç santim açılma var rahim boyu kısalmış doktor böyle giderse 38. haftayı sen çok bekleyemiceksin umarım inşallah bu iki hafta güzel geçer ve bebek 38 haftada doğar dedi 28 Haziran’a gün verdi eğer durmaz da sancıları sıklaşırsa diye bebiş 3 kg olmuş bana sadece yatmamı söyledi ağır işler ve yürüyüş kesinlikle yasakladı hareketlerini bile dikkat ederek adımlarını bile dikkatle at şu iki haftayı çok iyi değerlendir dedi buna çok canım sıkıldı ben hiç yatmayı seven biri değilim beni en çok zorlayacak şey bu olacak sanırım bu iki hafta bir de fitil verdi açılmadan dolayı enfeksiyona karşı benim son durumum bu😔
Canım, zor kısımları geçtik Allahın izniyle. Haftan iyi. Her bir gün bile kârdır. Bebeğin kilosu falan da geri değilse su an, her şekilde 3 kg ı bulur doğuma kadar. 🥰

Benim düşündüğüm sende zaten iki çocuk var. Buna rağmen nasıl yatacaksın ?

Evet sosyal medya hesaplarında gördüm ben de. Ne kadar etkili bilmiyorum.

Canım, zor kısımları geçtik Allahın izniyle. Haftan iyi. Her bir gün bile kârdır. Bebeğin kilosu falan da geri değilse su an, her şekilde 3 kg ı bulur doğuma kadar. 🥰

Benim düşündüğüm sende zaten iki çocuk var. Buna rağmen nasıl yatacaksın ?
Üç çocuk bacım aynen ne kadar yatabilirim kendi kendime kızıyorum hep bu haltları yedim😒yemek derdi olmasa yatardım ama benim küçüğüm sadece ev yemeği yiyor asla hazır bişey yemiyor diğerleri kendi hazırlıyor bi onu düşünüyorum e altı besleniyor hala daha 22 aylık teyzesi bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Kızlar ben geldim 🤦🏻‍♀️ doktor dedi ki "bu bebisin doğası kaçmış, hiç oturma sen, bebeğin haftası da ileride 39+2 görünüyor üç buçuk kiloyu da geçmiş doğası gelmezse 4kiloyu zor çıkarırsın, su iç full tempo, oturmak asla yok" 😏 tahlillerde güzel doğum öncesi için tedbiren alınmış sancım var diye bı sıkıntı yok dedi, şimdi nst sırası bekliyorum

Kızlar ben geldim 🤦🏻‍♀️ doktor dedi ki "bu bebisin doğası kaçmış, hiç oturma sen, bebeğin haftası da ileride 39+2 görünüyor üç buçuk kiloyu da geçmiş doğası gelmezse 4kiloyu zor çıkarırsın, su iç full tempo, oturmak asla yok" 😏 tahlillerde güzel doğum öncesi için tedbiren alınmış sancım var diye bı sıkıntı yok dedi, şimdi nst sırası bekliyorum
Ohh ne güzel haber bacım dra deseydin ben zaten hiç yerimde durmuyorum daha ne yapayım 😂 şaka bı yana sağlıkla gelsin bebisin inşallah kolaylıkla hayırla dogurrusun

Ohh ne güzel haber bacım dra deseydin ben zaten hiç yerimde durmuyorum daha ne yapayım 😂 şaka bı yana sağlıkla gelsin bebisin inşallah kolaylıkla hayırla dogurrusun
Dedim kız, ben bugün cam sildim full temizlik yaptım benim rutinimde oturmak yok dedim, yeterli gelmemiş yürüyeceksin dedi, meyveyi de bı kes sen bakalım dedi bende yemek yiyemiyorum meyve çok tüketiyorum dedim, su iç meyve yok dedi 😂😂
Yemek hoşuma gitmiyor sıcaktan, meyve, kaşar düzenim böyleydi bu ara 😒
Abartmisim 🤦🏻‍♀️😂

Dedim kız, ben bugün cam sildim full temizlik yaptım benim rutinimde oturmak yok dedim, yeterli gelmemiş yürüyeceksin dedi, meyveyi de bı kes sen bakalım dedi bende yemek yiyemiyorum meyve çok tüketiyorum dedim, su iç meyve yok dedi 😂😂
Yemek hoşuma gitmiyor sıcaktan, meyve, kaşar düzenim böyleydi bu ara 😒
Abartmisim 🤦🏻‍♀️😂
Bu ara sıcaktan bende aynıyım soğuk soğuk meyveleri tepiyorum valla inşallah oğluma gitmiştir benimde 😁

Kızlar hamilelikte nioli yağını kullanan var mı bir sorun vs yarattı mı
Ben iç çamaşırlarıma damlatıyordum bitene kadar kullandım bir sorun da olmadı ütüledikten sonra o sıcaklığı ile damlayıp öyle kaldırıyordum. Yanma kaşıntı vs alıyor ferahlık veriyor

Ben iç çamaşırlarıma damlatıyordum bitene kadar kullandım bir sorun da olmadı ütüledikten sonra o sıcaklığı ile damlayıp öyle kaldırıyordum. Yanma kaşıntı vs alıyor ferahlık veriyor
Bende denemeyi düşünüyorum çünkü idrar yolu enfeksiyonundan ilaçlarla kurtulamiyorum

Var olmami :işsiz: bayram bana ağır geldi kurban eti yemekten fenalık gelmişti ki çıkardım çoğunu bugünlerde de devam ediyor şuan kusmamak için direniyorum mesela :KK12:
etle mi alakalı bizim evde de hergün pişiyor hala ama sınırlı yiyorum ki dişlerim zaten yedirmiyor doğru düzgün bişey doğumdan hemen sonra ilk işim dişçi yolu olacak

Benim hazır bekliyor, çatlama falan olursa göğüs ucunda diye de bal, sizlamayi bı tik rahatlatıyor, daha hızlı kapanıyor catlak
Sevabına keşke biri bu bilgileri toparlasa liste yapsa 🙈 baya iyileştirme seçeneği var.
Kızlar hamilelikte nioli yağını kullanan var mı bir sorun vs yarattı mı
Ben ara ara damlatıyordum ilk dönemlerde çamaşırıma. İdrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim bi dönem olmuştu. Sıkıntı olmaz bence.

Ben de doktordan geldim . Bizim kız da iyi çok şükür haftasıyla uyumlu 3200 olmuş dedi seni haftaya doğurtalım mı diyor doktor.
Çünkü 25 30 arası izinliymiş ayyy çok kötü oldu bu ya napıcam ben 😣 Daha kanala girmemiş her gün 1 2 saat yürüyüş pilates hepsini yap haftaya gel bir alttan muayene edelim o zamana kadar bir karar verebilirsin dedi. 23 24 ü gibi fitille başlatabiliriz eğer rahim ağzı uygun olursa dedi . O tarihte 38+5 gibi oluyorum o tarihler aslında güzel de müdahale olsun istemiyorum pek napıcam bir akıl verin kızlar 😢

Back
X