- 10 Temmuz 2021
- 385
- 1.560
- 63
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #21.761
Çok teşekkürlerAyy çok güzel çok muntazam olmuş hepsi maşallah güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah
İnşallah kolaylıkla atlatmışsındır. Ben de üniden arkadaşımı davet etmiştim bayramdan önce. Onun son dk bir işi çıktı gelemedi. Ben de dedim bayramdan sonra beklerim, doğuma daha var diye. Ama dr 27 haziranda alabiliriz bebeği dedi 12 gün var arkadaşım hamile olduğumu bilmiyor iptal de edemem çok çekinirim haftaya şöyle buzluk stoklarından birkaç parça bir şeyler çıkarıp davet edeyim diyorum

Çook teşekkür ederimTek kelime ile ba yıl dımyetenekli olup dikişi terzisi kendi olanlar şu eşyaların masraflarından acayip kar eder
Ayrıca el emeği çok kıymetli

İyi pazarlar kızçeler
Dün aşırı bir ağrım vardı böyle regl ağrısı gibi belime ve karnıma girip durdu
Sabahında temizlik yapmıştım üstüne yetmezmiş gibi misafir geldi gece kalmalı yaptığım temizlik çöp oldu tabi ev kalabalık çok ayakta kaldım diye mi oldu yoksa normal doğum sancıları mı bilemedim neyseki gece zor attım yatağa kendimi bir duş aldım rahatladım sanırım sancıydı yaşadığım
Ben kızımda hiç sancı yaşamadım evde hiç çekmedim o yüzden emin de olamadım
Ve en kötüsü de ne
Tabiki çantam hala hazır değil neyseki eksikler bitti bugünle beraber
Yarın kontrol var sonrası hemen yıkanıp çantaya yerleştirme olacak

Benim yenidoğandan ve 1 numaradan birer paket, diğerlerinden 2 şer büyük paket 4 numaraya kadar pampers stoklu, kampanyası vardı almış oldukCanım Ben de sadece bir paket 40 lı yenidoğan aldım. Yarım pakette kuzenimde kalmış o verdi. Başka almayı düşünmüyorum şimdilik. Bebiş bi gelsin, bezi severse aynısından alırız diye düşündüm sevmezse marka değişikliğine mecbur gidilecek![]()