2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Nerdesin inş doğurmadın
Hayır doğurmadım geldim merak edip yazan herkese çok teşekkür ederim iyi ki varsınız sizi seviyorum gittim Nst oldum ilk kez her şey iyiydi yine önden gidiyoruz hala normal doğum diyor doktor bol yürü Plates vs dediler bu gün doğum katına bi çıktım ebelerle görüştüm sanırım ayakta namaz kılacağım oturarak kılıyordum baktığıma göre onunda çok faydası var güzeldi Ordan sonra arkadaşıma gittim de ondan giremedim

Canım akıl vermek gibi olmasın ama şöyle bi durum var biz psikolojimizde doğumu yanlış adlandırıyoruz doğumda baş rol biziz aslında doktor edilgen bir tarafta biz sanki doğumu yaptıran doktor o olmasa yapamayacakmışız gibi geliyor ama hayır doğum zaten doğal bi olay ve 10 12 saat sancıyı çekip kendi kendine vücudumuz açılırken süreç hep ebeyle ilerliyor doğuma doktor son on beş dk yarım saat giriyor çıkıyor yani doktor işi çok vaaaauv önemli değil sen kendine güven Rabbim güzel başka bi doktor çıkarır karşına açıkçası bende dısardan müdahaleyi uygun görmüyorum

Vaalbara canım çok geçmiş olsun sen çok güçlü bi kadınsın tebrik ederim sıfır korku

Kızlar ben biraz geç geldim geç okudum atladığım biri varsa kusura bakmayın lütfen özelden bile yazan var iyi ki varsınız çok tatlısınız. Kadın dediğin böyle olmalı birbirine güç destek gerçekten burada yalnız olmadığımı hissediyorum

A acemianne92 nerelerdesin kız sesin çıkmıyor ?

Evet o arada yok diye başka bir sebebi yok bebiş keyfi yerinde , dediği tarih 38+5 şuan ölçümde 3200 olmuş dedi iyi yani fln dedi
Allah aşkına böyle bir şey olabilir mi yaa. Zaten artık keyfi sezeryan yasak değil mi ? Doktorun sana güven vermeli en başta

Malum yeri ziyarete uyandim sonra su ictim yattim baktim hareket yok normalde illa bir iki kipirdar uyanir o da saga donuyorum yok sola donuyorum yok simdi mutfaga gectim uyandi beyimiz gece gece atraksiyon yapip uykumu acti
Benim de öyle oldu bir de uyandığımda nedense göbeğim gözüme bir küçük geldi o da insanın sinirini bozuyor niye ufaldı bu göbek diye

Kokusu yok, tadı yok ki tadına baktım rahatsız eder.mi acaba diye, hem emzirdikten sonra sürüyoruz, tekrar emzirene kadar ne kadarlik kısmı kalıyordur ki
Bana bunu diyende annem ve kayınvalidem dinlemeyeceğim sanırım

Günaydın kızlar ben ağrıdan çok az uyuyabildim, karnımda bi toplanma ve reglin ilk günü olan kasık ağrısı devam ediyor. Yokmuş gibi davranırsam yok olur mu bu ağrı
Olmaz balım ne kadar süreyle oluyor benim 35 -40dk da bir oluyor kasılma mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…