2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Ahh çok zor hemde yaşayan bilir rabbim her isteyenin kucağını doldursun

Ahh Kader arkadaşım bende tam 9 yıl bekledim bu bebisi nice tedavilerden sonra kendiliğinden geldi yavrum Allah'ın en güzel hediyesi
Ayyy bizimde öyle resmen kaderdaş çıktık bende tüp bebek vs öncesinde yok yumurta takibi vs derken kendiliğinden geldi iyiki de geldiler çok çok güzel hediye hemde ay çok duygulandım

Ayyy bizimde öyle resmen kaderdaş çıktık bende tüp bebek vs öncesinde yok yumurta takibi vs derken kendiliğinden geldi iyiki de geldiler çok çok güzel hediye hemde ay çok duygulandım
Ayy bende mesajını okurken tüylerim diken diken oldu 1 tüp bebek dahil 2 aşılama yumurta takibi sonrasında yorulup kendimi bıraktım olmuyo demekki var Rabbimin bı bildiği dedim 2 yıl geçti aradan hamile olduğumu öğrendim

Ağustosa kalacağına emin misin Ben 37 yi geçince herkesi potansiyel doğuracak olarak görüyorum
Yalnız kalmayalım yaa doğumdan sonra da tecrübelilerin yardımına ihtiyacımız olacak
Valla benim ilki 41. haftada geldi gerisini sen düşün bu da en erken 39/40 arası gelir bence diye düşünüyorum
Ay canım benim şurası gerçek kasilmalara bir sancı eşlik ediyor ve çok hafif bir şey de değil ama sürekli bir sancı yok. En fazla 1,5 dakika sürüyor sonra sanki hiçbir şey yokmuş, demin sancı çeken sen degilmissin gibi kaldığın yerden devam ediyorsun hayatına hatta çok büyük bir rahatlama geliyorm iki sancı arası uyuyanlar var nerden biliyorsun diye sorma. Sadece bu sancinin seni bebeğine yaklastirdigina odaklanmak ve geçeceğine odaklanmak nefes almak iyi geliyor ben doğumdan çıkınca böyle olacaksa 5 tane dogururum demiştim gerçekten çok güzel bir his. Bagimlilik yapma riski bile var
Ay bizde iki tane var düşün birinde oğlum yaturyir birinde ben babaya da yanikiza ayrı yatak koyduk (yerde yatiyoz maaile)

Ya yetiştirmeye alakalı heralde bilmiyorum ya da kopyala.yapistir yapıyor, resim falan yaptı kalem açmış dokmuş yere şimdi süpürgeyi açtı ne yapıyorsun dedim kirlettigim yerleri supuruyorum diyor, eriyorum

Bağımlılık yapmasa bu kadar insan doguramaz di sanırım böyle hikayeler duyunca hevesleniyorum bile doğurmaya geçecek bitecek en fazla 2 saat sürecek diyorum kendimi gazliyorum sürekli

Yok artık yaaa inanmıyorum bende bıraktım, hatta öyle ki işten bile ayrıldım evde kafamı toparlayayım düşünmeden zamana bırakayım tatil yaptım bol bol geçen sene kız kıza sonra yeğenim doğdu ona bakarken bi anda geldi ayyy allahım o kadar mutlu oluyorum ki ve hep dua ediyorum çok bekledik çok istedik rabbim sen isteyene hayırlı zamanda kolaylıkla nasip et diye ahh kaderdaşım benim yaa sağlıkla alalım kucağımıza büyütelim

Amiiinnnn inşallah bacım hep birlikte

Yaaaaa inanmıyorummmmm şey var ya instagram da ekransız büyüteceğim dşye diye çocuk ev işi yapmayı öğrendi ayyy bence yetiştirmekle alakalı artı gördüğünü de tabi ki kopyalıyor ama maşallah çok güzel yetiştirmişsin darısı inşallah benim başıma çok isterim çünkü böyle olsun yaaa erimemek elde mi ben bile eridim

Lohusalık bitsin gelir o şevk
Bende o ıslaklık devamlı var. Ama suyu konusunda hiç bi şey demedi Dr.
Sıcaktan yemek pişirmeye ayrı zulüm ya, Allah'ını seven uzerime menü atsın
Ah Ahh! Yazın büyük sıkıntı.
Ben şimdi şeker diyeti yapıyorum. Öyle kısıtlıyım ki, onlara ne pişiricem kendime ne pişiricem.

Şekerim olmasaydı, doğrardım karpuzu peynirle gömerdim. Al sana yemek.

Eşim de spor yapıyor. Karbonhidrat yemiyor. Et et et. Fenalık geldi.
Bana yazıyor hemşire. Bazen whatsapp durumdan da paylaşıyor emzirme eğitimi olacak diye. Beni özel çağırdığında dedim ki bu benim ikinci çocuk. Bi de şimdi gerçekten ağırlaştım. Gelmeye gelmeye halim yok. Hiç gitmedim. En az iki kere çağırmıştır.

O eğitimi almak şart değil. Ama hemşirelerin duyuru yapması, gebelik takibi vs bunlar onların sorumluluğu. Bildiğim kadarıyla gebelik takibi için ayrı para alıyorlar. O yüzden ilçe, gerçekten yapılıyor mu yoksa kâğıt üstünde yapıp ücretini mi alıyorlar diye arada böyle soruşturuyor.

Beni rutin arıyorlar sağlık ocağından. Ama sık sık zaten hastanede tahlil verdiğim için orda hiç tahlil vermedim. Tansiyon, kilo, son Dr kontrolüne dair sorular soruyor. Sonraki izlem şu zaman diyor.

Biz ekranı kısıtlı veriyoruz, belirli şeyler izliyor, telefondan oyun sabah akşam onbeş dk oynuyor, video falan izlemek yok sadece toplama cikarma oyunları, diğer çocuklarda gördükçe telefon istiyordu böyle çözüm bulduk, aylık çocuk dergisi abonelikleri var onlar aktiviteli geliyor, onları yapmaya bayılıyor yazıyor çiziyor, bebekliginden beri de herşeyi birlikte yaptık, yapıyoruz, şimdi bı duygusallik çöktü doğuma giderken bile bırakmak bana zulüm geliyor, duygusallık hat safhada zaten, hemen cikamazsam Allah korusun hastaneden özler durmazsa bensiz diye, o yüzden eşim onunla olacak ki içim rahat olsun

Rabbim kimseyi imtihan etmesin çok zordur eminim Rabbim hakkıyla anne baba olmayı nasip eden canııııı gönülden isteyen herkese nasip etsin çok amin

Dr kontrolüm güzel geçti. Muayenede her şey yolundaydı. Nst de sancı yoktu.

Önümüzdeki hafta son kontrol randevusu var. Sonra 30. Haziranı kesinlestirdik. Saat kaçta gelicem vs ayrıntıları asistanı bana yazacak.

İki gündür müthiş bir bası var vajina üstünde, eski sezaryen yerinde. Ama kanala girme vs yok. Başını yaslıyor. E kütlesi arttığı için pozisyonunun da etkisiyle zorlanıyorsun, normal dedi.

Bizden haberler bu şekilde. pepsi nerdesinnnn?

Ay maşallah kuzucuğa çocuklar ne görürse onu yapıyor derler ya hani çocuğuna terbiye vermeye çalışma sen terbiyeli ol çocuk zaten senden gördüğünü yapar diye, aynen öyle ama bu iştah mevzusu kesinlikle görmeyle yetiştirmeyle alakalı değil yıldım oğlumun iştahsızlığından bi insanın hiç mi sevdiği bir şey olmaz canı hiçbişey istemiyor inşallah kardeşi iştahlı olur da ondan özenerek yemeye başlar

Benim sol kolumdaki bilekte olan damarlarım dahi agrıyor sürekli sol tarafıma yatmaktan diye düşünüyorum dedigin gibi canım kemigim de agrıyor masaj yaptığım da oluyor

O zaman sanırım ter bu yani suyuyla alakalı bir durumda zaten mutlaka uyarır diye düşünüyorum.

Beni hiç aramıyorda yani totalde 3 kere gittim biri zaten ilk gebelik zamanı başka biri vardı o da hamileymiş ilk izlemi yaptı kan idrar verdim birde aşılar için takvim verdi sonra o doğum iznine çıkmış 2. Tetanoz aşısı için ben asm ye gittim sizin ebeniz yok şu anda henüz atama olmadı dediler yani ben sormasam arayan soranda yok öyle 2 aşımı oldum birde geçen hafta aradı ebe son izleminiz var diye gittim bende kan idrar vs alacak sanıyorum tarttı tansiyon baktı doğum nerde nasıl olacak topuk kanı zaten bebek olunca sık sık görüşcez aşılardan dolayı dedi bu kadar. Yani keşke beni de rutin arasa bi ilgilenseler yada bana o gün deseydi emzirme etiğimi var verelim size şu gün ben belki istemem derdim ona göre de ilçe sağlığa güzel şeyler söylerdim böyle uygulama olduğunu bile ilçe sağlıktan öğrendim. Yani yapmaları gerekiyorsa yapsınlar tabi sonuçta ilk gebeliğim belki bir şey öğrenirim emzirme ile alakalı faydası olur. Ay çok uzattım konuşasım varmış neyse yarın göreceğiz bakalım ne eğitimmiş beee dicek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…