- 8 Temmuz 2017
- 697
- 2.174
- 113
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #21.641
Hayırlı haberlerle gel inşaallah aminKizlar ben nstye geldim. Dun gece hareketsiz demistim ya sabahtan beride oyledoktoruma yazdim bir bakalim dedi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı haberlerle gel inşaallah aminKizlar ben nstye geldim. Dun gece hareketsiz demistim ya sabahtan beride oyledoktoruma yazdim bir bakalim dedi
![]()
Benim ilk doğumum normaldi şimdi zorunlu sezeryan olacak spinal anestezi ile olacak ancak bunu da deneyimledikten sonra fikir verebilirim. Ama normal doğurmak isterdim çekilen acıya rağmen. Pzt den sonra yazarım. Ama tabi herkesin yaşadıkları farklı olabiliyorkızlar selam.. doğum şekliniz belli oldu mu? ben sanırım sezaryen isteyeceğim doktorumdan. ilk dogumum olacak, vajinal dogumdan çok çekiniyorum. sonradan pişman olur muyum acaba sezaryen ile doğurdum diye kafam çok karışık.
Evet canım sarılalımAyy gel sarılalım bacımbenim günde 3 5 kez mutlaka kaburgamda eğilmeye gelmiyo öyle bı sıkıştıriyorki sanki kaburgama bı kemiği sıkışıyor hissi
![]()
Vardı Pierre cardinin ana kucağı, park yataklar arabalar ıvız zıvır bi sürü şeyBaşka ürünler var mıydı ana kucağı gibi? Henüz ana kucağı almadım bebek arabasını da almadım ne olacak bilmiyorumBen de ıvır zıvır aldım ama pahalı şeylere gelemedim
![]()
Gerçekten iki ayağım bi papuca girdiYoksa sen hala hazırlanmayacaktın iyi olmuş sana koştur koştur![]()
Yok yok tutcam ne kadar durursa artık don ve terlik tamamToplanmadan kastın nedir ?
Dur işte, haziran sonu birlikte doğuralım.
Aramızda üç gün var.
Bi daha sancım var hastaneye mi gitsem diyip 10 saat yok olma.
Ben giysi harici eşya almadım. Onun da çoğunu bacım aldı. Yatak, bebek arabası, ana kucağı vs. Yok.
Kızımdan kalan ana kucağı ve mama sandalyesini çıkardı eşim. İkisi de sıkıntılı, tamir etti, bi şeyler yaptı. İş görürler dedi. Bakmadım bile, salonun köşesinde duruyorlar
Bebek doğduğunda en lazım olan en önemli şey benim. Ben de Allahın izniyle buradayım![]()
Yarinda sabrederseniz 5. Olacağım galibaArtik bu grupta hergun en az bir telas yasanacak bellineyse ki hala hersey yolunda
hala 5. Yi bulmadik
![]()
Ayy bendee ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum sürekli sağa sola sallanıyorumBende kaburganın altında hissedince rahatsız oluyorum![]()
Hahahahahahahahhaah bi de vuruyor yukarı çok kötü ya el mi ayak mı onu da bilemiyorsun taş kesiyor karnımAyy bendee ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum sürekli sağa sola sallanıyorum
Bugün dedim eşime bu çocuk aşağı yönde böle baskı yapsa doğuruyordum sanırım ağzımdan çıkmak istiyor![]()
Şuan bile kaburgamda heralde bütün bebisler kaburga seviyoEvet canım sarılalımgerçekten beni çok rahatsız ediyor diyorum doğursam da bitse bu his resmen bebek taşıyor
SalıKızlar pazartesi kimlerin kontrolü var yoklama alıyorum.+1![]()
Başka doktor görüş al canımKızlar
Bebeğin kafası iri olup da normal doğum yapan var mı? Doktor bugün yine ikinci kez kafa yapısı 37. hafta ile uyumlu dedi ( 34. haftadayım ben). Normal doğum yapamazsın ama net kararı 37. haftanda alırız dedi.
Doktor eşime baktı bugün eşinizin de başı iri genetik olarak bebeğin de başı iri bu normal. Ama normal doğumu zorlayabilir dedi. E kocamın anası o iri kafalıyı ve sonradan bir çocuğu daha normal doğurdu.
Yani ben doktorun uğraşmak istememesinden mi öyle dediğini yoksa gerçekten iri olursa asla vajinal doğum olmaz mı ona emin olmak istiyorum![]()
ve karnım sertleşiyor şeninde öyle oluyor muŞuan bile kaburgamda heralde bütün bebisler kaburga seviyobugün o kadar sıkıştırdı ki ayağa kalkıp yürüdüm geçmedi nerdeyse agliycam dedim yeter artık doğurmak istiyorum ben
Ben de aynı sadece kıyafetlerini aldım bir de bez vs var ama inşallah ilk olacağından kafamda her şey çok karışık. İlerleyen süreçte işe yaramazsa diye eve her şeyi doldurmak istemiyorum. Mesela bir arkadaşım, ben puset almadım o şekilde idare ettim dedi. Hastaneden eve nasıl getirdin dedim kucağımda getirdim dedi. Bana kalsa puseti çok elzem bir şey olarak düşünüyordum. Zaten terazi burcu kararsızlığı var bende. Ya bir anda spontane gider alırım ya son ana kadar beklerimToplanmadan kastın nedir ?
Dur işte, haziran sonu birlikte doğuralım.
Aramızda üç gün var.
Bi daha sancım var hastaneye mi gitsem diyip 10 saat yok olma.
Ben giysi harici eşya almadım. Onun da çoğunu bacım aldı. Yatak, bebek arabası, ana kucağı vs. Yok.
Kızımdan kalan ana kucağı ve mama sandalyesini çıkardı eşim. İkisi de sıkıntılı, tamir etti, bi şeyler yaptı. İş görürler dedi. Bakmadım bile, salonun köşesinde duruyorlar
Bebek doğduğunda en lazım olan en önemli şey benim. Ben de Allahın izniyle buradayım![]()
O zaman gidip bir bakayım ben de en azından ne var ne yok görmüş olurum orada çok çeşit vardır. TişikkirlirVardı Pierre cardinin ana kucağı, park yataklar arabalar ıvız zıvır bi sürü şey
Ben de daha yeni aldım arabayı haftaiçi gelecek
Gerçekten iki ayağım bi papuca girdi
Yok yok tutcam ne kadar durursa artık don ve terlik tamam![]()
GenellikleBaşka doktor görüş al canım
ve karnım sertleşiyor şeninde öyle oluyor mu![]()
Mutlaka git derim banyo setini internetin yarı fiyatına yanındaki dükkandan aldıkkkkBen de aynı sadece kıyafetlerini aldım bir de bez vs var ama inşallah ilk olacağından kafamda her şey çok karışık. İlerleyen süreçte işe yaramazsa diye eve her şeyi doldurmak istemiyorum. Mesela bir arkadaşım, ben puset almadım o şekilde idare ettim dedi. Hastaneden eve nasıl getirdin dedim kucağımda getirdim dedi. Bana kalsa puseti çok elzem bir şey olarak düşünüyordum. Zaten terazi burcu kararsızlığı var bende. Ya bir anda spontane gider alırım ya son ana kadar beklerim
O zaman gidip bir bakayım ben de en azından ne var ne yok görmüş olurum orada çok çeşit vardır. Tişikkirlir![]()
Selam canım çevremde hem vajinal hem de sezaryen doğum yapmış olan kişiler tercih hakkım olsaydı yine vajinali tercih ederdim diyorlar, ben hep bunu duydum. Kaygıların varsa pişman olmamak adına ya da ilerde aklını kurcalamaması adına kaygılarını giderecek şeyler yapabilirsin. Gebelik okulu vs gibi eğitimler vajinal doğum konusunda cesaretlendiriyor. Yok yine olmadı dersen önemli olan bebişini sağlıkla kucağına almak en nihayetindekızlar selam.. doğum şekliniz belli oldu mu? ben sanırım sezaryen isteyeceğim doktorumdan. ilk dogumum olacak, vajinal dogumdan çok çekiniyorum. sonradan pişman olur muyum acaba sezaryen ile doğurdum diye kafam çok karışık.
Benim abim 6 kilo doğmuş haliyle kafasına iri, ve annem dikişsiz doğurmuşKızlar
Bebeğin kafası iri olup da normal doğum yapan var mı? Doktor bugün yine ikinci kez kafa yapısı 37. hafta ile uyumlu dedi ( 34. haftadayım ben). Normal doğum yapamazsın ama net kararı 37. haftanda alırız dedi.
Doktor eşime baktı bugün eşinizin de başı iri genetik olarak bebeğin de başı iri bu normal. Ama normal doğumu zorlayabilir dedi. E kocamın anası o iri kafalıyı ve sonradan bir çocuğu daha normal doğurdu.
Yani ben doktorun uğraşmak istememesinden mi öyle dediğini yoksa gerçekten iri olursa asla vajinal doğum olmaz mı ona emin olmak istiyorum![]()
Selam canım çevremde hem vajinal hem de sezaryen doğum yapmış olan kişiler tercih hakkım olsaydı yine vajinali tercih ederdim diyorlar, ben hep bunu duydum. Kaygıların varsa pişman olmamak adına ya da ilerde aklını kurcalamaması adına kaygılarını giderecek şeyler yapabilirsin. Gebelik okulu vs gibi eğitimler vajinal doğum konusunda cesaretlendiriyor. Yok yine olmadı dersen önemli olan bebişini sağlıkla kucağına almak en nihayetindeBen sezaryen oldum ve hiç eksisini görmedim aklım da vajinal doğumda kalmadı açıkçası
Benim abim 6 kilo doğmuş haliyle kafasına iri, ve annem dikişsiz doğurmuşbence uğraşmak istememesinden değildir çünkü vajinal doğuma doktor girip doğurtmakla uğraşmıyor genelde. Sizin ki gircek mi bilmiyorum ama.. doktorlar en ufak bir komplikasyon riski almak istemiyorlar
Değil 7 kiloyu duydumHay maşallah 6 kilo rekor olabilir miDoğuma kendi giriyormuş ama operatör doktor neden sadece kafasının iriliğinden çekinsin ki buna anlam veremedim.
Değil 7 kiloyu duydumben 4,5 kilo doğmuşum annem diyor ki o kadar kolay oldu ki doğumun miniciktin
Onu ben de bilmiyorum ama kafa iriliğine dikkat ediyorlar eğer vajinal doğum olcaksa
Değil 7 kiloyu duydumben 4,5 kilo doğmuşum annem diyor ki o kadar kolay oldu ki doğumun miniciktin
Onu ben de bilmiyorum ama kafa iriliğine dikkat ediyorlar eğer vajinal doğum olcaksa
Eğer çatı muayenesinde açıklık yeterli ise belki o önemli olmayacak o zamanKızlar sebebi şu kafa çıktığı an doktor vücudu kendi çekiyor zaten olay kafa da yani kafa çıktığı an gerisi kolay bu yüzden kafa büyüklüğüne önem veriyorlar