2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Zaten hareket etmeye mecalimiz var gibi bi de terle gelen çamaşır dalgası var diyosun
Kesinlikle fazladan duş ve kirli kıyafet döngüsü boşuna zaman kaybı gibi
Demee neyseki bol bol pijama takımı aldım. Sık sık değiştircez artık. Evde klimada var ama korkuyom çarpcak diye. Cesaretim yok açmaya. Çünkü terlememin sıcakla alakası yok bi anda iniyo sanki.

Tamamen hormonal, anlık nasip geçiyor, aman ha dikkat et doğum önü çarpılıp hasta falan olmayasın, hele bebekle daha dikkatli ol terle ama el kadar bebeyle çarpılıp hasta falan olma, terleyip kiloları da vereceğiz diye motive ediyorum ben kendimi

Hahaha iyiymiş kilo vercez dedin beni benden aldın o zaman dahada şikayet etmem bu konu burda kapandı

Bende de miyom var ve büyümüş benim Dr da çok kanaman olur riskli diye alma taraftarı değil durumu uygun olanlar için tabiki alınması daha iyi olurdu

Kızlar selam
Çok şükür ikimizde saglikliyiz odamizdayiz Allah hepinizden razı olsun
Kendime tamamen gelince ayrıntıları anlatırım öpüyorum hepinizi
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı bir şekilde büyütmeyi de nasip etsin darısı biz bekleyenlere galiba artık hepimizin yavaş yavaş doğum haberlerini alacaz

Nst'de yine biraz sancı çıktı. 2800 gr olmuş 1 hafta geride yine ama artık alıştık normalimiz bu oldu çünkü. 1 Temmuz için gün aldık 38+4 oluyor, küçük hanım sabrederse eğer haftaya son kontrolümüz var. Diğer değerler normal çıktı. Yine idrar yolu enfeksiyonu yine monurol. Demir, d vitamini ve B12 bıraktık sadece ocean mummy devam bir de tiroid ilacı. Bizde durumlar böyle.

Yaaa masallahh 2800 gayet iyi bencee 1 temmuzada gun verilmis daha alirda genee bizimki gecen hafta 2550 di yarin kontrol 20 si ya da 23 u de dogum 2800 ya dogar ya dogmaz bile o kadar
Senle ben bu iyeden ve kilodan ne cektikk su 9 aydaa
Kavusmaya az kaldi sonunda

Evet öyle pepsiciğim aa çok az kaldı senin doğumuna da, çok zor yollardan geçtin sen de. Sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı

Bi sürpriz olmazsa arka arkaya doğurucaz.
Pazartesi ben, Salı sen

Günler belli olmaya başladı.
Artık şafak saymaya başlayabiliriz bence.

Oy maşallahhh kocaman olmuş bile o zamana 3 kiloyu da rahat geçer zaten. Artık günler yavaş yavaş belli. Heyecanlıyızzz

Ayy bir doğum tarihi daha
Kilosunu sıkıntı yapma canım daha var o zamana kadar bence 3 kiloyu bile geçer
Senin kız biraz nazlı olacak sanki
Sağlıcakla alırsın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…