- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #22.081
hayır bayram öncesi sık gittik lekelenme olunca sık dediğimde gebeliğin başından bu yana dört defa gitmişiz acile bu kadar sık gelemezsin bebeğinin kabini dinlemeye bahane arama dedi bana dedim şaka mısın 20 gün sonra doğuracam ne kalp atşından bahsediyorsun çocuk hareket ediyor zaten ilk aylar olsa tamam dicem şimdi bu nasıl bişey ben 5 kayıp yaşamışım tabiki ufacık bişey olsa korkuyoruz geliyoruz benim 3 gün lekem olmuş nasıl gitmiyim üzerime kimliği sertçe attı bişey yapılmaz burda habeein olsun dedi tamam o zaman ben gidiyorum dedim bişey olursa sorumlu sensin dedim çıktım eşime dedim gidelim böyle dedi eşim çıldırdı tabi kadına adını söyle diyor şikayet edecem seni diye diyor git et 4. davam olursun ve hastaneyr 6 ay gçadım atamazsınız diye tehdit etti bizi devlet sağolsın o kadar büyük hastanrler açmış ama hizmet bu olduktan sonra gereği yokEş almama muhabbetinden mi kavga çıktı, hep bu yüzden kavga oluyor orada
Valla dogurursan ben dogurup geliyorum lütfen siz rahatsiz olmayin gecenizi bölmeyin dicekmissin gibi bir his var içimdeKasılma var, akıntım var yoğun ama ayaktayım yıkılmadımhazırlandım çıkacağız birazdan, aile arası bı durum zaten, dee çorabımı değiştirmeyi unutmuşum mor corapla gidiyordum az daha, ayakkabı giyerken fark ettim, vitaminsiz miyim neyim
Benim nst de sancım çıktı bir hafta önce bebeğin hareketleri iyi aşşa dönmüş ve baya aşağıdaymıs pozisyonuÇok şükür dogurmadim kuzumgeri döndüm çok şükür. İnternetsiz kalacak vakti buldum biri doğurdu.mu acaba diye düşünmekten kafayı yicektim
Ne güzel seni çok seviyor ve yanında ol istiyoraynen artık başlarsa yapacak bir sey yok kısmeeett
Aynen kıpırdayınca da çok yükseliyor doğru da evdekinden çok daha az kımıldadı
Doktor diyor ki evlat evde de hareketli mi nstye bakıncadedim hiç doğru düzgün hissetmedim ki hareketini evde çok hareketli olsun o önemli değil nst güzel dedi iyi dedim aman senin kız da usludur ya annesi yaramaz olmaz bizim kızlarımızzzz sadece sıkıntıya gelemiyor olabilir
Çok şükür geldim bacım@aryakusum iyi haberlerini bekliyoruz
Maşallah canım eve geçmenize çok sevindim.Kızımda gazdan çok çektim bakalım bu minnoş nasıl olacak. Clinikid diye bir masaj yağı duydum belki duymussundur sende, denedin mi bilmiyorum ama çok iyi diyenler var. Gazlı olursa onu deneyecegim bir de bakalım ben bu cimcimede. Diğerinde denemediğim kalmamıştı. Rabbim kolaylik versin ve güç versin sana canım benim
Ben sonuçları uygulamadan bakayım diyorum error veriyo tekrar başvuru yapayım o zaman diyorum bu seferde zaten başvuru mevcut diyo başvuru durumu içinde 153 u arayabiliyomuyuzben 21 . haftada başvurmuştum ama 32 de falan geldi arayıp durum aciliyeti bildirince hemen geliyor galiba çünkü doğuma yakın oldupunu dikkate alabilirler
Hani haberlerde görüyoruz ya, acile senede şu kadar başvurmuş adam baş ağrısı vs sebeplerle falan. Acili gereksiz yere meşgul eden insanlar da var. Sayısı da azımsanmaz ama…hayır bayram öncesi sık gittik lekelenme olunca sık dediğimde gebeliğin başından bu yana dört defa gitmişiz acile bu kadar sık gelemezsin bebeğinin kabini dinlemeye bahane arama dedi bana dedim şaka mısın 20 gün sonra doğuracam ne kalp atşından bahsediyorsun çocuk hareket ediyor zaten ilk aylar olsa tamam dicem şimdi bu nasıl bişey ben 5 kayıp yaşamışım tabiki ufacık bişey olsa korkuyoruz geliyoruz benim 3 gün lekem olmuş nasıl gitmiyim üzerime kimliği sertçe attı bişey yapılmaz burda habeein olsun dedi tamam o zaman ben gidiyorum dedim bişey olursa sorumlu sensin dedim çıktım eşime dedim gidelim böyle dedi eşim çıldırdı tabi kadına adını söyle diyor şikayet edecem seni diye diyor git et 4. davam olursun ve hastaneyr 6 ay gçadım atamazsınız diye tehdit etti bizi devlet sağolsın o kadar büyük hastanrler açmış ama hizmet bu olduktan sonra gereği yok
Benimki de sürekli oyun oynuyo valla selam, selam. Evdeki konuşmalar bu kadarEşim bu aralar akşamları iş çıkışı hep arkadaşlarıyla falan buluşmaya başladı. Evdeyse de bilgisayardan oyuna giriyor arkadaşlarıyla. Yani tamam çocuk doğunca kısıtlanacak, illa ki doğuma kadar kimle görüşmek istiyorsa hepsini aradan çıkarmaya çalışıyor da. Ben eve hapsoldum gibi resmen. Doktor yat evden çıkma dedi öyle evde tek başıma takılıyorum sürekli. Kocam batmaya başladı o yüzdenbu durum normal mi yoksa kocamı akşam gelince haşlayım mı
Tabi.Ben sonuçları uygulamadan bakayım diyorum error veriyo tekrar başvuru yapayım o zaman diyorum bu seferde zaten başvuru mevcut diyo başvuru durumu içinde 153 u arayabiliyomuyuz
evrt ben 153 den yaptım arayıpBen sonuçları uygulamadan bakayım diyorum error veriyo tekrar başvuru yapayım o zaman diyorum bu seferde zaten başvuru mevcut diyo başvuru durumu içinde 153 u arayabiliyomuyuz
Benim de sütüm iki hafta önce damla damla gelmeye basladıKizlar benim geceleri sütüm akiyor yaa sizinde oluyor mu? Bide size bisiy sorcam ben tam hamile kaldigim gunu yumurtlama günümü biliyorum onu baz aldigimda bir hafta daha öndeyim hamilelikte doktora soyledigimde oda baktiki bugun ultrasyon sonuclarinda ileriden gidiyir bebek oda guncelledi adet tarihimi ama sadece 4 gun geriye cekti sizce hangisini baz almaliyim yumurtlama gunu daha dogru sonucu vermez mi bilgisi olan var mi
oradaki güvenlikde dedi senden önce başkasıyla sorun yaşadı o da sende patlamış dedi ama ne hakla işte bana kalsa sessizce gidecektim oradan eşim durmadı susmadıHani haberlerde görüyoruz ya, acile senede şu kadar başvurmuş adam baş ağrısı vs sebeplerle falan. Acili gereksiz yere meşgul eden insanlar da var. Sayısı da azımsanmaz ama…
Bir çocuğun yahut hamile bi kadının acile gelmesi kadar doğal ne olabilir ? Velev ki panik yaptı ciddi bi durum yoktu. Bunu kim öngörebilir, kim garantisini verebilir bu önemsiz diye ?
Ve acile su kadar gelmişsin. Bu kadar gelemezsin. Bi şey yapılır-yapılmaz, bunun kararını kayıttaki personel mi verecek?
Hasta yoğunluğundan ziyade belki kendi sorunlu bi gun yasıyordu. Sana patladı. Muayene eden Dr dahi tahlil-muayene sonunda öyle yorum yapmaz çünkü.
Siz hastaneneye tavır alıp da kendi ayağınıza sıkmayın. En yakındaki teşekküllü hastane oysa, ona gideceksin tabi.
Söylemleri dikkate alma. İslemi yapmama seni reddetme şansı yok. Bak dikkat et,?tartışma yorum yapmasından çıkmış. Yoksa kayıt açmıyorum vs den değil
Hemcinsin için eleştiri yapacağım. Ama erkek personel bu konularda daha anlayışlı merhametli. Erkek personel varsa ona yönel. Be hatta derdini de eşin anlatsın. Bazen iki üni bitirmiş bi kadın olarak dinlenmediğimi sayılmadığımı görüyorum. Aynı şeyi eşim söyleyince onu dinliyorlar.
Devlete doğurcam inşallahhangi hastane acababyani devlet mi özelmi ben devletten cuma alacam gün verirse tabi çamsakuradan
Bırak delirsin, iyidir..oradaki güvenlikde dedi senden önce başkasıyla sorun yaşadı o da sende patlamış dedi ama ne hakla işte bana kalsa sessizce gidecektim oradan eşim durmadı susmadı
Bu sıralar eşi batmayan var mı merak ediyorum bugün psikolog görüşmem vardı artık terapiye başladımEşim bu aralar akşamları iş çıkışı hep arkadaşlarıyla falan buluşmaya başladı. Evdeyse de bilgisayardan oyuna giriyor arkadaşlarıyla. Yani tamam çocuk doğunca kısıtlanacak, illa ki doğuma kadar kimle görüşmek istiyorsa hepsini aradan çıkarmaya çalışıyor da. Ben eve hapsoldum gibi resmen. Doktor yat evden çıkma dedi öyle evde tek başıma takılıyorum sürekli. Kocam batmaya başladı o yüzdenbu durum normal mi yoksa kocamı akşam gelince haşlayım mı
Valla kocam beyefendi uyuyor bende kızla ilgileniyorum vakit geçiriyorum bu akşam halasında kalacak sabah çok erken hastanede olacağımız için annem yanımda olacak sanırsın o doğuracakdinleniyor adamcagiz ben düşüncelerle boğuşuyorum
Bende e bebekten bir paket sleepy yeni doğan aldım 50 li. Bebeğim de pişik yapmazsa almaya devam edeceğim cildi sever sevmez diye bir paket aldım senin gibi. Bende sonradan Fark ettim trendyolda daha uyguna geliyordu ama çoktan sipariş vermistimKızlar ebebekte indirim var diye sleepy bebek bezi bakayım dedim. Fiyat karşılaştırması yapınca Trendyoldakiler daha ucuz kalıyor haberiniz olsun. Bir de bebek bezlerini stokladınız mı, hangisinden kaç paket aldınız? Ben sadece 1 küçük paket yenidoğan bebek bezi aldım. Eşim şimdilik idare eder ihtiyaç olunca her yerden bulunur alır gelirim diyor. Bana da mantıklı geliyor ve bebek bezinin bebeğime iyi gelip gelmeyeceğine bakıp ona göre stok yapmak daha mantıklı sanırım. Fikrinize ihtiyacım var
Valla kocam beyefendi uyuyor bende kızla ilgileniyorum vakit geçiriyorum bu akşam halasında kalacak sabah çok erken hastanede olacağımız için annem yanımda olacak sanırsın o doğuracakdinleniyor adamcagiz ben düşüncelerle boğuşuyorum
Bende e bebekten bir paket sleepy yeni doğan aldım 50 li. Bebeğim de pişik yapmazsa almaya devam edeceğim cildi sever sevmez diye bir paket aldım senin gibi. Bende sonradan Fark ettim trendyolda daha uyguna vwklyjeduKızlar ebebekte indirim var diye sleepy bebek bezi bakayım dedim. Fiyat karşılaştırması yapınca Trendyoldakiler daha ucuz kalıyor haberiniz olsun. Bir de bebek bezlerini stokladınız mı, hangisinden kaç paket aldınız? Ben sadece 1 küçük paket yenidoğan bebek bezi aldım. Eşim şimdilik idare eder ihtiyaç olunca her yerden bulunur alır gelirim diyor. Bana da mantıklı geliyor ve bebek bezinin b
Doğumun nasıl geçti inşAllah iyisinizdir bebisle senValla kocam beyefendi uyuyor bende kızla ilgileniyorum vakit geçiriyorum bu akşam halasında kalacak sabah çok erken hastanede olacağımız için annem yanımda olacak sanırsın o doğuracakdinleniyor adamcagiz ben düşüncelerle boğuşuyorum
ebeğime iyi gelip gelmeyeceğine bakıp ona göre stok yapmak daha mantıklı sanırım. Fikrinize ihtiyacım var
Bu sıralar eşi batmayan var mı merak ediyorum bugün psikolog görüşmem vardı artık terapiye başladım
Evet ya bizim daha var 78 kilo olmusum boyum uzun neyse ki öyle teselli ediyorum kendimiKız her an doğuracaksın zaten sen artık kilo hesaplama benceBizim daha doğuma var, bizim kilolar ne olacak bakalım
Valla kapattım yani öyle diyince üstüne dicek bir şey bulamadımdalga geçer gibi olmuş deseydin keşke napacam diye
Evet evet ara ben aradım orda başvuru sonucunu da söylüyorlar zaten. Uygulamadan bakıyorum ben hata vermedi ama emin olmak için aradım daBen sonuçları uygulamadan bakayım diyorum error veriyo tekrar başvuru yapayım o zaman diyorum bu seferde zaten başvuru mevcut diyo başvuru durumu içinde 153 u arayabiliyomuyuz
Anesteziye uygun musun diye kan tahlili ekg falan istiyorlar canım. Pıhtılaşma testleri, kan değerleri, bulaşıcı hastalıklar bi de ekg istiyorlar. Bazen bazı hastalarda değerler yüksek vs olunca anestezi onay vermiyorAnestezi işlemleri halletmek ne demek? Tahlil vermek mi?
İşte en mantıklısı annesine göndermek dkdkdk akorda oynasın bakalım oyununuBenimki de sürekli oyun oynuyo valla selam, selam. Evdeki konuşmalar bu kadar
Annesine göndercem az kaldı
Neyse az kaldı saltanatları bitecekBu sıralar eşi batmayan var mı merak ediyorum bugün psikolog görüşmem vardı artık terapiye başladım
Bende e bebekten bir paket sleepy yeni doğan aldım 50 li. Bebeğim de pişik yapmazsa almaya devam edeceğim cildi sever sevmez diye bir paket aldım senin gibi. Bende sonradan Fark ettim trendyolda daha uyguna vwklyjeduKızlar ebebekte indirim var diye sleepy bebek bezi bakayım dedim. Fiyat karşılaştırması yapınca Trendyoldakiler daha ucuz kalıyor haberiniz olsun. Bir de bebek bezlerini stokladınız mı, hangisinden kaç paket aldınız? Ben sadece 1 küçük paket yenidoğan bebek bezi aldım. Eşim şimdilik idare eder ihtiyaç olunca her yerden bulunur alır gelirim diyor. Bana da mantıklı geliyor ve bebek bezinin b
Doğumun nasıl geçti inşAllah iyisinizdir bebisle senValla kocam beyefendi uyuyor bende kızla ilgileniyorum vakit geçiriyorum bu akşam halasında kalacak sabah çok erken hastanede olacağımız için annem yanımda olacak sanırsın o doğuracakdinleniyor adamcagiz ben düşüncelerle boğuşuyorum
ebeğime iyi gelip gelmeyeceğine bakıp ona göre stok yapmak daha mantıklı sanırım. Fikrinize ihtiyacım var
Bu sıralar eşi batmayan var mı merak ediyorum bugün psikolog görüşmem vardı artık terapiye başladım
Evet ya bizim daha var 78 kilo olmusum boyum uzun neyse ki öyle teselli ediyorum kendimiKız her an doğuracaksın zaten sen artık kilo hesaplama benceBizim daha doğuma var, bizim kilolar ne olacak bakalım
Ana kucağı bende almadım henüz siz nasıl bisey aldınız kızlarBaşka ürünler var mıydı ana kucağı gibi? Henüz ana kucağı almadım bebek arabasını da almadım ne olacak bilmiyorumBen de ıvır zıvır aldım ama pahalı şeylere gelemedim
Allah yardımcınız olsunBenim 3 gun geciktiginde 5400 ile ogrendim ben. Suan ne durumdayim bilmiyorum. Ikiz olma ihtimali de var, kanamalar yüzünden gitmis olma ihtimali de var. Yarini bekliyorum merakla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?