- 8 Ağustos 2011
- 12.645
- 15.005
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.481
O noooooo!Bacım dua et de doğurmayayım bugün donlarım gelecekti hahahahahaha
Süre tutayım en iyisi bi de değil mi hangi aralıkla geliyoO noooooo!
En hassas olduğumuz noktadan vurdun bizi
Nst ye girerken bolca oku.
Kan sulandırıcı mı kullanıyorsun? Benim üst sınıra yakın gezerdi 399 civarıydı. Şimdi 230 larda. Bazılar lohusalık bitince de kullanmış doktorları kullan demiş pıhtı sorunu olmasın diye. Bi araştırmak lazım plt önemli, azı karar çoğu zararDogumda kanaman fazla olur dedi doktor bi baktır dedi onun icin gelip gidiyorum sürekli acilde doktor değişiyor hoooop sill baştan yapıyoruz tahlilleri
Yine nst yatışındayım
Gırgır yapıyonuz ama iş ciddiye binsin.Süre tutayım en iyisi bi de değil mi hangi aralıkla geliyo
Geçen ki doktora soramadım çok katı bir kadındı sonuçlar cıksın inş sorucamBunun için bi ilaç bi tedavi var mı ?
Yoksa sadece tahlille takip mi ediliyor ?
Bana bu test ya hiç yapılmadı yada bilmiyorum haniKan sulandırıcı mı kullanıyorsun? Benim üst sınıra yakın gezerdi 399 civarıydı. Şimdi 230 larda. Bazılar lohusalık bitince de kullanmış doktorları kullan demiş pıhtı sorunu olmasın diye. Bi araştırmak lazım plt önemli, azı karar çoğu zarar
Hamileligimden şu ana kadar hep varmış aslında düşüklük çok düşük degil normal de degil dedi doktorKan sulandırıcı mı kullanıyorsun? Benim üst sınıra yakın gezerdi 399 civarıydı. Şimdi 230 larda. Bazılar lohusalık bitince de kullanmış doktorları kullan demiş pıhtı sorunu olmasın diye. Bi araştırmak lazım plt önemli, azı karar çoğu zarar
Deme bacım demeGırgır yapıyonuz ama iş ciddiye binsin.
Görcem ben sizi
Güzel haberlerini bekliyoruzGeçen ki doktora soramadım çok katı bir kadındı sonuçlar cıksın inş sorucam
Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibi olur başından beri zor bir hamilelik geçiriyorum. Allah kimseye yaşatmasın. İnşallah tüm anne adayları bebeklerini sağlıkla kucağına alsınAnnem der ki orası bi kapalı kutu. Her sırrına Allahtan başka kimse vakıf olamaz. İns kalan hamileliğin güzel geçer.Rabbim sağlıkla bu bebeği kucağına almayı nasip etsin.
Canım günaydınKızlarrrr günaydınnnn ben yine hastanedeyim yine kan tahlili vs
PLT değerim düşük oldugu İcin inş bi neticeye bağlıycaz bugün
Her zaman bu şekilde canımCanım günaydın
Benimde PLT değerim düşük sınıra yakın
Bana doktor hiçbir şey söylemedi ya seninki kaç çıkmıştı acaba
E kilosu tombik, 3200 gr olunca, boyu tabi kısa görünürselamm kızlar bende doktordayım nstye giriyorum sıradan kontrol amaçlı tabi çok şükür herşey iyi dedi doktor bebepin boyu 10 gün geride ama genetiktir büyük ihtimalle dedi benimde boyum kısa çünkü kilosu 37 haftalık gebeliğe uyumluymuş 34+2 deyim ben ve 3200 kiloda temmuzun ilk günleri alalım artık dedi yani gün alman gerekir dedi ay çok heyecan yaptım hani acil apar topar olmasından korktum hep planlı şekilde evimi hazırlayıp vedalaşıp gitmek en mutlusu olacak nst de güzeldir de inşaallah musmutlu giderim evime
Anladım canım demirin de düşük mü acabaHer zaman bu şekilde canım
Aslında nisanda takıldı doktor tekrar tahlil istedi bendenAnladım canım demirin de düşük mü acaba
Büyük ihtimalle sana damardan kan takviyesi yapabilirler
Sezaryen olacaksan kesin takmaları lazım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?