- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.308
- 108
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #22.201
AhahahaKocisinle bol bol hoş vakit geçir beybi aynı kapıya çıkar
Maşallah az kalmış kucağına almayaÇok normal artık bu haftalar bende 37de çok ağrı çektim leke kanda geldi ama bebek gelmedi 39 olduk hala duruyorsancı çok düzenli 5dkda bir olması gerekiyormuş
Eksik hicçc bitmiyor kuzum sürekli bir şey eksik yaBende hep araştırırım ama garip olan ne biliyor musun eksik hiç bitmiyor yanolcak böyle bilmiyorum her gün bi şey geliyor aklıma canım
aaa öyle mi oluyormuş kocam önü önü öksürüyor aynı odada bile değiliz kovdum oniiiiihasta adam
ahahahahhahahahahahah mik miiik
İyiyim canım daha iyiyim. Dün gece de baya toplandı toplandı karnım taş gibiydi belimde ağrım var şuan sadece. Kasıkta belde aşağıda vardı ağrı. Geçti baya. Asıl sen nasılsın kuzum? Dün kontrole gittin dimi sen yazdın mı kaçırdım mi nasıl geçti
Günaydın kızlar
Bugün kontrolü olan herkese bugünü de doğurmadan atlatırız inşallah diyorum
Güzel haberlerle gelin kızlarGünaydıııınnbugün Yaz'la kontrolümüz var teyzeleri inşallah biraz daha kilo almıştır yavrum
Evet benimki de böyle olmuştu ilk açılmalar olurken belde regl sancısının fazlası gibi oluyor yani belim ayrıldıı repliği gerçekKızlar doğumun ilk aşamalarında olmuyor makat ağrısı evet bi baskı oluyor ama son fazda makatta ciddi bi baskı oluyor oda çatalda olmuş oluyorsunuz büyük ihtimalle yani doğum başlamış oluyor sancı geliyor sonrasında makatta baskı sanki büyük abdestinizi yapacak gibi bu sıralar bizim makatta hissettiğimiz ağrılar bebeğin baş aşşağıda yaptığı hareketler tekmeler birde leğeni kemiğinin açılmasından kaynaklı ağrılar malesefki ama doğum başladığında anlaşılır biçimde bir baskı oluşuyor muhakkak
Bizim libidomuz yüksekti zaten dee işte yasak yasak diye bekledik şimdi acısını cikariyoruzAhahahasen başladın mı kocisinle vakit gecirmeye son zamanlar hindistan cevizi yiyip saracam diyordun
Bende böyle hissediyorum ya, acaba ben mi böyle hissediyorum manyak mıyım diyordum, yalnız değilmişim, cidden güzel bı duygu değil mi, sancılar ağrılar baskılar, bebek doğuyor her şey o anda bitiyor, sanki acı perdesi kalkıyor acayip bı dinginlik geliyor, tam hissettiğim şeyler, inşallah sağlıkla kolaylıkla geçsin, güzel yaşayalım bu duygularituvaletiniz gelmiş gibi oluyor sonra doğuyor zaten bir rahatlama ferahlama gözünün açılmasıAma ilk doğduğu an yani insan bunu tekrar yaşamak istiyor kesinlikle o kadar farklı bir duygu ki asla öyle bir sey yasamadım ondan önce öyle bir sey
2800 bence az değil kuzum ya bizim aynı işte seninle benimki de dün 2800 dedi doktor. Doğana kadar 3ü bulur geçer ya. Ayrıca zaten sağlıklı olsun da kg önemli değil.Nst'de yine biraz sancı çıktı. 2800 gr olmuş 1 hafta geride yine ama artık alıştık normalimiz bu oldu çünkü. 1 Temmuz için gün aldık 38+4 oluyor, küçük hanım sabrederse eğerhaftaya son kontrolümüz var. Diğer değerler normal çıktı. Yine idrar yolu enfeksiyonu yine monurol. Demir, d vitamini ve B12 bıraktık sadece ocean mummy devam bir de tiroid ilacı. Bizde durumlar böyle.
Bizim libidomuz yüksekti zaten dee işte yasak yasak diye bekledik şimdi acısını cikariyoruz
Başım ağrıyor falan diyor naz yapiyor da yemezler
Kesinlikle o doğum anı çok güzel o rahatlama o ferahlık bebeği de görünce o an şahane bir seyBende böyle hissediyorum ya, acaba ben mi böyle hissediyorum manyak mıyım diyordum, yalnız değilmişim, cidden güzel bı duygu değil mi, sancılar ağrılar baskılar, bebek doğuyor her şey o anda bitiyor, sanki acı perdesi kalkıyor acayip bı dinginlik geliyor, tam hissettiğim şeyler, inşallah sağlıkla kolaylıkla geçsin, güzel yaşayalım bu duygulari
Son iki saat nasıl geçti anlamadım ben de bilinç yok gibi ama doğum anından itibaren herşey yeniden yüklendi gibi
İyi olmana sevindim canım benim acele etmesin senin kız daha vakti varAhahahasen başladın mı kocisinle vakit gecirmeye son zamanlar hindistan cevizi yiyip saracam diyordun
Maşallah az kalmış kucağına almayabenim bu ikinci gebeliğim ilkinde 37de geldi diye endişemiz. Doktor bile erken gelebilir demişti başta. 32de ilişkiyi yasakladı falan hatta. Ve ilkinde ben böyle yalancı sancı yaşamadım bunda çok yaşıyorum ve dün akşamki ve geceki baya şiddetliydi. İlkinde 10 dk bir geliyordu sonra 5 dk sonra 2-3 dkya düşmüştü. Öylelikle doğum oldu. İnşallah sende sağlıkla alırsın kucağına
Eksik hicçc bitmiyor kuzum sürekli bir şey eksik ya
İyiyim canım daha iyiyim. Dün gece de baya toplandı toplandı karnım taş gibiydi belimde ağrım var şuan sadece. Kasıkta belde aşağıda vardı ağrı. Geçti baya. Asıl sen nasılsın kuzum? Dün kontrole gittin dimi sen yazdın mı kaçırdım mi nasıl geçti
Güzel haberlerle gelin kızlar
Ayy senin de belli oldu ne heyecanlıGünaydın kızlar bizim de doğum günümüz belirlendi 27haziran öğleden önce muhtemelen ilk seni alırız doğuma dedi. 37+2 olcak bebiş. Tıp fakültesi olduğu için odamızı ayırttırdık, odalar çok güzel özel hastane standardında. Kapı süsleme bir de bebek yatağı süslemesi yapılıyormuş. Ziyaretci saati yok erkeklerin ziyarete gelmesi de serbestmiş. Şimdi 35+5 im 2550g bebiş. Dr kilosu iyi dedi ama bence düşük max 2800 lerde doğar heralde bebiş. Abisi de düşük kiloda doğmuştu son haftalarda kilo almamıştı. Bizdeki gelişmeler böyle
Ayy çok heyecanlı ya sağlıkla al kucağına inşallah. Eskişehir Osmangazide olacak değil mi kuzum doğru biliyorum? Günün belli olunca nasıl hissediyorsun ya sabah akşam kalbim ağzımda olurdu benim herhaldeGünaydın kızlar bizim de doğum günümüz belirlendi 27haziran öğleden önce muhtemelen ilk seni alırız doğuma dedi. 37+2 olcak bebiş. Tıp fakültesi olduğu için odamızı ayırttırdık, odalar çok güzel özel hastane standardında. Kapı süsleme bir de bebek yatağı süslemesi yapılıyormuş. Ziyaretci saati yok erkeklerin ziyarete gelmesi de serbestmiş. Şimdi 35+5 im 2550g bebiş. Dr kilosu iyi dedi ama bence düşük max 2800 lerde doğar heralde bebiş. Abisi de düşük kiloda doğmuştu son haftalarda kilo almamıştı. Bizdeki gelişmeler böyle
Vakti var gibi de yok gibi de hissediyorumİyi olmana sevindim canım benim acele etmesin senin kız daha vakti var
Gittim canım pek iyi doktora denk gelmedim bu sefer pek gelişme olmadığı için yazmadım tam bir hafta dolmadığı için ultrason + nst bakılmadı tahlil sonuçlara bakıldı temiz hepsi cuma günü gideceğim o zaman nst bakılacak ve kontrol olacak bu sefer iyi doktora denk geliriz inşallah
Ya çok heyecanlı kuzum ya sağlıkla gelsin inşallahBugün bizim de kontrolümüz vardı. Son kontrol biraz duygusalım o yüzden haftaya Salı anestezi uzmanı ile görüşücez çarşamba da Allah nasip ederse kucağımda olacak. Sancı vs hiç bir şey çıkmadı nst de:)
Oğluş 3.300 olmuş bakalım kaç doğacak merakla bekliyorum. Sanırım şu an en yakın ben mi varım biri normal yolla doğurmazsa yada acil bir şey olmazsa
Bizlere herhangi ani sürprizler yapmasalar iyi olacak ta bakalım ne zaman geliyorlarAyy çok heyecanlı ya sağlıkla al kucağına inşallah. Eskişehir Osmangazide olacak değil mi kuzum doğru biliyorum? Günün belli olunca nasıl hissediyorsun ya sabah akşam kalbim ağzımda olurdu benim herhaldeşimdi tam bilinmezlik ya benimki gelmeyecekmis gibi hissediyorum kgsu önemli değil ya sağlıklı olsun doğunca da alır inşallah sütünle annesi
Vakti var gibi de yok gibi de hissediyorumvakti var ama acele edecek mi bilmem anladım canım yazmayinca merak ettim bende inşallah bu sefer iyi doktora denk gelirsin kuzum benim
Kesinlikle öyle yaBizlere herhangi ani sürprizler yapmasalar iyi olacak ta bakalım ne zaman geliyorlar
Şimdi normal doğum olarak beklemek te ayrı oluyor sezeryan günleri verilince buradan kendim heyecanlanıyorum kim bilir kendimde nasıl olacakstres+korku+heyecan hepsi bir arada
Çok sağol Allah razı olsunAyy senin de belli oldu ne heyecanlı
İlkpepsi sonra sen olacaksın sanırım sonra lady peacock Taranta ard arda doğumlarımız oluyor
Hepimiz için hayırlı doğumlar olsun
Bu arada hastane çok iyiymiş özel hastane gibi içeriği var senin için daha iyi olacaktır bu durum
Ahahah düzeltiyorumozmut ta eklendi hemde ilk sırada hayırlısı olsun canım benim
Aminnn aminn inşallah kuzum çok sağol Allah razı olsunYa çok heyecanlı kuzum ya sağlıkla gelsin inşallahben bile duygulanıyorum burada sizlerden haberler geldikçe seni düşünemiyorum maşallah kuzuna ya en yakın sensin evet bir atraksiyon olup biri dogurmazsa kuzum
Allahimm listeye bakAyy senin de belli oldu ne heyecanlı
İlkpepsi sonra sen olacaksın sanırım sonra lady peacock Taranta ard arda doğumlarımız oluyor
Hepimiz için hayırlı doğumlar olsun
Bu arada hastane çok iyiymiş özel hastane gibi içeriği var senin için daha iyi olacaktır bu durum
Ahahah düzeltiyorumozmut ta eklendi hemde ilk sırada hayırlısı olsun canım benim
+1 ile bende sana katılıyorumAllahimm listeye bak
Su mesaji okurken kahvemi iciyordum valla yanina bir dumanli seyden yakasim geldi
Korku , heyecan , mutluluk , panik hepsi vardurup durup agliyorum bu ara herseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?