- 4 Temmuz 2018
- 4.031
- 7.795
- 158
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #22.221
Ayyy liste yapmış çiçeğimKızlar ne durumdayız bu mesajı güncelleriz atladığım varsa bana etiket yapın,
1) 20-23 Haziranpepsi
2) 25 Haziranozmut
3) 27 Haziranahestebirbeste
4) 30 Haziranlady peacock
5) 1 TemmuzTaranta
Günaydınlar benim bugün kontrolüm var ilk nst olacak bakalımGünaydın kızlar
Bugün kontrolü olan herkese bugünü de doğurmadan atlatırız inşallah diyorum
Güzel haberler ile gel inşallahGünaydınlar benim bugün kontrolüm var ilk nst olacak bakalım
Bana bakın bu listedeki kişiler grubun en aktif kişileri. Doğurup bi kenara kaçmak yok. Burda bizi unutmayacaksanız. Yakarım hepiniziKızlar ne durumdayız bu mesajı güncelleriz atladığım varsa bana etiket yapın,
1) 20-23 Haziranpepsi
2) 25 Haziranozmut
5) 1 TemmuzTaranta
Aklıma bir şey takıldıBebeğin kuvöze alınmaması için belli bir kilo var mı acaba? Doğum kilosu önemli değil 2.5kg da doğabilir 4kg da doğabilir deniliyor ya mesela, haftasını doldurup da 2.5kg altında kalırsa ya da haftasını doldurmayıp 3.5kg doğarsa ne olur? Ciğer gelişimi yeterli olmaz mı?
Evet canım doğru hatırlıyorsun hem heyecanlı hem stresliyimAyy çok heyecanlı ya sağlıkla al kucağına inşallah. Eskişehir Osmangazide olacak değil mi kuzum doğru biliyorum? Günün belli olunca nasıl hissediyorsun ya sabah akşam kalbim ağzımda olurdu benim herhaldeşimdi tam bilinmezlik ya benimki gelmeyecekmis gibi hissediyorum kgsu önemli değil ya sağlıklı olsun doğunca da alır inşallah sütünle annesi
Çocuğuma kavuşunca kimseyi tanımamBana bakın bu listedeki kişiler grubun en aktif kişileri. Doğurup bi kenara kaçmak yok. Burda bizi unutmayacaksanız. Yakarım hepiniziayrıca bu listeye kıyıdan köşeden Vaalbara da girer gibi bi his var içimde
Ay inşallah kendime gelir gelmez geleceğim burayaBana bakın bu listedeki kişiler grubun en aktif kişileri. Doğurup bi kenara kaçmak yok. Burda bizi unutmayacaksanız. Yakarım hepiniziayrıca bu listeye kıyıdan köşeden Vaalbara da girer gibi bi his var içimde
Çocuğuma kavuşunca kimseyi tanımamşaka bir yana daha ohoooo korse taktım takmadımlar, süt sağdım sağmadımlar, emzik verdimler biberon vermedimler, göbek düşmeden yıkadım yıkamadımlar bir sürü fikir alışverişinde bulunacağız ben burayı bırakır mıyım
Ayyy aşırı heyecanlandımAy inşallah kendime gelir gelmez geleceğim buraya
Bende kesin kaynak yapacakmisim.gibi hissediyorum ama gün geçtikçe de en sona mi kalirim diyorum, bilemedimBana bakın bu listedeki kişiler grubun en aktif kişileri. Doğurup bi kenara kaçmak yok. Burda bizi unutmayacaksanız. Yakarım hepiniziayrıca bu listeye kıyıdan köşeden Vaalbara da girer gibi bi his var içimde
Saglıkla gelsin kuzucuklar nereden nereyeKızlar ne durumdayız bu mesajı güncelleriz atladığım varsa bana etiket yapın,
1) 20-23 Haziranpepsi
2) 25 Haziranozmut
5) 1 TemmuzTaranta
Ahhh Evett yaaAyyy aşırı heyecanlandımallahım şu günlere getirdin bizi, bunları konuşuyoruz şükürler olsun ilk mesajdan beri hepimiz birbirimizin en kötü anına da en iyi anına da tanıklık ettik , her duyguyu beraber yaşadık resmen. İnşallah sağlıcakla yavrularımızı da kucağımıza alalımmmm aminnn
AyyyyKızlar ne durumdayız bu mesajı güncelleriz atladığım varsa bana etiket yapın,
1) 20-23 Haziranpepsi
2) 25 Haziranozmut
5) 1 TemmuzTaranta
AhahhahaBana bakın bu listedeki kişiler grubun en aktif kişileri. Doğurup bi kenara kaçmak yok. Burda bizi unutmayacaksanız. Yakarım hepiniziayrıca bu listeye kıyıdan köşeden Vaalbara da girer gibi bi his var içimde
Sensiz olmazzzzBende kesin kaynak yapacakmisim.gibi hissediyorum ama gün geçtikçe de en sona mi kalirim diyorum, bilemedim
Ben koymadım kolostrum çok yoğun ve yapışık olduğu için cihaza yapışır mundar olur demişti bi tane ebe. Hem de çocuk emsin daha çok emme refleksi oluşsun bizde de süt hızlı insinYaa arkadaslarim sut sagma zimbirtilarini cantaya koyuyor musunuz ? Hastanedeki ebe mutlaka koy dedi. Asmdeki gerek yok dedi.
Dün şöyle bir paylaşım gördümYaa arkadaslarim sut sagma zimbirtilarini cantaya koyuyor musunuz ? Hastanedeki ebe mutlaka koy dedi. Asmdeki gerek yok dedi.
Ay şimdi paylaştım dün bir doktorun paylaşımını gördüm aynen böyle söylüyor. Bi de makine acıtır sanki ya zaten ilk zamanlar hassas oluyorBen koymadım kolostrum çok yoğun ve yapışık olduğu için cihaza yapışır mundar olur demişti bi tane ebe. Hem de çocuk emsin daha çok emme refleksi oluşsun bizde de süt hızlı insin
Ben o makineyle doğuma gitmeyi kendini şartlandırma olarak görüyorum. Bilinçaltına olumsuz mesaj veriyor. Sütün gelmeyecek, gelse emmeyecek, emse yetmeyecek …Ben koymadım kolostrum çok yoğun ve yapışık olduğu için cihaza yapışır mundar olur demişti bi tane ebe. Hem de çocuk emsin daha çok emme refleksi oluşsun bizde de süt hızlı insin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?