- 27 Ekim 2023
- 7.563
- 20.776
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #22.021
Benim 2cm acilmam 34 te vardı canım, suyum geldi gittim, sabaha kadar sancım siklasmadi, acilmam da olmadı 6cm ile doğurdum, bikac kere muayene oldum ilk gittiğimde iki kere giy çıkar yaptım, rahat bı pijama giyip üzerine uzun ceket almıştım, odaya aldiklarinda zaten önlük giy dediler sabaah kadar öyle geldikYani her yerin uygulamasi farklı mı onu bilemedim bende bacımdoğrudur direk onlukle de almislardir seni ama şöyle bir durum vardı senin suyun gelmişti dimi. Öyle gitmiştin. Benim acilmam 2 cm falandı ama sancım çoktu saatlerce açılmasını bekledik o yüzden hemen önlük giymedim sanirim. Ne bileyim alakalı olabilir mi kendimce teori
Sen bilirsin canım herkes farklı yaşıyor süreci, başlangıçta nst için gecelik çok mantıklı olur mu bilemiyorumOkumak istediğim mesajama pijama olursa çıkar giy yapmak lazım bilemedim
Ya dünde yazmıştım ekstra arttı, sarı ve yoğun vıcık vıcık devam ediyor, bugün de aynı, benim durumumla mi alakalı yoksa başka bı durum mu bilmiyorumCanlar bir soru daha. Benim akıntım çok fazla arttı. Ama su gibi değil. Hafif sarımsı normal eski akıntılarım gibi. Ama çok. 33. Haftada böyle akıntısı artanlar oldu mu. Enfeksiyon falan mı kaptım acaba
Evet ayni. İş yapınca ayakta çok kalınca cogaliyorCanlar bir soru daha. Benim akıntım çok fazla arttı. Ama su gibi değil. Hafif sarımsı normal eski akıntılarım gibi. Ama çok. 33. Haftada böyle akıntısı artanlar oldu mu. Enfeksiyon falan mı kaptım acaba
3060 gr mı 2060 gr mıSelamlar güzellikler. Bugün 33 hafta doldu, kontrol vardı. Doktor karın çevresini yine 1 hafta falan geride ölçtü %17 persentilde. Şimdilik sorun yok beslenmene dikkat et dedi. 3.060 gram 44.60 cm ölçtü. Yaşayan var mı aynı durumu?
Allah razı olsun canım. Rabbim isteyen herkese nasip eylesin. Bu akşam 22:40'da uçağımız inşallah sorunsuz gelirizmuallime5353 canım bugün dönüyorsun sanırım kazasız belasız gelin inşallah
Doğurmadan hac görevini yaptın Rabbim kabul eylesin dualarını ibadetlerini
Burada artık sağlıcakla alırsın kucağına inşallah bebişini
Çok teşekkür ederim canım inşallahmuallime5353 ins hala tek vücutta iki canlısındır.
Selametle, kolaylıkla gel ins. İyi haberlerini bekliyoruz.
Ah bebeğin de ne özlemiştir seni. Vuslat bugün
3060 gr mı 2060 gr mı
Kuzum benim de öyle çok aman aman göğüslerim yok evet büyüdü biraz ama ilkinde bu kadar bile yoktu. 2.5 sene emzirdim. 31. Ayda mi ne bıraktık biz. Bugün nstde ebe bilgilendirme de yapıyor aynı zamanda. İlkinde anne sütü verip vermediğimi ne kadar emzirdigimi sordu. 3 yaşa kadar emmesi tavsiye ediliyormuş artık. ilkinde de demişti sağlık ocağında ebe o yüzden 3 yaşa yakın bırakmıştık. Dolu dolu emzirdim hep sütüm oldu şükür amaAslında öyle olduğunu hep duyuyorum senin gibi örnekleri görünce de çok umutlanıyorum. Maşallah 26 ay sütle beslemek burdaki herkese nasip olur umarım. Ama işte bazen de süt kanallarının dolu olduğunda görüntüye de yansıması gerektiğini düşünüyorum ister istemez. Azıcık şişse iyiydi
ben eşime şimdiden sipariş verdim baklava getir hastaye diye kola ve karpuz içim gidiyor bunlara ilk kendime geldiğimde yicem hayalindeyim ondanda olmaz inşaallah kilo
Dedim nasıl bu kadar büyük olabilirAllah söyletmiş hahahah2060 gram kusum
Ona başvuru yapmaya çalıştım. Aile bireyleri bilgilerini eksik girdiniz diyor. Şimdi 153 ü aradım da kaydı yaptılar. Bakalım hak kazanacak mıyız ?Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70x110 Cm Gri-siyah - Fiyatı, Yorumları ben bunu aldım birde istanbul belediyesi getirdi onu hiç açmadım ama iyi gibi duruyor
Aminn kuzucummmHemde ne delilikoh iyi o zaman kuzum ya yoktur Allah’ın izniyle normaldir
Demek ki ilerledikçe artıyor sanki ya. Herkeste artmış nerdeyseBenim 2cm acilmam 34 te vardı canım, suyum geldi gittim, sabaha kadar sancım siklasmadi, acilmam da olmadı 6cm ile doğurdum, bikac kere muayene oldum ilk gittiğimde iki kere giy çıkar yaptım, rahat bı pijama giyip üzerine uzun ceket almıştım, odaya aldiklarinda zaten önlük giy dediler sabaah kadar öyle geldik
Sen bilirsin canım herkes farklı yaşıyor süreci, başlangıçta nst için gecelik çok mantıklı olur mu bilemiyorum
Ya dünde yazmıştım ekstra arttı, sarı ve yoğun vıcık vıcık devam ediyor, bugün de aynı, benim durumumla mi alakalı yoksa başka bı durum mu bilmiyorum
Evet evet ben de bugün değil de dün çok yorulmuştum ondan olmuş olabilirEvet ayni. İş yapınca ayakta çok kalınca cogaliyor
37+4-5 de vardi işte benim 2 cm sabah saatlerine kadar ilerlemedi hiç acilmam gelip gidip baktılar öyle olunca çok iyi oldu rahatça baktılarBenim 2cm acilmam 34 te vardı canım, suyum geldi gittim, sabaha kadar sancım siklasmadi, acilmam da olmadı 6cm ile doğurdum, bikac kere muayene oldum ilk gittiğimde iki kere giy çıkar yaptım, rahat bı pijama giyip üzerine uzun ceket almıştım, odaya aldiklarinda zaten önlük giy dediler sabaah kadar öyle geldik
Sen bilirsin canım herkes farklı yaşıyor süreci, başlangıçta nst için gecelik çok mantıklı olur mu bilemiyorum
Ya dünde yazmıştım ekstra arttı, sarı ve yoğun vıcık vıcık devam ediyor, bugün de aynı, benim durumumla mi alakalı yoksa başka bı durum mu bilmiyorum
Canım benim bugün 36+2 bugün geldim kontrolden. 2803 yazıyor kagitta sen sorunca baktım yaşıtlarından biraz geri dedi ama tam 36+0 uyumlu gözüküyor yani 2 gün. Takmıyorum normalde hiç kafama da geçen gittiğimde gununden ilerideydi ondan öncekinde 4 gün gerideydi bu sefer de 2 gün geride. Yani bir iyi kg almış oluyor bir geride kalıyor çok değişken. Ama problem değil sağlığı yerinde olsun da bunları dert etmiyor doktorlar da zaten .Selamlar güzellikler. Bugün 33 hafta doldu, kontrol vardı. Doktor karın çevresini yine 1 hafta falan geride ölçtü %17 persentilde. Şimdilik sorun yok beslenmene dikkat et dedi. 2.060 gram 44.60 cm ölçtü. Yaşayan var mı aynı durumu?
Ay ben kazanamadım üzdüüüğğOna başvuru yapmaya çalıştım. Aile bireyleri bilgilerini eksik girdiniz diyor. Şimdi 153 ü aradım da kaydı yaptılar. Bakalım hak kazanacak mıyız ?
İşte evet ay durun onu giyim bunu çıkarıyorum yapamazsın kendi derdimize düşücezz sonuctaSen bilirsin canım herkes farklı yaşıyor süreci, başlangıçta nst için gecelik çok mantıklı olur mu bilemiyorum
Benim şuan öyle ama çok yoğun kalıp gibi geliyor bişey yok ama doktorum fitil verdi açılmamdan dolayı enfeksiyon kapmamam içinCanlar bir soru daha. Benim akıntım çok fazla arttı. Ama su gibi değil. Hafif sarımsı normal eski akıntılarım gibi. Ama çok. 33. Haftada böyle akıntısı artanlar oldu mu. Enfeksiyon falan mı kaptım acaba
Ben de minik minik burçlara koydum donlarım ve terliklerim eksik bari yanıma bi sürü tişört de alayımBen daha valizi indirmedimHerşey yıkandı hazır ama toplanmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?