2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Kocisinle bol bol hoş vakit geçir beybi aynı kapıya çıkar
Ahahaha sen başladın mı kocisinle vakit gecirmeye son zamanlar hindistan cevizi yiyip saracam diyordun
Çok normal artık bu haftalar bende 37de çok ağrı çektim leke kanda geldi ama bebek gelmedi 39 olduk hala duruyor sancı çok düzenli 5dkda bir olması gerekiyormuş
Maşallah az kalmış kucağına almaya benim bu ikinci gebeliğim ilkinde 37de geldi diye endişemiz. Doktor bile erken gelebilir demişti başta. 32de ilişkiyi yasakladı falan hatta. Ve ilkinde ben böyle yalancı sancı yaşamadım bunda çok yaşıyorum ve dün akşamki ve geceki baya şiddetliydi. İlkinde 10 dk bir geliyordu sonra 5 dk sonra 2-3 dkya düşmüştü. Öylelikle doğum oldu. İnşallah sende sağlıkla alırsın kucağına
Eksik hicçc bitmiyor kuzum sürekli bir şey eksik ya
A acemianne92 canım nasıl oldun iyi misin gece yazılanları yeni okudum
Herşey yolundadır umarım ❤
İyiyim canım daha iyiyim. Dün gece de baya toplandı toplandı karnım taş gibiydi belimde ağrım var şuan sadece. Kasıkta belde aşağıda vardı ağrı. Geçti baya. Asıl sen nasılsın kuzum? Dün kontrole gittin dimi sen yazdın mı kaçırdım mi nasıl geçti
Günaydın kızlar

Bugün kontrolü olan herkese bugünü de doğurmadan atlatırız inşallah diyorum

Günaydıııınn bugün Yaz'la kontrolümüz var teyzeleri inşallah biraz daha kilo almıştır yavrum
Güzel haberlerle gelin kızlar

Evet benimki de böyle olmuştu ilk açılmalar olurken belde regl sancısının fazlası gibi oluyor yani belim ayrıldıı repliği gerçek
en son 9 10 cm de artık makatta tuvaletiniz gelmiş gibi oluyor sonra doğuyor zaten bir rahatlama ferahlama gözünün açılması Ama ilk doğduğu an yani insan bunu tekrar yaşamak istiyor kesinlikle o kadar farklı bir duygu ki asla öyle bir sey yasamadım ondan önce öyle bir sey

Ahahaha sen başladın mı kocisinle vakit gecirmeye son zamanlar hindistan cevizi yiyip saracam diyordun
Bizim libidomuz yüksekti zaten dee işte yasak yasak diye bekledik şimdi acısını cikariyoruz
Başım ağrıyor falan diyor naz yapiyor da yemezler

Bende böyle hissediyorum ya, acaba ben mi böyle hissediyorum manyak mıyım diyordum, yalnız değilmişim, cidden güzel bı duygu değil mi, sancılar ağrılar baskılar, bebek doğuyor her şey o anda bitiyor, sanki acı perdesi kalkıyor acayip bı dinginlik geliyor, tam hissettiğim şeyler, inşallah sağlıkla kolaylıkla geçsin, güzel yaşayalım bu duygulari

Son iki saat nasıl geçti anlamadım ben de bilinç yok gibi ama doğum anından itibaren herşey yeniden yüklendi gibi

2800 bence az değil kuzum ya bizim aynı işte seninle benimki de dün 2800 dedi doktor. Doğana kadar 3ü bulur geçer ya. Ayrıca zaten sağlıklı olsun da kg önemli değil. Ayy tarih de belli olmuş çok heyecanli ya kuzum sağlıkla gelsin insallahhhh
Bizim libidomuz yüksekti zaten dee işte yasak yasak diye bekledik şimdi acısını cikariyoruz
Başım ağrıyor falan diyor naz yapiyor da yemezler
Hahaha ah bu libidolarrr bizim de yüksek de daha tutuyoruz kendimizi mecbuuuurr kocam bugün sabah çıldırmış durumdaydı su 1 hafta daha geçsin de gelmezse diyip duruyordu. Şu çocuğu bir doğur da 3. Yü yapalim diyordu sabah sabah dedim delirme adam daha 2.yi dogurmadim hayatımız nasıl olacak bir dur benim adama kalsa kuluçka makinesi gibi kullanacak beni

Kesinlikle o doğum anı çok güzel o rahatlama o ferahlık bebeği de görünce o an şahane bir sey kadınlar boşuna 2-3 istemiyorlar bütün ağrı acı sızılara rağmen o güzel an için

Günaydın kızlar bizim de doğum günümüz belirlendi 27haziran öğleden önce muhtemelen ilk seni alırız doğuma dedi. 37+2 olcak bebiş. Tıp fakültesi olduğu için odamızı ayırttırdık, odalar çok güzel özel hastane standardında. Kapı süsleme bir de bebek yatağı süslemesi yapılıyormuş. Ziyaretci saati yok erkeklerin ziyarete gelmesi de serbestmiş. Şimdi 35+5 im 2550g bebiş. Dr kilosu iyi dedi ama bence düşük max 2800 lerde doğar heralde bebiş. Abisi de düşük kiloda doğmuştu son haftalarda kilo almamıştı. Bizdeki gelişmeler böyle

İyi olmana sevindim canım benim acele etmesin senin kız daha vakti var
Gittim canım pek iyi doktora denk gelmedim bu sefer pek gelişme olmadığı için yazmadım tam bir hafta dolmadığı için ultrason + nst bakılmadı tahlil sonuçlara bakıldı temiz hepsi cuma günü gideceğim o zaman nst bakılacak ve kontrol olacak bu sefer iyi doktora denk geliriz inşallah

Bugün bizim de kontrolümüz vardı. Son kontrol biraz duygusalım o yüzden haftaya Salı anestezi uzmanı ile görüşücez çarşamba da Allah nasip ederse kucağımda olacak. Sancı vs hiç bir şey çıkmadı nst de:)
Oğluş 3.300 olmuş bakalım kaç doğacak merakla bekliyorum. Sanırım şu an en yakın ben mi varım biri normal yolla doğurmazsa yada acil bir şey olmazsa

Ayy senin de belli oldu ne heyecanlı
İlk pepsi sonra sen olacaksın sanırım sonra lady peacock Taranta ard arda doğumlarımız oluyor
Hepimiz için hayırlı doğumlar olsun
Bu arada hastane çok iyiymiş özel hastane gibi içeriği var senin için daha iyi olacaktır bu durum

Ahahah düzeltiyorum ozmut ta eklendi hemde ilk sırada hayırlısı olsun canım benim

Ayy çok heyecanlı ya sağlıkla al kucağına inşallah. Eskişehir Osmangazide olacak değil mi kuzum doğru biliyorum? Günün belli olunca nasıl hissediyorsun ya sabah akşam kalbim ağzımda olurdu benim herhalde şimdi tam bilinmezlik ya benimki gelmeyecekmis gibi hissediyorum kgsu önemli değil ya sağlıklı olsun doğunca da alır inşallah sütünle annesi
Vakti var gibi de yok gibi de hissediyorum vakti var ama acele edecek mi bilmem anladım canım yazmayinca merak ettim bende inşallah bu sefer iyi doktora denk gelirsin kuzum benim

Ya çok heyecanlı kuzum ya sağlıkla gelsin inşallah ben bile duygulanıyorum burada sizlerden haberler geldikçe seni düşünemiyorum maşallah kuzuna ya en yakın sensin evet bir atraksiyon olup biri dogurmazsa kuzum

Bizlere herhangi ani sürprizler yapmasalar iyi olacak ta bakalım ne zaman geliyorlar
Şimdi normal doğum olarak beklemek te ayrı oluyor sezeryan günleri verilince buradan kendim heyecanlanıyorum kim bilir kendimde nasıl olacak stres+korku+heyecan hepsi bir arada

Kesinlikle öyle ya böyle beklemekte çok heyecanlı ama gününü bilip beklemek daha heyecanlı bence. Valla benim kız su 37yi geçsin de sonra istediği zaman gelebilir

Çok sağol Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla, kolaylıkla alalım kucağımıza vakti saati gelince

Aminnn aminn inşallah kuzum çok sağol Allah razı olsun burda sizden çok şey öğrendim valla 9 sene sonra gelen oğluşum sizleri tanımama vesile oldu çok heyecan, mutluluk, endişe hepsi bir arada şu anda garip bir duyguymuş rabbim herkese nasip etsin isteyen aynen bakalım ben arada bekliyorum bi atraksiyon hiç belli olmaz

Allahimm listeye bak
Su mesaji okurken kahvemi iciyordum valla yanina bir dumanli seyden yakasim geldi
Korku , heyecan , mutluluk , panik hepsi var durup durup agliyorum bu ara herseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…