- 8 Ağustos 2011
- 12.644
- 15.003
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.361
Allahın sevgili kuluSerumun yarısında başka bı doktor dedi durdurmayın kadının sancısını akışına bırakın şu durumda buna gerek yok dedi çıkardı serumusuyun sancın gelirse acile gel dedi, konuştuk kasılma dışında arada hafif regl sancısı dışında birşey hissetmiyorum dedim, artarsa takip edip gel dedi, tamm dedim
Ya öyle zaten, ben rahatsız değildim ki kasilmaktan hafif ağrıdan, evde bekliyordum rahat rahat, bı telaş yaptırıyorlar insanaAllahın sevgili kulu
Hadi eve şimdi. Doğal süreci bekleyeceğiz.
Aslında şu an benden bi farkın yok. Hepimiz aynı şeyi beklemiyor muyuz ? Her an olabilecek şeyi
Hurma yiyorum, sürekli de hareket halindeyken ileri geri silme hareketi gibi egzersizler var ya çömelerek onu yapıyorum, ananas 34ten beri yiyorum, hayırlısı olsun bakalım bekleyelim böyle ne kadar bekleyecekVaalbara ay bir saat kestireyim dedim neler olmuş kuzum vakti dolduysa gelmesini hizlandirmak icin sandalyeye oturup oturup kalk,hurma ye ananas ye ,adacayi ,papatya cayi iç haydi bismillah beni heyecanlandırdın burda hayirla gelsin
Evine geçmen cok daha iyi bence canim hastanede girip cikip elleriyle mahfediyolar insani tramva oluyor sen zaten az cok anlarsin dogurdugunu evinde dogurmayi bekle bacim aynen hareketlere devamHurma yiyorum, sürekli de hareket halindeyken ileri geri silme hareketi gibi egzersizler var ya çömelerek onu yapıyorum, ananas 34ten beri yiyorum, hayırlısı olsun bakalım bekleyelim böyle ne kadar bekleyecek
Meyvenin ne zararı varmış kiDedim kız, ben bugün cam sildim full temizlik yaptım benim rutinimde oturmak yok dedim, yeterli gelmemiş yürüyeceksin dedi, meyveyi de bı kes sen bakalım dedi bende yemek yiyemiyorum meyve çok tüketiyorum dedim, su iç meyve yok dedi
Yemek hoşuma gitmiyor sıcaktan, meyve, kaşar düzenim böyleydi bu ara
Abartmisim
Ben de doktordan geldim . Bizim kız da iyi çok şükür haftasıyla uyumlu 3200 olmuş dedi seni haftaya doğurtalım mı diyor doktor.
Çünkü 25 30 arası izinliymiş ayyy çok kötü oldu bu ya napıcam benDaha kanala girmemiş her gün 1 2 saat yürüyüş pilates hepsini yap haftaya gel bir alttan muayene edelim o zamana kadar bir karar verebilirsin dedi. 23 24 ü gibi fitille başlatabiliriz eğer rahim ağzı uygun olursa dedi . O tarihte 38+5 gibi oluyorum o tarihler aslında güzel de müdahale olsun istemiyorum pek napıcam bir akıl verin kızlar
Evet o arada yok diye başka bir sebebi yok bebiş keyfi yerinde , dediği tarih 38+5 şuan ölçümde 3200 olmuş dedi iyi yani fln dediDoktor kendi izinli diye mi doğurtalım diyor başka bir sebep yokken yoksa ben mi yanlış anladım ?
Ay canım bir atraksiyonlar olmuş şimdi gördüm. Zamanında gelsin inşallahNe bileyim gelesi kaçmış çocuğun oturma hiç dedi bana
ANlamadim ben bu isi
Ayyyy neler olmuş dogursan sonradan duyacaktımSerumun yarısında başka bı doktor dedi durdurmayın kadının sancısını akışına bırakın şu durumda buna gerek yok dedi çıkardı serumusuyun sancın gelirse acile gel dedi, konuştuk kasılma dışında arada hafif regl sancısı dışında birşey hissetmiyorum dedim, artarsa takip edip gel dedi, tamm dedim
Orada beklemektense evde bekleyeyim zaten, oğluşum babasıyla bekledi beni görünce koşup sarıldı çok özledim annem seni diyorbırakıp doğuma gitmek zor geliyor en iyisi oğlumla beklerim evde, şimdilik bı rahatsizligim yok benim
Seni kendi haline bıraksalar evde doğurursun o potansiyel var varYa öyle zaten, ben rahatsız değildim ki kasilmaktan hafif ağrıdan, evde bekliyordum rahat rahat, bı telaş yaptırıyorlar insana
Anadolu yakasında hastane yorumları ararken bu mesajınıza denk geldimDoktorunuz kimdi?
Benim belli bir doktorum yok. İlk 3 ay göztepeye gidiyordum ama son ay zeynep kamil denk geldi. Açıkçası karar veremedim bu 2 hastaneden hangisinde doğum yapacağıma
Hiç şeker problemi yaşamadım ki bilmiyorumMeyvenin ne zararı varmış kiŞeker yüzünden mi ?
İyiyim, ben hiç sancılı hissetmiyorum ki, kasılma var tamam ama dayanilmayacak bı durumda değilim, ciddi ağrım olsa gideyim de klasik yani ekstra bı his yokAy canım bir atraksiyonlar olmuş şimdi gördüm. Zamanında gelsin inşallahkasılmalar nirmal.bu haftalarda sadece düzenli ise dikkat etmek lazım. Nest'de düzenli görünmüyor senin braxton hicks tır onlar. Ay gün sancısı da derler ya da yalancı kasılma. İkinci gebeliklerde daha erken başlar. Kas hafızası olduğu için
Nasılsın şimdi?
Aynen canım zaten ilk dogumundan bilirsin gerçek doğum kasılmasını anlamamak mümkün değilHiç şeker problemi yaşamadım ki bilmiyorum
İyiyim, ben hiç sancılı hissetmiyorum ki, kasılma var tamam ama dayanilmayacak bı durumda değilim, ciddi ağrım olsa gideyim de klasik yani ekstra bı his yokben de yalancı diye düşünüyorum anlık gelip gidiyor, evde bekleyeyim ben, hic acillerde beklemenin anlamı yok, orası daha çok hasta ediyor beni
İyiyim zaten ben ekstra birşey hissetmiyorum kasılma var arada gelen ağrı varda, ciddiye alacağım kadar değil, neyse ben yine de son işlerimi toparlayayim da ne olur ne olmaz bı makine çamaşırım var onu attım hemen, yikansin kurusun da yerlestireyim, çiçekleri de suladim başka birşey kalmadı heraldeAyyyy neler olmuş dogursan sonradan duyacaktımkız bende bugün cam siliyorum cadde oldugu İcin sürekli toz duman yıldım
Neyse iyimisin şimdi benim kasık agrılarım bi gelıyor bi gidiyor
Aynen öyleAynen canım zaten ilk dogumundan bilirsin gerçek doğum kasılmasını anlamamak mümkün değil
Devlet hastanelerinde kolay kolay sezeryana izin vermiyorlar vermişlerken senin yerinde olsam tabiki sezeryan olurdum. Normal doğum riskli okur bence. Kendini kapatsan Allah korusun kanalda kalabilir.Kızlar size bir şeyler danışmak istiyorum
Şimdi benim daha önce işte iğne yaparken kan aldırırken göz kapağı ameliyatı oldum o ameliyat sırasında dikiş atılırken ya da işte enfeksiyon kaptım zaman yaraya dokunduğum an gibi saçma sapan zamanlarda acı hissettiğinde ya da stresli olduğum zaman vücudum resmen kendini kapatıyor tansiyonum ve şekerim aniden düşüyor ve şak diye bayılıyorum. Bunu doktoruma bahsettim normal doğumda bir sıkıntı olur mu diye söyledim sıkıntı oladabilir olmayadabilir doğum acısız bir şey diyemem dedi. Bu arada devlet hastanesine gidiyorum istersen sezaryen yapabilirim istersen de normal doğum yaptırabilirim bunun kararını sen vereceksin dedi ve inanılmaz kararsızım sezaryenin sonrasından da korkuyorum normal doğumun öncesinden de korkuyorum böyle bir sıkıntı olduğu zaman siz olsaydınız ne yapardınız. Tam çıkma anında dayanamaz yine bu şekilde tansiyonum düşer ve bayılırsam çocuğa bir şey olur diye korkuyorum açıkçası.
Gerçekten öyle hastane ortamı daha çok geriyor insanı en güzeli düzenli sancılar ola a kadar evde beklemekHiç şeker problemi yaşamadım ki bilmiyorum
İyiyim, ben hiç sancılı hissetmiyorum ki, kasılma var tamam ama dayanilmayacak bı durumda değilim, ciddi ağrım olsa gideyim de klasik yani ekstra bı his yokben de yalancı diye düşünüyorum anlık gelip gidiyor, evde bekleyeyim ben, hic acillerde beklemenin anlamı yok, orası daha çok hasta ediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?