- 27 Ekim 2023
- 7.513
- 20.631
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #22.401
Gelirizzz emzirirken uyumamak için ayakta kalabilmek için gene geliriz, meraktan gene gelirizHer gün gelmezsiniz bebelerin peşinden koşmaktan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelirizzz emzirirken uyumamak için ayakta kalabilmek için gene geliriz, meraktan gene gelirizHer gün gelmezsiniz bebelerin peşinden koşmaktan![]()
Bole yatigi yerdede var canim tek üst kismi olan degilde icindede yumsak kismi olandan belki yumsak olmazsa diye analik![]()
Erkekler böyle ya gerçekten doğmamış çocuğa don biçiyorlarKuzum bizim ilkinde işe yaradı ilişkio yüzden şimdi tutuyoruz kendimizi 32den beri mecburr..
eşim de 1 hafta diyip duruyor adam 38e yaklaşınca veya 38 olunca durmayacak gibi ya hadi hayırlısı
sabah 3. Çocuk diyordu akşam yine diyor ya sabırr dedim
vajinal olacak benim ama yasaklıyız şimdilik işte
![]()
Öf zaten zar zor uyuyakalmıştım şimdi de tuvalete kalktımRahat olamıyoruz ki uykuya dalsakta yattigimiz taraf tutuluyor uyuşuyor, amaaann sabahlar olmasın geziyoruz evin içinde![]()
Ayy benimki artık aşağıda gibiydi midem de rahatlamıştı ama iki gündür yine yukarda sankii midem diyaframım kaburgalarım hepsine ayrı ayrı tekme atıyor yavrumSol tarafım çürüdü diye boşa demiyorum kuzumsag tarafta zaten nefes daralması yaşıyordum senin haftalarında ama son 2 haftadır sağa da yatıyorum sola da
Bebiş asagı indikçe saga yatarsn canım
Aynennn uyursam da pert uyanıyorum resmenValla bilmiyorum ki yorgunluktan heralde bir iki dönüp dalıyorum uykuya gece de oğlum uyanırsa kalkıyorum yoksa max 1 kez uyanıyorum ama sabah kalkınca sanki her taraf tutulmuş gibi ağrıyor oluyor tam dinlenme hali yok yani
Şimdiki hedefimiz 35. Haftayı ve 2500 gr ı geçmekSeni de Temmuzun en geç 2. haftasına alırlar gibi
Bence ben de Temmuzun sonuna kalmam riskli değil ama sezeryan olacak büyük ihtimal o zaman sonuna kadar beklemeyiz![]()
Aynennn öyleee. Soluma yatarken uyuyakalmışım. Sonra uyurken sırt üstü dönmüşüm. Boğularak uyandım asla nefes almıyordum uyandığımdaSon zamanlarda bende karnımın kasıldığını çok hissetmeye başladım yalancı sancılar sanırım biraz sonra geciyor ama karnım semsert kaskatı oluyor
Geceleri hiç rahat değilim ya sağa dönsem 5 dk sonra orası uyuşuyor sola dönsem 5 dk sonra orası tüm gece mahvoluyorum![]()
Ay cok şirinmis aliyorum yaaa rahatsiz olursa bebek kullanmam ama müslin kumasmis bu minderi ayrica bile kullanilir sanki. terazi burcu kararsizligimBen böyle almıştım çok beğendim
![]()
JUNİPERUS Müslin Puset Örtüsü Ve Anakucağı Minderi - Fiyatı, Yorumları
JUNİPERUS Müslin Puset Örtüsü Ve Anakucağı Minderi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben önüme ayna koyuyorum yapıyorum olduğu kadarGorebiliyorsan dene jilet iş görür idare eder, yardim edecek biri varsa daha iyi olur, olmuyorsa da olduğu kadarini yaparsınisteyen ağda yaptırsın tabii ki birşey diyecek durumda değiliz de benim tercihim değil, ki ben normal durumda asla jilet kullanmam ne kadar rahatsız edici geliyor sen düşün, şu durumda da en hijyenik o yani
Dimi bende aynısını düşünüyorum yoksa bedava sauna ama bebek fazla terden ekstra kilo da kaybeder bunu da düşünmek lazımGeçen bir doktor klimayı hem arabada hem evde oda sıcaklığında (24derece) açabilirsiniz Zaten sıcak da çok tehlikeli ilk zamanlar sarılık olabilir.
Biizm ev o kadar sıcak ki açmazsam anne bebek buhar oluruz. 10 dk arayla aç kapa yaparım en azından.
UykusuzlaaaaaaağğğrrrrrÖf zaten zar zor uyuyakalmıştım şimdi de tuvalete kalktım
Ayy benimki artık aşağıda gibiydi midem de rahatlamıştı ama iki gündür yine yukarda sankii midem diyaframım kaburgalarım hepsine ayrı ayrı tekme atıyor yavrumhadi doğurunca uyuyamıyoruz bari şimdi az uyusaydık yavrum
Aynennn uyursam da pert uyanıyorum resmen
Şimdiki hedefimiz 35. Haftayı ve 2500 gr ı geçmek
Aynennn öyleee. Soluma yatarken uyuyakalmışım. Sonra uyurken sırt üstü dönmüşüm. Boğularak uyandım asla nefes almıyordum uyandığımdasonra geri uyumuştum zar zor şimdi de çişe kalktım
![]()
Gerçekten öyleler bizimki de erkek olur belki diyorErkekler böyle ya gerçekten doğmamış çocuğa don biçiyorlar
Onlara hava hoş ama olan bize oluyor
Benimki de akşam şey diyor 3.kız olur belki o duyguyu yaşamayı da isterim, dedim pardon yok 3.filan unut yani, olur olur mesela onun tarihi de 07.07.2027 olsa ne güzel olur diyor akşam akşam sinirimi bozup beni yok yere germe git ne yapıyorsan yap dedim![]()
Benim doktorum çatı muayenesi yapmıyor ilk çocuğumda da yapmadı. Her kadinin yaratilis itibariyle çatısının normal doğuma elverişli oldugunu söylüyor. Kendisi biraz farklı bir doktor şeker yüklemesi de yapmadı iki hamileligimde de... Gönlünden geçen hakkinda hayırlısı olsunBen sezeryan düşünüyorum ve ilk doğumum olacak. Yine de çatı muayenesi yaparlar mı bir problem olmasa da ? Diyelim ki her şey yolunda gidiyor ağrı sızı hiçbir şey yok sezeryan günü belirlenecek, illa çatı muayenesi yaparlar mı ki?
Benim tarih belli değil normal doğum olacağı için yalnız degilsinAnaaam herkesin tarihi belli olmuş. Yazılarda geriden geliyorum ama bu listeyi görünce gelişmeleri kaçırdığımı anladımpanik atak var bendee yavaş gelin.
Ya herkes doğuracak ben burada tek kalıcam Temmuzun sonuna doğru![]()
Bulamıyorum böyle erkenden ayaktayımKızlar kendinize uyuyacak pozisyonu nasıl buluyorsunuz. Yemin ederim hiç rahat değilim. Sırt üstü yarınca biraz rahatlıyordum aslında ama artık sırt üstü yattığım an nefesim kesliyor asla nefes alamıyorum. Sağıma yatınca da böyle sanki biri biri boynumu kıstırıyor yine nefessiz kalıyorum. Sadece sola yatabiliyorum ama o da aşırı konforsuz. Eskiden hamile yastığı iş görüyordu şimdi zerre iş görmüyor niye böyle oldu ya
Bana da annem sakın kocana uyma kızım olan sana oluyor diyorGerçekten öyleler bizimki de erkek olur belki diyoryürü git şuradan dedim
kanıp da 3.ye yeltenmesem bari inşallah amin.
Şaka maka zaten 2.ye zor ikna oldum ben. Yani kızım çok uykusuz bıraktı beni sabahlara kadar ağlardı uyumazdı. Yine öyle olur diye korktum hep ne kadar kardeş istesem de yeltenemedim. Zorla ikna olmuşum hadi yaş ilerlemeden kardeşi olsun diye bana gelmiş 3 diyor. Huni takmaya niyetim yok.. zaten iki çocuk arasında da takabilirim her an
![]()
Bence istemezseniz yapmazlar devlet hastanesinde gecen denk geldimBen sezeryan düşünüyorum ve ilk doğumum olacak. Yine de çatı muayenesi yaparlar mı bir problem olmasa da ? Diyelim ki her şey yolunda gidiyor ağrı sızı hiçbir şey yok sezeryan günü belirlenecek, illa çatı muayenesi yaparlar mı ki?
GunaydinnGünaydın.
Hiç uyuyamadığım bi gece ve sabah. Sersem gibiyim. Başım ağrıyor.
Kahvaltıdan sonra ağrı geçmezse ilaç alacağım.
11de Dr randevum var. Güzel haberler alacağımız bi gün olsun ins.
Gözün aydın bacım.Günaydınnnnn forumun güzel anneleri memleketimden, Karadeniz'den hepinize selamlarBen çok şükür ülkemize döndüm kızıma kavuştum. Dün 37+0 itibariyle de doğum iznine ayrıldim.... Zaten okullar tatile girecekti doğum iznim biraz araya kaynadı ama iyi ayarlayamamisiz yapacak birşey yok
güzel haberler alacağımız harika bir gün olsun
![]()
Geçmiş olsun diyeyim, geçip gitsin ins.Kızlar merhaba hepinize. Herkese rahat, kolay doğumlar ve sağlık bebişler dilerimmAğustos annelerinden geliyorum belki aynı şeyi yaşamışızda önerisi olan vardır diye. 31+5 haftalık gebeyim. Yavrumun karın çevresi haftasından 3 hafta geriden geliyor. Kalan kısımlar hafta ile uyumlu. Gelişim geriliği tanısı aldık. Belki dedim başına gelen vardırda bir önerisi vardır. Perinatolog gelişim istediğimiz gibi olmadığı an sezeryanla alıcaz dedi çok üzüldüm, çok korktum
![]()
Sarılalım bacım..Gunaydinn
Bende sanirim stresten uyuyamadim hic derin uykuya asla gecemedim. Simdide basim agriyor
Benimde 11 de randevum. Hayirli haberlerle donecegiz insallah ladycigim![]()
Kız daha dur biz varız ağustosu bekliyorum ben meselaAnaaam herkesin tarihi belli olmuş. Yazılarda geriden geliyorum ama bu listeyi görünce gelişmeleri kaçırdığımı anladımpanik atak var bendee yavaş gelin.
Ya herkes doğuracak ben burada tek kalıcam Temmuzun sonuna doğru![]()
Ay bulamıyorum yaaa. Oğlum hamile yastığıma el koydu bu benim evim diyo orda yatıyor bir tane daha aldım düşününKızlar kendinize uyuyacak pozisyonu nasıl buluyorsunuz. Yemin ederim hiç rahat değilim. Sırt üstü yarınca biraz rahatlıyordum aslında ama artık sırt üstü yattığım an nefesim kesliyor asla nefes alamıyorum. Sağıma yatınca da böyle sanki biri biri boynumu kıstırıyor yine nefessiz kalıyorum. Sadece sola yatabiliyorum ama o da aşırı konforsuz. Eskiden hamile yastığı iş görüyordu şimdi zerre iş görmüyor niye böyle oldu ya