- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.321
kötü kalpli miyim ben yaa başkasında da qynı şeyler olunca bir rahatlıyorumBenimde sabahları bı gelip gidiyor, hafif kahvalti gaviscon içip idare ediyorum
Normald de çok et yiyen biri değilim ama kurbandan beri et midemi daha çok tetikledi hele kurban eti dahada ağır oluyo ama şu aralar yemedende midem bulanıyoretle mi alakalı bizim evde de hergün pişiyor hala ama sınırlı yiyorum ki dişlerim zaten yedirmiyor doğru düzgün bişey doğumdan hemen sonra ilk işim dişçi yolu olacak
yanma yok faxla şükür de ben ilk dört aya yakın bulantıdan dolayı hayattan kopuk yaşadım resmen hatta benim bulantım 4 buçuk hafta da başlamıştı ve şimdilerde de başlayınca o kara günlere dönme korkusu geldi hemenAramızda 3 gün fark var sadece ve benim de yaklaşık 1 haftadır bulantım var. Üstelik hamileliğimde en fazla toplasan 1-2 hafta bulantım olmuştur. Mideye baskı yaptıkları için bulantı oluyor diye düşünüyorum. Zaten mide sıkışıklığından dolayı doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum
Mide yanması zaten 2 aydır mahvediyor. Yanma varsa o çok normal artık maalesef.
tek değilmişim ya prilam bende de var içmedim doktora sormadan son haftalarda bişry olmuyorsa bende içim hemen yaBende üçüncü trimesterden itibaren var her gün prilam içiyorum geçen içmedim geçmiştir diye, kahvaltıda ne yediysem çıkardım. Artı rennie içiyorum
Ayy çok heyecanlı. Zamanında geldi sanki senin ya. Sağ salim hayırlısıyla gelsinSancı var mı diyor kasılma var dedim, normal doğum.mu dedi evet dedim, aralarında konuşarak gittiler
Off stresten doğurucam
Sancın düzenliyse doktora sormaya gidiyolardırSancı var mı diyor kasılma var dedim, normal doğum.mu dedi evet dedim, aralarında konuşarak gittiler
Off stresten doğurucam
ekmeği ben çok özledim yaa bulantı içinde olsa yemeye korkuyorum ilk aylarda evet ekmek atınca rahatlatıyordu şimdi şekerden tamamen kestim ama anladım ki bu bulantılar çok normalmişSağlık ocağında fsh bakılabiliyor muymuş?
Boşuna kadın doğum randevusu kovalıyoruz.
Ben yine de şüpheliyim. Bizim sağlık ocağına sorsam yok derler.
İnan kim olursa olsun, çok sevdiğin iyi anlaştığın annen de bacın da olsa, lohusalıkta o elektriklenme illa oluyor. Bdv topiği böyle konularla dolu. Evet bebek bakımı ev işlerinde süper yardım, ama bir süre geçince herkes kendi duzenine düşüyor. Bakım veren gitsin isteniyor.
Kv nin eline sağlık o da sizin için ekinden geleni yapıyor.Öp başına koy. bak burada ne Kv ler var. Misal benimki doğuma gelmeye çalışır. Kendi bi iş yapmadığı halde tribünlere oynar. Kendine hizmet ettirir. Kaos insanı. Ne gelsin istiyorum, ne hediye versin, ne sesini duyayım.
İnan ben de çok ağırlaştım. Kızıma hamileyken böyle değildim. Bu kadar değildim. Evde ağır çekimde bir odadan diğerine yürüyorum. Yere düşen bi şeyi asla alamıyorum. Eğilip kalkmak en büyük sıkıntım. Hem kütlem ağır, dizlerimi kırıp tekrar ayağa kalkarken vücudumu kaldıramıyorum. Hem de karnım o kadar büyük ki dizlerimi kırmama engel oluyor.
Bu sebeple 1-2 haftadır sandalyede namaz kılıyorum. Öyle rahatmış ki. Önceden yere oturarak kılıyordum. Secdeye gidip gelmek olaydı.
Yere almam gereken bi şey düşerse ayak parmaklarımla kıstırıp almaya çalışıyorum.Kızım evdeyse onu çağırıyorum. Sen de egilme.
Gece WC ye kalktığımda bulantı hissi oluyor. Bi de sabah uyandığımda.. bazen gidip bi parça ekmek atıyorum ağzıma. Kesiyor.
Dur stres yapma hemen kaç haftalık hamileydin bacım sen ayrıca dogarsada kilosu vs tamamlamış niye panik yapıyorsun bacım dualarım seninle hayırlı haberler ver bizedeSancı var mı diyor kasılma var dedim, normal doğum.mu dedi evet dedim, aralarında konuşarak gittiler
Off stresten doğurucam
Haziran sonu tatile giden Dr larBen de doktordan geldim . Bizim kız da iyi çok şükür haftasıyla uyumlu 3200 olmuş dedi seni haftaya doğurtalım mı diyor doktor.
Çünkü 25 30 arası izinliymiş ayyy çok kötü oldu bu ya napıcam benDaha kanala girmemiş her gün 1 2 saat yürüyüş pilates hepsini yap haftaya gel bir alttan muayene edelim o zamana kadar bir karar verebilirsin dedi. 23 24 ü gibi fitille başlatabiliriz eğer rahim ağzı uygun olursa dedi . O tarihte 38+5 gibi oluyorum o tarihler aslında güzel de müdahale olsun istemiyorum pek napıcam bir akıl verin kızlar
Dur bakalım. Hidrasyondan sonra genelde sancılar geçiyor bacım.Sancı var serum yapılsın dediler yine ve yine
Doğurmaya stres yapmadım bebeğe birşey olmasın da, böyle kendi aralarında konuşması beni hep geriyor, 37.haftadayim canımDur stres yapma hemen kaç haftalık hamileydin bacım sen ayrıca dogarsada kilosu vs tamamlamış niye panik yapıyorsun bacım dualarım seninle hayırlı haberler ver bizede
Stresin öyle doğal ki ben de heyecan yaptım burada. Merak ettim nst yi.Doğurmaya stres yapmadım bebeğe birşey olmasın da, böyle kendi aralarında konuşması beni hep geriyor, 37.haftadayim canım
Ağrın sızın var mı bacım ?Bu sefer unutmadım
Eki Görüntüle 3604415
Evet şimdi ki muayenede söyledi öyle bir zaman ki tam benim doğurabilecek zamanlarım da gidiyor ve baska doktor alternatifim yok şuandaHaziran sonu tatile giden Dr larve bunu da yeni söylüyor di mi ?
İnsan strese sokuyor düşüncesi. Belki kendiliğinden gelecek bebek öncesinde ama görünen bi işaret yokken, ben su zaman yokum, öncesinde şöyle yapalım diyince gerilmemek mümkün değil. Dur bakalım ne olacak bacım.. hem 38+5 iyi bi zaman. Hatta ideal. Ama şekli nasıl olacak
Güzel sancı var hissediyor musunBu sefer unutmadım
Eki Görüntüle 3604415
Doktoruna yine danış canım, ben geçen hafta yazdırdım bir şey olsa bana içme derdi sanırımtek değilmişim ya prilam bende de var içmedim doktora sormadan son haftalarda bişry olmuyorsa bende içim hemen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?