2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Ağrın sızın var mı bacım ?
Bi şey hissediyor musun ?
Kasılma var, kasilima olduğu zaman sancı gibi değilde rahatsızlık sıkışmış gibi bı his var, sancı hissetmiyorum, gece uyku arasında regl ağrısı hissetmiştim şimdi de muayeneden sonra hissettim ama normalim yani

Aha nstde gerçek sancı böyle oluyormuş bu ufaklık gelmeye niyetlenmesin ne bu acele
Evde sakin kafa bir düşün bence, hafta olarak ideal oluyor doktorun giderse daha stresli olabilir senin için.

Ben o konunun sırrına eremedim. Yani kasılma var ama sancı değil lakin nst de yüksek sancı görünüyor

Ben o konunun sırrına eremedim. Yani kasılma var ama sancı değil lakin nst de yüksek sancı görünüyor
Ya bu probların kemerlerini biraz fazla sıksalar değişiyor sancı kısmı benim bugünkünde hep 38 39 40 gösterdi ne azaldı ne arttı bağladığı kemerden bence bilmiyorum ben hiç bır sey hissetmedim

Evet serumdaym, 39.haftada ileride dedi bı saat önce doktor ama doğası yok dedi üç buçuk kiloyu geçmiş meyveyi kes hep yürü hareket et dedi. Anlamadım ben bu işi
Gelesi var ama doktoramı çaktırmamış acaba gelişimi falan herşey iyi gibi. Doğum ağrısı adet ağrısı gibi diyorlar. Onuda yaşıyorsun. Bi takım sinyaller var gibi. Hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun inş.

Şimdi ben bişey sorucam. 35+4 üz biz. 36.haftanın içindesin yazıyo alttaki bilgide. Ben 35 mi 36 haftalıkmıyım? Yani prematüre sınırını ne zaman aşıcaz tam olarak? Benim bebişkomda gelme sinyalleri yolluyo kasılmam oluyor diye ben kendimi dinlenmeye aldım. Ne zaman artık bir oh çekip kasılmada olsa işimi gücümü yapsam?

Ne bileyim gelesi kaçmış çocuğun oturma hiç dedi bana
ANlamadim ben bu isi

36.haftanin içindesin canım 36yi dolduracaksin 35+6olxugu zaman

Ooh doktor tam olarak istediklerini söylemiş daha çok kıpır kıpır olabileceksin özgürsün kuşlar gibiii
3.5kiloyu da geçmiş ne denir boncuk konduralım

Ne bileyim gelesi kaçmış çocuğun oturma hiç dedi bana
ANlamadim ben bu isi
Ay sanki hiç oturduğu var da !
Bana bağla sen o Dr u anlatayım nasıl bi atom karınca oldugunu
35+6 olunca bitiyomu yani prematüre riski? Sonrası normal zamanmı sayılcak?
Su an 36yo bitiriyorsun. 37. Haftadan sonra prematüre sayılmıyor bebekler. Bir haftan daha var benim bildiğim

Doğurmaya stres yapmadım bebeğe birşey olmasın da, böyle kendi aralarında konuşması beni hep geriyor, 37.haftadayim canım
Ben bile burdan heyecanlandim panikledim haklısın olmaz bebisine bişey Allah'ın izniyle ona emanet bakalım sürecin ne gösterecek bacım dogarsada hayırla sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah

Hala donu olmayanlara son uyarı

Kızzz benimde var hala alıyorum korkumdan bugün yine bişeyler istedim internetten allahtan üç hafta önce hazır ettim bende herşeyimi dünde şikolata yapıverdim süsledim sadece kuaföre gitmeliyim kankacım

Serumun yarısında başka bı doktor dedi durdurmayın kadının sancısını akışına bırakın şu durumda buna gerek yok dedi çıkardı serumu suyun sancın gelirse acile gel dedi, konuştuk kasılma dışında arada hafif regl sancısı dışında birşey hissetmiyorum dedim, artarsa takip edip gel dedi, tamm dedim

Orada beklemektense evde bekleyeyim zaten, oğluşum babasıyla bekledi beni görünce koşup sarıldı çok özledim annem seni diyor bırakıp doğuma gitmek zor geliyor en iyisi oğlumla beklerim evde, şimdilik bı rahatsizligim yok benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…