2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Benim vardı ara ara makata vuran basınç zonklama tarzı ama tuvalet hissi gibi değil sancıyla kasılma bı anda geldi ama geçti şükür şimdi herşey yolunda
Sizin kavusmalar mahşere mi kalacak
Hahaha bebeğin 40 ı cikana kadar gitmeyi düşünmüyor artık lohusa olacağım için o saatten sonra gitmesede olur yani bı nevi mahşere kaldı

Sanada çok geçmiş olsun bacım.

Ciddi mi Vaalbara aydinlat bizi bacım grubumuzun normal doğum tecrübeli üyelerinden birisin
Kızlar doğumun ilk aşamalarında olmuyor makat ağrısı evet bi baskı oluyor ama son fazda makatta ciddi bi baskı oluyor oda çatalda olmuş oluyorsunuz büyük ihtimalle yani doğum başlamış oluyor sancı geliyor sonrasında makatta baskı sanki büyük abdestinizi yapacak gibi bu sıralar bizim makatta hissettiğimiz ağrılar bebeğin baş aşşağıda yaptığı hareketler tekmeler birde leğeni kemiğinin açılmasından kaynaklı ağrılar malesefki ama doğum başladığında anlaşılır biçimde bir baskı oluşuyor muhakkak

Kızlar selam
Çok şükür ikimizde saglikliyiz odamizdayiz Allah hepinizden razı olsun
Kendime tamamen gelince ayrıntıları anlatırım öpüyorum hepinizi
Canım geçmiş olsun çok şükür kucağına aldın darısı hepimizin başına bolca sütün olsun gazsız uyuyan tontiş sağlıklı bebişin olsun inşallah

Çok normal artık bu haftalar bende 37de çok ağrı çektim leke kanda geldi ama bebek gelmedi 39 olduk hala duruyor sancı çok düzenli 5dkda bir olması gerekiyormuş

Bende hep araştırırım ama garip olan ne biliyor musun eksik hiç bitmiyor ya nolcak böyle bilmiyorum her gün bi şey geliyor aklıma canım
Kocisinle bol bol hoş vakit geçir beybi aynı kapıya çıkar
aaa öyle mi oluyormuş kocam önü önü öksürüyor aynı odada bile değiliz kovdum oniiiii hasta adam
ahahahahhahahahahahah mik miiik

Ay yaziikkk
aaa öyle mi oluyormuş kocam önü önü öksürüyor aynı odada bile değiliz kovdum oniiiii hasta adam

ahahahahhahahahahahah mik miiik
Tam lazım olacağı vakit hasta mı olmuş, püüü

Hey Allahım az daha uyuyayım dedim nerdeeee, surata deli deli çarpan o sabah sersemi kara sineklerden girmiş eve, öf sinir etti beni, yakalarsam sonu çok kötü olacak
Erkenci kuşlardan biri uyanık
Bu aralar sinek olayına bende gıcık oluyırım yaz geldi ev sıcak ama kapı pencere açamıyoruz

Erkenci kuşlardan biri uyanık
Bu aralar sinek olayına bende gıcık oluyırım yaz geldi ev sıcak ama kapı pencere açamıyoruz
Bebiş gelecek onu ısırmasınlar diye yatak odası ve salona sineklik yaptırdık biz. Cam kapı kapalı pişik olup isilik çıkarmayalım diye düşündüm.

Bebiş gelecek onu ısırmasınlar diye yatak odası ve salona sineklik yaptırdık biz. Cam kapı kapalı pişik olup isilik çıkarmayalım diye düşündüm.
Dün gece gördüğümüz sineklerden ve camları açamadığımız bir geceden sonra sineklik almaya karar vermiştik bizde
Yoksa dayanılmaz hale gelecek Heleki bebiş geldikten sonra

Ben dün perdeleri çıkardım yıkadım utuledim dee hepsi takıldı balkon kapısını takmadik daha, kapısi açık olunca dolusmuslar eve, normalde büyük sinekler giremiyor, sivrilere de koridorda sinek kovucu var

Bu benim ter ataklarım nolcak ya. Sabaha kadar bi dünya terledim yine. Hava serin üstüm ince terlencek sebep yok ben su gibi oluyorum. Günde 3-4 defa duşa girer oldum. En hoşlaşmadığım şey terlemek bu hayatta ya. Yapış yapış oluyorum. Gebelik bitince geçermi bu acaba? Nolur lohusalıktada devam etmesin. Devamlı duş ve çamaşır yıkamaca. Daha şimdiden yıldım

Zaten hareket etmeye mecalimiz var gibi bi de terle gelen çamaşır dalgası var diyosun

Lohusalıkta devam canım zamanla düzelecek ama baslangic fena olacak oturup emzirirken bile ter akacak her yerinden, ben lohusaligima kadar ter akitmis biri değildim terlerdim ama hafif, lohusayken düşün her yerimden ter damliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…