2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Ben güncelleme yapayım. Bayram sonrası 36+2 de gittim kontrole çünkü doktorum bu hafta hastanede olmayacak durum değerlendirmesi yapıp gerekirse bilgilerimi başka doktora verecekti. Nst temiz çıktı halbuki o kadar ağrım var ki genel olarak. Nst de sorun olmayınca açılma kontrolü de yapmadı. Yine de 23 hazirana kadar doğum başlarsa falan diye alternatif bir doktor belirledik. 36+2 de 2820 gr çıktı bebiş doktor 3200 civarı doğar diye öngördü bakalım zamanının beklerse göreceğiz. Sağlık olsun kilo takıntım yok zaten.
Be. Bu hafta artık son hazırlıklarımı tamamlamaya çalışıyorum kuryeler ayak yolu yaptı benim evin yolunu. Artık o kadar samimi olduk ki aşağıya ip sal abla diyorlar 5 kat merdiven çıkmaktan yoruldu adamlar da😂
Geceleri çok ama çok rahatsızım ayaklarım ödemeden çatlıyor görüntüde pek sorun yok gibi ama kemiğime baskı yapıyor ödem. O da biraz zorluyor. Doğsa da rahat etsem diyorum ama biliyorum ki o işler öyle olmayacak. Dün oğlum koşarak karnıma kafa attı sarılma bahanesiyle nefesim kesildi ölüyorum sandım ama ölmedim. Allah cümleten yardımcımız olsun özellikle küçük çocuklu annelere de torpilli yardım etsin

Aklıma bir şey takıldı🤔 Bebeğin kuvöze alınmaması için belli bir kilo var mı acaba? Doğum kilosu önemli değil 2.5kg da doğabilir 4kg da doğabilir deniliyor ya mesela, haftasını doldurup da 2.5kg altında kalırsa ya da haftasını doldurmayıp 3.5kg doğarsa ne olur? Ciğer gelişimi yeterli olmaz mı?

Ayy çok heyecanlı ya sağlıkla al kucağına inşallah. Eskişehir Osmangazide olacak değil mi kuzum doğru biliyorum? Günün belli olunca nasıl hissediyorsun ya sabah akşam kalbim ağzımda olurdu benim herhalde 😍❤️ şimdi tam bilinmezlik ya benimki gelmeyecekmis gibi hissediyorum 😅 🤣 kgsu önemli değil ya sağlıklı olsun doğunca da alır inşallah sütünle annesi ❤️ 🥰
Evet canım doğru hatırlıyorsun hem heyecanlı hem stresliyim😅 bana da tam tersi normal doğum daha heyecanlı geliyor bebek sürprizli bir şekilde geliyor ben de o heyecanı yaşamak isterdim🥰

Aslında doğum kilosu bence de çok önemli değil doğum sonrası kilosu artabilir ama benim ilk oğlum kilosu düşük doğdu ve şimdi persentili çok düşük yeme bozukluğu var bu bebiş de öyle olursa diye çekiniyorum

Bana bakın bu listedeki kişiler grubun en aktif kişileri. Doğurup bi kenara kaçmak yok. Burda bizi unutmayacaksanız. Yakarım hepinizi 🤣 ayrıca bu listeye kıyıdan köşeden Vaalbara Vaalbara da girer gibi bi his var içimde 🤣
Çocuğuma kavuşunca kimseyi tanımam :-) :-) şaka bir yana daha ohoooo korse taktım takmadımlar, süt sağdım sağmadımlar, emzik verdimler biberon vermedimler, göbek düşmeden yıkadım yıkamadımlar bir sürü fikir alışverişinde bulunacağız ben burayı bırakır mıyım 😁😁

Bana bakın bu listedeki kişiler grubun en aktif kişileri. Doğurup bi kenara kaçmak yok. Burda bizi unutmayacaksanız. Yakarım hepinizi 🤣 ayrıca bu listeye kıyıdan köşeden Vaalbara Vaalbara da girer gibi bi his var içimde 🤣
Ay inşallah kendime gelir gelmez geleceğim buraya 😂

Çocuğuma kavuşunca kimseyi tanımam :-) :-) şaka bir yana daha ohoooo korse taktım takmadımlar, süt sağdım sağmadımlar, emzik verdimler biberon vermedimler, göbek düşmeden yıkadım yıkamadımlar bir sürü fikir alışverişinde bulunacağız ben burayı bırakır mıyım 😁😁

Ay inşallah kendime gelir gelmez geleceğim buraya 😂
Ayyy aşırı heyecanlandım 🤣 allahım şu günlere getirdin bizi, bunları konuşuyoruz şükürler olsun 🥰 ilk mesajdan beri hepimiz birbirimizin en kötü anına da en iyi anına da tanıklık ettik , her duyguyu beraber yaşadık resmen. İnşallah sağlıcakla yavrularımızı da kucağımıza alalımmmm aminnn 🥰

Bende kesin kaynak yapacakmisim.gibi hissediyorum ama gün geçtikçe de en sona mi kalirim diyorum, bilemedim 😂😂

Ayyy aşırı heyecanlandım 🤣 allahım şu günlere getirdin bizi, bunları konuşuyoruz şükürler olsun 🥰 ilk mesajdan beri hepimiz birbirimizin en kötü anına da en iyi anına da tanıklık ettik , her duyguyu beraber yaşadık resmen. İnşallah sağlıcakla yavrularımızı da kucağımıza alalımmmm aminnn 🥰
Ahhh Evett yaa😍😍 aminnn aminnn inşallah hepimize kolay, sağlıklı, bir avazda doğumlar❤️❤️

Kızlar ne durumdayız bu mesajı güncelleriz atladığım varsa bana etiket yapın,
1) 20-23 Haziran pepsi pepsi
2) 25 Haziran ozmut ozmut
3) 27 Haziran ahestebirbeste ahestebirbeste
4) 30 Haziran lady peacock lady peacock
5) 1 Temmuz Taranta Taranta
Ayyyy :rolleyes:
Böyle listede ismini görünce bi garip oluyor insan. :KK51:
İns zamanlıca gelirler. Şu haftayı sağlıkla atlatmak en büyük hedefim. :KK36:

Kızıma karne günü için küpe bakmaya gittim avm ye. İnanın salondan yatak odasına yürüyecek mecalim yok ama annelik işte, onun da gönlü olsun. Fark ediyorum bugün ayrı bi hareket sistemi var. Garip yerlere basıyor içeride. Hareket sistemi değişti çocuğumun. :oha: Eve geldim yatağa attım kendimi.
Ahahhaha :-)
Daha şu şarkıyla geceleri partylicez. Dur sen. :-)

Bende kesin kaynak yapacakmisim.gibi hissediyorum ama gün geçtikçe de en sona mi kalirim diyorum, bilemedim 😂😂
Sensiz olmazzzz :cool:

Yaa arkadaslarim sut sagma zimbirtilarini cantaya koyuyor musunuz ? Hastanedeki ebe mutlaka koy dedi. Asmdeki gerek yok dedi.
Ben koymadım kolostrum çok yoğun ve yapışık olduğu için cihaza yapışır mundar olur demişti bi tane ebe. Hem de çocuk emsin daha çok emme refleksi oluşsun bizde de süt hızlı insin

Yaa arkadaslarim sut sagma zimbirtilarini cantaya koyuyor musunuz ? Hastanedeki ebe mutlaka koy dedi. Asmdeki gerek yok dedi.
Dün şöyle bir paylaşım gördüm

Eklentiler

• IMG_2692.webp
    IMG_2692.webp
    76,8 KB · Görüntüleme: 75
Ben koymadım kolostrum çok yoğun ve yapışık olduğu için cihaza yapışır mundar olur demişti bi tane ebe. Hem de çocuk emsin daha çok emme refleksi oluşsun bizde de süt hızlı insin
Ay şimdi paylaştım dün bir doktorun paylaşımını gördüm aynen böyle söylüyor. Bi de makine acıtır sanki ya zaten ilk zamanlar hassas oluyor🤔

Ben o makineyle doğuma gitmeyi kendini şartlandırma olarak görüyorum. Bilinçaltına olumsuz mesaj veriyor. Sütün gelmeyecek, gelse emmeyecek, emse yetmeyecek …

Tarantacığımın vurguladığı da diğer bi gerçek. Kıvamlı, az miktarda, o çok kıymetli sütü makine verimli çekemez hem de çektiği o damlaları haznenin iç kısmına yapışır ziyan olur gibime geliyor.

Yine de herkes kendi bilir. :anne:

Back
X