- 27 Ekim 2023
- 7.513
- 20.631
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #21.721
Bugün yemekte yok suda yok ona, bugünden kapaticam benBabalar günü geçsin de erkekler kapatılsın diyelim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün yemekte yok suda yok ona, bugünden kapaticam benBabalar günü geçsin de erkekler kapatılsın diyelim![]()
Ben de 00.00ı bekleyemeyebilirim gibi geliyo ama bakalımBugün yemekte yok suda yok ona, bugünden kapaticam ben![]()
Bu gece buralar sessiz, tuvalet tayfa daha başlamadı herhaldeben de hazırlıklarımı bitirdim şükür şimdi temizlik zamanı
Bu arada benim iki bebeğimin arası 3.5 yaş olacak. Kızımın herşeyimi saklıyordum hepsi de o kadar güzel kigelgelelim ikinci oğlan olunca hiç bir şeyi kullanamadım neredeyse. Herşeyi pembe lila, nötr renkli olanlar da fırfırlı kurdelalı
Şu baby nestin pembe versiyonunu kızım doğmadan onun için yapmıştım vakti zamanında
Eki Görüntüle 3604828
Şimdi de bunun pembelerini söküp yeşil şeritler ve ponpon ekledim oğluma oldu
Eki Görüntüle 3604829
Bi de o zaman geride çocuk olmayınca neler yapmıştım şimdi buradan kullanabildiklerimi kullanacağım
Eki Görüntüle 3604831
Ah bu zor işte, tam bebekle ilgilenmemiz gereken zamanlar. Bir de genel anestezi olmuş... Çok teşekkürler, biz de öyle düşündük daha zorlayıcı olur diye. Doktorla enine boyuna tekrar konuşalım bu konuyu.15 gün önce arkadaşım sezeryan ile birlikte myom ameliyatı da oldu. Sadece dikişi biraz daha büyükmüş. Önce doğumu yaptırmış doktoru bebeği gösterip sonra da genel anestezi yapıp myomu almış.
Genel durumu gayet iyi, doktoru iyileşmen normalden biraz daha sürebilir demiş sadece
Çok teşekkürler amin bana da yavaştan gelmeye başladı
Ben easy fold diye bir modelini aldım dönencesi yok yanındaki eklentisi ve alt açması nispeten küçük geldi gözüme. Aldığımda indirimdeydi şimdi biraz pahalanmışKocam haşmetmeap efendi, park yatak bak da alalım dedi.
Kraft park yatak alan var mı ? Benim daha önceki krafttı çok memnundum. Ama minimum özellik istiyorum. Dönence, alt açma, ıvır zıvır olmamalı.
Saçım da çok uzadı. Tırnakları kessem bi çişe çıksam 3 kilo da ayakların ödemi olsa 70im çok değil ya. İyi bari düzelicez inşBende 80.400 olmuşum kabizdim 400oradan gitse kıyafetten de 300 grm, çok su içmiştim biraz da oradan gitse..... diye hesapliyorum bence 79um... Daha da alamasam iyi olacak![]()
Benim park yatak konusunda pek bi bilgim yok. Arkadaşım chicco next2me verdi bize. İnş iyidirKocam haşmetmeap efendi, park yatak bak da alalım dedi.
Kraft park yatak alan var mı ? Benim daha önceki krafttı çok memnundum. Ama minimum özellik istiyorum. Dönence, alt açma, ıvır zıvır olmamalı.
Canım ne olursa olsun iyi uyumaya çalış ve az yemeye özen göster bulantın olmasınÇok teşekkürler amin bana da yavaştan gelmeye başladı
Sadece sağlıklı olmasını düşünüyorum ve diliyorum
66,5 ile devam
Ve ben bunu okurken mutfakta ayakta tencereden yemek kaşıklıyorum. Tabağa koyunca porsiyon az geliyorHep açım. 80 kilo olmuşum. Napıcaz böyle
![]()
Rabbim yâr ve yardımcın olsunnÇok teşekkürler amin bana da yavaştan gelmeye başladı
Sadece sağlıklı olmasını düşünüyorum ve diliyorum
Az daha bekle kız bebek dogsun yaparsınİyi pazarlar kızçeler
Dün aşırı bir ağrım vardı böyle regl ağrısı gibi belime ve karnıma girip durdu
Sabahında temizlik yapmıştım üstüne yetmezmiş gibi misafir geldi gece kalmalı yaptığım temizlik çöp oldu tabi ev kalabalık çok ayakta kaldım diye mi oldu yoksa normal doğum sancıları mı bilemedim neyseki gece zor attım yatağa kendimi bir duş aldım rahatladım sanırım sancıydı yaşadığım
Ben kızımda hiç sancı yaşamadım evde hiç çekmedim o yüzden emin de olamadım
Ve en kötüsü de ne
Tabiki çantam hala hazır değil neyseki eksikler bitti bugünle beraber
Yarın kontrol var sonrası hemen yıkanıp çantaya yerleştirme olacak
Kız zayıfsın boyun kaç66,5 ile devam![]()