2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Kuzum bizim ilkinde işe yaradı ilişki 🤣🤣 o yüzden şimdi tutuyoruz kendimizi 32den beri mecburr..🤣 eşim de 1 hafta diyip duruyor adam 38e yaklaşınca veya 38 olunca durmayacak gibi ya hadi hayırlısı 🤣 sabah 3. Çocuk diyordu akşam yine diyor ya sabırr dedim 🤣 vajinal olacak benim ama yasaklıyız şimdilik işte 🤣
Erkekler böyle ya gerçekten doğmamış çocuğa don biçiyorlar😀
Onlara hava hoş ama olan bize oluyor 🤦🏼‍♀️😒
Benimki de akşam şey diyor 3.kız olur belki o duyguyu yaşamayı da isterim, dedim pardon yok 3.filan unut yani, olur olur mesela onun tarihi de 07.07.2027 olsa ne güzel olur diyor akşam akşam sinirimi bozup beni yok yere germe git ne yapıyorsan yap dedim😀

Rahat olamıyoruz ki uykuya dalsakta yattigimiz taraf tutuluyor uyuşuyor, amaaann sabahlar olmasın geziyoruz evin içinde 😂
Öf zaten zar zor uyuyakalmıştım şimdi de tuvalete kalktım 🤣
Sol tarafım çürüdü diye boşa demiyorum kuzum 😂 sag tarafta zaten nefes daralması yaşıyordum senin haftalarında ama son 2 haftadır sağa da yatıyorum sola da
Bebiş asagı indikçe saga yatarsn canım
Ayy benimki artık aşağıda gibiydi midem de rahatlamıştı ama iki gündür yine yukarda sankii midem diyaframım kaburgalarım hepsine ayrı ayrı tekme atıyor yavrum 🤣 hadi doğurunca uyuyamıyoruz bari şimdi az uyusaydık yavrum
Valla bilmiyorum ki yorgunluktan heralde bir iki dönüp dalıyorum uykuya gece de oğlum uyanırsa kalkıyorum yoksa max 1 kez uyanıyorum ama sabah kalkınca sanki her taraf tutulmuş gibi ağrıyor oluyor tam dinlenme hali yok yani
Aynennn uyursam da pert uyanıyorum resmen 😔
Seni de Temmuzun en geç 2. haftasına alırlar gibi :D
Bence ben de Temmuzun sonuna kalmam riskli değil ama sezeryan olacak büyük ihtimal o zaman sonuna kadar beklemeyiz 😀
Şimdiki hedefimiz 35. Haftayı ve 2500 gr ı geçmek 😀
Son zamanlarda bende karnımın kasıldığını çok hissetmeye başladım yalancı sancılar sanırım biraz sonra geciyor ama karnım semsert kaskatı oluyor

Geceleri hiç rahat değilim ya sağa dönsem 5 dk sonra orası uyuşuyor sola dönsem 5 dk sonra orası tüm gece mahvoluyorum 😣
Aynennn öyleee. Soluma yatarken uyuyakalmışım. Sonra uyurken sırt üstü dönmüşüm. Boğularak uyandım asla nefes almıyordum uyandığımda 🤣 sonra geri uyumuştum zar zor şimdi de çişe kalktım 😔😔

Gorebiliyorsan dene jilet iş görür idare eder, yardim edecek biri varsa daha iyi olur, olmuyorsa da olduğu kadarini yaparsın 😂 isteyen ağda yaptırsın tabii ki birşey diyecek durumda değiliz de benim tercihim değil, ki ben normal durumda asla jilet kullanmam ne kadar rahatsız edici geliyor sen düşün, şu durumda da en hijyenik o yani
Ben önüme ayna koyuyorum yapıyorum olduğu kadar

Geçen bir doktor klimayı hem arabada hem evde oda sıcaklığında (24derece) açabilirsiniz Zaten sıcak da çok tehlikeli ilk zamanlar sarılık olabilir.
Biizm ev o kadar sıcak ki açmazsam anne bebek buhar oluruz. 10 dk arayla aç kapa yaparım en azından.
Dimi bende aynısını düşünüyorum yoksa bedava sauna ama bebek fazla terden ekstra kilo da kaybeder bunu da düşünmek lazım

Öf zaten zar zor uyuyakalmıştım şimdi de tuvalete kalktım 🤣

Ayy benimki artık aşağıda gibiydi midem de rahatlamıştı ama iki gündür yine yukarda sankii midem diyaframım kaburgalarım hepsine ayrı ayrı tekme atıyor yavrum 🤣 hadi doğurunca uyuyamıyoruz bari şimdi az uyusaydık yavrum

Aynennn uyursam da pert uyanıyorum resmen 😔

Şimdiki hedefimiz 35. Haftayı ve 2500 gr ı geçmek 😀

Aynennn öyleee. Soluma yatarken uyuyakalmışım. Sonra uyurken sırt üstü dönmüşüm. Boğularak uyandım asla nefes almıyordum uyandığımda 🤣 sonra geri uyumuştum zar zor şimdi de çişe kalktım 😔😔
Uykusuzlaaaaaaağğğrrrrr 🥹🥹🥹🥹

Günaydınnnnn forumun güzel anneleri memleketimden, Karadeniz'den hepinize selamlar 💐 Ben çok şükür ülkemize döndüm kızıma kavuştum. Dün 37+0 itibariyle de doğum iznine ayrıldim.... Zaten okullar tatile girecekti doğum iznim biraz araya kaynadı ama iyi ayarlayamamisiz yapacak birşey yok 🤭 güzel haberler alacağımız harika bir gün olsun💚💙💚

Eklentiler

• IMG_20250618_050436.webp
    IMG_20250618_050436.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 51
Erkekler böyle ya gerçekten doğmamış çocuğa don biçiyorlar😀
Onlara hava hoş ama olan bize oluyor 🤦🏼‍♀️😒
Benimki de akşam şey diyor 3.kız olur belki o duyguyu yaşamayı da isterim, dedim pardon yok 3.filan unut yani, olur olur mesela onun tarihi de 07.07.2027 olsa ne güzel olur diyor akşam akşam sinirimi bozup beni yok yere germe git ne yapıyorsan yap dedim😀
Gerçekten öyleler bizimki de erkek olur belki diyor 🤣 yürü git şuradan dedim 🤣 kanıp da 3.ye yeltenmesem bari inşallah amin. 🤣 Şaka maka zaten 2.ye zor ikna oldum ben. Yani kızım çok uykusuz bıraktı beni sabahlara kadar ağlardı uyumazdı. Yine öyle olur diye korktum hep ne kadar kardeş istesem de yeltenemedim. Zorla ikna olmuşum hadi yaş ilerlemeden kardeşi olsun diye bana gelmiş 3 diyor. Huni takmaya niyetim yok.. zaten iki çocuk arasında da takabilirim her an 🤣

Ben sezeryan düşünüyorum ve ilk doğumum olacak. Yine de çatı muayenesi yaparlar mı bir problem olmasa da ? Diyelim ki her şey yolunda gidiyor ağrı sızı hiçbir şey yok sezeryan günü belirlenecek, illa çatı muayenesi yaparlar mı ki?
Benim doktorum çatı muayenesi yapmıyor ilk çocuğumda da yapmadı. Her kadinin yaratilis itibariyle çatısının normal doğuma elverişli oldugunu söylüyor. Kendisi biraz farklı bir doktor şeker yüklemesi de yapmadı iki hamileligimde de... Gönlünden geçen hakkinda hayırlısı olsun 🌺
Anaaam herkesin tarihi belli olmuş. Yazılarda geriden geliyorum ama bu listeyi görünce gelişmeleri kaçırdığımı anladım o_O panik atak var bendee yavaş gelin.:rolleyes:
Ya herkes doğuracak ben burada tek kalıcam Temmuzun sonuna doğru :(
Benim tarih belli değil normal doğum olacağı için yalnız degilsin🌸 kızım 40 haftayı beklemişti bakalım oglum ne yapacak 😌
Kızlar kendinize uyuyacak pozisyonu nasıl buluyorsunuz. Yemin ederim hiç rahat değilim. Sırt üstü yarınca biraz rahatlıyordum aslında ama artık sırt üstü yattığım an nefesim kesliyor asla nefes alamıyorum. Sağıma yatınca da böyle sanki biri biri boynumu kıstırıyor yine nefessiz kalıyorum. Sadece sola yatabiliyorum ama o da aşırı konforsuz. Eskiden hamile yastığı iş görüyordu şimdi zerre iş görmüyor niye böyle oldu ya
Bulamıyorum böyle erkenden ayaktayım🙄 eşime diyorum ki kendimi ters dönüp düzelemeyen kaplumbağalar gibi hissediyorum yattığım yerden desteksiz ne kalkabiliyorum ne de dönebiliyorum 🤭

lady peacock lady peacock geldim canım burdayım teşekkürler sorduğun için🥰 inşallah çocuklarında anneleri gibi duyarlı hayırlı evlat olurlar❤️❤️❤️

Kızlar merhaba hepinize. Herkese rahat, kolay doğumlar ve sağlık bebişler dilerimm 🌸 Ağustos annelerinden geliyorum belki aynı şeyi yaşamışızda önerisi olan vardır diye. 31+5 haftalık gebeyim. Yavrumun karın çevresi haftasından 3 hafta geriden geliyor. Kalan kısımlar hafta ile uyumlu. Gelişim geriliği tanısı aldık. Belki dedim başına gelen vardırda bir önerisi vardır. Perinatolog gelişim istediğimiz gibi olmadığı an sezeryanla alıcaz dedi çok üzüldüm, çok korktum 🥺

Gerçekten öyleler bizimki de erkek olur belki diyor 🤣 yürü git şuradan dedim 🤣 kanıp da 3.ye yeltenmesem bari inşallah amin. 🤣 Şaka maka zaten 2.ye zor ikna oldum ben. Yani kızım çok uykusuz bıraktı beni sabahlara kadar ağlardı uyumazdı. Yine öyle olur diye korktum hep ne kadar kardeş istesem de yeltenemedim. Zorla ikna olmuşum hadi yaş ilerlemeden kardeşi olsun diye bana gelmiş 3 diyor. Huni takmaya niyetim yok.. zaten iki çocuk arasında da takabilirim her an 🤣
Bana da annem sakın kocana uyma kızım olan sana oluyor diyor 🙈
Eşimin bana hiç desteği yok yani destek verecek vakti de yok hem çalışıyor hem örgün okuyor haliyle evde gördüğüm süreler bile çok az bana sağolsun tüm desteği kv veriyor o da diyor akıllı olun yeltenmeyin 3.ye diye😀
2. bizim plansız kaza oldu bu kadar erken istemiyordum ben nasibi varmış kuzumun 🥰
Eşime kalsa ikisi büyür yine bebek isteriz o zamana da okul biter maddi manevi rahatlarız yaşımız da çok büyük olmaz ben 34 civarı olacağım 35e girmeden 3.yü de yaparız diyor da aman aman benim iki erkek çocuğundan sonra sağlam kalan bir psikolojim olacağını düşünmüyorum 😀
O yüzden hiç aklımda yokken 3.yü aklıma sokmaya çalışması çok sinirimi bozuyor 😒

Ben sezeryan düşünüyorum ve ilk doğumum olacak. Yine de çatı muayenesi yaparlar mı bir problem olmasa da ? Diyelim ki her şey yolunda gidiyor ağrı sızı hiçbir şey yok sezeryan günü belirlenecek, illa çatı muayenesi yaparlar mı ki?
Bence istemezseniz yapmazlar devlet hastanesinde gecen denk geldim
37 haftalık kadın kontrol e geldi kabul etmemiş çatı muayenesini acil sezaryene aldılar zaten siz kabul etmezseniz kağıt imzalıyorsunuz

Günaydın.

Hiç uyuyamadığım bi gece ve sabah. Sersem gibiyim. Başım ağrıyor. :bicak:

Kahvaltıdan sonra ağrı geçmezse ilaç alacağım.
11de Dr randevum var. Güzel haberler alacağımız bi gün olsun ins.
Gunaydinn 🌸
Bende sanirim stresten uyuyamadim hic derin uykuya asla gecemedim. Simdide basim agriyor 😞
Benimde 11 de randevum. Hayirli haberlerle donecegiz insallah ladycigim ❤️❤️

Günaydınnnnn forumun güzel anneleri memleketimden, Karadeniz'den hepinize selamlar 💐 Ben çok şükür ülkemize döndüm kızıma kavuştum. Dün 37+0 itibariyle de doğum iznine ayrıldim.... Zaten okullar tatile girecekti doğum iznim biraz araya kaynadı ama iyi ayarlayamamisiz yapacak birşey yok 🤭 güzel haberler alacağımız harika bir gün olsun💚💙💚
Gözün aydın bacım. :KK36:
Kızlar merhaba hepinize. Herkese rahat, kolay doğumlar ve sağlık bebişler dilerimm 🌸 Ağustos annelerinden geliyorum belki aynı şeyi yaşamışızda önerisi olan vardır diye. 31+5 haftalık gebeyim. Yavrumun karın çevresi haftasından 3 hafta geriden geliyor. Kalan kısımlar hafta ile uyumlu. Gelişim geriliği tanısı aldık. Belki dedim başına gelen vardırda bir önerisi vardır. Perinatolog gelişim istediğimiz gibi olmadığı an sezeryanla alıcaz dedi çok üzüldüm, çok korktum 🥺
Geçmiş olsun diyeyim, geçip gitsin ins. 🌺

Bu konuda çok bilgili değilim ama bu gerilik hep mi vardı ? 🤔 Ara ara bebeklerde önde gitme durumu old gibi geriden gelme durumu da olabiliyor. Perinatoloji bebeğe giden damarlarda bi sorun gördü mu ? Yani yetersizlik plasentadan mı kaynaklanıyor ?

Bir de sadece diğer tüm ölçümlerde değil sadece karın çevresinde bu geriliğin olması bana düzeltilebilir bi şey gibi geldi. Mesela, yeme rejimin nasıl ? Özellikle bebeğe kilo aldıracak besinler var; muz, avakado, yumurta, kaşar, ceviz vs. Bunları bolca tüketip bir dahaki muayenede arada bi fark oluyor mu takip et derim.

Gunaydinn 🌸
Bende sanirim stresten uyuyamadim hic derin uykuya asla gecemedim. Simdide basim agriyor 😞
Benimde 11 de randevum. Hayirli haberlerle donecegiz insallah ladycigim ❤️❤️
Sarılalım bacım..

Bu gece çok sıcaktı. En son elimde yastık salona geldim. Vantilatörü açtım ama yine dalamadım. İns Dr dan dönünce uyuyabiliriz. 💙 Yoksa katil bebek chucky gibi dolaşacağı bütün gün..

Anaaam herkesin tarihi belli olmuş. Yazılarda geriden geliyorum ama bu listeyi görünce gelişmeleri kaçırdığımı anladım o_O panik atak var bendee yavaş gelin.:rolleyes:
Ya herkes doğuracak ben burada tek kalıcam Temmuzun sonuna doğru :(
Kız daha dur biz varız ağustosu bekliyorum ben mesela 😂 yalnız kalmazsin için ferah olsun ❤️
Kızlar kendinize uyuyacak pozisyonu nasıl buluyorsunuz. Yemin ederim hiç rahat değilim. Sırt üstü yarınca biraz rahatlıyordum aslında ama artık sırt üstü yattığım an nefesim kesliyor asla nefes alamıyorum. Sağıma yatınca da böyle sanki biri biri boynumu kıstırıyor yine nefessiz kalıyorum. Sadece sola yatabiliyorum ama o da aşırı konforsuz. Eskiden hamile yastığı iş görüyordu şimdi zerre iş görmüyor niye böyle oldu ya
Ay bulamıyorum yaaa. Oğlum hamile yastığıma el koydu bu benim evim diyo orda yatıyor bir tane daha aldım düşünün 🤦🏻‍♀️ basurdan oturamiyorum, yatınca midem yaniyo, sağa dönünce sol tarafım geriliyo agriyo, sola dönünce sağ tarafım geriliyor... Gece sıcağı ve her dönüşte uyanmak da cabası... Valla çok dertliyim bu konuda ya geçen gece ağladım resmen

Back
X