2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Geldim geldim
Nst guzel geldi. Bebegim imkansizi basarip bas asagi donmus normalde sekilden dolayi donemez diyolardi hep. Makat gelis duruyordu.
Cok sasirdik tabii ama boyle olunca ilk defa gercek kilosunu ogrendik 2350 cikti Doktor artik prematüreyi gecti korkulcak bisey yok akcigerleri gelisti. Yasini zamanini dolduruyor hic endiselenme dedi. Dogum tarihinide bir guncelleme geldi. 25 haziran saat 13:00 olarak kararlastirdik. Pazartesi anestezi onayina gidecegim hemde tekrar bir kontrol olacak bakalim. Bizden haberler genel olarak iyi yani Cok sukur seninde guzel gecmiss

Umutvari Eldorin Kızlar aynı haftadayız diye soruyorum kontrol süreniz ne kadar sürede bir gidiyorsunuz? Benim dündü mesela haftaya Salı tekrar çağırdı sizin nasıl merak ettim
Ben 33. Haftada gitmiştim yarın kontrolüm var iki hafta dedi bana yarın ne der bilmiyorum. Düzenli nst isteyecek muhtemelen

Teşekkür ederim cevap için.. eldorin ismini görmeyi özlemişimhoşgeldin arkadaşım. Nasıl gidiyor? Umarım her şey yolundadır…

Oyyyy bir haftacık sağlıkla gelsin

Teşekkür ederim cevap için.. eldorin ismini görmeyi özlemişimhoşgeldin arkadaşım. Nasıl gidiyor? Umarım her şey yolundadır…
Yaaa canimm ben de burda yazismayi çok özledim her şey yolunda gibi... İşte hayat devam ediyor koşturmaca iş güç hamilelik çocuk, yas derken bir şekilde ayağa kalktım devam ediyorum sen nasılsın, keyfin nasıl?

Çok sevindim yolunda gitmesine. Yasın etrafında anılar biriktirdikçe yaşaması kolaylaşıyor.. iyiyim şükür teşekkür ederim, çalışabilir aldım işe gidip gelmeye devam ediyorum bebişe kalsın sonra zamanlar diye.. kalp atışı dönemi soruyordum duyulur mu diye, sona yaklaşıyoruz artık acı tatlı geçip gidiyor günler

Ay evet ya valla zaman su gibi akıp gidiyor nerelerden nerelere geldik baksana gün saymalar bile başladı Allah'ım sağlık sıhhat sevdiklerinizin varlığını nasip etsin kavusalim bebeklerimize sağ salim

Yaaaaa aynı gün doğuruyoruz resmen çok şükür çok sevindim inşallah her şey yolunda gidecek ve bebişin kollarında olacak

Heyet raporunu hangi hastaneden aldınız

Kızlar sol kalçam çok ağrıyor sabah 7den beri sanki leğeni kemiğim kırılmış ne sağa ne sola dönemiyorum aşırı halsizim tansiyonum 10 6
Canım o bende de var uzun zamandır sanırım sürekli sola yatmaktan diye düşünüyorum sol.kalca ağrım mevcut
Sıcaktan yemek pişirmeye ayrı zulüm ya, Allah'ını seven uzerime menü atsın
Hicc sorma delircem artık her gün ne pişirsem diye. Bir de iştah gitti benim bu ara canım hiç bir şey istemiyor ve bulamıyorum. Senin o oğlunu var ya yerim bak o tatlis ayaklarını ısırırım onunnnn
Ben yapmıyorm kv sağolsun dünkü menü patates köfte ayran birde çoban salata vardı bugün bekliyorum menüyü
Oh ya şöyle olamadık sağolsun Allah razı olsun ondan. Bende işte bir ihtiyacin var mı diye bile soran yok sen düşün
Benim kv de de ben 4 kg doğurdum diye geziyor bi de hiç karnım yoktu diye geziyor
Maşallah hem 4 doğurup hem karni yokmuş öyle mi benimki de evde dogurmuş iki kere birinde hastanede doğurmuş. Eşim 3 küsür kg evde doğmuş falan.

yastigi kendimiz için aldık guyaa.
esimin ustume yuvarlanmasini engelliyor
ortak çıktıbacak kısmında bana yer bırakmıyor.
Normal yastığa döndüm simdilik

Şeker yüklemesine bir şey diyemem ama çatı muayenesini önemli görüyorum ben tabiki her kadının doğasında vajinal doğum var ama eskiden kadınlar bu baş pelvis uyumsuzlukları yüzünden çok bebek kaybetmiş ya da anne bebek ikisinin birden çok ölümü olmuş o yüzden yapılmalı bence ilk doğumda.
Eğer ilk doğum vajinal ise ikinci de çatı muayenesi yapmaya gerek yok zaten.

Canım bir de 37+0ım dedin ya çalıştığın kuruma tekrar çalışamaz raporu alıp verdin mi benim kurumum istiyoe ama doktorum 32.haftada çalışabilir alan gebelere 37.haftada çalışamaz verilmiyor sgk bize yazı gönderdi bu kalktı diyor ne yapacağımı şaşırdım

Maşallah sizeeee bende normal düşünüyorum ama bakalım 40 I bulsun istemiyorum 38+da gelir inş
Allahım inşallah gönlünden geçen olur o zaman su gibi de bir doğum olur kolaylıkla, sağlıkla gelir hahahah vakti saatinde gelsin inşallah Benim perşembe 38 38+6 da alınacak paşa Allah’ın izniyle bakalım

Ay kv o konuda iyidir en başından beri o yapıyor sağolsun hatta midem kötü diye bana ayrı şeyler bile yaptı hakkını yiyemem Allah razı olsun gerçekten ayy allahım yaa sana soran yoksa yarın bir gün ona da soran olmaz o zaman ona göre

Hadi bakalım güzel haberlerini okuyacağım inşallah
Gunaydinn
Bende sanirim stresten uyuyamadim hic derin uykuya asla gecemedim. Simdide basim agriyor
Benimde 11 de randevum. Hayirli haberlerle donecegiz insallah ladycigim
Güzel haberle geldiniz inşallah
Ya şöyle uyumak istiyorum 10a kadar filan gece oğlum en az 1-2 kez uyanıyor sabah da işe geliyorum doğum öncesi güzellik uykusuna yatamıyor muyuz günde 10 saat uyusak ancak o toplar benim mentali
Günaydın kızlar ben de şimdi kontrole gideceğim bakalım ne diyecek
Hadi güzel haberlerle gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…