2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Anestezi onay vermeyince ne oluyor peki alternatifi nedir

Kızlar bebek hareketleri canınızi yakiyormu benmi çok narinim ? Birde sabahtan bu yana kasilmam var adet sancısı gibi bide sancım var yarın kontrol günüm ins dogurmam
Evet çok sızlatıyor bazen tekmeleri yumrukları
Önceki hamileliğimde hiç tekme acısı yaşamamıştım, bazen çarpıntı ile uyandığımı sanıyordum bence bebek tekmeliyor ondan uyanıyorum yeni farkettim bunu

Anestezi onay vermeyince ne oluyor peki alternatifi nedir
Tam konuya hakim olmamakla birlikte Atıyorum kan değeri çok düşükse önce kan takıyorlar. Tansiyon çok yüksekse düşmesini bekliyorlar. Sezaryene girmeden hazır kan bulunduruyorlar gibi şeyler

Kızlar uyumuşum öğleden sonra 2 saate yakın. Bir uyandım sancım vardı karnım taş gibiydi. Baya 3 saat sürdü geziniyorum yok su içiyorum yok daha yeni yeni geçti. Hem karnım taş gibiydi hem belimde alt tarafimda sancim vardı. Benim kız doktor amcasından duydu tabi gelebileceğini yola çıkmaya mı hazırlanıyor nedir hiç bu kadar uzun sancım olmamıştı şimdiye kadar. En azından bu hafta da geçsin kızım uslu dur diyorum.

kızlar ben bir şey merak ediyorum. biz dogum paketi alamamıştık doktorumun çalıştığı hastanede paket yokmuş. simdi doktorum özele geçti, söyleyeceği dogum ücreti içerisine anestezi işlemleri (kan tahlili vb.) dahil olacak mı ?

Tabi doğum ücretine bu dahil. Annenin sezaryen-normal farketmeksizin doğum öncesi yapılacak (anestezi dahil) rutin tahlilleri..
Bebek doğunca ona da yapılacak ilk kan tahlilleri, bebeğin ilk aşıları (hepatit b, k vitaminin iğnesi) bebeğin doğar doğmaz çocuk Dr u tarafından ilk muayenesi.

Bunlar rutin. Rutinler doğum ücreti içinde. Ama olur ayrıca farklı branştan Dr görmesi gerekir anneyi, gelişen durumlara bağlı ekstra tahliller, film-görüntülemeler gerekir. Sanırım onlar ayrı fiyatlandırılıyor.

Son düzenleme:
Benim fikrim de şu şekilde; baş başa geçirdiğimiz son günler bunlar. Bu yüzden eşimle ne kadar çok zaman geçirirsem o kadar iyi diye düşünüyorum. Eşim de aynı fikirde neyseki. Sürekli şu cümleyi kurar oldum "kendi kendimize son aktivitemiz"... Doğumdan sonra arkadaşlarıyla görüşemeyecek kısıtlanacak ama seninle de birdaha böyle baş başa zaman geçiremeyecek, asıl seninle olan zamanları kısıtlanacak. Çünkü artık hayatımız bayağı değişecek bundan sonra. Hadi gezmeye çıkalım deyince belki hazırlanmaya giyinip süslenmeye zamanım bile olmayacak, kızımı hazırlayacağım onun eşyalarını düşüneceğim onun karnının nasıl doyacağını vs düşüneceğim. Tek başımıza olmak çok güzeldi ama bebişlerimizle birlikte bambaşka ve çok daha güzel bir hayatın içinde bulacağız kendimizi Şimdinin de, sonrasının da tadını çıkarmaya bakın. Bu günler birdaha geri gelmeyecek diyerek arkadaşa koşulmaz, eşe koşulur Eşinle ciddi bir konuşma yapman lazım bence

Kızlar bebek hareketleri canınızi yakiyormu benmi çok narinim ? Birde sabahtan bu yana kasilmam var adet sancısı gibi bide sancım var yarın kontrol günüm ins dogurmam
Yanlız degilsin demek istedim sırt üstü uzamdıgımda kalçamı sızlatıyor cogu zaman
Hancıların hala devam ediyor mu canım ?

Ay bana da 32 de dedi bayramdan hemen önceydi insanı nasıl siniyor bu doktorlar kafaya taktım bir sonraki kontrole kadar et tavuk yumurta ne varsa yedim

Yuh, ben kaç kere gittim bir kere de surat yapan olmadi, siz mesaisinin sonlarina denk gelmissiniz demek ki manyak mıdır nedir
Valla dogurursan ben dogurup geliyorum lütfen siz rahatsiz olmayin gecenizi bölmeyin dicekmissin gibi bir his var içimde
Amaann ne olacak bı fırtlik iş, haber veririm size, halleder gelirim

Canım kardeşim 3 ay oldu doğum yapalı. Doktor sezeryanda miyomlarını da aldı. Hatta ameliyat sırasında miyonlar var alalım bunlarıda diyip aldı yoksa iki ameliyat parası alıyolarmış. Doktor öyle bi güzellik de yapmıştı.

Yuh, ben kaç kere gittim bir kere de surat yapan olmadi, siz mesaisinin sonlarina denk gelmissiniz demek ki manyak mıdır nedir

Amaann ne olacak bı fırtlik iş, haber veririm size, halleder gelirim
benden önce biriyle tartışmış öyle dedi güvenlik doktorlarda sorun yok karşılama da ki kadın yaptı bunu bize yani bizde şaşırdık böyle bişeye

Tam olarak akşam yemeğinden sonra bunları yaşadım bide üzerine mide bulantısı eklendi fenaydi bol su içtim sonra hafifleyince biraz yürüyüş yaptım
Toplanma bi yerde sertleşme oluyosa o sancıymış nereden bildiğimi sorma
Karnımın bütünü sertti ama regli ağrısı gibi de ağrım vardı
Yanlız degilsin demek istedim sırt üstü uzamdıgımda kalçamı sızlatıyor cogu zaman
Hancıların hala devam ediyor mu canım ?
Çok şükür geçti canım heralde bu haftalarda hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz kalçamı değilde afedersiniz makati zonklatiyordu ağrı gibi sancı gibi ara ara vurup geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…