- 12 Aralık 2013
- 921
- 3.136
- 313
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #22.181
KesinlikleZaten hareket etmeye mecalimiz var gibi bi de terle gelen çamaşır dalgası var diyosun
DemeeLohusalıkta devam canım zamanla düzelecek ama baslangic fena olacak oturup emzirirken bile ter akacak her yerinden, ben lohusaligima kadar ter akitmis biri değildim terlerdim ama hafif, lohusayken düşün her yerimden ter damliyordu
Tamamen hormonal, anlık nasip geçiyor, aman ha dikkat et doğum önü çarpılıp hasta falan olmayasın, hele bebekle daha dikkatli ol terle ama el kadar bebeyle çarpılıp hasta falan olma, terleyip kiloları da vereceğiz diye motive ediyorum ben kendimiKesinliklefazladan duş ve kirli kıyafet döngüsü boşuna zaman kaybı gibi
Demeeneyseki bol bol pijama takımı aldım. Sık sık değiştircez artık. Evde klimada var ama korkuyom çarpcak diye. Cesaretim yok açmaya. Çünkü terlememin sıcakla alakası yok bi anda iniyo sanki.
Hahaha iyiymişTamamen hormonal, anlık nasip geçiyor, aman ha dikkat et doğum önü çarpılıp hasta falan olmayasın, hele bebekle daha dikkatli ol terle ama el kadar bebeyle çarpılıp hasta falan olma, terleyip kiloları da vereceğiz diye motive ediyorum ben kendimi
Günaydınlar, bugün bizim de kontrol var ama ultrason yok yineGünaydın kızlar
Bugün kontrolü olan herkese bugünü de doğurmadan atlatırız inşallah diyorum
Bende de miyom var ve büyümüş benim Dr da çok kanaman olur riskli diye alma taraftarı değil durumu uygun olanlar için tabiki alınması daha iyi olurduEğer miyomun konumu sezeryanda alınmaya müsaitse ben olsam yapardım. Çünkü bende de miyom var sordum doktora alabilir miyiz diye ama rahmin derininde bir yerde olduğu için çok kanama olur riskli dedi. Yoksa aldıran çok duymuştum.
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı bir şekilde büyütmeyi de nasip etsin darısı biz bekleyenlere galiba artık hepimizin yavaş yavaş doğum haberlerini alacazKızlar selam
Çok şükür ikimizde saglikliyiz odamizdayiz Allah hepinizden razı olsun
Kendime tamamen gelince ayrıntıları anlatırım öpüyorum hepinizi
Yaaa masallahh 2800 gayet iyi bencee 1 temmuzada gun verilmis daha alirda geneeNst'de yine biraz sancı çıktı. 2800 gr olmuş 1 hafta geride yine ama artık alıştık normalimiz bu oldu çünkü. 1 Temmuz için gün aldık 38+4 oluyor, küçük hanım sabrederse eğerhaftaya son kontrolümüz var. Diğer değerler normal çıktı. Yine idrar yolu enfeksiyonu yine monurol. Demir, d vitamini ve B12 bıraktık sadece ocean mummy devam bir de tiroid ilacı. Bizde durumlar böyle.
Evet öyle pepsiciğimYaaa masallahh 2800 gayet iyi bencee 1 temmuzada gun verilmis daha alirda geneebizimki gecen hafta 2550 di yarin kontrol 20 si ya da 23 u de dogum 2800 ya dogar ya dogmaz bile o kadar
Senle ben bu iyeden ve kilodan ne cektikk su 9 aydaa
Kavusmaya az kaldi sonunda
Bi sürpriz olmazsa arka arkaya doğurucaz.Nst'de yine biraz sancı çıktı. 2800 gr olmuş 1 hafta geride yine ama artık alıştık normalimiz bu oldu çünkü. 1 Temmuz için gün aldık 38+4 oluyor, küçük hanım sabrederse eğerhaftaya son kontrolümüz var. Diğer değerler normal çıktı. Yine idrar yolu enfeksiyonu yine monurol. Demir, d vitamini ve B12 bıraktık sadece ocean mummy devam bir de tiroid ilacı. Bizde durumlar böyle.
İlk defa duyan bennnnKızlar normal doğum yapacaklar perine masajı nedir ve ne zaman başlanmalı ?
çook uzun, sağlıklı ömrü olsun güzelimKızlar selam
Çok şükür ikimizde saglikliyiz odamizdayiz Allah hepinizden razı olsun
Oy maşallahhh kocaman olmuş bileNst'de yine biraz sancı çıktı. 2800 gr olmuş 1 hafta geride yine ama artık alıştık normalimiz bu oldu çünkü. 1 Temmuz için gün aldık 38+4 oluyor, küçük hanım sabrederse eğerhaftaya son kontrolümüz var. Diğer değerler normal çıktı. Yine idrar yolu enfeksiyonu yine monurol. Demir, d vitamini ve B12 bıraktık sadece ocean mummy devam bir de tiroid ilacı. Bizde durumlar böyle.
Ayy bir doğum tarihi dahaNst'de yine biraz sancı çıktı. 2800 gr olmuş 1 hafta geride yine ama artık alıştık normalimiz bu oldu çünkü. 1 Temmuz için gün aldık 38+4 oluyor, küçük hanım sabrederse eğerhaftaya son kontrolümüz var. Diğer değerler normal çıktı. Yine idrar yolu enfeksiyonu yine monurol. Demir, d vitamini ve B12 bıraktık sadece ocean mummy devam bir de tiroid ilacı. Bizde durumlar böyle.
Kız valla bende hayatı dümdüz yaşayanlardanımDaha neler duyarız
Kız valla bende hayatı dümdüz yaşayanlardanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?