2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Yok yahu hiç ondan kilo olur mu 🥹 ye afiyet olsun mutlaka sonra haber ver tartıda gördüğünü 🤣
aşırı taktım kiloma asla olmadığım bir kilodayım ama tüp bebek tedavileri gebelik kayıpları onların tedavisi derken kontrolden zaten çıkmıştı kilom bebeği bir doğurayım iyileşir iyileşmez yürüyüş bandından başlıcam olaya emzirirken bile yürürüm heralde bu hırsla:)

Ona başvuru yapmaya çalıştım. Aile bireyleri bilgilerini eksik girdiniz diyor. Şimdi 153 ü aradım da kaydı yaptılar. Bakalım hak kazanacak mıyız ? 😅
aynen bende de öyle olmuştu arayıp kayıt yapmıştım baya işe yarar şeyler geldi bezler bakım seti puset park yatak falan hepsini düşünmüşler ben geleceğini bilsem inan almazdım bile yatağı puseti falan

37+4-5 de vardi işte benim 2 cm sabah saatlerine kadar ilerlemedi hiç acilmam gelip gidip baktılar öyle olunca çok iyi oldu rahatça baktılar 🤣😅 önlüğü gece 3de giydirdiler 5 civarı da suyum geldi 🤣😅 işte herkesin yaşadığı farklı o yüzden kim nasıl rahat ederse artık 🤣 🥰

Canım benim bugün 36+2 bugün geldim kontrolden. 2803 yazıyor kagitta sen sorunca baktım yaşıtlarından biraz geri dedi ama tam 36+0 uyumlu gözüküyor yani 2 gün. Takmıyorum normalde hiç kafama da geçen gittiğimde gununden ilerideydi ondan öncekinde 4 gün gerideydi bu sefer de 2 gün geride. Yani bir iyi kg almış oluyor bir geride kalıyor çok değişken. Ama problem değil sağlığı yerinde olsun da bunları dert etmiyor doktorlar da zaten .
o sırada benim 34+2 de olan bebiş 3200 gramla selam yolluyor size :)

aynen bende de öyle olmuştu arayıp kayıt yapmıştım baya işe yarar şeyler geldi bezler bakım seti puset park yatak falan hepsini düşünmüşler ben geleceğini bilsem inan almazdım bile yatağı puseti falan
Tabi canım küçük küçük şeyler ama toplanınca hepsi bi para. Madem imkan var başvurduk bakalım. Nasrettin hoca gibi “ya çıkarsa?” 😁

Başvuru kabulle paketin gelmesi arasında ne kadar süre vardı? Az önce YouTube da bi yorum gördüm. Beş ay sonra geldi diyor. O zamana giysiler küçülür bezler küçük kalır. 🤔

Böyle yazıyor mesela neye göre uygun bulunmadım 😂😂 İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na yapmış olduğunuz müracaatınız Belediyemiz Sosyal İşler ve Yardım Esasları Yönetmenliğinde belirlenen kriterlere uygun olmadığı için olumsuz değerlendirilmiştir.
öyle oluncav tekrar başvuru yapınca oluyormuş diye okudum yorumlarda ben pes etme yine yap

Tabi canım küçük küçük şeyler ama toplanınca hepsi bi para. Madem imkan var başvurduk bakalım. Nasrettin hoca gibi “ya çıkarsa?” 😁

Başvuru kabulle paketin gelmesi arasında ne kadar süre vardı? Az önce YouTube da bi yorum gördüm. Beş ay sonra geldi diyor. O zamana giysiler küçülür bezler küçük kalır. 🤔
ben 21 . haftada başvurmuştum ama 32 de falan geldi arayıp durum aciliyeti bildirince hemen geliyor galiba çünkü doğuma yakın oldupunu dikkate alabilirler

ben 21 . haftada başvurmuştum ama 32 de falan geldi arayıp durum aciliyeti bildirince hemen geliyor galiba çünkü doğuma yakın oldupunu dikkate alabilirler
Yani :confused:

Maltepe belediyesinin de yenidogan hediyesi var. Bebek termosu, ateş ölçer, tırnak makası, müslin battaniye, biberon vs böyle küçük ihtiyaçlardan küçük bi paket hazırlayıp getiriyorlar. Bebeğin tc si ile başvuru yapılıyor.

Gelirse paketler alacağımı alır gerisini bir başka çocuklu anneye veririm.

Maltepe belediyesinin de yenidogan hediyesi var. Bebek termosu, ateş ölçer, tırnak makası, müslin battaniye, biberon vs böyle küçük ihtiyaçlardan küçük bi paket hazırlayıp getiriyorlar. Bebeğin tc si ile başvuru yapılıyor.

Ona bebek gelince başvuru yapılıyor o zaman. Bende Maltepe belediyesindeyim aman hiç bilmiyordum 😂 çok mantıklı dediğin.

evet bundada biberon emziğe kadar var ya düşğnmüşler bende veririm kşmseyi tanımıyorum ama illa denk gelince veririm zaten çoğu eşya işe yarar kullanıırım gibi

Eklentiler

• IMG_4568.webp
    IMG_4568.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 24
Aaaa öyle mi bilmiyordum valla ben anlamadım neye göre belirleniyor. Yenidoğan desteği olarak başvurdunuz di mi siz ? Ben İstanbul senin uygulaması üzerinden yaptım
ben oradan yapamadım arayıp yaptım birde sürekli arayıp darladım getirecekseniz getirin ona göre eksiklerimi alacam diye bende ki yüzsüzlük seviyesi:) onlarda öncelikli diye not ediyorum acil durum var diye dediler getirdiler ki ben zaten her ay 1500 tl de market yardımı da alıyorum istanbulkarta onada başvurmuştum kabul edilmişti

ben oradan yapamadım arayıp yaptım birde sürekli arayıp darladım getirecekseniz getirin ona göre eksiklerimi alacam diye bende ki yüzsüzlük seviyesi:) onlarda öncelikli diye not ediyorum acil durum var diye dediler getirdiler ki ben zaten her ay 1500 tl de market yardımı da alıyorum istanbulkarta onada başvurmuştum kabul edilmişti
Anladımmmm ay başvurdum etmediler daha arayamam😂😂😂 neyse kısmet değişmiş der çekilirim kenara 😂

Ona bebek gelince başvuru yapılıyor o zaman. Bende Maltepe belediyesindeyim aman hiç bilmiyordum 😂 çok mantıklı dediğin.
Nasııııl? Burada mu oturuyorsun ? Niye demedin daha önce :KK51:
Şöyle bir uyarı veriyor yeniden başvurunca
Ay bana da o uyarıyı verdi. Defalarca. Sinir etti beni.:sinirli: 153ü aradım. Temsilci 2 dk da başvuruyu yaptı. Hiç uğraşma. Vatandaş temsilcisiyle görüş

Aaaa öyle mi bilmiyordum valla ben anlamadım neye göre belirleniyor. Yenidoğan desteği olarak başvurdunuz di mi siz ? Ben İstanbul senin uygulaması üzerinden yaptım
Ben 20.haftada başvurdum. Doğum bekleniyor yazıyor. Gelirmi gelmezmi bilmiyorum. Bi tanıdığada doğumdan 3 ay sonra gelmiş mesela. O zamana kıyafetler bezler boşa çıkar. Tırnak makası biberon beşikte almış olacaz. Yedeğe kalıcak herşey. Bilemedim bize nasıl bi faydası olacak. Kullanmazsam ihtiyaç sahibi birine veririm bende öyle düşündüm.

Nasııııl? Burada mu oturuyorsun ? Niye demedin daha önce :KK51:

Ay bana da o uyarıyı verdi. Defalarca. Sinir etti beni.:sinirli: 153ü aradım. Temsilci 2 dk da başvuruyu yaptı. Hiç uğraşma. Vatandaş temsilcisiyle görüş
Maltepe ye bağlı aynen ay bilmem hiç aklıma gelmedi 😬😬

153 aranıyorrr😂😂 bakayım birde ordan deneyeyim o zaman kısmetinde varsa yavrumun gelir 🤓

Ben 20.haftada başvurdum. Doğum bekleniyor yazıyor. Gelirmi gelmezmi bilmiyorum. Bi tanıdığada doğumdan 3 ay sonra gelmiş mesela. O zamana kıyafetler bezler boşa çıkar. Tırnak makası biberon beşikte almış olacaz. Yedeğe kalıcak herşey. Bilemedim bize nasıl bi faydası olacak. Kullanmazsam ihtiyaç sahibi birine veririm bende öyle düşündüm.
Bence arayıp taciz etmeli. Tamam sonuçta başvuru sırasına göre belki inceleniyor ama 38. Hafta olup doğumu yaklaşanla 25. Haftada olan bir değil. Onaylanırsa başvurum, ben ararım.

Back
X