- 27 Ekim 2023
- 7.513
- 20.631
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #22.021
Benim 2cm acilmam 34 te vardı canım, suyum geldi gittim, sabaha kadar sancım siklasmadi, acilmam da olmadı 6cm ile doğurdum, bikac kere muayene oldum ilk gittiğimde iki kere giy çıkar yaptım, rahat bı pijama giyip üzerine uzun ceket almıştım, odaya aldiklarinda zaten önlük giy dediler sabaah kadar öyle geldikYani her yerin uygulamasi farklı mı onu bilemedim bende bacımdoğrudur direk onlukle de almislardir seni ama şöyle bir durum vardı senin suyun gelmişti dimi. Öyle gitmiştin. Benim acilmam 2 cm falandı ama sancım çoktu saatlerce açılmasını bekledik o yüzden hemen önlük giymedim sanirim. Ne bileyim alakalı olabilir mi kendimce teori
![]()

Sen bilirsin canım herkes farklı yaşıyor süreci, başlangıçta nst için gecelik çok mantıklı olur mu bilemiyorumOkumak istediğim mesajama pijama olursa çıkar giy yapmak lazım bilemedim

Ya dünde yazmıştım ekstra arttı, sarı ve yoğun vıcık vıcık devam ediyor, bugün de aynı, benim durumumla mi alakalı yoksa başka bı durum mu bilmiyorumCanlar bir soru daha. Benim akıntım çok fazla arttı. Ama su gibi değil. Hafif sarımsı normal eski akıntılarım gibi. Ama çok. 33. Haftada böyle akıntısı artanlar oldu mu. Enfeksiyon falan mı kaptım acaba