- 12 Aralık 2013
- 921
- 3.136
- 313
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.381
Ev de mis gibi zatenYa öyle zaten, ben rahatsız değildim ki kasilmaktan hafif ağrıdan, evde bekliyordum rahat rahat, bı telaş yaptırıyorlar insana
Sağolasın balimm iyiyim her zamanki gibi, bekliyorumAyy sabah 5. bebekten bahsederken şuan okuyanlara aha geldiVaalbara nın ki dedim
Şükür bugün doğurmadın bacım bebişin de inşallah zamanında gelsin zaten artık bu saatten sonra onların vakitleri istedikleri zaman geleceklerdir
Şuan nasılsın iyiymisin canım
Hadi bakalım hayırlısıyla inşallahSağolasın balimm iyiyim her zamanki gibi, bekliyorum
Tabii ki haber veririm doğum anına kadar sıkılırım oralarda size sararımHadi bakalım hayırlısıyla inşallah
Bir şey olursa yaz gözümüz kulağımız sende olacak her an bir şey olabilir
İlk 3 ay göztepeye gittim. Uterin artere rağmen kan sulandırıcı başlamadı ki rutin tüp bebeklere kolaylıkla verilebiliyor coraspirin. 5. Ayda Detaylı ultrason yapan prof başladı kan sulandırıcı. Bebeğin gelişimini etkilemesin diye kullanman faydalı dedi. 35. Haftaya kadar kullanacağım. Sonra zeynep kamile devam ettim sanki burdan daha çok memnun kaldım gibi. Devlet olduğu için bir gördüğün doktoru bir daha göremiyorsun ama en azından ebeler ayrıca kilo tansiyon takibi yapıyor sonra doktora giriyorsun. Doğumla ilgili bilgi aldım. Tek kişilik odada sen oluyorsun gidişata göre sancını çekmek için mahrem odan var ve o odada eğer normalse doktor geliyor doğurtuyor dedi. Pilates topu vs herşey var, sancı sürecinde ebe eşlik ediyor dedi. 3 gebeye 1 ebe var sürekli geziyor takipliyor dedi. Kafama yattı benim de zeynep kamilden devam ediyorum. Göztepeden de memnun olanlar vardır ama ben zeynep kamile daha bi ikna oldum. Bakın bakalım siz de deneyin isterseniz iki yeri de. Hakkınızda hayırlısı olsunAnadolu yakasında hastane yorumları ararken bu mesajınıza denk geldimkarar verdiniz mi acaba hangi hastanede doğum olacak? Ben henüz çok basindayim ama hergun bu konuyu düşünüyorum
Kendi başlayan doğumlar daha hızlı ve kolay ilerliyor diye biliyorum. Zor bi seçim gerçekten. Belki o zamana kadar kendi gelir yada doktorun tatil sonrasına kadar bekler. Ama yinede bi B planı lazım gibi.Evet o arada yok diye başka bir sebebi yok bebiş keyfi yerinde , dediği tarih 38+5 şuan ölçümde 3200 olmuş dedi iyi yani fln dedi
Güzel detaylı bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim. Ben kartal lutfi kirdar ve zeynep kamil arasında kaldım, herkes zeynep kamili öneriyor… bakalım hayirlisiİlk 3 ay göztepeye gittim. Uterin artere rağmen kan sulandırıcı başlamadı ki rutin tüp bebeklere kolaylıkla verilebiliyor coraspirin. 5. Ayda Detaylı ultrason yapan prof başladı kan sulandırıcı. Bebeğin gelişimini etkilemesin diye kullanman faydalı dedi. 35. Haftaya kadar kullanacağım. Sonra zeynep kamile devam ettim sanki burdan daha çok memnun kaldım gibi. Devlet olduğu için bir gördüğün doktoru bir daha göremiyorsun ama en azından ebeler ayrıca kilo tansiyon takibi yapıyor sonra doktora giriyorsun. Doğumla ilgili bilgi aldım. Tek kişilik odada sen oluyorsun gidişata göre sancını çekmek için mahrem odan var ve o odada eğer normalse doktor geliyor doğurtuyor dedi. Pilates topu vs herşey var, sancı sürecinde ebe eşlik ediyor dedi. 3 gebeye 1 ebe var sürekli geziyor takipliyor dedi. Kafama yattı benim de zeynep kamilden devam ediyorum. Göztepeden de memnun olanlar vardır ama ben zeynep kamile daha bi ikna oldum. Bakın bakalım siz de deneyin isterseniz iki yeri de. Hakkınızda hayırlısı olsun
selam kızlar.. mayıs sonunda 29+6 iken doktora gitmiştim, haziran sonu gibi gelirsin dedi o zaman 34 haftalık olcam. ara çok değil mi sizce de??
selam kızlar.. mayıs sonunda 29+6 iken doktora gitmiştim, haziran sonu gibi gelirsin dedi o zaman 34 haftalık olcam. ara çok değil mi sizce de??
Canım gebelikte her şey yolunda ise kontrol sıklığı şöyle >>>>
Merhaba bana kalırsa da biraz fazla koymuş arayı özel muayenehanesi olan bir doktorsa onlar genelde öyle koyuyorlar anlamadığım bir şekilde. 32.haftanızda gitmenizi, sertleşmeleriniz olursa doktorunuza söyleyip nstye girmenizi tavsiye ederim naçizane.
Sağlıkla gelsin inşallah38+3 olacak canım
Bende 32. Haftamda gitmiştim bayramdan sonra gel dedi 36.haftamda gittim şikayetin olmadıgı icin de 1 ay sonra demiş olabilir deselam kızlar.. mayıs sonunda 29+6 iken doktora gitmiştim, haziran sonu gibi gelirsin dedi o zaman 34 haftalık olcam. ara çok değil mi sizce de??
Nerdesin inş doğurmadınGü nayyy dınnn tatlı tavuklarbu gün kontrolüm var
Sen yine de benim temizlik perimsinKızlar... Siz beni hamarat falan görmeyin, benim ki biraz şey...
Benim annem pisti, yani ugrasmazdi oyle dip köşe, görseniz tertemiz sanırsiniz ama ev pis olurdu, hep ben yapardım o işleri, en son da baba evim ben evlendigim.sene dip köşe temizlik görmüştür, onu da ben kimseye mahcup olmayalım diye belki bir ayda kaldirabildim evi dip köşe...
O yüzden normalde de sabah kalkıp bı evimi süpürüp silerim ne olur ne olmaz hastalık olur birşey olur diye, şimdi doğuma gideceğim ya, içim rahat etsin, annem olmak istemiyorum, belki size abartılı geliyor, şov yaptığımı düşünmeyin, öyle espri olsun diye konuşuyorum her şeyimi size anlatıyorum ama benim ki hamaratliktan değil..
Anlatabildim mi bilmiyorum
Biz düğünüm öncesi kendi annemle de bir süre sorun yaşadık. O zamandan beri annemi çok sevsem de bazen söylediği şeylere çok fazla tepki verebildiğimi farkettim. O yüzden galiba doğum öncesinde değil de doğum zamanı gelsin istiyorum kendi annemi. Strese girmeyelim boşu boşunaSağlık ocağında fsh bakılabiliyor muymuş?
Boşuna kadın doğum randevusu kovalıyoruz.
Ben yine de şüpheliyim. Bizim sağlık ocağına sorsam yok derler.
İnan kim olursa olsun, çok sevdiğin iyi anlaştığın annen de bacın da olsa, lohusalıkta o elektriklenme illa oluyor. Bdv topiği böyle konularla dolu. Evet bebek bakımı ev işlerinde süper yardım, ama bir süre geçince herkes kendi duzenine düşüyor. Bakım veren gitsin isteniyor.
Kv nin eline sağlık o da sizin için ekinden geleni yapıyor.Öp başına koy. bak burada ne Kv ler var. Misal benimki doğuma gelmeye çalışır. Kendi bi iş yapmadığı halde tribünlere oynar. Kendine hizmet ettirir. Kaos insanı. Ne gelsin istiyorum, ne hediye versin, ne sesini duyayım.
İnan ben de çok ağırlaştım. Kızıma hamileyken böyle değildim. Bu kadar değildim. Evde ağır çekimde bir odadan diğerine yürüyorum. Yere düşen bi şeyi asla alamıyorum. Eğilip kalkmak en büyük sıkıntım. Hem kütlem ağır, dizlerimi kırıp tekrar ayağa kalkarken vücudumu kaldıramıyorum. Hem de karnım o kadar büyük ki dizlerimi kırmama engel oluyor.
Bu sebeple 1-2 haftadır sandalyede namaz kılıyorum. Öyle rahatmış ki. Önceden yere oturarak kılıyordum. Secdeye gidip gelmek olaydı.
Yere almam gereken bi şey düşerse ayak parmaklarımla kıstırıp almaya çalışıyorum.Kızım evdeyse onu çağırıyorum. Sen de egilme.
Gece WC ye kalktığımda bulantı hissi oluyor. Bi de sabah uyandığımda.. bazen gidip bi parça ekmek atıyorum ağzıma. Kesiyor.
Ben ara ara kullanıyorum kuzum yaratmaz herhaldeKızlar hamilelikte nioli yağını kullanan var mı bir sorun vs yarattı mı
Ay valla sona kadar okudum ve korkuttun beni heBu sefer unutmadım
Eki Görüntüle 3604415
Bir de rüyanda doğurduğunu görmüştün, dediğin her şey çıkmak üzereYuva kurma iç güdüsü, hayvanlarda ve insanlarda görülen bı belirti, biliyorum bunu, bebek gelmeden herşey temizlensin düzenlensin ,yavru gelecek yuva olsun modu, oğlumda yaşamıştım bı gün kalktım full enerji iki gün falan öyle temizlik yaptı, hatta dedim dogurmayacak gibiyim çok hafifim iyiyim falan, üzerine doğurdum
Ben yapmasam kim yapacak, eşim birini bulalım camlar için dip köşe icin diyorda, ben tam "eve yardımcı gelmeden bı temizleyeyim pis görmesinler" kafasında olduğum için anlamı kalmıyor ki
Cami sildim bile, kahve icicem şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?