2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Selam kızlar nasılsınız temmuzun 8 doğum tarihimi belirledik benim kızlar erken gelmek istemezlerse bugün anestezi işlemlerimi hallettik çok şükür darısı sizin başınıza
hangi hastane acababyani devlet mi özelmi ben devletten cuma alacam gün verirse tabi çamsakuradan

Bende doğum bekleniyor da yazmıyor başvurulara girdiğimde durum askıda olumsuz değerlendirilmiş diyor altındada. Evet ben zaten Allah nasip ederse 25 inde doğuruyorum o zamanda bir mantığı olmuyor ama ihtiyaç sahiplerine verilebilir

hangi hastane acababyani devlet mi özelmi ben devletten cuma alacam gün verirse tabi çamsakuradan
Ben perşembe miydi, Kartal lütfi kırdar a gitmiştim. Bana pazartesi gel gün vereyim anestezi işlemlerini hallet dedi. Ben de özelde doğuracağım dedim

Bence arayıp taciz etmeli. Tamam sonuçta başvuru sırasına göre belki inceleniyor ama 38. Hafta olup doğumu yaklaşanla 25. Haftada olan bir değil. Onaylanırsa başvurum, ben ararım.
Arayayım yarın o zaman. Mantıken doğumdan önce gelmeliki kıyafetleri yıkayıp ütüleyelim emzik biberondu kaynatalım beşiği kuralım falan filan.

Arayayım yarın o zaman. Mantıken doğumdan önce gelmeliki kıyafetleri yıkayıp ütüleyelim emzik biberondu kaynatalım beşiği kuralım falan filan.
kıyafet yok ama içinde battaniye reflü yatağı tırmak makası fırça bakım seti puset 3 paket slepi bez 12 paket ıslak mendil banyo lifi park yatağı şampuan bakım yağı altaçma alezi ateşölçer biberon emzik koca bir paket dolu geliyor unuttuğum bişeyler de olabilir aklıma bunlar geldi

Ben perşembe miydi, Kartal lütfi kırdar a gitmiştim. Bana pazartesi gel gün vereyim anestezi işlemlerini hallet dedi. Ben de özelde doğuracağım dedim
karşıda mı oluyor o ya bize uzak sanırım orası çam sakurayla kavga etti eşim oraya gitmem diyor da mecbur kalırsam gidecem cuma günü

sen 153 ara emin ol bu senin en doğal hakkın her gebeye verilen bir destek iki dkk sürmüyor bile inan ara onlar daha net yapar
Görüştüm daha önce başvurunuz var olumsuz sonuçlanmış 6 ay sonra yeniden başvuru yapabilirsiniz dosya kapanınca dediler. Napayım 6 ay sonra o yardımı diyemedim. 20 ila 40 hafta arasındaki gebeler için olan bir yardım ama olumsuz sonuçlanıyor ben gebe değilim heralde

Anestezi işlemleri halletmek ne demek? Tahlil vermek mi?
Evet bildiğim bazı tahiller veriliyor. Gerekse akciğer, kalp filmi falan isteniyor. Bilgi formu falan dolduruluyor.
karşıda mı oluyor o ya bize uzak sanırım orası çam sakurayla kavga etti eşim oraya gitmem diyor da mecbur kalırsam gidecem cuma günü
Ay hastaneye küsülür mü ? Sonuçta hizmet için var orası. Sen zahmete girersin.

Zaten deli gömleği gibi bişey giydiriyolar ki elle muayeneler mümkün olsun. Afedersin gelen giden parmaklıyodu. Sırf şu yüzden normal doğum korkutuyo ama sonrası rahat işte. Biraz açık yazdım ama gerçek yani napiyim yaşiycaz kabullendim ben.

Başka tarifi var mı ki o işin

Eşim bu aralar akşamları iş çıkışı hep arkadaşlarıyla falan buluşmaya başladı. Evdeyse de bilgisayardan oyuna giriyor arkadaşlarıyla. Yani tamam çocuk doğunca kısıtlanacak, illa ki doğuma kadar kimle görüşmek istiyorsa hepsini aradan çıkarmaya çalışıyor da. Ben eve hapsoldum gibi resmen. Doktor yat evden çıkma dedi öyle evde tek başıma takılıyorum sürekli. Kocam batmaya başladı o yüzden bu durum normal mi yoksa kocamı akşam gelince haşlayım mı

dalga geçer gibi olmuş deseydin keşke napacam diye

Evet bildiğim bazı tahiller veriliyor. Gerekse akciğer, kalp filmi falan isteniyor. Bilgi formu falan dolduruluyor.

Ay hastaneye küsülür mü ? Sonuçta hizmet için var orası. Sen zahmete girersin.
diyorum eşime her zaman öyle zıt insan olacak değil bu defa iyi insan çıkar karşımıza ama devletin suçu bunlar artık sağlıkçılar alınmasın bana lütfen ama bazı kanı bozuklar için diyorum insan olana lafım yok onlara dokunulmazlık verilerek bizi mağdur ettiler karşılamadaki kadın bize parmak sallayarak tehdit etti uluorta şikayet edeceğiz dedik et 3 davam var dördüncü olursunuz dedi ve 6 ay hastaneye adım atamazsınız dedi resmen bu nasıl bir özgüvendir ki naptık adammı kestik orda bizi kovmaktan beter etti diye hakkımızı savunduk sadece

Sen nasılsın ? Ağrın sızın var mı ?
Organizasyon başladı mı ?
Kasılma var, akıntım var yoğun ama ayaktayım yıkılmadım hazırlandım çıkacağız birazdan, aile arası bı durum zaten, dee çorabımı değiştirmeyi unutmuşum mor corapla gidiyordum az daha, ayakkabı giyerken fark ettim, vitaminsiz miyim neyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…