- 20 Şubat 2025
- 205
- 771
- 18
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #22.141
Ben de henüz seçemedim kesin lazım olacağını biliyorum ama nasıl bir şey olacağına karar veremedim :/Ana kucağı bende almadım henüz siz nasıl bisey aldınız kızlar
Gözünüz aydın, sıkıntılı günler geçti şimdi keyfini sürme zamanıKızlar selam
Çok şükür ikimizde saglikliyiz odamizdayiz Allah hepinizden razı olsun
Kendime tamamen gelince ayrıntıları anlatırım öpüyorum hepinizi
Ahahahyok kız o duruma gelmeden hazırlayayım ben yoksa kalacak vallahi
Neyse yalnız değilim arkadaşım Seninde hazır değil baksana
Başlayalım ama
Yok yok baksana sen hariç daha hazırlamayan iki kişi çıktı bile öyle yaptım ufaktan attım bir şeyler gerisini bugün halledeceğim inşallah
Artırıyorum, henüz eşyaları dahi yıkamaya başlamadım ama don, terlik ve gecelik tamamBen daha valizi indirmedimHerşey yıkandı hazır ama toplanmadı
Ya buna çok katılıyorum hatta imkanı olan babymoon yapsınBenim fikrim de şu şekilde; baş başa geçirdiğimiz son günler bunlar. Bu yüzden eşimle ne kadar çok zaman geçirirsem o kadar iyi diye düşünüyorum. Eşim de aynı fikirde neyseki. Sürekli şu cümleyi kurar oldum "kendi kendimize son aktivitemiz"... Doğumdan sonra arkadaşlarıyla görüşemeyecek kısıtlanacak ama seninle de birdaha böyle baş başa zaman geçiremeyecek, asıl seninle olan zamanları kısıtlanacak. Çünkü artık hayatımız bayağı değişecek bundan sonra. Hadi gezmeye çıkalım deyince belki hazırlanmaya giyinip süslenmeye zamanım bile olmayacak, kızımı hazırlayacağım onun eşyalarını düşüneceğim onun karnının nasıl doyacağını vs düşüneceğim. Tek başımıza olmak çok güzeldi ama bebişlerimizle birlikte bambaşka ve çok daha güzel bir hayatın içinde bulacağız kendimiziŞimdinin de, sonrasının da tadını çıkarmaya bakın. Bu günler birdaha geri gelmeyecek diyerek arkadaşa koşulmaz, eşe koşulur Eşinle ciddi bir konuşma yapman lazım bence
Babybjörn çok öneriliyor, ben onun muadili olarak Mamma premium cotton versiyonunu aldım, kumaşını oldukça beğendim. Dikey sallanma yataydan daha çok önerildiği için elektrikli yerine manuel almıştım. Hem biraz büyüdükçe kendi kendini sallayarak oyalandığını söyleyen de çok olduBen de henüz seçemedim kesin lazım olacağını biliyorum ama nasıl bir şey olacağına karar veremedim :/
Küvoz için kilo garantisi yok. Kimi bebek 36 37de doğar ciğerleri tamamdır girmez.Aklıma bir şey takıldıBebeğin kuvöze alınmaması için belli bir kilo var mı acaba? Doğum kilosu önemli değil 2.5kg da doğabilir 4kg da doğabilir deniliyor ya mesela, haftasını doldurup da 2.5kg altında kalırsa ya da haftasını doldurmayıp 3.5kg doğarsa ne olur? Ciğer gelişimi yeterli olmaz mı?
Ah aşkım sağol çok tatlısın ama bilmiyordum ki ben hiç doğurmadım bunu kafamda kurunca alttan elliycekler pijama zor olur diye düşündüm bu gün öyle aklıma geldi aldım sormasam almayacaktımSenden beklediğim performans tam da bu canısı
Ohh artık rahatça uyuyabilirim çiçeğim dogurmadan gelmiş
Tatile giderek ne güzel yapmışsınızGözünüz aydın, sıkıntılı günler geçti şimdi keyfini sürme zamanıİnşallah hızlıca da toparlarsınız
Artırıyorum, henüz eşyaları dahi yıkamaya başlamadım ama don, terlik ve gecelik tamamBismillah diyip girişmek kaldı. 34. hafta olmanın rahatlığı vardı ama ne zaman ne olacağı da belli olmuyor, başlamak lazım
Ya buna çok katılıyorum hatta imkanı olan babymoon yapsınEşimle 2 geceliğine İstanbul dışı yakın mesafe bi yere gittik, muhtemelen bundan sonra uzuun bir süre baş başa tatil yapamayacağız. Hem şehir hem doğum stresinden uzaklaşmak, hem de beraber sakince vakit geçirmek çok iyi geldi
Ben elele aldımBen de henüz seçemedim kesin lazım olacağını biliyorum ama nasıl bir şey olacağına karar veremedim :/
İyi ki sormuşsun canısıAh aşkım sağol çok tatlısın ama bilmiyordum ki ben hiç doğurmadım bunu kafamda kurunca alttan elliycekler pijama zor olur diye düşündüm bu gün öyle aklıma geldi aldım sormasam almayacaktım
Kuzenim babyjörn verecek ama vermese bende senin aldığından alırdımBabybjörn çok öneriliyor, ben onun muadili olarak Mamma premium cotton versiyonunu aldım, kumaşını oldukça beğendim. Dikey sallanma yataydan daha çok önerildiği için elektrikli yerine manuel almıştım. Hem biraz büyüdükçe kendi kendini sallayarak oyalandığını söyleyen de çok oldu
Mamma Premium Cotton Ana Kucağı + Oyuncak Aparatı - Fiyatı, Yorumları
Vajinayla makat arasındaki bölgeye krem ya da yağ ile u şeklinde veya yarım o şeklinde esneterek masaj yapmanın yırtıkları önlediği ve normal doğumu kolaylaştırdığını okumuştum. Ebe de yaptı bana. Bazıları 35. Haftadan sonra yapılabilir diyor. Kendiniz yapamazsanız güvendiğiniz biri de yapabilir demişti ebe. Buna alternatif olarak yine son haftalar sık aralıklarla mikmik yapılabilirKızlar normal doğum yapacaklar perine masajı nedir ve ne zaman başlanmalı ?
Kocisinle bol bol hoş vakit geçir beybi aynı kapıya çıkarKızlar normal doğum yapacaklar perine masajı nedir ve ne zaman başlanmalı ?
Evet cidden çok iyi geldi, sonrasında oğluşumuzla inşallahTatile giderek ne güzel yapmışsınız
Tatlı bir anı olarak kalacak
Sanada çok geçmiş olsun bacım.Evet bi tane iki litre bitirdim birde soda şimdi iyiyim çok şükür sanada çok geçmiş olsun canım
Ciddi miMakata vuran ağrı doğum sancısı diye biliyorum
Normal doğum tecrübesi olanlar aydınlatsın bizi.
Ne oldu kızlar ben doğru düzgün herşeyi okuyamadım kiii, yoğun bı akşam geçirdimSanada çok geçmiş olsun bacım.
Ciddi miVaalbara aydinlat bizi bacım grubumuzun normal doğum tecrübeli üyelerinden birisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?