2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Yani her yerin uygulamasi farklı mı onu bilemedim bende bacım 🤣 doğrudur direk onlukle de almislardir seni ama şöyle bir durum vardı senin suyun gelmişti dimi. Öyle gitmiştin. Benim acilmam 2 cm falandı ama sancım çoktu saatlerce açılmasını bekledik o yüzden hemen önlük giymedim sanirim. Ne bileyim alakalı olabilir mi kendimce teori 🤣🤣🤣
Benim 2cm acilmam 34 te vardı canım, suyum geldi gittim, sabaha kadar sancım siklasmadi, acilmam da olmadı 6cm ile doğurdum, bikac kere muayene oldum ilk gittiğimde iki kere giy çıkar yaptım, rahat bı pijama giyip üzerine uzun ceket almıştım, odaya aldiklarinda zaten önlük giy dediler sabaah kadar öyle geldik 😂
Okumak istediğim mesaj 😂 ama pijama olursa çıkar giy yapmak lazım bilemedim
Sen bilirsin canım herkes farklı yaşıyor süreci, başlangıçta nst için gecelik çok mantıklı olur mu bilemiyorum 😂
Canlar bir soru daha. Benim akıntım çok fazla arttı. Ama su gibi değil. Hafif sarımsı normal eski akıntılarım gibi. Ama çok. 33. Haftada böyle akıntısı artanlar oldu mu. Enfeksiyon falan mı kaptım acaba
Ya dünde yazmıştım ekstra arttı, sarı ve yoğun vıcık vıcık devam ediyor, bugün de aynı, benim durumumla mi alakalı yoksa başka bı durum mu bilmiyorum

Selamlar güzellikler. Bugün 33 hafta doldu, kontrol vardı. Doktor karın çevresini yine 1 hafta falan geride ölçtü %17 persentilde. Şimdilik sorun yok beslenmene dikkat et dedi. 3.060 gram 44.60 cm ölçtü. Yaşayan var mı aynı durumu?
3060 gr mı 2060 gr mı

muallime5353 muallime5353 canım bugün dönüyorsun sanırım kazasız belasız gelin inşallah 🙏
Doğurmadan hac görevini yaptın Rabbim kabul eylesin dualarını ibadetlerini 🤲🏻🥰
Burada artık sağlıcakla alırsın kucağına inşallah bebişini 🤲🏻🥰
Allah razı olsun canım. Rabbim isteyen herkese nasip eylesin. Bu akşam 22:40'da uçağımız inşallah sorunsuz geliriz🤲🏻🌸
muallime5353 muallime5353 ins hala tek vücutta iki canlısındır. :KK48:

Selametle, kolaylıkla gel ins. İyi haberlerini bekliyoruz.:KK51:

Ah bebeğin de ne özlemiştir seni. Vuslat bugün 🥹
Çok teşekkür ederim canım inşallah 🥰 Ben hayatımda hiç kimseyi bu kadar özlememişim bunu anladım. Aslında kızım da bizimle gelecekti pasaporu aşı kartı her şey hazırdı. Gitmemize iki hafta kala Suud hükümeti 12 yaş altı yasak getirdi ve gelemedi kızım🙄 Burnumda tütüyor en zoru bu oldu bu yolculukta benim için... Rabbim kimseyi yavrusundan ayrı koymasın 🤲🏻

Kızlar selamm🌸
Kontrolden geldim şimdi. 34+1'deyiz bugün ve 2640gr olmuşuz🧿💖
Benim doktorum kiloma bakmıyor, bebeğin suyuyla gelişimiyle de pek ilgilenmiyor ciddi bir fark olmadığı sürece. Strese de sokmamış oluyor beni. Biraz önden gidiyor bizim bebiş. Şeker yüklemesi de yapılmadı doktor doktor gezerken arada kaynadı kaldı öyle. Açlık şekerim tok karna bile en fazla 90 çıkıyor.
Yanaklarını dudaklarını bir görseniz o kadar tombik bir şey ki🥰 Benim genlerimde de yanaklar hep büyük, eşimin tarafında da. Zaten ya bana benzer ya görümceme diye düşünüyorum ve ikimizin de yanaklar zayıfken bile kocamandır🤣 Yine her kontroldeki gibi bu sefer de eli gözündeydi, doğduğunda da muhtemelen öyle olacak of içim eriyor sanki Allahım bu nasıl bir tatlılık 🥹💖
Bebişin keyfi çok yerinde gözüküyor ama annesini azıcık yıpratıyor... Ciğerlerde enfeksiyon var ve geçmiyor. Kanlı balgam, öksürük krizleri, halsizlik, düşük kan değerleri vs derken 2 antibiyotik kullanmaya başlıyorum bugünden itibaren. Doktor enfeksiyon geçmeden kan ilacını da arttıramam diyor. 2 antibiyotik kullanmak bebek için ne derece güvenli o kafamı karıştırdı çok. İnşallah bir an önce atlatırım şu enfeksiyonu.
Bu arada bugün doktorla doğum zamanını planlarız sanmıştım ama doktorun acil çıkması gerektiği için soramadım. 10 gün içinde tekrar kontrole gidicem enfeksiyon değerine bakılacak. Gidince sormayı planlıyorum bakalım çok heyecanlıyım. Sezeryan düşünüyorum ama gününü önceden bilmek çok strese sokacak gibi geliyor. Eşime diyorum ki siz doktorla konuşun gün belirleyin beni o gün geldiğinde gezmeye götürecekmiş gibi evden çıkar bir anda hastaneye götür ben ne olduğunu anlayamadan doğum yapmış olayım diyorum🤣🤣

Aslında öyle olduğunu hep duyuyorum senin gibi örnekleri görünce de çok umutlanıyorum. Maşallah 26 ay sütle beslemek burdaki herkese nasip olur umarım. Ama işte bazen de süt kanallarının dolu olduğunda görüntüye de yansıması gerektiğini düşünüyorum ister istemez. Azıcık şişse iyiydi 😂
Kuzum benim de öyle çok aman aman göğüslerim yok evet büyüdü biraz ama ilkinde bu kadar bile yoktu. 2.5 sene emzirdim. 31. Ayda mi ne bıraktık biz. Bugün nstde ebe bilgilendirme de yapıyor aynı zamanda. İlkinde anne sütü verip vermediğimi ne kadar emzirdigimi sordu. 3 yaşa kadar emmesi tavsiye ediliyormuş artık. ilkinde de demişti sağlık ocağında ebe o yüzden 3 yaşa yakın bırakmıştık. Dolu dolu emzirdim hep sütüm oldu şükür ama Eldorin Eldorin in dediği gibi hiç ama hiç olumsuz düşünmedim hep gelecek emzirecegim doyacak dedim hiç mama vermedim mesela. Biraz inanmakla alakalı. Nstdeki ebe suyun ve içeceklerin çok önemli olduğunu söyledi. Bol bol suyla her şey çözülür inşallah merak etme olumlu düşün 🥰❤️

Allah söyletmiş hahahah 😂 2060 gram kusum
Dedim nasıl bu kadar büyük olabilir 😀😀 benimkinde de sadece bpd bir hafta gerideydi geri kalan normaldi kuzum. 33+0 da 2085 gr çıkmıştı. Doktor normal demişti. 33+2 de de devlette ölçtüler 1985 gibi bir şey çıktı. Ama onlar karnını vs de bir hafta geri ölçtüler. Ölçümler biraz değişken sanırım. Ama özeldeki doktor her şey çok normal demişti 😍

Hemde ne delilik😁😁 oh iyi o zaman kuzum ya yoktur Allah’ın izniyle normaldir 😀
Aminn kuzucummm 🥰
Benim 2cm acilmam 34 te vardı canım, suyum geldi gittim, sabaha kadar sancım siklasmadi, acilmam da olmadı 6cm ile doğurdum, bikac kere muayene oldum ilk gittiğimde iki kere giy çıkar yaptım, rahat bı pijama giyip üzerine uzun ceket almıştım, odaya aldiklarinda zaten önlük giy dediler sabaah kadar öyle geldik 😂

Sen bilirsin canım herkes farklı yaşıyor süreci, başlangıçta nst için gecelik çok mantıklı olur mu bilemiyorum 😂

Ya dünde yazmıştım ekstra arttı, sarı ve yoğun vıcık vıcık devam ediyor, bugün de aynı, benim durumumla mi alakalı yoksa başka bı durum mu bilmiyorum
Demek ki ilerledikçe artıyor sanki ya. Herkeste artmış nerdeyse
Evet ayni. İş yapınca ayakta çok kalınca cogaliyor
Evet evet ben de bugün değil de dün çok yorulmuştum ondan olmuş olabilir

37+4-5 de vardi işte benim 2 cm sabah saatlerine kadar ilerlemedi hiç acilmam gelip gidip baktılar öyle olunca çok iyi oldu rahatça baktılar 🤣😅 önlüğü gece 3de giydirdiler 5 civarı da suyum geldi 🤣😅 işte herkesin yaşadığı farklı o yüzden kim nasıl rahat ederse artık 🤣 🥰
Selamlar güzellikler. Bugün 33 hafta doldu, kontrol vardı. Doktor karın çevresini yine 1 hafta falan geride ölçtü %17 persentilde. Şimdilik sorun yok beslenmene dikkat et dedi. 2.060 gram 44.60 cm ölçtü. Yaşayan var mı aynı durumu?
Canım benim bugün 36+2 bugün geldim kontrolden. 2803 yazıyor kagitta sen sorunca baktım yaşıtlarından biraz geri dedi ama tam 36+0 uyumlu gözüküyor yani 2 gün. Takmıyorum normalde hiç kafama da geçen gittiğimde gununden ilerideydi ondan öncekinde 4 gün gerideydi bu sefer de 2 gün geride. Yani bir iyi kg almış oluyor bir geride kalıyor çok değişken. Ama problem değil sağlığı yerinde olsun da bunları dert etmiyor doktorlar da zaten .

Canlar bir soru daha. Benim akıntım çok fazla arttı. Ama su gibi değil. Hafif sarımsı normal eski akıntılarım gibi. Ama çok. 33. Haftada böyle akıntısı artanlar oldu mu. Enfeksiyon falan mı kaptım acaba
Benim şuan öyle ama çok yoğun kalıp gibi geliyor bişey yok ama doktorum fitil verdi açılmamdan dolayı enfeksiyon kapmamam için

Back
X