- 29 Nisan 2024
- 246
- 1.093
- 33
- 26
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.401
Yazarım kesin eşim uyumuş olursa çaktırmadan, malum gece kk yasagim.varrAy valla sona kadar okudum ve korkuttun beni heRabbim en sağlıklı şekilde hayırlı zamanda getirsin kuzucum. Grupta online şekilde bekleyeceğim senden haber zaten gece illa ki çişe kalkınca yazarsın sen
Ben ha oldu ha olacak diyorum da küçük hanımın keyfi yeterse, nst öncesinde doktor doğası yok bu bebisin dedi, ona güveniyorumBir de rüyanda doğurduğunu görmüştün, dediğin her şey çıkmak üzere
Hayırlısıyla gelsinler inşallah, doğum değil beni strese sokan da bu son dönemdeki bekleme, belirsizlik falanVaalbara allahim sona kadar zor geldim. Okurken hem heyecan hem endise hemde bu kizda bi durmadi yerinde bak neler acti basina soylenmeleriyle sonunda huzura erdim
Hersey zaten yolunda senin icin dogum bugun bile olsa aslinda sorun yoktu ama apar topar olmasini tercih etmeyiz tabii kineysee sen temizlige devam bacim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin en dogru zamanda
Evet bence de b planı şart . İyice düşününce müdahale istemediğime karar verdim hoca sonucta izindeyken acil doğuma gelen hastalarını bir diğer doktora devredicek onun kim oldugunu öğreneceğim bir kez de onunla görüşürüm . Doğumun vakti saati belli çok stres yapma tevekkül et diye kendimi telkin ediyorumKendi başlayan doğumlar daha hızlı ve kolay ilerliyor diye biliyorum. Zor bi seçim gerçekten. Belki o zamana kadar kendi gelir yada doktorun tatil sonrasına kadar bekler. Ama yinede bi B planı lazım gibi.
O sırada tüm alışverişi Ocak ve Şubat'ta tamamlamış benKızlar Allah’ını seven üstüme bebek bakım çantası linki atsın
Kızlar Allah’ını seven üstüme bebek bakım çantası linki atsın
Çok sagolasinn canım benimm hepimizin inşallah, bekliyoruz bakalım
Çok sağolasın, hepimiz vaktinde doguralim inşallah canım benimVaalbara
Canım sağlıkla istediğin zaman gelsin inşaallah biran doğurdun sandım valla 100 lere vuran sancı vardı bende kasilmadan başka birşey hissetmiyordum bende anlamadım bu nst işini demek gerçek sancida sancı kaçlara vuruyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar bu don zorunlu mu yaben özellikle almadım evden bir tane koydum çıkarken giyerim diye birde bir paket depend almıştım ondan koydum 5-6 tane gerekliyse yarın gidip alayım
Amin canım.
Çok sağolasın, hepimiz vaktinde doguralim inşallah canım benim
Gerçek sancılar bir dk iki dk arayla full tempoda gidiyor
Yok canım ya bende evden bı pijama koydum oğlumdan kalma pijama takımim vardı onu koydum, kulotta geniş oğlumdan kalma vardı onları koydum, foto çekimin falan yoksa gerek yok yani
Pedde koymayı ihmal etme, yeterli gayet ben de bu duzendeyim
“Zorunlu don” ahahhahaVaalbara
Canım sağlıkla istediğin zaman gelsin inşaallah biran doğurdun sandım valla 100 lere vuran sancı vardı bende kasilmadan başka birşey hissetmiyordum bende anlamadım bu nst işini demek gerçek sancida sancı kaçlara vuruyor hoş kızımda yaşadım da Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar bu don zorunlu mu yaben özellikle almadım evden bir tane koydum çıkarken giyerim diye birde bir paket depend almıştım ondan koydum 5-6 tane gerekliyse yarın gidip alayım
Bi bu kaldı yaaaaaaO sırada tüm alışverişi Ocak ve Şubat'ta tamamlamış ben
At evet ben de alttan açma gözü olsun istiyorumm ama bu ürün kalmamışArka alt taraftan açma gözü olması beni cezbetti çnkü çantanın dibindeki bir şeyi almak için tamamını boşaltmak sıkıntı oluyor. Kalitesini çk beğendim tavsiye ederim.Pomelo Best Bebek bezi değiştirme sırt çantası, şık bebek bezi değiştirme minderi, çok fonksiyonlu, su geçirmez, büyük kapasiteli, seyahat için sırt çantası : Amazon.com.tr: Bebek
Pomelo Best Bebek bezi değiştirme sırt çantası, şık bebek bezi değiştirme minderi, çok fonksiyonlu, su geçirmez, büyük kapasiteli, seyahat için sırt çantası : Amazon.com.tr: Bebekamzn.eu
Bende de öyle“Zorunlu don” ahahhaha
Yok ya mecbur falan değil.
Hastanede olunan süreçte sanırım depend iş görür. Depend yoksa, pedle kullanmak için külot lazım. (Çantaya hem depend hem ped koydum ben)
Ben hala varolan külotlarımı giyiyorum. Ama göbekten dolayı, sadece mahrem bölgeyi kapatıyor tahmin edersiniz
Ben de resmen 20 gün süründüm. Öksürük sonlarda epey arttı. Dediğin gibi öksürük gelince telaşlanıyordum. Hani o basınçla alttan bi açılma bi şey gelecek diye. Ama çok şükür bi zeval olmadı. Fizyolojik olarak korunaklıyız. Hapsırmada öksürmede Allahın izniyle bi şey olmuyor.Kızlar grip beni mahvetti. Öksürük krizine giriyorum sürekli. Dün o kadar çok öksürdüm ki bebek huzursuzluktan yer değiştirdi resmen, artık başı aşağı döndü. Deli gibi hiç durmadan hareket etti durdu ben öksürdükçe. Bugün de sabahtan beri çok öksürmedim ama her öksürdüğümde karnım taş gibi oldu ve birkaç kez sancı girdi. Bebek de akşama kadar neredeyse hiç güçlü hareket etmedi. Akşam olunca yine öksürük krizleri başladı ve bu sefer de tamamen aşağıda hareket ediyor ben öksürdükçe. Karnım yine taş gibi ve içim acıyor. Demin vajinadan aşağı doğru bir yanma oldu çok kötü. O kadar çok öksürüyorumki, bu kadar zorlanmayla bebek daha ne kadar durabilir gerçekten bilmiyorum. Korkmaya başladım çok. Ne dersiniz bu kadar öksürmek doğumu tetikler mi acaba?
Bence doğru değil yaKızlar su Tolga çevik in yaptığı ayak ayak üstüne atma mevzusu doğru mu acabaatamiyorsan iki üç güne dogrursun diyor
Yazarlar kuzucumYarın hastaneye gideceğim kızlar değerim düşük o yüzden 3 gün sonra gel dediler ama acil kadın dogum
İlaçlarım bitti vitaminler yazarlar degil mi bilgisi olan varmı
Ben 20. Haftadan beri atamıyorumKızlar su Tolga çevik in yaptığı ayak ayak üstüne atma mevzusu doğru mu acabaatamiyorsan iki üç güne dogrursun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?