- 24 Temmuz 2024
- 2.035
- 6.067
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.441
Hayır doğurmadım geldim merak edip yazan herkese çok teşekkür ederim iyi ki varsınız sizi seviyorumNerdesin inş doğurmadın
Canım akıl vermek gibi olmasın ama şöyle bi durum var biz psikolojimizde doğumu yanlış adlandırıyoruz doğumda baş rol biziz aslında doktor edilgen bir tarafta biz sanki doğumu yaptıran doktor o olmasa yapamayacakmışız gibi geliyor ama hayır doğum zaten doğal bi olay ve 10 12 saat sancıyı çekip kendi kendine vücudumuz açılırken süreç hep ebeyle ilerliyor doğuma doktor son on beş dk yarım saat giriyor çıkıyor yani doktor işi çok vaaaauv önemli değil sen kendine güven Rabbim güzel başka bi doktor çıkarır karşına açıkçası bende dısardan müdahaleyi uygun görmüyorumEvet bence de b planı şart . İyice düşününce müdahale istemediğime karar verdim hoca sonucta izindeyken acil doğuma gelen hastalarını bir diğer doktora devredicek onun kim oldugunu öğreneceğim bir kez de onunla görüşürüm . Doğumun vakti saati belli çok stres yapma tevekkül et diye kendimi telkin ediyorum
Allah aşkına böyle bir şey olabilir mi yaa. Zaten artık keyfi sezeryan yasak değil mi ? Doktorun sana güven vermeli en baştaEvet o arada yok diye başka bir sebebi yok bebiş keyfi yerinde , dediği tarih 38+5 şuan ölçümde 3200 olmuş dedi iyi yani fln dedi
Bak bu çanta da güzelmişteşekkür ederim kuzucumm
Lui Baby Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Termos Biberon Bölmeli ve Bebek Arabası Metal Askı Aparatlı Lüks Model - Fiyatı, Yorumları ben bunu almıştım güzel beğendim fiyatı da uygunduBak bu çanta da güzelmişteşekkür ederim kuzucumm
Aiyy evet bu da çok güzel görünüyor işlevselLui Baby Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Termos Biberon Bölmeli ve Bebek Arabası Metal Askı Aparatlı Lüks Model - Fiyatı, Yorumları ben bunu almıştım güzel beğendim fiyatı da uygundu
Henüz uyumadımAsla uyuyamayanlar nerdelerr ruhum daraldi neyse..
Kızlar Allah’ını seven üstüme bebek bakım çantası linki atsın
Ben şunu almıştım, tipi çok hoşuma gitmişti hem sırt çantası hem yandan hem de bebek arabasına takılıyor. Ama temudan maalesef almak isteyen foto ile arama yapabilir başka ülke olunca link çalışmayabilir
Burada saat 19:35 olduğu için uyumayanlara ses verebilirim benceeAsla uyuyamayanlar nerdelerr ruhum daraldi neyse..
Benim de öyle oldu bir de uyandığımda nedense göbeğim gözüme bir küçük geldi o da insanın sinirini bozuyor niye ufaldı bu göbek diyeMalum yeri ziyarete uyandim sonra su ictim yattim baktim hareket yok normalde illa bir iki kipirdar uyanir o da saga donuyorum yok sola donuyorum yok simdi mutfaga gectim uyandi beyimiz gece gece atraksiyon yapip uykumu acti
Sancı böyle bir şey mi acaba?Günaydın kızlar ben ağrıdan çok az uyuyabildim, karnımda bi toplanma ve reglin ilk günü olan kasık ağrısı devam ediyor. Yokmuş gibi davranırsam yok olur mu bu ağrı
Tecrübeli olan birkaç arkadaşım sancı olduğunu söylüyor ama ağrı eşiğim de yüksek olduğu için tam anlayamıyorum bi huzursuzluk var gibiSancı böyle bir şey mi acaba?
Emziğe de biberona da meme reddi yapıyor diyorlar ama gördüğüm bebekler cuk cuk cuk hem emiyor hem anne yoksa biberonla içiyor. Bebeklerin hepsinin farklı özellikleri var ya. Baksana kimisi ana kucaklarına bayılıyor kimisi içinde bir kez bile durmamış. Krem için duymadım bile.
Vallahi red edecekse her şekilde ediyor o yüzden böyle şeylere kafanı takma bence. Ablamın kızı emziğe kremlere biberonlara rağmen hala emiyor 2.5 yaşında resmen kahve makinası gibi kullanıyor kadını.
Ben ne emzik verdim ne biberon emzirme destek sistemleri mi denemedim silikon gögüs uçları mı takmadım sütüm de okadar çoktu ki yok emmedi sağdım verdim. Ama sağmak bebeği emzirmek kadar verimli olmuyor tabi mutlaka aksıyor öyle olunca da süt zamanla azalıyor en azından bende öyle oldu.
Diyeceğim o ki dinleme öyle şeyleri ki etrafımdan gördüğüm emerse kremlere çok ihtiyacımız oluyor yoksa can yakıyor bu durum
Bana bunu diyende annem ve kayınvalidem dinlemeyeceğim sanırımKokusu yok, tadı yok ki tadına baktım rahatsız eder.mi acaba diye, hem emzirdikten sonra sürüyoruz, tekrar emzirene kadar ne kadarlik kısmı kalıyordur ki
Olmaz balımGünaydın kızlar ben ağrıdan çok az uyuyabildim, karnımda bi toplanma ve reglin ilk günü olan kasık ağrısı devam ediyor. Yokmuş gibi davranırsam yok olur mu bu ağrı
Ay Pazartesi'ye doğuracakmışsın gibi geliyor banaOlmaz balımne kadar süreyle oluyor benim 35 -40dk da bir oluyor kasılma mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?