2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
etle mi alakalı bizim evde de hergün pişiyor hala ama sınırlı yiyorum ki dişlerim zaten yedirmiyor doğru düzgün bişey doğumdan hemen sonra ilk işim dişçi yolu olacak
Normald de çok et yiyen biri değilim ama kurbandan beri et midemi daha çok tetikledi hele kurban eti dahada ağır oluyo ama şu aralar yemedende midem bulanıyor

yanma yok faxla şükür de ben ilk dört aya yakın bulantıdan dolayı hayattan kopuk yaşadım resmen hatta benim bulantım 4 buçuk hafta da başlamıştı ve şimdilerde de başlayınca o kara günlere dönme korkusu geldi hemen

Bende üçüncü trimesterden itibaren var her gün prilam içiyorum geçen içmedim geçmiştir diye, kahvaltıda ne yediysem çıkardım. Artı rennie içiyorum
tek değilmişim ya prilam bende de var içmedim doktora sormadan son haftalarda bişry olmuyorsa bende içim hemen ya

ekmeği ben çok özledim yaa bulantı içinde olsa yemeye korkuyorum ilk aylarda evet ekmek atınca rahatlatıyordu şimdi şekerden tamamen kestim ama anladım ki bu bulantılar çok normalmiş

Sancı var mı diyor kasılma var dedim, normal doğum.mu dedi evet dedim, aralarında konuşarak gittiler

Off stresten doğurucam
Dur stres yapma hemen kaç haftalık hamileydin bacım sen ayrıca dogarsada kilosu vs tamamlamış niye panik yapıyorsun bacım dualarım seninle hayırlı haberler ver bizede

Haziran sonu tatile giden Dr lar ve bunu da yeni söylüyor di mi ?

İnsan strese sokuyor düşüncesi. Belki kendiliğinden gelecek bebek öncesinde ama görünen bi işaret yokken, ben su zaman yokum, öncesinde şöyle yapalım diyince gerilmemek mümkün değil. Dur bakalım ne olacak bacım.. hem 38+5 iyi bi zaman. Hatta ideal. Ama şekli nasıl olacak
Sancı var serum yapılsın dediler yine ve yine
Dur bakalım. Hidrasyondan sonra genelde sancılar geçiyor bacım. duam seninle. Senle aramda 3-4 gün vardı galiba. İkimiz de 37. Haftadayız sanırım. Ben 36+4sem, sen de 36+0 yada 1 olmalısın.

Dur stres yapma hemen kaç haftalık hamileydin bacım sen ayrıca dogarsada kilosu vs tamamlamış niye panik yapıyorsun bacım dualarım seninle hayırlı haberler ver bizede
Doğurmaya stres yapmadım bebeğe birşey olmasın da, böyle kendi aralarında konuşması beni hep geriyor, 37.haftadayim canım

Evet şimdi ki muayenede söyledi öyle bir zaman ki tam benim doğurabilecek zamanlarım da gidiyor ve baska doktor alternatifim yok şuanda Bebiş kanala girse veya rahim ağzım açılmaya başlasa ya da düzenli sancım olsa tamam zaten doğmaya hazırlanıyor deyip biraz müdahale edebilirdik belki ama şuan hiç öyle belirtiler de yok . Allah yardımcımız olsun

Salı günü bu asagıdaki nst ye iyi dedi, gönderdi beni Dr.

Bunun çok daha azı için, hidrasyondan sonra sancı istenilen kadar azalmadığından, şehir hastanesinde yatış yaptılar.

Vaalbara nın sancıları düzenli ve siddeti de yüksek. Hidrasyondan sonra düşmezse alttan muayene edecekler ona göre karar verecekler. İns gerek kalmaz

Eklentiler

• IMG_5921.webp
    75,3 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…