2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Sağolasın balimm iyiyim her zamanki gibi, bekliyorum

Anadolu yakasında hastane yorumları ararken bu mesajınıza denk geldim karar verdiniz mi acaba hangi hastanede doğum olacak? Ben henüz çok basindayim ama hergun bu konuyu düşünüyorum
İlk 3 ay göztepeye gittim. Uterin artere rağmen kan sulandırıcı başlamadı ki rutin tüp bebeklere kolaylıkla verilebiliyor coraspirin. 5. Ayda Detaylı ultrason yapan prof başladı kan sulandırıcı. Bebeğin gelişimini etkilemesin diye kullanman faydalı dedi. 35. Haftaya kadar kullanacağım. Sonra zeynep kamile devam ettim sanki burdan daha çok memnun kaldım gibi. Devlet olduğu için bir gördüğün doktoru bir daha göremiyorsun ama en azından ebeler ayrıca kilo tansiyon takibi yapıyor sonra doktora giriyorsun. Doğumla ilgili bilgi aldım. Tek kişilik odada sen oluyorsun gidişata göre sancını çekmek için mahrem odan var ve o odada eğer normalse doktor geliyor doğurtuyor dedi. Pilates topu vs herşey var, sancı sürecinde ebe eşlik ediyor dedi. 3 gebeye 1 ebe var sürekli geziyor takipliyor dedi. Kafama yattı benim de zeynep kamilden devam ediyorum. Göztepeden de memnun olanlar vardır ama ben zeynep kamile daha bi ikna oldum. Bakın bakalım siz de deneyin isterseniz iki yeri de. Hakkınızda hayırlısı olsun

Evet o arada yok diye başka bir sebebi yok bebiş keyfi yerinde , dediği tarih 38+5 şuan ölçümde 3200 olmuş dedi iyi yani fln dedi
Kendi başlayan doğumlar daha hızlı ve kolay ilerliyor diye biliyorum. Zor bi seçim gerçekten. Belki o zamana kadar kendi gelir yada doktorun tatil sonrasına kadar bekler. Ama yinede bi B planı lazım gibi.

Güzel detaylı bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim. Ben kartal lutfi kirdar ve zeynep kamil arasında kaldım, herkes zeynep kamili öneriyor… bakalım hayirlisi saglikla gelsin bebişlerimiz inşallah

selam kızlar.. mayıs sonunda 29+6 iken doktora gitmiştim, haziran sonu gibi gelirsin dedi o zaman 34 haftalık olcam. ara çok değil mi sizce de??

Merhaba bana kalırsa da biraz fazla koymuş arayı özel muayenehanesi olan bir doktorsa onlar genelde öyle koyuyorlar anlamadığım bir şekilde. 32.haftanızda gitmenizi, sertleşmeleriniz olursa doktorunuza söyleyip nstye girmenizi tavsiye ederim naçizane.

Canım gebelikte her şey yolunda ise kontrol sıklığı şöyle >>>>

çok teşekkürler..

çok teşekkürler..

selam kızlar.. mayıs sonunda 29+6 iken doktora gitmiştim, haziran sonu gibi gelirsin dedi o zaman 34 haftalık olcam. ara çok değil mi sizce de??
Bende 32. Haftamda gitmiştim bayramdan sonra gel dedi 36.haftamda gittim şikayetin olmadıgı icin de 1 ay sonra demiş olabilir de
Doktorunuz sizi iyi bilir baktınız şikayetleriniz var gidersiniz

Sen yine de benim temizlik perimsin
Biz düğünüm öncesi kendi annemle de bir süre sorun yaşadık. O zamandan beri annemi çok sevsem de bazen söylediği şeylere çok fazla tepki verebildiğimi farkettim. O yüzden galiba doğum öncesinde değil de doğum zamanı gelsin istiyorum kendi annemi. Strese girmeyelim boşu boşuna kv de kendi halinde temizliğimi yemeğimi yapıyor şu an Allah razı olsun. Ama muhtemelen doğum sonrası belli bir süreden sonra kimseyi istemezmişim gibi geliyor bakalım yaşayıp göreceğiz ladycim
Kızlar hamilelikte nioli yağını kullanan var mı bir sorun vs yarattı mı
Ben ara ara kullanıyorum kuzum yaratmaz herhalde
Ay valla sona kadar okudum ve korkuttun beni he Rabbim en sağlıklı şekilde hayırlı zamanda getirsin kuzucum. Grupta online şekilde bekleyeceğim senden haber zaten gece illa ki çişe kalkınca yazarsın sen

Bir de rüyanda doğurduğunu görmüştün, dediğin her şey çıkmak üzere

Kızlar grup bugün hareketli maşallah
Benim de perinatolog kontrolüm vardı bugün. 2 gündür leke gelmeye devam ediyordu. Ben nişandır diye düşünmüştüm. Kapıda doktorumuzun hastasının çıkmasını bekliyorduk o sırada içerdeki hastanın durumu çok acilleşmiş çok acil bu hastayı ameliyata almam gerek dedi. Size diğer perinatolog arkadaşım baksa olur mu dedi olur dedik. Diğer hocayı da tanıyordum o da çok iyi bir doktor. Baktı. Bebeğin her şeyini bir hafta geri ölçtü. Halbuki özeldeki bacak boyunu 10 gün önde ölçmüştü yani artık ölçümlere pek takılmıyorum devlet hastaneleri demek ki daha geride ölçüyor ona eminim artık. Doktor lekelenme için plesentadan dolayı dedi. Nişan gelmesi 36-37 de olur genelde bi de açılma sancı vs hiç bir şey çıkmamış o nişan değildir dedi. Yatacaksın dinleneceksin zaten izne çıkmışsın dedi. Nasıl olsa evdeyim diye İŞ YAPMA yat dedi tmm dedim plesenta previada 3-4 gün lekelenme olur kesilir sonra geri başlayabilir vs dedi. Kanama artarsa gece kaç olursa olsun gel dedi. 10 gün sonraya randevu verdi doğum zamanını konuşacağız kendi doktorumla. 34. Haftada olacağız o zaman. O zamana kadar doğurmam dimi dedim. Pek sanmıyorum dedi ama sezaryeni 38 de yaparız diyorlardı onu öne çekebilir doktorun çünkü artık kanaman olmuş dedi. Durumlar böyle. Dün öğlenden beri leke gelmiyor sadece akıntı.

Kızlar merhaba bugün doktor kontrolünden çıktık 31+2 ydim ben ama bebek 2250 olmuş üst sınırdan gidiyor şeker yok dedim suyum fazla neden dedim doktoruma o da bu bebekte böyle kilolu dedi belli sebebi yok dedi rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat nasip etsin 34 haftalık göbeği var maşallah doktorum zamanını değiştirdi 32 hafta oldum

Vaalbara allahim sona kadar zor geldim. Okurken hem heyecan hem endise hemde bu kizda bi durmadi yerinde bak neler acti basina soylenmeleriyle sonunda huzura erdim
Hersey zaten yolunda senin icin dogum bugun bile olsa aslinda sorun yoktu ama apar topar olmasini tercih etmeyiz tabii ki neysee sen temizlige devam bacim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin en dogru zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…