2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Eş almama muhabbetinden mi kavga çıktı, hep bu yüzden kavga oluyor orada
hayır bayram öncesi sık gittik lekelenme olunca sık dediğimde gebeliğin başından bu yana dört defa gitmişiz acile bu kadar sık gelemezsin bebeğinin kabini dinlemeye bahane arama dedi bana dedim şaka mısın 20 gün sonra doğuracam ne kalp atşından bahsediyorsun çocuk hareket ediyor zaten ilk aylar olsa tamam dicem şimdi bu nasıl bişey ben 5 kayıp yaşamışım tabiki ufacık bişey olsa korkuyoruz geliyoruz benim 3 gün lekem olmuş nasıl gitmiyim üzerime kimliği sertçe attı bişey yapılmaz burda habeein olsun dedi tamam o zaman ben gidiyorum dedim bişey olursa sorumlu sensin dedim çıktım eşime dedim gidelim böyle dedi eşim çıldırdı tabi kadına adını söyle diyor şikayet edecem seni diye diyor git et 4. davam olursun ve hastaneyr 6 ay gçadım atamazsınız diye tehdit etti bizi devlet sağolsın o kadar büyük hastanrler açmış ama hizmet bu olduktan sonra gereği yok

Valla dogurursan ben dogurup geliyorum lütfen siz rahatsiz olmayin gecenizi bölmeyin dicekmissin gibi bir his var içimde

Benim nst de sancım çıktı bir hafta önce bebeğin hareketleri iyi aşşa dönmüş ve baya aşağıdaymıs pozisyonu

ben 21 . haftada başvurmuştum ama 32 de falan geldi arayıp durum aciliyeti bildirince hemen geliyor galiba çünkü doğuma yakın oldupunu dikkate alabilirler
Ben sonuçları uygulamadan bakayım diyorum error veriyo tekrar başvuru yapayım o zaman diyorum bu seferde zaten başvuru mevcut diyo başvuru durumu içinde 153 u arayabiliyomuyuz

Hani haberlerde görüyoruz ya, acile senede şu kadar başvurmuş adam baş ağrısı vs sebeplerle falan. Acili gereksiz yere meşgul eden insanlar da var. Sayısı da azımsanmaz ama…

Bir çocuğun yahut hamile bi kadının acile gelmesi kadar doğal ne olabilir ? Velev ki panik yaptı ciddi bi durum yoktu. Bunu kim öngörebilir, kim garantisini verebilir bu önemsiz diye ?

Ve acile su kadar gelmişsin. Bu kadar gelemezsin. Bi şey yapılır-yapılmaz, bunun kararını kayıttaki personel mi verecek?

Hasta yoğunluğundan ziyade belki kendi sorunlu bi gun yasıyordu. Sana patladı. Muayene eden Dr dahi tahlil-muayene sonunda öyle yorum yapmaz çünkü.

Siz hastaneneye tavır alıp da kendi ayağınıza sıkmayın. En yakındaki teşekküllü hastane oysa, ona gideceksin tabi.

Söylemleri dikkate alma. İslemi yapmama seni reddetme şansı yok. Bak dikkat et; tartışma, yorum yapmasından çıkmış. Yoksa kayıt açmıyorum vs den değil

Hemcinsim için eleştiri yapacağım. Ama erkek personel bu konularda daha anlayışlı ve yardımcı. Erkek personel varsa ona yönel.
Ve hatta derdini de eşin anlatsın.

Bazen iki üni bitirmiş bi kadın olarak dinlenmediğimi sayılmadığımı görüyorum. Aynı şeyi eşim söyleyince onu dinliyorlar.

Son düzenleme:
Benimki de sürekli oyun oynuyo valla selam, selam. Evdeki konuşmalar bu kadar

Annesine göndercem az kaldı

Benim de sütüm iki hafta önce damla damla gelmeye basladı

oradaki güvenlikde dedi senden önce başkasıyla sorun yaşadı o da sende patlamış dedi ama ne hakla işte bana kalsa sessizce gidecektim oradan eşim durmadı susmadı

oradaki güvenlikde dedi senden önce başkasıyla sorun yaşadı o da sende patlamış dedi ama ne hakla işte bana kalsa sessizce gidecektim oradan eşim durmadı susmadı
Bırak delirsin, iyidir..
İyi polis, kötü polis misali.
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış.

Bu sıralar eşi batmayan var mı merak ediyorum bugün psikolog görüşmem vardı artık terapiye başladım

Bende e bebekten bir paket sleepy yeni doğan aldım 50 li. Bebeğim de pişik yapmazsa almaya devam edeceğim cildi sever sevmez diye bir paket aldım senin gibi. Bende sonradan Fark ettim trendyolda daha uyguna geliyordu ama çoktan sipariş vermistim

Bende e bebekten bir paket sleepy yeni doğan aldım 50 li. Bebeğim de pişik yapmazsa almaya devam edeceğim cildi sever sevmez diye bir paket aldım senin gibi. Bende sonradan Fark ettim trendyolda daha uyguna vwklyjedu
Bu sıralar eşi batmayan var mı merak ediyorum bugün psikolog görüşmem vardı artık terapiye başladım

Kız her an doğuracaksın zaten sen artık kilo hesaplama bence Bizim daha doğuma var, bizim kilolar ne olacak bakalım
Evet ya bizim daha var 78 kilo olmusum boyum uzun neyse ki öyle teselli ediyorum kendimi

Ben sonuçları uygulamadan bakayım diyorum error veriyo tekrar başvuru yapayım o zaman diyorum bu seferde zaten başvuru mevcut diyo başvuru durumu içinde 153 u arayabiliyomuyuz
Evet evet ara ben aradım orda başvuru sonucunu da söylüyorlar zaten. Uygulamadan bakıyorum ben hata vermedi ama emin olmak için aradım da

Anestezi işlemleri halletmek ne demek? Tahlil vermek mi?
Anesteziye uygun musun diye kan tahlili ekg falan istiyorlar canım. Pıhtılaşma testleri, kan değerleri, bulaşıcı hastalıklar bi de ekg istiyorlar. Bazen bazı hastalarda değerler yüksek vs olunca anestezi onay vermiyor
Benimki de sürekli oyun oynuyo valla selam, selam. Evdeki konuşmalar bu kadar

Annesine göndercem az kaldı
İşte en mantıklısı annesine göndermek dkdkdk akorda oynasın bakalım oyununu
Neyse az kaldı saltanatları bitecek

Bende e bebekten bir paket sleepy yeni doğan aldım 50 li. Bebeğim de pişik yapmazsa almaya devam edeceğim cildi sever sevmez diye bir paket aldım senin gibi. Bende sonradan Fark ettim trendyolda daha uyguna vwklyjedu

Kız her an doğuracaksın zaten sen artık kilo hesaplama bence Bizim daha doğuma var, bizim kilolar ne olacak bakalım
Evet ya bizim daha var 78 kilo olmusum boyum uzun neyse ki öyle teselli ediyorum kendimi
Başka ürünler var mıydı ana kucağı gibi? Henüz ana kucağı almadım bebek arabasını da almadım ne olacak bilmiyorum Ben de ıvır zıvır aldım ama pahalı şeylere gelemedim
Ana kucağı bende almadım henüz siz nasıl bisey aldınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…