- 7 Aralık 2015
- 918
- 2.671
- 113
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #22.101
Anestezi onay vermeyince ne oluyor peki alternatifi nedirAnesteziye uygun musun diye kan tahlili ekg falan istiyorlar canım. Pıhtılaşma testleri, kan değerleri, bulaşıcı hastalıklar bi de ekg istiyorlar. Bazen bazı hastalarda değerler yüksek vs olunca anestezi onay vermiyor
İşte en mantıklısı annesine göndermek dkdkdk akorda oynasın bakalım oyununu
Neyse az kaldı saltanatları bitecek
Evet çok sızlatıyor bazen tekmeleri yumruklarıKızlar bebek hareketleri canınızi yakiyormu benmi çok narinim ? Birde sabahtan bu yana kasilmam var adet sancısı gibi bide sancım var yarın kontrol günüm ins dogurmam
Tam konuya hakim olmamakla birlikte Atıyorum kan değeri çok düşükse önce kan takıyorlar. Tansiyon çok yüksekse düşmesini bekliyorlar. Sezaryene girmeden hazır kan bulunduruyorlar gibi şeylerAnestezi onay vermeyince ne oluyor peki alternatifi nedir
Aleyküm selam şekerim maşallah senin tombigeo sırada benim 34+2 de olan bebiş 3200 gramla selam yolluyor size :)
Benim öyle belli bir sancı çıkmadı canım. Hareketleri iyi baş aşağı benimki de bakalım ne zaman gelirBenim nst de sancım çıktı bir hafta önce bebeğin hareketleri iyi aşşa dönmüş ve baya aşağıdaymıs pozisyonu
Tabi doğum ücretine bu dahil. Annenin sezaryen-normal farketmeksizin doğum öncesi yapılacak (anestezi dahil) rutin tahlilleri..kızlar ben bir şey merak ediyorum. biz dogum paketi alamamıştık doktorumun çalıştığı hastanede paket yokmuş. simdi doktorum özele geçti, söyleyeceği dogum ücreti içerisine anestezi işlemleri (kan tahlili vb.) dahil olacak mı ?
Benim fikrim de şu şekilde; baş başa geçirdiğimiz son günler bunlar. Bu yüzden eşimle ne kadar çok zaman geçirirsem o kadar iyi diye düşünüyorum. Eşim de aynı fikirde neyseki. Sürekli şu cümleyi kurar oldum "kendi kendimize son aktivitemiz"... Doğumdan sonra arkadaşlarıyla görüşemeyecek kısıtlanacak ama seninle de birdaha böyle baş başa zaman geçiremeyecek, asıl seninle olan zamanları kısıtlanacak. Çünkü artık hayatımız bayağı değişecek bundan sonra. Hadi gezmeye çıkalım deyince belki hazırlanmaya giyinip süslenmeye zamanım bile olmayacak, kızımı hazırlayacağım onun eşyalarını düşüneceğim onun karnının nasıl doyacağını vs düşüneceğim. Tek başımıza olmak çok güzeldi ama bebişlerimizle birlikte bambaşka ve çok daha güzel bir hayatın içinde bulacağız kendimiziEşim bu aralar akşamları iş çıkışı hep arkadaşlarıyla falan buluşmaya başladı. Evdeyse de bilgisayardan oyuna giriyor arkadaşlarıyla. Yani tamam çocuk doğunca kısıtlanacak, illa ki doğuma kadar kimle görüşmek istiyorsa hepsini aradan çıkarmaya çalışıyor da. Ben eve hapsoldum gibi resmen. Doktor yat evden çıkma dedi öyle evde tek başıma takılıyorum sürekli. Kocam batmaya başladı o yüzdenbu durum normal mi yoksa kocamı akşam gelince haşlayım mı
Gerekçemiz: hepsini biz mi büyütcez yaaaaİşte en mantıklısı annesine göndermek dkdkdk akorda oynasın bakalım oyununu
Toplanma bi yerde sertleşme oluyosa o sancıymış nereden bildiğimi sormaKızlar bebek hareketleri canınızi yakiyormu benmi çok narinim ? Birde sabahtan bu yana kasilmam var adet sancısı gibi bide sancım var yarın kontrol günüm ins dogurmam
Yanlız degilsin demek istedimKızlar bebek hareketleri canınızi yakiyormu benmi çok narinim ? Birde sabahtan bu yana kasilmam var adet sancısı gibi bide sancım var yarın kontrol günüm ins dogurmam
Ay bana da 32 de dedi bayramdan hemen önceydi insanı nasıl siniyor bu doktorlar kafaya taktım bir sonraki kontrole kadar et tavuk yumurta ne varsa yedimSelamlar güzellikler. Bugün 33 hafta doldu, kontrol vardı. Doktor karın çevresini yine 1 hafta falan geride ölçtü %17 persentilde. Şimdilik sorun yok beslenmene dikkat et dedi. 2.060 gram 44.60 cm ölçtü. Yaşayan var mı aynı durumu?
Yuh, ben kaç kere gittim bir kere de surat yapan olmadi, siz mesaisinin sonlarina denk gelmissiniz demek ki manyak mıdır nedirhayır bayram öncesi sık gittik lekelenme olunca sık dediğimde gebeliğin başından bu yana dört defa gitmişiz acile bu kadar sık gelemezsin bebeğinin kabini dinlemeye bahane arama dedi bana dedim şaka mısın 20 gün sonra doğuracam ne kalp atşından bahsediyorsun çocuk hareket ediyor zaten ilk aylar olsa tamam dicem şimdi bu nasıl bişey ben 5 kayıp yaşamışım tabiki ufacık bişey olsa korkuyoruz geliyoruz benim 3 gün lekem olmuş nasıl gitmiyim üzerime kimliği sertçe attı bişey yapılmaz burda habeein olsun dedi tamam o zaman ben gidiyorum dedim bişey olursa sorumlu sensin dedim çıktım eşime dedim gidelim böyle dedi eşim çıldırdı tabi kadına adını söyle diyor şikayet edecem seni diye diyor git et 4. davam olursun ve hastaneyr 6 ay gçadım atamazsınız diye tehdit etti bizi devlet sağolsın o kadar büyük hastanrler açmış ama hizmet bu olduktan sonra gereği yok
Amaann ne olacak bı fırtlik iş, haber veririm size, halleder gelirimValla dogurursan ben dogurup geliyorum lütfen siz rahatsiz olmayin gecenizi bölmeyin dicekmissin gibi bir his var içimde
Canım kardeşim 3 ay oldu doğum yapalı. Doktor sezeryanda miyomlarını da aldı. Hatta ameliyat sırasında miyonlar var alalım bunlarıda diyip aldı yoksa iki ameliyat parası alıyolarmış. Doktor öyle bi güzellik de yapmıştı.Sezaryen yapılırken Miyom'u da alınan oldu mu daha önce? Benim rahmin arkasında bebeğe zarar vermeyecek bir miyom var demişti doktor en başta, şimdi o büyümüş sanırım hamilelik süresince. Sezaryen sırasında alalım isterseniz onay verirseniz dedi doktor. Annem bu işlerden çok çekmişti, iki ameliyat gibi olur seni zorlar diyor ama sonradan gerekirse tekrar ameliyat olmak da daha zor olabilir. Tecrübesi olan var mı?
Nasıl geçti kontrolün canımBenim vardıııısabahın köründe çıktım hastaneye daha şimdi gelebildim eve
benden önce biriyle tartışmış öyle dedi güvenlik doktorlarda sorun yok karşılama da ki kadın yaptı bunu bize yani bizde şaşırdık böyle bişeyeYuh, ben kaç kere gittim bir kere de surat yapan olmadi, siz mesaisinin sonlarina denk gelmissiniz demek ki manyak mıdır nedir
Amaann ne olacak bı fırtlik iş, haber veririm size, halleder gelirim
Tam olarak akşam yemeğinden sonra bunları yaşadım bide üzerine mide bulantısı eklendi fenaydi bol su içtim sonra hafifleyince biraz yürüyüş yaptımKızlar uyumuşum öğleden sonra 2 saate yakın. Bir uyandım sancım vardı karnım taş gibiydi. Baya 3 saat sürdü geziniyorum yok su içiyorum yok daha yeni yeni geçti. Hem karnım taş gibiydi hem belimde alt tarafimda sancim vardı. Benim kız doktor amcasından duydu tabi gelebileceğini yola çıkmaya mı hazırlanıyor nedirhiç bu kadar uzun sancım olmamıştı şimdiye kadar. En azından bu hafta da geçsin kızım uslu dur diyorum.
Karnımın bütünü sertti ama regli ağrısı gibi de ağrım vardıToplanma bi yerde sertleşme oluyosa o sancıymış nereden bildiğimi sorma
Çok şükür geçti canım heralde bu haftalarda hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz kalçamı değilde afedersiniz makati zonklatiyordu ağrı gibi sancı gibi ara ara vurup geciyoYanlız degilsin demek istedimsırt üstü uzamdıgımda kalçamı sızlatıyor cogu zaman
Hancıların hala devam ediyor mu canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?