2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Tecrübeli olan birkaç arkadaşım sancı olduğunu söylüyor ama ağrı eşiğim de yüksek olduğu için tam anlayamıyorum bi huzursuzluk var gibi
Bi nst çekilmelisin sanki? Kontrole gitsen iyi olur. İçin rahat eder. Bu halde sancı çıkıyormu çıkmıyormu görmüş olursun.

Olmaz balım ne kadar süreyle oluyor benim 35 -40dk da bir oluyor kasılma mesela
Dün akşam sanırım 15-20 dakikada bir 5 dakika süren ağrılar oldu yanlış bakmadıysam karnım taşşş gibi oluyor
Bi nst çekilmelisin sanki? Kontrole gitsen iyi olur. İçin rahat eder. Bu halde sancı çıkıyormu çıkmıyormu görmüş olursun.
Evet ama sancıyı yok sayarsam kendiliğinden kaybolur diye düşündüm bugün de devam ederse gideceğim

Kiz delirmeee sancilanma olasılığı en yüksek olan dönemlerdeyiz, yok deyip geçince yok olur mu hiç tekrar ederse bı git sen doktora da ne oldugundan emin olursun en azından

Haklısın kardeşimde de öyleydi açılana kadar hep ebeler vardı doktor doğumu yaptırırken geldi bir de saat 8 olmuş kendi doktorunuzu çağıralım mı doğuma diye soruyorlar ekstra 10 bin ₺ o da , zaten mesaiye 8.30 ta gelicek doktor yarım saat kalmış yani , o da yok dedi ve nöbetçi doktorla doğum yaptı.
Allah aşkına böyle bir şey olabilir mi yaa. Zaten artık keyfi sezeryan yasak değil mi ? Doktorun sana güven vermeli en başta
Sezaryen değil normal doğum canım , fitille rahim ağzını yumuşatıp başlatabiliriz diyor doktor eğer uygunsa tabii kanala fln girmişse dedi

Sen hastaneye gitmezsen biz dokuz dogurucaz
Bugün odağımız sen ve Vaalbara

Günaydın.
Ben de bı sıkıntı yok ya, eşim bey tepemde sıkıntı çıkarıyor, ofise yürüyecekmisim hergun , yemekte yapmayackmisim, meyve de almayacakmis, salatalık kıvırcık ye su iç yeter diyor

B
Ben İlk gebeliğimi 31. Haftada terminasyon kararıyla sonlandırmıştım. Kemikler 5-8 hafta geri toraks dar nefes alamayacaktı. Bunun yanında kemikler yamuk eğri. Baya iskelet displazisi mevcuttu. Çapada sonlandırıldı. Bebeğimize testler yapıldı bir şey çıkmadı yani net tanı konmadı. Fakat anne baba incelenemeli denmedi bize kaza sayın tekrar deneyin dediler. Tekrar denedik şu an bebeğim 30+5 geçmiş gebeliğim şaibeli olduğu için tüm testleri nıpt testini vs daha başlarda yapmıştık. Gerilik çıkınca doktor acaba bir önceki gebeliğimde olan iskelet displazisinin başlangıcı mı diye düşünüldü. Geç çıkan bir durum olduğu için kritik haftaları atlattık. Kemiklerde eğrilik yok. Baş toraks normal sadece uzun kemiklerde 2-3 hafta gerilik var. Doktor sorunsuz bir bebek değil ama terminasyonluk bir durumda yok diyor. Yani gerilik olması tabiki iyi bakılan bir şey değil fakat burda çok okudum 3-4 hafta gerilik olup (tabi başka sorunlar yoksa) doğduktan sonra toparlayan yada sorun olmayan. Umarım öylede olur…

Ben de bı sıkıntı yok ya, eşim bey tepemde sıkıntı çıkarıyor, ofise yürüyecekmisim hergun , yemekte yapmayackmisim, meyve de almayacakmis, salatalık kıvırcık ye su iç yeter diyor
Welcome to my world
Bastır enişte. Senin bu hanım hiç söz dinlemiyor
Kızlarrrr günaydınnnn ben yine hastanedeyim yine kan tahlili vs
PLT değerim düşük oldugu İcin inş bi neticeye bağlıycaz bugün
PLT ne kızzzz?
Sonuçlar güzel gelsin. İlaçlarını da kolaylıkla al ins

Welcome to my world
Bastır enişte. Senin bu hanım hiç söz dinlemiyor

PLT ne kızzzz?
Sonuçlar güzel gelsin. İlaçlarını da kolaylıkla al ins
Dogumda kanaman fazla olur dedi doktor bi baktır dedi onun icin gelip gidiyorum sürekli acilde doktor değişiyor hoooop sill baştan yapıyoruz tahlilleri
Yine nst yatışındayım

Annem der ki orası bi kapalı kutu. Her sırrına Allahtan başka kimse vakıf olamaz. İns kalan hamileliğin güzel geçer. Rabbim sağlıkla bu bebeği kucağına almayı nasip etsin.

Dogumda kanaman fazla olur dedi doktor bi baktır dedi onun icin gelip gidiyorum sürekli acilde doktor değişiyor hoooop sill baştan yapıyoruz tahlilleri
Yine nst yatışındayım
Bunun için bi ilaç bi tedavi var mı ?
Yoksa sadece tahlille takip mi ediliyor ?

Aslında sancın gelse doğum olacak haftadasın. Hastanede çekmektense evdede sancı çekip öyle gidebilirsinde doğala çok müdahale edilmemiş olur. Ay bilemedim ne zor karalar bunlar
Hah öyle mi olsa acaba dedim
Zahmet olmasın canım sana rahatsız olacaksın ama 
Haftasonu olmasa giderdim aslında ama şimdi haftasonu olunca çok tutarlar gibi geliyo balım
Sen hastaneye gitmezsen biz dokuz dogurucaz
Bugün odağımız sen ve Vaalbara

Günaydın.
Bacım dua et de doğurmayayım bugün donlarım gelecekti hahahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…