2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Bu gece buralar sessiz, tuvalet tayfa daha başlamadı herhalde😂 ben de hazırlıklarımı bitirdim şükür şimdi temizlik zamanı🙃

Bu arada benim iki bebeğimin arası 3.5 yaş olacak. Kızımın herşeyimi saklıyordum hepsi de o kadar güzel ki😍 gelgelelim ikinci oğlan olunca hiç bir şeyi kullanamadım neredeyse. Herşeyi pembe lila, nötr renkli olanlar da fırfırlı kurdelalı😂 Şu baby nestin pembe versiyonunu kızım doğmadan onun için yapmıştım vakti zamanında

Eki Görüntüle 3604828

Şimdi de bunun pembelerini söküp yeşil şeritler ve ponpon ekledim oğluma oldu🙃

Eki Görüntüle 3604829

Bi de o zaman geride çocuk olmayınca neler yapmıştım şimdi buradan kullanabildiklerimi kullanacağım😄
Eki Görüntüle 3604831

Tek kelime ile ba yıl dım 😍 yetenekli olup dikişi terzisi kendi olanlar şu eşyaların masraflarından acayip kar eder 😂 Ayrıca el emeği çok kıymetli

15 gün önce arkadaşım sezeryan ile birlikte myom ameliyatı da oldu. Sadece dikişi biraz daha büyükmüş. Önce doğumu yaptırmış doktoru bebeği gösterip sonra da genel anestezi yapıp myomu almış.

Genel durumu gayet iyi, doktoru iyileşmen normalden biraz daha sürebilir demiş sadece
Ah bu zor işte, tam bebekle ilgilenmemiz gereken zamanlar. Bir de genel anestezi olmuş... Çok teşekkürler, biz de öyle düşündük daha zorlayıcı olur diye. Doktorla enine boyuna tekrar konuşalım bu konuyu.

Kocam haşmetmeap efendi, park yatak bak da alalım dedi. :kahve:

Kraft park yatak alan var mı ? Benim daha önceki krafttı çok memnundum. Ama minimum özellik istiyorum. Dönence, alt açma, ıvır zıvır olmamalı.
Ben easy fold diye bir modelini aldım dönencesi yok yanındaki eklentisi ve alt açması nispeten küçük geldi gözüme. Aldığımda indirimdeydi şimdi biraz pahalanmış 😁 Bana da kraft modelleri daha sağlam geldi. Diğerlerine baktığımda çok tel maşa duranlar vardı.

Bende 80.400 olmuşum kabizdim 400oradan gitse kıyafetten de 300 grm, çok su içmiştim biraz da oradan gitse..... diye hesapliyorum bence 79um... Daha da alamasam iyi olacak 🤦🏻‍♀️
Saçım da çok uzadı. Tırnakları kessem bi çişe çıksam 3 kilo da ayakların ödemi olsa 70im çok değil ya. İyi bari düzelicez inş 😅

Kocam haşmetmeap efendi, park yatak bak da alalım dedi. :kahve:

Kraft park yatak alan var mı ? Benim daha önceki krafttı çok memnundum. Ama minimum özellik istiyorum. Dönence, alt açma, ıvır zıvır olmamalı.
Benim park yatak konusunda pek bi bilgim yok. Arkadaşım chicco next2me verdi bize. İnş iyidir 🤣 ama E bebekte yüzde 40 indirim varmış yarın bitiyormuş kızların yorumlarına göre bugün al istersen kuzum uyguna gelir

Kızlar merhaba, 33.haftayı doldurdum bu dönemde ince ince parça parça jöle kıvamında akıntısı gelen oluyor muydu? Benim 2 hafta önce bir parça gelmişti ertesi gün nstde sancı çıkınca yatışım yapılmıştı, şimdi o kadar boyutta olmasa da yine ince ince yapışkan jöle kıvamında geliyor tuvalete çıktıkça farkediyorum. Kansız, lekesiz, beyaz renkte geliyor

İyi pazarlar kızçeler 🌸
Dün aşırı bir ağrım vardı böyle regl ağrısı gibi belime ve karnıma girip durdu
Sabahında temizlik yapmıştım üstüne yetmezmiş gibi misafir geldi gece kalmalı yaptığım temizlik çöp oldu tabi ev kalabalık çok ayakta kaldım diye mi oldu yoksa normal doğum sancıları mı bilemedim neyseki gece zor attım yatağa kendimi bir duş aldım rahatladım sanırım sancıydı yaşadığım
Ben kızımda hiç sancı yaşamadım evde hiç çekmedim o yüzden emin de olamadım
Ve en kötüsü de ne 🤦🏻‍♀️
Tabiki çantam hala hazır değil neyseki eksikler bitti bugünle beraber
Yarın kontrol var sonrası hemen yıkanıp çantaya yerleştirme olacak

İyi pazarlar kızçeler 🌸
Dün aşırı bir ağrım vardı böyle regl ağrısı gibi belime ve karnıma girip durdu
Sabahında temizlik yapmıştım üstüne yetmezmiş gibi misafir geldi gece kalmalı yaptığım temizlik çöp oldu tabi ev kalabalık çok ayakta kaldım diye mi oldu yoksa normal doğum sancıları mı bilemedim neyseki gece zor attım yatağa kendimi bir duş aldım rahatladım sanırım sancıydı yaşadığım
Ben kızımda hiç sancı yaşamadım evde hiç çekmedim o yüzden emin de olamadım
Ve en kötüsü de ne 🤦🏻‍♀️
Tabiki çantam hala hazır değil neyseki eksikler bitti bugünle beraber
Yarın kontrol var sonrası hemen yıkanıp çantaya yerleştirme olacak
Az daha bekle kız bebek dogsun yaparsın😂 benim 32.de hazırdı kontrollerde sorun cıkar acil gelişen şeyler olur diye çünki artık kontrol e diyip doğurma zamanlarımız hemen hazırla canım ne olur ne olmaz

Back
X