2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Ayyy bizimde öyle resmen kaderdaş çıktık😍😍 bende tüp bebek vs öncesinde yok yumurta takibi vs derken kendiliğinden geldi iyiki de geldiler çok çok güzel hediye hemde ❤️❤️❤️ ay çok duygulandım 🥹🥹
benim de tüp bebek ama bende durum farklıydı ben kendiliğimdem hamile kalıyordum tedavisiz ama gebelik ilerlemiyordu 4. ayda kalbi duruyordu tüp bebek şart olduğunu öğrendiğimde çok şaşırmıştım duruma biz çocuk yapmak için korunduk aylarca tedaviyi bekledik bizim sınavımızda böyle başkaydı

Biz ekranı kısıtlı veriyoruz, belirli şeyler izliyor, telefondan oyun sabah akşam onbeş dk oynuyor, video falan izlemek yok sadece toplama cikarma oyunları, diğer çocuklarda gördükçe telefon istiyordu böyle çözüm bulduk, aylık çocuk dergisi abonelikleri var onlar aktiviteli geliyor, onları yapmaya bayılıyor yazıyor çiziyor, bebekliginden beri de herşeyi birlikte yaptık, yapıyoruz, şimdi bı duygusallik çöktü doğuma giderken bile bırakmak bana zulüm geliyor, duygusallık hat safhada zaten, hemen cikamazsam Allah korusun hastaneden özler durmazsa bensiz diye, o yüzden eşim onunla olacak ki içim rahat olsun 🥹
Yaaaaa ne kadar güzel ilgilenmişsin ne bilinçli yönetmişsin tebrik ederim çok özeniyorum böyle analara inşallah bende böyle olurum çok istiyorum ekransız büyüteyim, tabi ki arada belli bir yaştan sonra veririm ama bu izlettiğin şeyler çok mantıklı. İnşallah aktivite, kitap seven bir çocuk olur bizimki de hayalim yani❤️❤️ ahhh tahmin edebiliyorum çok zor ama bence sen her şeyi ile mükemmel bir doğum yapı hemen oğluna da kavuşacaksın asla ekstram kötü bir şey düşünmüyorum❤️ rabbim gönlüne göre versin inşallah ben bile duygulandım sen böyle anlatınca 🥹🥹

Ahahah benimkide benim kocayı 4.5 kg doğurmuş Muş çokta zorlanmamis karnım da aynı böyle küçüktu diyo senin kv benimkiyle aynı zaar 😂
Duyduğum bütün eskiler dört kilonun üzerinde fırt diye kolayca dogurmuslar işlerini yaparak. Hemen normale donmusler hiç zorluk yaşanmamış falan filan, Şaşırmadım yani KV.ne de 😂😂

Merhaba arkadaşlar. Biz de 39 haftaya geldik lakin bebeğin gelmeye niyeti yok. Erken doğum olmasin diye onca ilaç aldık şimdi de gelmek bilmiyorlar. Bedenen ve psikolojik olarak bitkin haldeyim. Yataktan çıkmak istemiyorum. Ayaklarım vücudum odemden balon balon olmuş. Patlicak gibi hissediyorum kendimi oysa ki 72 kilo ile hamile kaldım. Ve şuan tokluk kilim ile 83 kiloyum. Ama her yerim şişti. Baş ağrısı geçmek bilmeyen bir durum halinde. Gece kasilmalarim var ama pasif kasılmalar. Yürüyünce aşırı bir baskı var ama gelen yok. Dr 41 haftaya kadar müdahale etmicez dedi. Enerjim sıfır. 🥺🥺🥺

Dr kontrolüm güzel geçti. Muayenede her şey yolundaydı. Nst de sancı yoktu. :KK51:

Önümüzdeki hafta son kontrol randevusu var. Sonra 30. Haziranı kesinlestirdik. Saat kaçta gelicem vs ayrıntıları asistanı bana yazacak.

İki gündür müthiş bir bası var vajina üstünde, eski sezaryen yerinde. Ama kanala girme vs yok. Başını yaslıyor. E kütlesi arttığı için pozisyonunun da etkisiyle zorlanıyorsun, normal dedi.

Bizden haberler bu şekilde. @pepsi nerdesinnnn?
Maşallah maşallah 🧿🧿 güzel haberler gelsin bugünde hayırlısı ile🤲🏻 ay çok heyecanlı ya resmen doğuruyoruz haftaya 😅 başını kütlesini yiycem bu çocukların ya resmen bizde varız artık diyorlar ❤️❤️

Özellikle sabahları el parmaklarımın kemikleri ağrıyor. Ama öyle böyle bir ağrı değil. Kırılacak gibi böyle MS hastalarının kasları tutmaz ya öyle bir uyuşuklukla birlikte sabah ağrısı. Sabahtan sonra uyuşukluk geçiyor ağrısı devam ediyor. Ellerime masaj yapıyorum sürekli.
Sağ elimin orta ve yüzük parmaklarına giriyor. Magnezyum eksikliği mi acaba dedim dedim ama haftalardır geçmedi. Yaşayan var mı acaba? Tek bensem hamilelikten değil galiba diyeceğim :(
Canım bende yaşıyorum özellikle parmak eklemlerimde hissediyorum

Dr kontrolüm güzel geçti. Muayenede her şey yolundaydı. Nst de sancı yoktu. :KK51:

Önümüzdeki hafta son kontrol randevusu var. Sonra 30. Haziranı kesinlestirdik. Saat kaçta gelicem vs ayrıntıları asistanı bana yazacak.

İki gündür müthiş bir bası var vajina üstünde, eski sezaryen yerinde. Ama kanala girme vs yok. Başını yaslıyor. E kütlesi arttığı için pozisyonunun da etkisiyle zorlanıyorsun, normal dedi.

Maşallah maşallah 🧿🧿 güzel haberler gelsin bugünde hayırlısı ile🤲🏻 ay çok heyecanlı ya resmen doğuruyoruz haftaya 😅 başını kütlesini yiycem bu çocukların ya resmen bizde varız artık diyorlar ❤️❤️

Yaaaaa ne kadar güzel ilgilenmişsin ne bilinçli yönetmişsin tebrik ederim çok özeniyorum böyle analara inşallah bende böyle olurum çok istiyorum ekransız büyüteyim, tabi ki arada belli bir yaştan sonra veririm ama bu izlettiğin şeyler çok mantıklı. İnşallah aktivite, kitap seven bir çocuk olur bizimki de hayalim yani❤️❤️ ahhh tahmin edebiliyorum çok zor ama bence sen her şeyi ile mükemmel bir doğum yapı hemen oğluna da kavuşacaksın asla ekstram kötü bir şey düşünmüyorum❤️ rabbim gönlüne göre versin inşallah ben bile duygulandım sen böyle anlatınca 🥹🥹
Ya lisede calisirdim da özel ders öğrencilerim vardı ortaokul lise karisik, o kadar bariz olurdu ki sokakta oyun oynayanla, ekranla telefonla vakit geçiren çocuk, konuşurken bile kem.kum oluyor, sanki çocuklar tutuk gibi, pasif gibi, motor becerileri gelişmemiş, çok takardım kafaya çocuklar ziyan oluyor diye, o yüzden daha gözü açılmayan bebemle konuşur kitap okurdum falan öyle alıştık gitti işte, ben de onunla yeniden öğreniyorum 😊

Oh ne ic ferahlatıcı haberler ❤️ çok sevindim bacım sağlıkla geçsin geriye kalan gunlerin de inşallah sağlıkla al kucağına
arkadaşlar herkes göğüs pompası aldı mı? göğüs pompası elzem bir şey mi almalı mıyım
Canım ise doneceksen evde bir pompa olması iyi olur ama eğer evde olacaksan bence duruma göre alırsın acele etme pompa herkesin her zaman kullanmasina gerek olan bir şey değil . 26 ay emzirdim hiç kullanamadim pompa ❤️

Ya yetiştirmeye alakalı heralde bilmiyorum ya da kopyala.yapistir yapıyor, resim falan yaptı kalem açmış dokmuş yere şimdi süpürgeyi açtı ne yapıyorsun dedim kirlettigim yerleri supuruyorum diyor, eriyorum 🥹Eki Görüntüle 3606175
Allahım bu çocuk çok başka ya yerim onu ben maşallah ya

benim de tüp bebek ama bende durum farklıydı ben kendiliğimdem hamile kalıyordum tedavisiz ama gebelik ilerlemiyordu 4. ayda kalbi duruyordu tüp bebek şart olduğunu öğrendiğimde çok şaşırmıştım duruma biz çocuk yapmak için korunduk aylarca tedaviyi bekledik bizim sınavımızda böyle başkaydı
Ahh yaaa işte bende kendiliğimden 2 kere kaldım ama biri dış gebelik biri düşükle sonuçlandı sonra yumurta takibi derken tüp bebek ve tüp bebek asla tutmadı 2 kere denedik artık bıraktık kendiliğinden oldu. Herkesin sınavı farklı gerçekten ama rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda kolaylıkla nasip etsin🤲🏻 çok şükür yüzümüz güldü kucağımıza almakta nasip olsun🤲🏻❤️

Ya lisede calisirdim da özel ders öğrencilerim vardı ortaokul lise karisik, o kadar bariz olurdu ki sokakta oyun oynayanla, ekranla telefonla vakit geçiren çocuk, konuşurken bile kem.kum oluyor, sanki çocuklar tutuk gibi, pasif gibi, motor becerileri gelişmemiş, çok takardım kafaya çocuklar ziyan oluyor diye, o yüzden daha gözü açılmayan bebemle konuşur kitap okurdum falan öyle alıştık gitti işte, ben de onunla yeniden öğreniyorum 😊
+1 bende çok dikkat ederim ona bir arkadaşımın bebesi öyleydi 2 yaşını geçti konuşmuyor motor becerisi yok çocuk hep ekran hep ekran o zaman tatile gitmiştik onlarla kocamla daha o vakit karar verdik çocuğa ekran yok ilgi var, oyun aktivite var diye inşallah öyle de yapabilirim. Valla çok ama çok takdir ettim sen 2 değil 3 ta yaparsın bacım😍 ve dediğin gibi konuşmak konuşmak aşırı etkili ben 40 günlük yeğenimle konuştum hep bana bakıyorlardı şimdi maşallahı var valla inşallah kendi bebeme de yapabilirim 😂

+1 bende çok dikkat ederim ona bir arkadaşımın bebesi öyleydi 2 yaşını geçti konuşmuyor motor becerisi yok çocuk hep ekran hep ekran o zaman tatile gitmiştik onlarla kocamla daha o vakit karar verdik çocuğa ekran yok ilgi var, oyun aktivite var diye inşallah öyle de yapabilirim. Valla çok ama çok takdir ettim sen 2 değil 3 ta yaparsın bacım😍 ve dediğin gibi konuşmak konuşmak aşırı etkili ben 40 günlük yeğenimle konuştum hep bana bakıyorlardı şimdi maşallahı var valla inşallah kendi bebeme de yapabilirim 😂
Yaparsın yaparsın, nasıl alisirsa gidiyor öyle, niye yapamayasin ❣️

Kızlar merhaba hepinize. Herkese rahat, kolay doğumlar ve sağlık bebişler dilerimm 🌸 Ağustos annelerinden geliyorum belki aynı şeyi yaşamışızda önerisi olan vardır diye. 31+5 haftalık gebeyim. Yavrumun karın çevresi haftasından 3 hafta geriden geliyor. Kalan kısımlar hafta ile uyumlu. Gelişim geriliği tanısı aldık. Belki dedim başına gelen vardırda bir önerisi vardır. Perinatolog gelişim istediğimiz gibi olmadığı an sezeryanla alıcaz dedi çok üzüldüm, çok korktum 🥺
Doktorum besin akışının daha iyi olması için gün içinde de ara ara soluma yatmamı, çok fazla enerji harcamamamı ve bol bol sıvı tüketmemi önermişti. Belki faydası olur.
Merhaba arkadaşlar. Biz de 39 haftaya geldik lakin bebeğin gelmeye niyeti yok. Erken doğum olmasin diye onca ilaç aldık şimdi de gelmek bilmiyorlar. Bedenen ve psikolojik olarak bitkin haldeyim. Yataktan çıkmak istemiyorum. Ayaklarım vücudum odemden balon balon olmuş. Patlicak gibi hissediyorum kendimi oysa ki 72 kilo ile hamile kaldım. Ve şuan tokluk kilim ile 83 kiloyum. Ama her yerim şişti. Baş ağrısı geçmek bilmeyen bir durum halinde. Gece kasilmalarim var ama pasif kasılmalar. Yürüyünce aşırı bir baskı var ama gelen yok. Dr 41 haftaya kadar müdahale etmicez dedi. Enerjim sıfır. 🥺🥺🥺
Merhaba, tansiyonunuz nasıl acaba kontrol ediyor musunuz? Ödem ve baş ağrısı preeklampsi belirtileri olunca bir sormak istedim.

Lohusalık bitsin gelir o şevk :KK8:

Bende o ıslaklık devamlı var. Ama suyu konusunda hiç bi şey demedi Dr.

Ah Ahh! Yazın büyük sıkıntı.
Ben şimdi şeker diyeti yapıyorum. Öyle kısıtlıyım ki, onlara ne pişiricem kendime ne pişiricem.

Şekerim olmasaydı, doğrardım karpuzu peynirle gömerdim. :KK61:Al sana yemek.

Eşim de spor yapıyor. Karbonhidrat yemiyor. Et et et. Fenalık geldi.

Bana yazıyor hemşire. Bazen whatsapp durumdan da paylaşıyor emzirme eğitimi olacak diye. Beni özel çağırdığında dedim ki bu benim ikinci çocuk. Bi de şimdi gerçekten ağırlaştım. Gelmeye gelmeye halim yok. Hiç gitmedim. En az iki kere çağırmıştır.

O eğitimi almak şart değil. Ama hemşirelerin duyuru yapması, gebelik takibi vs bunlar onların sorumluluğu. Bildiğim kadarıyla gebelik takibi için ayrı para alıyorlar. O yüzden ilçe, gerçekten yapılıyor mu yoksa kâğıt üstünde yapıp ücretini mi alıyorlar diye arada böyle soruşturuyor.

Beni rutin arıyorlar sağlık ocağından. Ama sık sık zaten hastanede tahlil verdiğim için orda hiç tahlil vermedim. Tansiyon, kilo, son Dr kontrolüne dair sorular soruyor. Sonraki izlem şu zaman diyor.
Bence bu ıslaklık herkeste var ben kendimi Einstein sandığım için bunu bi düşündüm ve dedim ki (kendimce) bence sürekli yoğun ıslaklıgın sebebi rahmin yumuşamasını sağlıyor vücut ekstra ıslanıyor doğuma hazırlıyor rahmi bu benim kendi çıkarımım tabiki doğru mu bilemem ama Rabbim öyle bi muazzam yaratmış ki insanı her seyın bir mantığı bi düzeni bi işleyişi var subhanAllah ❤️

Rabbim kimseyi imtihan etmesin çok zordur eminim Rabbim hakkıyla anne baba olmayı nasip eden canııııı gönülden isteyen herkese nasip etsin çok amin 🤲
amin canım benim teyzemin tıbben hiç bir sorunu yok ama olmadı ve kendini kapattı maalesef çok ağır depresyonsa yıllardır bütün parasını psikiyatri ve terapilere veriyor diyebilirim 🥹

Aşko ben cinsel ilişkiden baya bı uzaklaştım 😂 çünkü kocamı canım hiç istemiyo ya i cinsellikle ilgili hiç birşeyi gözüm görmüyor niye bilmiyorum ama hamilelikten önce böyle değildi sonrasında oldu
Bizde de hep devam etti ta ki 34.haftaya kadar açılma vs olursa tetiklenmesin diye.
Bazen şey diyorum gebelikte de libidon artmaz be abartma hamiş hamiş ne oluyor sana diye de hormonlar işte 🙈
Ama doğum sonrası düzelir bence 🫠

Back
X