- 25 Mart 2022
- 317
- 1.528
- 63
- 34
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #22.241
Ben koymadım kolostrum çok yoğun ve yapışık olduğu için cihaza yapışır mundar olur demişti bi tane ebe. Hem de çocuk emsin daha çok emme refleksi oluşsun bizde de süt hızlı insin
Dün şöyle bir paylaşım gördüm
Koymayayim bende oyleyse hic.Ay şimdi paylaştım dün bir doktorun paylaşımını gördüm aynen böyle söylüyor. Bi de makine acıtır sanki ya zaten ilk zamanlar hassas oluyor
Temiz.Nstden çıktım bekliyorum anlayan var mı bundan kızlar
Koymayayim bende oyleyse hic.
Hastanedeki ebe azcik korkuttu mastit hikayeleriyle
İçimden diyordum lady veya vaalbara onlinedır inşallahTemiz. Sancı düzensiz ve az. Bebek kalp atışları da güzel
Hafif kasılmaların var ama düzenli değil bı haftalarda normal. Bebeğin de kasılmaları tepki vermiş o da güzelNstden çıktım bekliyorum anlayan var mı bundan kızlar
Hareket etmeyeceği tuttu biraz ona gerildim uğraştık ettik biraz deneyimsizlik ne zor yaHafif kasılmaların var ama düzenli değil bı haftalarda normal. Bebeğin de kasılmaları tepki vermiş o da güzel
Sen ben biz miyizPompaya gerek yok ben dünyanın en minimal hastane çantasını hazırladım herhaldesadece kıyafet ve serinlemek için ufak tefek şeyler var biberon, mama, emzik, pompa hicbi şey koymadım. Baya sırt çantasıyla gitcem doğuma
Evet başta resmen uyuyormuş seninkiHareket etmeyeceği tuttu biraz ona gerildim uğraştık ettik biraz deneyimsizlik ne zor ya
İlkinde koca bı valizle gidip hicbi şey kullanmayınca insan akıllaniyor herhaldeSen ben biz miyizbende bez, kıyafet, kendime depend pijama çerez bitti minik bı el çantam var ona koydum
Evet görevli de öyle dedi sonra dürttük ettik ancaEvet başta resmen uyuyormuş seninki
Sonlara doğru uyanmış.
Uyanmasaydı tekrar ederlerdi nst yi.
Senden de Allah razı olsun canım benimAminnn aminn inşallah kuzum çok sağol Allah razı olsunburda sizden çok şey öğrendim valla 9 sene sonra gelen oğluşum sizleri tanımama vesile oldu çok heyecan, mutluluk, endişe hepsi bir arada şu anda garip bir duyguymuş rabbim herkese nasip etsin isteyen aynen bakalım ben arada bekliyorum bi atraksiyon hiç belli olmaz
Aynen kesinlikleBana bakın bu listedeki kişiler grubun en aktif kişileri. Doğurup bi kenara kaçmak yok. Burda bizi unutmayacaksanız. Yakarım hepiniziayrıca bu listeye kıyıdan köşeden Vaalbara da girer gibi bi his var içimde
Allah yardımcın olsun inşallah güzelce gelir bebeğinEvet canım doğru hatırlıyorsun hem heyecanlı hem stresliyimbana da tam tersi normal doğum daha heyecanlı geliyor bebek sürprizli bir şekilde geliyor ben de o heyecanı yaşamak isterdim
Aslında doğum kilosu bence de çok önemli değil doğum sonrası kilosu artabilir ama benim ilk oğlum kilosu düşük doğdu ve şimdi persentili çok düşük yeme bozukluğu var bu bebiş de öyle olursa diye çekiniyorum
Ayy bizim diğer grupta çoğu doğuran kaçmıştı şaka gibi. En aktif olanlar en sık konustuklarımız pırrrr uçup gitmisti bir kaç kişi kalmistik. Sonra da kimse yazmaz olmuştu. İnşallah öyle olmaz. Olmaması da lazım yani bebegimi aldım hadi by by yaptı çoğu vallaÇocuğuma kavuşunca kimseyi tanımamşaka bir yana daha ohoooo korse taktım takmadımlar, süt sağdım sağmadımlar, emzik verdimler biberon vermedimler, göbek düşmeden yıkadım yıkamadımlar bir sürü fikir alışverişinde bulunacağız ben burayı bırakır mıyım
Aynen katılıyorum ilkinde valizi sımsıkı doldurmuştum bir sürü bez falan almıştımİlkinde koca bı valizle gidip hicbi şey kullanmayınca insan akıllaniyor herhalde20 tane bez koymuştum çantaya ilk seferinde sanki yıl kalcaz hastanede
Yaaa bebekle uğraşmaktan insan adını bile unutuyor bazenSenden de Allah razı olsun canım benimmaşallah oğlusuna iyi ki geldi sana mucizen biz de seni tanıdık amin inşallah. Ben Vaalbara dan bekliyorum bir atak bu hasret gidermelerle fazla beklemez bence
Aynen kesinlikleVaalbara girer bu listeye inanıyorum
Allah yardımcın olsun inşallah güzelce gelir bebeğinya hepsinin heyecanı farklı bence kuzum benim ilk doğumda ne olduğumu şaşırmıştım bende yine öyle olurum muhtemelen inşallah öyle olmaz kuzum iyi düşün iyi olsun inşallah
Ayy bizim diğer grupta çoğu doğuran kaçmıştı şaka gibi. En aktif olanlar en sık konustuklarımız pırrrr uçup gitmisti bir kaç kişi kalmistik. Sonra da kimse yazmaz olmuştu. İnşallah öyle olmaz. Olmaması da lazım yani bebegimi aldım hadi by by yaptı çoğu valla
Yav şu adamların nazı beni benden alıyor. Gemi gibi olmuşum şu halimle sana yükselmişim afedersin gel sen de işini gör işte hem doğum için lazımsın mübarekBizim libidomuz yüksekti zaten dee işte yasak yasak diye bekledik şimdi acısını cikariyoruz
Başım ağrıyor falan diyor naz yapiyor da yemezler
böyle söyleyinceYaaa bebekle uğraşmaktan
Sen olsan sende naz yaparsın, akşam okey sıkıntı yok gündüz fırsat bulunca gel öpüşelim yaziyorum adam tövbeye geliyor, sen şaşırdın iyice diyorYav şu adamların nazı beni benden alıyor. Gemi gibi olmuşum şu halimle sana yükselmişim afedersin gel sen de işini gör işte hem doğum için lazımsın mübareksanki izin alıcaz kocamız ulan. Tepem attı durduk yere
Bakarizz, hallederizz, herkes destekle yapmıyor ya, biz de hallederiz hiç düşünme, alışana kadar bunaliriz, herşey rayına oturunca rahatlarizAy şimdi böyle söyleyincebirden bir bebekle ugrasma ritijinolacagi gerçeğiyle yüzyüze geldim. Gerçi ben daha var diyorum kendi kendime ama bir kaygı da yüklenmiyor değil. İki çocukla desteksiz ne yicem diye düşünmeden edemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?