2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Kızlar selam
Çok şükür ikimizde saglikliyiz odamizdayiz Allah hepinizden razı olsun
Kendime tamamen gelince ayrıntıları anlatırım öpüyorum hepinizi💞
Çok sevindim. Analı babalı sağlıkla büyüsün💖🧿
Bu elele yeni çıkmış yada ben eskide kaldım. Kızım zamanında bu marka yoktu. Epey yorum var.
Biz Elele aldık, kargoyla geldi, kurup baktığımızda beğendim. Mağazalarda baktığımız uygun fiyatlı çoğu park yatak'ın kumaşı paraşüt kumaş gibiydi ve buruşuk görünüyordu. Elele'nin ise üst çerçevesi kaliteli görünüyor en azından, buruşuk değil. Yatak olarak hediye yatak vardı setin içinde güya ama o kadar inceydi ki Civil'den Kraft yatak aldık ayrıca 900 lira falandı galiba yatak.

Benim memenin tekinde çatlak var önceki hamileliğimde de aynı yer çatlamıştı 😃 Doğumdan sonraki haftada biraz daha büyüyor memeler ya da hacmi artıyor içi sütle dolunca 😀
Benim memeler hiç değişmedi sütsüz mü kalacak acaba :( pompayı bile bu fikirden dolayı almadım zaten süt gelmezse diye. Göğüsten hiç ağırlık hissetmiyorum malesef

Benim memeler hiç değişmedi sütsüz mü kalacak acaba :( pompayı bile bu fikirden dolayı almadım zaten süt gelmezse diye. Göğüsten hiç ağırlık hissetmiyorum malesef

Şimdi derin bir nefes alıyorsun ve bu düşünceyi hemen kafandan uzaklaştırıyorsun 🥰

Memelein büyüklüğü küçüklüğü süt üretimine ve yeterliliğine dair hiçbir fikir vermez. Bir bebeği oluşturan, onu karnında büyüten vücudun onu beslemeyi de biliyor 🥰

Benim memelerim çok küçük tahta gibi ama 26 ay emzirdim oğlumu ilk altı ay hiçbir takviye kullanmadım hatta sagmama bile gerek kalmadı ❤️

Vücuduna güven inan 🥰

O zaman suyun azalırdı ama onu bilirlerdi bence

Bende de kansızlık var malesef ilacı içmeyi de kesmiştim de geri başlayacağım malesef o da kilo yapar muhtemelen

Ay iyi bari bi an korktum bugün baya geldi çünkü
Kokusu ve rengi kötü değilse sorun yoktur ama için rahat etmezse tabi doktoruna danış yada bir tahlil yaptır ben sürekli iç çamaşıır değiştirip kokluyorum deli gibi 😂

Aynen çok şükür yok gözüküyor kuzum olmaz da inşallah 🤲🏻❤️ aynen şu 37yi bir geçsek ayın 21i oluyor tam 🤣 ikizler de bitmiş olacak hem 🤣 sonrasında bende sakinmayacagim fazla ❤️

Çok şükür bin şükür kuzum herkes öyle güzel haberlerle gelir inşallah 🥰

Seninle günümüz aynı. Doktor ölçümüne göre 12 gözüküyor ama 11 de olabilir demişti bir ara boyu kg öndeydi. 11i eşimin doğum günü onu manifestledim buraya öyle girdim 🤣🤣🤣🥰 güzel haberlerle gelmene çok sevindim çok. İnşallah hep böyle devam ederiz ❤️
Aa çok iyi inşallah zamanında sağlıklı bir şekilde gelirler..nedense bende 07.07.2025 te gelsin istiyorum tabi Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin öncelik o tarih çok önemli değil hani

Doktora gidince bir sorsam mı ya da evden penye bir elbise koyabilirim 😀

Aynen ben de öyle düşünmüştüm de ☺️
Sen bilirsin kuzum nasıl rahat edeceksen öyle yap 🥰 ne bileyim ben öyle yaşadım diye her yerde öyle sanıyorum tabi 🤣 ama bulunmalı yine de diye düşünüyorum lazım olur olmaz onu bilemicem tabi de benim çok işimi görmüştü 😅

Kızlar selam

🧿😍
Kaç saat sürdü ne çabuk öğleden önce bitmiş maşallah. Çok sevindim ikiniz de sağlıklı olmasına. Şükürler olsun sevindirene ❤️

Aa çok iyi inşallah zamanında sağlıklı bir şekilde gelirler..nedense bende 07.07.2025 te gelsin istiyorum tabi Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin öncelik o tarih çok önemli değil hani
Aynen öyle canım sağlıkla gelsinler de tarih işin esprisi 🥰 zaten o vakte kadar bekleyeceğini düşünmüyorum ben benim kızın ama tabi Allah bilir belli de olmaz 😅🥰

Canım biz çok yakınız ya benim de arttı baya ıslak hissediyorum ama kokusuz ve renksiz yani tehlikeli olan kokulu ve yeşile çalan renkte olanlar diye biliyorum bence vajina temizlik yapıyor 😂 yine de için rahat etmezse hemen bir kültür yaptır nasılsa sen laboratuvardasin de mi 🙈 izne ayrılmış mıydın?
Ayrıldım ayrıldım 😀 ben de çok ıslak hissediyorum bizim doğum zamanlarımız aynı gösteriyordu zaten normal o zaman ya. Tamam rahatladım 😀
benim arttı hemde çok doktoruma sotdım normal dedi zaten enfeksiyonu nerden alalım ki dokunulmazlığımız var :)
Ay evet benim aylardırrrrr var hem de dokunulmazlığım 😀 bi de ev harici tuvalete de girmiyorum. Sadece hastanede vajinal ultrason yapmışlardı ordan falan mı kaptım acaba dedim de o zor ihtimal 😀
Kokusu ve rengi kötü değilse sorun yoktur ama için rahat etmezse tabi doktoruna danış yada bir tahlil yaptır ben sürekli iç çamaşıır değiştirip kokluyorum deli gibi 😂
Bu annelik cidden delilik ya ben de kokladım valla koku yok allahtan sadece sarımsı rengi ama benim gebelik öncesi de hep böyleydi kültürler temiz çıkıyordu. Normal o zaman 😀

Kızlar selam
Gözün aydın cnm geçmiş olsun. Hayırlı uzun ömrü olsun bebeğinin. Sağlıcakla büyüt yavrunu.
Dogurayim da çıplak olmaya da razıyım 😂 artık mide yanmasindan duramiyoruz bi de sıcak basmasindan sanki menapiza giriyorum
Bu sıcak basması olayı bendede var malesef. Hele yemek yiyince bir terliyorum ama nasıl süzülüyor her yanımdan. Yarım saat terleme seansım var saunadaymışım gibi. Ter basınca kendimi balkona atıyordum beni bi çarptı 2 haftadır burnum akıyordu yeni iyi oldum. Artık terlesemde terlememin bitmesini bekliyorum ve duşa giriyorum. Bu hamilelik harareti çok başka bişeymiş. 3.gebeliğim ama ilk defa yaşıyorum böyle bişey. Allah yaz sonu doğuracaklara sabırlar versin.

Hiiiç dert etme. 2 çocuğumdada göğüslerim küçücüktü ama sezeryan doğum olmasna rağmen hemen süt geldi ve bolboldu sütüm. O zaman büyümüştü göğüslerim süt inince.

Kızlar ben sezeryan olucam 3 adet pijama takımı aldım hastane çantama. Ne biliyim kirlenir bişi olur terlerim rahatsız olur değiştirmek isterim falan. Fazlasından sıkıntı olmaz eksik kalmasın diye düşündüm.

Şimdi derin bir nefes alıyorsun ve bu düşünceyi hemen kafandan uzaklaştırıyorsun 🥰

Memelein büyüklüğü küçüklüğü süt üretimine ve yeterliliğine dair hiçbir fikir vermez. Bir bebeği oluşturan, onu karnında büyüten vücudun onu beslemeyi de biliyor 🥰

Benim memelerim çok küçük tahta gibi ama 26 ay emzirdim oğlumu ilk altı ay hiçbir takviye kullanmadım hatta sagmama bile gerek kalmadı ❤️

Vücuduna güven inan 🥰

Aslında öyle olduğunu hep duyuyorum senin gibi örnekleri görünce de çok umutlanıyorum. Maşallah 26 ay sütle beslemek burdaki herkese nasip olur umarım. Ama işte bazen de süt kanallarının dolu olduğunda görüntüye de yansıması gerektiğini düşünüyorum ister istemez. Azıcık şişse iyiydi 😂

Gözün aydın cnm geçmiş olsun. Hayırlı uzun ömrü olsun bebeğinin. Sağlıcakla büyüt yavrunu.

Bu sıcak basması olayı bendede var malesef. Hele yemek yiyince bir terliyorum ama nasıl süzülüyor her yanımdan. Yarım saat terleme seansım var saunadaymışım gibi. Ter basınca kendimi balkona atıyordum beni bi çarptı 2 haftadır burnum akıyordu yeni iyi oldum. Artık terlesemde terlememin bitmesini bekliyorum ve duşa giriyorum. Bu hamilelik harareti çok başka bişeymiş. 3.gebeliğim ama ilk defa yaşıyorum böyle bişey. Allah yaz sonu doğuracaklara sabırlar versin.

Hiiiç dert etme. 2 çocuğumdada göğüslerim küçücüktü ama sezeryan doğum olmasna rağmen hemen süt geldi ve bolboldu sütüm. O zaman büyümüştü göğüslerim süt inince.

Kızlar ben sezeryan olucam 3 adet pijama takımı aldım hastane çantama. Ne biliyim kirlenir bişi olur terlerim rahatsız olur değiştirmek isterim falan. Fazlasından sıkıntı olmaz eksik kalmasın diye düşündüm.

Oh ne güzel ne mutlu size. Umarım hiç bir anne sütsüz kalmaz
Ben de 2 pijama 1 gecelik takımı aldım. Ne olur ne olmaz. Hatta ben tişört falan da koymayı düşünüyorum sıcak olursa diye,benimkiler uzun kollu

Vallahi yaz sonuna kadar kolaylık versin ben şu temmuz sonu gelse de doğurup rahatlasam diyorum

Ayrıldım ayrıldım 😀 ben de çok ıslak hissediyorum bizim doğum zamanlarımız aynı gösteriyordu zaten normal o zaman ya. Tamam rahatladım 😀

Ay evet benim aylardırrrrr var hem de dokunulmazlığım 😀 bi de ev harici tuvalete de girmiyorum. Sadece hastanede vajinal ultrason yapmışlardı ordan falan mı kaptım acaba dedim de o zor ihtimal 😀

Bu annelik cidden delilik ya ben de kokladım valla koku yok allahtan sadece sarımsı rengi ama benim gebelik öncesi de hep böyleydi kültürler temiz çıkıyordu. Normal o zaman 😀
evet ya hastane doğru bak o olur ben düşünemedim onu inşaallah enfeksiyon değildir o zaman

Her gün en az 100 basamak merdiven inip çıkıyorum ama yine de sezeryan olcakmisim gibi bi his var içimde 😂
3,5 aydır pilates yapıyorum, 1,5 saat yürüyüş yapıyorum, fıtı fıtı eğilip yerleri siliyorum. Ama %85 sezeryan olacağım 😂 hep kocamın yüzünden. genetik olarak bebemin kafası iriymiş tövbest 🤣

Hemde ne delilik😁😁 oh iyi o zaman kuzum ya yoktur Allah’ın izniyle normaldir 😀

Back
X