- 27 Ekim 2023
- 7.568
- 20.788
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.341
Kasılma var, kasilima olduğu zaman sancı gibi değilde rahatsızlık sıkışmış gibi bı his var, sancı hissetmiyorum, gece uyku arasında regl ağrısı hissetmiştim şimdi de muayeneden sonra hissettim ama normalim yaniAğrın sızın var mı bacım ?
Bi şey hissediyor musun ?
yarın sabah randevum var sorarım gidince canımDoktoruna yine danış canım, ben geçen hafta yazdırdım bir şey olsa bana içme derdi sanırım
Aha nstde gerçek sancı böyle oluyormuş bu ufaklık gelmeye niyetlenmesin ne bu aceleBu sefer unutmadım
Eki Görüntüle 3604415
Evde sakin kafa bir düşün bence, hafta olarak ideal oluyor doktorun giderse daha stresli olabilir senin için.Evet şimdi ki muayenede söyledi öyle bir zaman ki tam benim doğurabilecek zamanlarım da gidiyor ve baska doktor alternatifim yok şuandaBebiş kanala girse veya rahim ağzım açılmaya başlasa ya da düzenli sancım olsa tamam zaten doğmaya hazırlanıyor deyip biraz müdahale edebilirdik belki ama şuan hiç öyle belirtiler de yok . Allah yardımcımız olsun
Ben o konunun sırrına eremedim. Yani kasılma var ama sancı değil lakin nst de yüksek sancı görünüyorKasılma var, kasilima olduğu zaman sancı gibi değilde rahatsızlık sıkışmış gibi bı his var, sancı hissetmiyorum, gece uyku arasında regl ağrısı hissetmiştim şimdi de muayeneden sonra hissettim ama normalim yani
Ya bu probların kemerlerini biraz fazla sıksalar değişiyor sancı kısmı benim bugünkünde hep 38 39 40 gösterdi ne azaldı ne arttı bağladığı kemerden bence bilmiyorum ben hiç bır sey hissetmedimBen o konunun sırrına eremedim. Yani kasılma var ama sancı değil lakin nst de yüksek sancı görünüyor
Evet serumdaym, 39.haftada ileride dedi bı saat önce doktor ama doğası yok dedi üç buçuk kiloyu geçmiş meyveyi kes hep yürü hareket et dedi. Anlamadım ben bu işi
Gelesi var ama doktoramı çaktırmamış acabaEvet serumdaym, 39.haftada ileride dedi bı saat önce doktor ama doğası yok dedi üç buçuk kiloyu geçmiş meyveyi kes hep yürü hareket et dedi. Anlamadım ben bu işi
Ne bileyim gelesi kaçmış çocuğun oturma hiç dedi banaGelesi var ama doktoramı çaktırmamış acabagelişimi falan herşey iyi gibi. Doğum ağrısı adet ağrısı gibi diyorlar. Onuda yaşıyorsun. Bi takım sinyaller var gibi. Hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun inş.
36.haftanin içindesin canım 36yi dolduracaksin 35+6olxugu zamanŞimdi ben bişey sorucam. 35+4 üz biz. 36.haftanın içindesin yazıyo alttaki bilgide. Ben 35 mi 36 haftalıkmıyım? Yani prematüre sınırını ne zaman aşıcaz tam olarak? Benim bebişkomda gelme sinyalleri yolluyo kasılmam oluyor diye ben kendimi dinlenmeye aldım. Ne zaman artık bir oh çekip kasılmada olsa işimi gücümü yapsam?
Kızlar ben geldimdoktor dedi ki "bu bebisin doğası kaçmış, hiç oturma sen, bebeğin haftası da ileride 39+2 görünüyor üç buçuk kiloyu da geçmiş doğası gelmezse 4kiloyu zor çıkarırsın, su iç full tempo, oturmak asla yok" tahlillerde güzel doğum öncesi için tedbiren alınmış sancım var diye bı sıkıntı yok dedi, şimdi nst sırası bekliyorum
35+6 olunca bitiyomu yani prematüre riski? Sonrası normal zamanmı sayılcak?36.haftanin içindesin canım 36yi dolduracaksin 35+6olxugu zaman
Ay sanki hiç oturduğu var da !Ne bileyim gelesi kaçmış çocuğun oturma hiç dedi bana
ANlamadim ben bu isi
Su an 36yo bitiriyorsun. 37. Haftadan sonra prematüre sayılmıyor bebekler. Bir haftan daha var benim bildiğim35+6 olunca bitiyomu yani prematüre riski? Sonrası normal zamanmı sayılcak?
Ben bile burdan heyecanlandim panikledim haklısınDoğurmaya stres yapmadım bebeğe birşey olmasın da, böyle kendi aralarında konuşması beni hep geriyor, 37.haftadayim canım
Sancın var bacım Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah hayırlı haberler veresin inşallahBu sefer unutmadım
Eki Görüntüle 3604415
Hala donu olmayanlara son uyarıSancın var bacım Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah hayırlı haberler veresin inşallah
KızzzHala donu olmayanlara son uyarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?