- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #22.481
Kızlar sol kalçam çok ağrıyor sabah 7den beri sanki leğeni kemiğim kırılmış ne sağa ne sola dönemiyorum aşırı halsizim tansiyonum 10 6
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahBana da güzel bi hamilesin şişliğin ödemin yok diyorlar, mide bulantılarını hafif atlattım mide yanmam olmadı ama 2. Bebiş olduğu için abisi ile ilgilenmek çok zorluyor tek zorluğum o oldu onun dışında hamileliğim güzel geçti şok şükür
Ben varımterapi almaya başladım psikolog ile görüşmek iyi geldi. Tabi benim bir takım içinden çıkamadığım mevzularım da oldu. Doğrumdan sonra hormonlarımız dengelenince daha iyi olacağız inşallah
Önceki hamileliğimde bir kontrolde dr bebeğin karın çevresi 2 hafta geride daha sık takip edeceğiz dedi. Haftada bir kontrole gittim karın çevresi 1-2 hafta oynadı hep toparlanmadı. Sonra bebek kilo almadı ve bu bebek senden beslenmiyor, anne karnında beslenmeyen bebeği bekletmeye gerek yok dışarda beslensin dedi. O gün 36+6 idi günüm yarın gel alalım bu bebeği dedi. Biz de şok olduk ama doktorumuza güvendiğimiz için kabul ettik. Ama oğlum ne solunum sıkıntısı çekti ne de küvezde kaldıilk ay 1500 g aldı hemşire de çok almış ama anne sütü alıyorsa yapcak bişey yok istedikçe emzirceksin demişti. Seni anlıyorum ilk kabul zor oluyor. İnşallah gelişimi istediğiniz gibi gider doğal sürecinde ilerler her şey
sen beslenmene dikkat et bu süreçte
![]()
Ben yaşıyorum kuzum dibine kadar. Hem de uzun zamandır. Sonra geçiyor. Bazen geceleri oluyor bazen sabahları. Bu ara çok sıklaştı sanırım vakit yaklaştıkça kendini hazırlıyor vücutBu uyanınca yalancı sancıları yaşayan var mı ben her sabah yaşıyorum nerdeyse sanki adet olmadan önce sökülecek gibi bi ağrı oluyor ya aynı o![]()
Benim en başından beri çok duygusal inişli çıkışlı geçti bu hamileligim. Zor geçti yani. İnşallah bundan sonrası kolay olsun hepimiz içinGerçekten bedenen yorulmuyoruz gibi bide duygularla başa çıkmaya çalışıyoruz seviniyordum duygusal iniş çıkışlar yaşamadım diye ama hamileliğin sonlarına doğru buldu beni
Ayy benim kv teorisi erkekse bele çok vurur kızsa kasıklara deyip duruyor ne alakaysa. İlkinde hem bel hem kasık ağrısı çektim diyorum inanmıyor bir deBenim bel ağrım hiç geçmiyor ki gece bazen yürüyemiyorum geçende namaza kalktım kılamadan geri yattım çok iş yapmıştım resmen hareket edemedim topallayarak tuvalete sonra yatağa erkek çocuğu bele diye biliyorum belden mi gelecek acaba bilemiyorum ki
Ya şu saçma sapan doğum hikayeleri anlatanlar var ya delirtiyor beni. Benim eski adıbatasıca yengem yeğenimi doğurduktan sonra öyle bir anlattı ki sanki çok kötü bir şeymiş gibi. Yok kendisi doğurmuş güçlüymüş yok yan tarafta bir doğum yapan daha varmış cıyaklayıp duruyormuş doguramamış iki saat falan. Ay daha fazla ayrıntı var da anlatıp yok yere korkutmaya gerek yok. Ben bunun psikolojisi ile kendimi doğum yaparken düşündükce nefes alamıyordum öyle etkilemisti beni. Sonra eltim Allah razı olsun öyle güzel anlattı ki. Dayanamazsan epidural istersin dedi acı esigin belli eder 4 cm açılmadan yapmıyorlar zaten 4 cm olasiya kadar dayanıp dayanamayacağina karar verirsin dedi. Haklıydı da. Ben vajinal muayeneye falan da dayanamiyorum. Nişan geldiğinde hastanede ebe muayene yaptı alttan dedi senin acı eşiğin düşük epidural öneririm ben kendim 3 tane doğurdum ama hiç anlamadım kızımın acı esigi düşüktü ona da epidural yaptık dedi. Epidural olmasaydım da dünyanın sonu değildi evet zor ama güzel olan her şey zor. Vajinal muayenelerde nasilsin rahat misin oradan bile pay biçebilirsin neye ne kadar dayanabileceğine.. Doğuma girdim 2 ıkınmada bitti gitti bebeğim karsimdaydı çok güzeldi şimdi yine vajinal istiyorum.Normal doğum yapanlarla konusmama kararı alicamheran sezeryana dönmemek için dün eltim de diyo baya acı çekeceksin hazırlıklı ol kandırmayalım seni diyo dedim sus duymak istemiyorum tam drumdan normal doğum onayı almışken bu denirmi
![]()
Güzel haberlerle gel canım inşallah etkilenmemistir dualarım seninleKızlar dün devlette idim bugün kendi doktorum da bakalım arada nasıl bir fark olacak. En son özele 1 haziranda geldim ve 3 hafta karın çevresi önde demişti dün devlette öyle bir şey demediler herşey hastası ile uyumlu bakalım şimdi ne diyecek doktorum dua beklerim sizden inşallah şekerden etkilenmemiştir bebeğim
Maşallah senin bebise de güzel haberlerle gelmene çok sevindimkızlaar kontrolden çıktım :) nst de sancı vs çıkmadı sadece kasıklarında hafif ağrı var sanırım dedi bildi ebe :) bebişin kafası ve karnı önden gidiyor hala 3200 olmuş normal doğurman için şuan hiç bir engel yok dedi duruma göre hareket ederiz dedi kanala felan girdi diye bişeyler söylemedi sadece baş geliş dedi ve benim sıpa hala yukarıda mideme baskı yapıyor :)))
Ay ben de bi tek ben mi böyleyim herkes normal mi diye düşünüyordumGünaydın pozitif doğum hikayeleri izleyip ağlıyorum durmadan ya o doğumhaneden bebeği getirdikleri an![]()
Bizim de 32. haftada %16 persentilde 1700 kilo çıktı, 1 hafta geriden geliyor yanılmıyorsam, 10 gün de olabilir. Hem takip eden doktorum hem de perinataloji endişelenecek bir şey yok buna gelişim geriliği diyemeyiz, sizin gibi minyon bir bebek dedi. Cuma günü kontrolüm var umarım daha geriye düşmemiş, kendi çizgisinde ilerliyordurSelamlar güzellikler. Bugün 33 hafta doldu, kontrol vardı. Doktor karın çevresini yine 1 hafta falan geride ölçtü %17 persentilde. Şimdilik sorun yok beslenmene dikkat et dedi. 2.060 gram 44.60 cm ölçtü. Yaşayan var mı aynı durumu?
Canım biraz önce bu sayfayı tavsiye eden birini gördüm instagramda: https://www.instagram.com/gulayintatliatolyesi?igsh=MWZlODZ0OXRhamtoaQ==Kızlar ben kurabiye yaptırtmak istiyorum hediyelik ikramlık. Önerebileceğiniz bir sayfa, link var mı? Çikolata yaptıracaktım vazgeçtim erir diye.
Ben yapmıyormSıcaktan yemek pişirmeye ayrı zulüm ya, Allah'ını seven uzerime menü atsın![]()
Oğluma sordum bezelle istiyormuş yanında pilav da olsa iyi olurmuşBen yapmıyormkv sağolsun dünkü menü patates köfte ayran birde çoban salata vardı
bugün bekliyorum menüyü
![]()
Offff yaaa inşallah bizim oğlanda sizinki gibi olur babası nefret ediyor bezelleden bende çok severimOğluma sordum bezelle istiyormuş yanında pilav da olsa iyi olurmuşbugünü de hallettim koydum hemen bezellesini
![]()
Ya çok zor şeyler istiyor anneme bı mantı olsa yoğurtla yerdik dimi ham.hum.diye diyor, onu unuttursam börek istiyor, hergun bı posta kek mi kurabiye mi pasta mi yapsak sohbeti yapıyoruz, unutturmazsam yaptırana kadar zorluyor, yemeğin yanına tarator marator meze birşeyler istiyor. Üç buçuk yaşında ama maşallah kaynana gibi benim tepemde, kocama versem zeytin peynir yer, bu kime çekmiş bilmiyorum zeytin peyniri yese de yemek yemeden doymuyorOffff yaaa inşallah bizim oğlanda sizinki gibi olur babası nefret ediyor bezelleden bende çok severimyaaa yerim onun o laflarını maşallah valla
eee senin işin kolay o zaman oğluşun menü oluşturur sana Böyle mis
![]()
Benim kv de de ben 4 kg doğurdum diye geziyorBen yaşıyorum kuzum dibine kadar. Hem de uzun zamandır. Sonra geçiyor. Bazen geceleri oluyor bazen sabahları. Bu ara çok sıklaştı sanırım vakit yaklaştıkça kendini hazırlıyor vücut
Benim en başından beri çok duygusal inişli çıkışlı geçti bu hamileligim. Zor geçti yani. İnşallah bundan sonrası kolay olsun hepimiz için
Ayy benim kv teorisi erkekse bele çok vurur kızsa kasıklara deyip duruyor ne alakaysa. İlkinde hem bel hem kasık ağrısı çektim diyorum inanmıyor bir de
Ya şu saçma sapan doğum hikayeleri anlatanlar var ya delirtiyor beni. Benim eski adıbatasıca yengem yeğenimi doğurduktan sonra öyle bir anlattı ki sanki çok kötü bir şeymiş gibi. Yok kendisi doğurmuş güçlüymüş yok yan tarafta bir doğum yapan daha varmış cıyaklayıp duruyormuş doguramamış iki saat falan. Ay daha fazla ayrıntı var da anlatıp yok yere korkutmaya gerek yok. Ben bunun psikolojisi ile kendimi doğum yaparken düşündükce nefes alamıyordum öyle etkilemisti beni. Sonra eltim Allah razı olsun öyle güzel anlattı ki. Dayanamazsan epidural istersin dedi acı esigin belli eder 4 cm açılmadan yapmıyorlar zaten 4 cm olasiya kadar dayanıp dayanamayacağina karar verirsin dedi. Haklıydı da. Ben vajinal muayeneye falan da dayanamiyorum. Nişan geldiğinde hastanede ebe muayene yaptı alttan dedi senin acı eşiğin düşük epidural öneririm ben kendim 3 tane doğurdum ama hiç anlamadım kızımın acı esigi düşüktü ona da epidural yaptık dedi. Epidural olmasaydım da dünyanın sonu değildi evet zor ama güzel olan her şey zor. Vajinal muayenelerde nasilsin rahat misin oradan bile pay biçebilirsin neye ne kadar dayanabileceğine.. Doğuma girdim 2 ıkınmada bitti gitti bebeğim karsimdaydı çok güzeldi şimdi yine vajinal istiyorum.
Güzel haberlerle gel canım inşallah etkilenmemistir dualarım seninle![]()
Maşallah senin bebise de güzel haberlerle gelmene çok sevindim![]()
![]()
Ahh Kader arkadaşım bende tam 9 yıl bekledim bu bebisi nice tedavilerden sonra kendiliğinden geldi yavrum Allah'ın en güzel hediyesiTabi ki fark etmez ben 9 sene beklemişim bu anı nasıl fark etsin kiinşallah her şey kolaylıkla, sağlıkla ve zamanında su gibi olsun geçsin gitsin ve kucaklarımıza alalım
![]()
Valla bende aynıyım çok sıcak mafoluyırum şu an da da çok sıcaklıyorum bi kahve sonra duş düşünüyorum soğuk soğukSıcaktan yemek pişirmeye ayrı zulüm ya, Allah'ını seven uzerime menü atsın![]()
Rabbim kimseyi evlatsız kucağını boş bırakmasın ayadofyaya gittiğimde çıkışta kaynanama tutunup ayakkabımı giyiyorum (kaynanam çok genç bu arada 45) sonra bi kadın geldi konuşmaya başladık beni gördü ağlamaya başladı o da camiden çıkmıştı kızının çocuğu olmuyormuş dua eder misin diye ağladı benimde gözlerim doldu çok zor bi imtihanAhh Kader arkadaşım bende tam 9 yıl bekledim bu bebisi nice tedavilerden sonra kendiliğinden geldi yavrum Allah'ın en güzel hediyesi![]()
Ahahah benimkide benim kocayı 4.5 kg doğurmuş Muş çokta zorlanmamis karnım da aynı böyle küçüktu diyo senin kv benimkiyle aynı zaarBenim kv de de ben 4 kg doğurdum diye geziyorbi de hiç karnım yoktu diye geziyor
![]()
Ahhahahahha yaaaa inanmıyorum laflara bak rafine zevkleri var adamın yaniii maşallahYa çok zor şeyler istiyor anneme bı mantı olsa yoğurtla yerdik dimi ham.hum.diye diyor, onu unuttursam börek istiyor, hergun bı posta kek mi kurabiye mi pasta mi yapsak sohbeti yapıyoruz, unutturmazsam yaptırana kadar zorluyor, yemeğin yanına tarator marator meze birşeyler istiyor. Üç buçuk yaşında ama maşallah kaynana gibi benim tepemde, kocama versem zeytin peynir yer, bu kime çekmiş bilmiyorum zeytin peyniri yese de yemek yemeden doymuyor
Yeter ki yesin yaparım.diye diye kendi elimle kendi canavarimi yetiştirdim![]()
Ya varya çatı muayenesinde vajinal kültür aldı ve gerçekten mantar enfeksiyonu çıktı. Hiç bir belirtim de yok yani sadece iç bacak ağrısı. Ne koku ne kötü akıntı yanma vs. Dün fitil kullandım gerçekten dediğin gibiymiş bende pekvik kaslarım mi açılıyor diye düşünmüştüm. Dün 38 di hala gelen giden yokMaşallah bebişine çok yakışıklı olacakBizim bebiş de yanaklı ve köfte dudaklıymış. Fotoğrafa bakınca biraz bizim kıza benzettim. Doğum için de gün vermişler, sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Güzel haberler bekliyoruz bundan sonra artık
Benim yaklaşık 4. Ayımdan beri var maalesef. Vajinal enfeksiyondan kaynaklanıyor olabilir dedi doktorum antibiyotik kullanınca bikaç haftalığına geçmişti ama sonrasında yine devam etti maalesef. Aylardır mahvediyor beni ve son 1 haftadır iyice arttı ağrısı. Ama doğumla alakalı olduğunu düşünmüyorum, öyle olsa 4. aydan beri illa problem çıkardı bende de muhtemelen, içini ferah tut.
Cırt cırtlı düşünüyordum ve çok uçuk fiyatlı korseler çıktı karşıma. Baktıkça çok daha uygun fiyatlıların olduğunu gördüm. 300 küsür liraya cırtcırtlı çok da güzel bir korse aldım. Eşim denedi şimdilik, gayet rahat ve güzel olduğunu söylüyor![]()