2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Ben koymadım kolostrum çok yoğun ve yapışık olduğu için cihaza yapışır mundar olur demişti bi tane ebe. Hem de çocuk emsin daha çok emme refleksi oluşsun bizde de süt hızlı insin

Dün şöyle bir paylaşım gördüm

Ay şimdi paylaştım dün bir doktorun paylaşımını gördüm aynen böyle söylüyor. Bi de makine acıtır sanki ya zaten ilk zamanlar hassas oluyor
Koymayayim bende oyleyse hic.
Hastanedeki ebe azcik korkuttu mastit hikayeleriyle

Pompa falan almıyorum bende, ilk gün o uğraş verilmezse sonrası salınıyor, gerçektende yağlı yoğun bı süt damlası ziyan olmasın da emebildigi bebisine yarasın.
Ayrıca pompa alışık olmayan göğüste ağrı yapmaz mı emin değilim, kaldiki sutum fazla diye sagip atardım dolaba o bile ağrı yapardı sevmediğim bi işlem, sürekli emzirmek daha pratik

Sen ben biz miyiz bende bez, kıyafet, kendime depend pijama çerez bitti minik bı el çantam var ona koydum

Sen ben biz miyiz bende bez, kıyafet, kendime depend pijama çerez bitti minik bı el çantam var ona koydum
İlkinde koca bı valizle gidip hicbi şey kullanmayınca insan akıllaniyor herhalde 20 tane bez koymuştum çantaya ilk seferinde sanki yıl kalcaz hastanede

Senden de Allah razı olsun canım benim maşallah oğlusuna iyi ki geldi sana mucizen biz de seni tanıdık amin inşallah. Ben Vaalbara dan bekliyorum bir atak bu hasret gidermelerle fazla beklemez bence

Aynen kesinlikle Vaalbara girer bu listeye inanıyorum
Allah yardımcın olsun inşallah güzelce gelir bebeğin ya hepsinin heyecanı farklı bence kuzum benim ilk doğumda ne olduğumu şaşırmıştım bende yine öyle olurum muhtemelen inşallah öyle olmaz kuzum iyi düşün iyi olsun inşallah
Ayy bizim diğer grupta çoğu doğuran kaçmıştı şaka gibi. En aktif olanlar en sık konustuklarımız pırrrr uçup gitmisti bir kaç kişi kalmistik. Sonra da kimse yazmaz olmuştu. İnşallah öyle olmaz. Olmaması da lazım yani bebegimi aldım hadi by by yaptı çoğu valla

İlkinde koca bı valizle gidip hicbi şey kullanmayınca insan akıllaniyor herhalde 20 tane bez koymuştum çantaya ilk seferinde sanki yıl kalcaz hastanede
Aynen katılıyorum ilkinde valizi sımsıkı doldurmuştum bir sürü bez falan almıştım olduğu gibi geri gelince bu sefer benim çantam da çok büyük olmadı. İyi oldu

Yaaa bebekle uğraşmaktan insan adını bile unutuyor bazen ondan öyle olmuştur. Benim bir önceki grupta da çok az aktif kişi kalmıştı. Ayda yılda bir girebiliyordum ben de mesela

Bizim libidomuz yüksekti zaten dee işte yasak yasak diye bekledik şimdi acısını cikariyoruz
Başım ağrıyor falan diyor naz yapiyor da yemezler
Yav şu adamların nazı beni benden alıyor. Gemi gibi olmuşum şu halimle sana yükselmişim afedersin gel sen de işini gör işte hem doğum için lazımsın mübarek sanki izin alıcaz kocamız ulan. Tepem attı durduk yere

Ay şimdi
Yaaa bebekle uğraşmaktan
böyle söyleyince birden bir bebekle ugrasma ritijinolacagi gerçeğiyle yüzyüze geldim. Gerçi ben daha var diyorum kendi kendime ama bir kaygı da yüklenmiyor değil. İki çocukla desteksiz ne yicem diye düşünmeden edemiyorum...

Sen olsan sende naz yaparsın, akşam okey sıkıntı yok gündüz fırsat bulunca gel öpüşelim yaziyorum adam tövbeye geliyor, sen şaşırdın iyice diyor
Bakarizz, hallederizz, herkes destekle yapmıyor ya, biz de hallederiz hiç düşünme, alışana kadar bunaliriz, herşey rayına oturunca rahatlariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…