- 12 Aralık 2013
- 921
- 3.136
- 313
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #22.121
İşin eksperi değilim ama sanırım sancı o arkadaşımTam olarak akşam yemeğinden sonra bunları yaşadım bide üzerine mide bulantısı eklendi fenaydi bol su içtim sonra hafifleyince biraz yürüyüş yaptım
Karnımın bütünü sertti ama regli ağrısı gibi de ağrım vardı
Çok şükür geçti canım heralde bu haftalarda hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz kalçamı değilde afedersiniz makati zonklatiyordu ağrı gibi sancı gibi ara ara vurup geciyo
Şikayet edin deli mıdır nedir manyak, ona mi soracak milletbenden önce biriyle tartışmış öyle dedi güvenlik doktorlarda sorun yok karşılama da ki kadın yaptı bunu bize yani bizde şaşırdık böyle bişeye
Teşekkürler. Geçmiş olsun kardeşinize, bebeği de analı babalı kuzenli büyüsünCanım kardeşim 3 ay oldu doğum yapalı. Doktor sezeryanda miyomlarını da aldı. Hatta ameliyat sırasında miyonlar var alalım bunlarıda diyip aldı yoksa iki ameliyat parası alıyolarmış. Doktor öyle bi güzellik de yapmıştı.
O zaman ben günde en az 2 kez sancilaniyorum yarın doktora da soyliyeyimİşin eksperi değilim ama sanırım sancı o arkadaşım
Şu an aynı durumdayız sizinle ama benim için henüz erken rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsinTam olarak akşam yemeğinden sonra bunları yaşadım bide üzerine mide bulantısı eklendi fenaydi bol su içtim sonra hafifleyince biraz yürüyüş yaptım
Çok şükür geçti canım heralde bu haftalarda hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz kalçamı değilde afedersiniz makati zonklatiyordu ağrı gibi sancı gibi ara ara vurup geciyo
Yarın benim de kontrol günüm doğurma dan gelelim hissettiğim kadarıyla sancım varO zaman ben günde en az 2 kez sancilaniyorum yarın doktora da soyliyeyim
Ayy bizim gunlerimizde aynı kız inşallah dogurmayizYarın benim de kontrol günüm doğurma dan gelelim hissettiğim kadarıyla sancım var
Yalancı kasılmalardir inşallah canım bol bol dinlen UzanŞu an aynı durumdayız sizinle ama benim için henüz erken rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin
Bende öyleydim canım gündüz hiç bişeyim yoktu akşam eşim biraz sitenin içinde dolanalım sana bişey ısmarlayım dedi tabi ben bi haftadır evdeyim ve yatıyorum şiştim hemen hazırlandım çıkar çıkmaz bana bişeyler oldu adım dahi atamadım ağlıcam bozuntuyada vermek istemiyorum şimdi oda korkucak zaten panik atağı var ufak ufak yürüdüm ama çatladım resmen dedim ben yürüyemiyorum doktor doğru demiş demekki sakın yürüme kendini yorma diye bidaha arabaya bindik öyle gittik geldiğimden beri uzanıyorum biraz iyiyim şimdiTam olarak akşam yemeğinden sonra bunları yaşadım bide üzerine mide bulantısı eklendi fenaydi bol su içtim sonra hafifleyince biraz yürüyüş yaptım
Bol bol su iç bol bol dinlen vallahi ben masayı bile kaldirmadim eşime dedim sen yaparsın ben yatıyorum diye 2 3 saat uzandım bol bolda su içtim şimdi şimdi geldim kendimeBende öyleydim canım gündüz hiç bişeyim yoktu akşam eşim biraz sitenin içinde dolanalım sana bişey ısmarlayım dedi tabi ben bi haftadır evdeyim ve yatıyorum şiştim hemen hazırlandım çıkar çıkmaz bana bişeyler oldu adım dahi atamadım ağlıcam bozuntuyada vermek istemiyorum şimdi oda korkucak zaten panik atağı var ufak ufak yürüdüm ama çatladım resmen dedim ben yürüyemiyorum doktor doğru demiş demekki sakın yürüme kendini yorma diye bidaha arabaya bindik öyle gittik geldiğimden beri uzanıyorum biraz iyiyim şimdi
Evet bi tane iki litre bitirdim birde soda şimdi iyiyim çok şükür sanada çok geçmiş olsun canımBol bol su iç bol bol dinlen vallahi ben masayı bile kaldirmadim eşime dedim sen yaparsın ben yatıyorum diye 2 3 saat uzandım bol bolda su içtim şimdi şimdi geldim kendime
Makata vuran ağrı doğum sancısı diye biliyorumTam olarak akşam yemeğinden sonra bunları yaşadım bide üzerine mide bulantısı eklendi fenaydi bol su içtim sonra hafifleyince biraz yürüyüş yaptım
Eve geldiğinde haşlayacaktım ama hem çok erken geldi hem de gelir gelmez çok güzel film seçtim bir şeyler hazırlayım sarılıp izleyelim son zamanlarımız dediBenim fikrim de şu şekilde; baş başa geçirdiğimiz son günler bunlar. Bu yüzden eşimle ne kadar çok zaman geçirirsem o kadar iyi diye düşünüyorum. Eşim de aynı fikirde neyseki. Sürekli şu cümleyi kurar oldum "kendi kendimize son aktivitemiz"... Doğumdan sonra arkadaşlarıyla görüşemeyecek kısıtlanacak ama seninle de birdaha böyle baş başa zaman geçiremeyecek, asıl seninle olan zamanları kısıtlanacak. Çünkü artık hayatımız bayağı değişecek bundan sonra. Hadi gezmeye çıkalım deyince belki hazırlanmaya giyinip süslenmeye zamanım bile olmayacak, kızımı hazırlayacağım onun eşyalarını düşüneceğim onun karnının nasıl doyacağını vs düşüneceğim. Tek başımıza olmak çok güzeldi ama bebişlerimizle birlikte bambaşka ve çok daha güzel bir hayatın içinde bulacağız kendimiziŞimdinin de, sonrasının da tadını çıkarmaya bakın. Bu günler birdaha geri gelmeyecek diyerek arkadaşa koşulmaz, eşe koşulur Eşinle ciddi bir konuşma yapman lazım bence
Giydiriyorlar diye biliyorum ben canım yeterli açıklık oluncaNe olacagı belli olmaz ki kuzum son anda o sancıyla kıyafeti nasıl giyersin ki
Yok canım ben 3 litre içiyorum yine varBiraz az su içiyorum artık ondan sanırım mantar olabilir
Aynen öyleZaten deli gömleği gibi bişey giydiriyolar ki elle muayeneler mümkün olsun. Afedersin gelen giden parmaklıyodu. Sırf şu yüzden normal doğum korkutuyo ama sonrası rahat işte. Biraz açık yazdım ama gerçek yani napiyim yaşiycaz kabullendim ben.
Üzülme bende yeni söyledimYa dogurursam geceliksiz mi dogurcam ben yaaaaaahhhhh
Mide bulantim yoktu ama çok sancım vardı baya baya yani. Evin içinde zor gezdim öyle yemek yapicam diye uğraştım karnım taş gibiydi. Benim de hem ön tarafta vardı hem de makata vuruyordu. Ne güzel kesilmişti yarım saattir yine başladı. Arada böbrekten de vuruyor..Tam olarak akşam yemeğinden sonra bunları yaşadım bide üzerine mide bulantısı eklendi fenaydi bol su içtim sonra hafifleyince biraz yürüyüş yaptım
Aynen ladyim doğum zamanı makata falan da vuruyordu sancı. Bugün de öyle oldu uzun sürdü korktum. Yine başladı şimdi. Umarım yalancıdır devamı olmaz diye kendimi telkin ediyorum.Makata vuran ağrı doğum sancısı diye biliyorum
Normal doğum tecrübesi olanlar aydınlatsın bizi.
Senden beklediğim performans tam da bu canısıÜzülme bende yeni söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?