2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Ayy çok güzel çok muntazam olmuş hepsi maşallah güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah🤍

İnşallah kolaylıkla atlatmışsındır. Ben de üniden arkadaşımı davet etmiştim bayramdan önce. Onun son dk bir işi çıktı gelemedi. Ben de dedim bayramdan sonra beklerim, doğuma daha var diye. Ama dr 27 haziranda alabiliriz bebeği dedi 12 gün var arkadaşım hamile olduğumu bilmiyor iptal de edemem çok çekinirim haftaya şöyle buzluk stoklarından birkaç parça bir şeyler çıkarıp davet edeyim diyorum
Çok teşekkürler🙆🏻‍♀️ akşam bitirdim hazırlıkları şükür bugüne bir salata kaldı. Ama dayak yemiş gibiyim bi süre daha kimseyi çağırmayacağım. Gelen de ikramını yemeğini alıp gelsin😂 arkadaşın görüşmediğin arkadaşın mıydı bu kadar haftalık hamile olduğunu bilmiyor 😅 buzlukta stok varsa süper zaten, ben kayınvalidem gelecek diye hiç bir şey koymadım buzluğa.
Tek kelime ile ba yıl dım 😍 yetenekli olup dikişi terzisi kendi olanlar şu eşyaların masraflarından acayip kar eder 😂 Ayrıca el emeği çok kıymetli
Çook teşekkür ederim 😍😍
İyi pazarlar kızçeler 🌸
Dün aşırı bir ağrım vardı böyle regl ağrısı gibi belime ve karnıma girip durdu
Sabahında temizlik yapmıştım üstüne yetmezmiş gibi misafir geldi gece kalmalı yaptığım temizlik çöp oldu tabi ev kalabalık çok ayakta kaldım diye mi oldu yoksa normal doğum sancıları mı bilemedim neyseki gece zor attım yatağa kendimi bir duş aldım rahatladım sanırım sancıydı yaşadığım
Ben kızımda hiç sancı yaşamadım evde hiç çekmedim o yüzden emin de olamadım
Ve en kötüsü de ne 🤦🏻‍♀️
Tabiki çantam hala hazır değil neyseki eksikler bitti bugünle beraber
Yarın kontrol var sonrası hemen yıkanıp çantaya yerleştirme olacak
😂 ben de en sona ben kaldım sanıyorum, bence hemen ufaktan bir şeyler at çantaya gerisi geliyor zaten
Canım Ben de sadece bir paket 40 lı yenidoğan aldım. Yarım pakette kuzenimde kalmış o verdi. Başka almayı düşünmüyorum şimdilik. Bebiş bi gelsin, bezi severse aynısından alırız diye düşündüm sevmezse marka değişikliğine mecbur gidilecek 😀
Benim yenidoğandan ve 1 numaradan birer paket, diğerlerinden 2 şer büyük paket 4 numaraya kadar pampers stoklu, kampanyası vardı almış olduk😂 kızımda hiç alerji falan olmamıştı inş oğlumda da olmaz yoksa yandı gülüm keten helva😂😂

Herkese tekrardan merhaba, daha once bu gruptaydim malesef 9.haftada ayrıldım.. simdi tekrar 5+3um. 2 gundur kahverengi lekelenmem vardi bugun kirmiziya döndü ve artti. Karnim da regli gibi agriyor. Progestani arttırıp saliya kadar yatmam gerektigi soylendi. Sali gunu de dr a gidecegim. Henuz kese görmeye gitmemiştim fakat betahcg en son 5000 üzerindeydi. 2 embriyo konulmuştu ikiz olma ihtimalini güçlendiriyordu bu deger. Simdi size danismak istedigim, 5. 6. haftalarda bu sekilde kanama ve agri yasayip gebeligi saglikli ilerleyen var mi? Bunu merak ediyorum, sevgiler.
Benim de olmuştu 5. Yada 6. Haftada 5 gün kadarda sürmüştü. Coraspini azaltmıştım. 2 hafta sonra yine 5 gün kadar olmuştu lekelemem. 12 haftada yine oldum ama regl kanaması gibiydi o çok yoğundu. En son da 19 haftada lekeleme şeklinde oldu.

Herkese tekrardan merhaba, daha once bu gruptaydim malesef 9.haftada ayrıldım.. simdi tekrar 5+3um. 2 gundur kahverengi lekelenmem vardi bugun kirmiziya döndü ve artti. Karnim da regli gibi agriyor. Progestani arttırıp saliya kadar yatmam gerektigi soylendi. Sali gunu de dr a gidecegim. Henuz kese görmeye gitmemiştim fakat betahcg en son 5000 üzerindeydi. 2 embriyo konulmuştu ikiz olma ihtimalini güçlendiriyordu bu deger. Simdi size danismak istedigim, 5. 6. haftalarda bu sekilde kanama ve agri yasayip gebeligi saglikli ilerleyen var mi? Bunu merak ediyorum, sevgiler.
☝️
Bugun 37. Haftaya girdim 🙏
6. Haftada basladi kanamam 11. Haftaya kadar surdu. Sonra 18 de tekrar basladi bir hafta kadarda o zaman surdu. Sonra birdaha olmadi cok sukur.progestani en basindan beri hic birakmadim gunde 2 hala dahada aliyorum.serklajda atildi bana dusugu engellemek icin. Belki bu sefer sizede dusunebilirler.
İnsani psikolojik olarak cok yipratiyor ama iyi dusunmeye calisin. İnsallah saglikla kucaginizada almak nasip olur 🙏🙏🙏

☝️
Bugun 37. Haftaya girdim 🙏
6. Haftada basladi kanamam 11. Haftaya kadar surdu. Sonra 18 de tekrar basladi bir hafta kadarda o zaman surdu. Sonra birdaha olmadi cok sukur.progestani en basindan beri hic birakmadim gunde 2 hala dahada aliyorum.serklajda atildi bana dusugu engellemek icin. Belki bu sefer sizede dusunebilirler.
İnsani psikolojik olarak cok yipratiyor ama iyi dusunmeye calisin. İnsallah saglikla kucaginizada almak nasip olur 🙏🙏🙏
Cok tesekkurler. Coraspini kesmiş miydiniz peki? Bu Coraspini icmiyor olmak beni endiselendiriyor.. o kadar ilac aliyoruz, pihti ihtimalini arttıran, bir yandan da coraspine ara veriyor olmak.. cok huzursuzum

Kızlarrrr pompa kullanacak olan kimse yoğğğğğ mu 🥲🥲🥲🥲
Philips avent var bende tekli elektrikli. Memnunum güçlü çekiyordu 2 ay memeyi tutmadı benim bebe sağarak verdim.
Ama şimdi bu olmasaydı eller serbest giyilebilir pompa alırdım ben iş görürken o sağardı. Bakmak lazım ben pompayı baya kullandım çalışmaya başlayınca sütü sağmak buzluğa atmak iyi oldu benim için.
Diğer markaları bilmiyorum

Kızlar ebebekte indirim var diye sleepy bebek bezi bakayım dedim. Fiyat karşılaştırması yapınca Trendyoldakiler daha ucuz kalıyor haberiniz olsun. Bir de bebek bezlerini stokladınız mı, hangisinden kaç paket aldınız? Ben sadece 1 küçük paket yenidoğan bebek bezi aldım. Eşim şimdilik idare eder ihtiyaç olunca her yerden bulunur alır gelirim diyor. Bana da mantıklı geliyor ve bebek bezinin bebeğime iyi gelip gelmeyeceğine bakıp ona göre stok yapmak daha mantıklı sanırım. Fikrinize ihtiyacım var 🌸
Stok yapmadım 42 li paket aldım eger bebiş te pişik olmaz ise sleepy den devam edeceğim bakalımmm stok bencede yapmayın pişik olabilir

Cok tesekkurler. Coraspini kesmiş miydiniz peki? Bu Coraspini icmiyor olmak beni endiselendiriyor.. o kadar ilac aliyoruz, pihti ihtimalini arttıran, bir yandan da coraspine ara veriyor olmak.. cok huzursuzum
benimde ilk haftalar leke şeklinde oldu ve tüp bevek benimde ve 5 düşüğüm vardı öncesinde son gittiğim doktor antibiyotik başlamıştı bana 3 paket üstüste içtim düşük önleyici olarak lekeye rağmende kan sulandırıcıyı kesmedi önceki düşüklerde diğer doktorlar kesiyordu mesela ama bu doktor kesmeden yönetti süreci inşaallah sende de herşey yolundadır ve bebeğine kavuşursun bu defa ve inşaallah bizlerde sağlıkla kavuşuruz

Kendini yarına nasıl hazırlıyorsun peki? İlk anne ilk sezeryan olacaklara da örnek olur. Ayy ben de heyecanlandım 😍
Valla birşey yaptığım yok canım kizimla bolca vakit gecirmeye çalışıyorum yeşillikli ızgara birseyler yemeyi düşünüyorum aksam yemegi olarak bir dus alıp inşaallah erken uyumaya çalışacağım bakalim

Kızlarrrr pompa kullanacak olan kimse yoğğğğğ mu 🥲🥲🥲🥲
Ben kizimda ikisini de aldım lansinoh un elektrikli ve manuel, elde olanla ben daha rahat etmiştim öbürünü beklerken sıkılıyordum 😅 şimdi daha gelişmiş şeyler çıkmış tabi herkeste o yarım top gibi olan var herkes onu çok övüyor

kaçıncı haftadasın sen şimdi peki moralim bozuldu sabah sabah tokluk 175 çıktı levemir 12 vuruyorum yediğimde iki üç dilim salatalık domates peynir ve bir yumurta bile değildi 175 çıktı hayır aksi gibi deli gibi acıkıyorum ve yememek için aç kalıyorum ona rağmen bu bebeğim olmuş kaç kilo şimdiden son doğum eden arkadaş gibi acil alacaklar diye korkuyorum
35+4 üm 37+2 de doğum yapacağım seni de 37de doğuma alabilirler benim bebişin kilosu normal suyum da normal ama şekerlileri en geç 38 de alıyorlar. İşte bi ara benim diyet yaptığıma inanmadılar o derece diyorum hiç ekmek yemediğim halde 184 çıktı diye. İnsülin dozu yeterli gelmedi başlarda. Bu hafta levemiri 13 yaptı dr ama yine bi oynama yok sabah açlıkta

Çok teşekkürler🙆🏻‍♀️ akşam bitirdim hazırlıkları şükür bugüne bir salata kaldı. Ama dayak yemiş gibiyim bi süre daha kimseyi çağırmayacağım. Gelen de ikramını yemeğini alıp gelsin😂 arkadaşın görüşmediğin arkadaşın mıydı bu kadar haftalık hamile olduğunu bilmiyor 😅 buzlukta stok varsa süper zaten, ben kayınvalidem gelecek diye hiç bir şey koymadım buzluğa.
Ellerine sağlık🌸 Arkadaşımla 10 yıldır aynı şehirdeyiz ama hiç görüşmedik. İlk zamanlar plan yapmıştık buluşamadık, doğumdan sonra 2 çocukla hiç görüşemeyiz diye doğum öncesi aradan çıkarayım diye düşündüm yine olmadı üzerimde borç gibi kaldı. Yarın annem gelcek inşallah onunla daha kolay ağırlarım

35+4 üm 37+2 de doğum yapacağım seni de 37de doğuma alabilirler benim bebişin kilosu normal suyum da normal ama şekerlileri en geç 38 de alıyorlar. İşte bi ara benim diyet yaptığıma inanmadılar o derece diyorum hiç ekmek yemediğim halde 184 çıktı diye. İnsülin dozu yeterli gelmedi başlarda. Bu hafta levemiri 13 yaptı dr ama yine bi oynama yok sabah açlıkta
benimde çok yüksek çıkıyor ben 12 vuruyorum yinede aynı doğum yapacağım hastane bakalım ne zamana gün verecek cuma gidecem verirse gün verir artık

Philips avent var bende tekli elektrikli. Memnunum güçlü çekiyordu 2 ay memeyi tutmadı benim bebe sağarak verdim.
Ama şimdi bu olmasaydı eller serbest giyilebilir pompa alırdım ben iş görürken o sağardı. Bakmak lazım ben pompayı baya kullandım çalışmaya başlayınca sütü sağmak buzluğa atmak iyi oldu benim için.
Diğer markaları bilmiyorum
Ben şarjlı eller serbest pompa aldım tekli. İlk defa kullanıcam nasipse.
Ben kizimda ikisini de aldım lansinoh un elektrikli ve manuel, elde olanla ben daha rahat etmiştim öbürünü beklerken sıkılıyordum 😅 şimdi daha gelişmiş şeyler çıkmış tabi herkeste o yarım top gibi olan var herkes onu çok övüyor
Kardeşim verdi bana da eller serbest tekli pompa sanırım açıp bakmadım bile daha 😀😀😀 manuel alma bence cok uğrastırır
Eller serbest düşünüyorum ben de ebebekte de indirimdeydi bugün keşke alsaydım 🥲🥲

Kuzum bende de aventin elektrikli teklisi var. Linkini paylaşıyorum. Benim ilk gebeliğim o yüzden hiç bilmiyorum iyi midir ama bu cihazı arkadaşım verdi. Kendisi yenidoğan yoğun bakım hemşiresi. Bunu bilerek almıştır diye düşünüyorum

Philips Avent Elektrikli Tekli Göğüs Pompası, SCF395/11 https://app.hb.biz/MfgHgIIdhV5M
Başak burcu, her şeyi çok bilen eşim kişisi ile manuel ve elektrikli diye didişip mağazadan hiçbi şey almadan çıktık 😤😤🤐🤐🤐

Back
X