2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Duyduğum bütün eskiler dört kilonun üzerinde fırt diye kolayca dogurmuslar işlerini yaparak. Hemen normale donmusler hiç zorluk yaşanmamış falan filan, Şaşırmadım yani KV.ne de 😂😂
Ya benim annem çok uzak tarih değil 2006-2008 yıllarında 5200-4500 gr kardeşlerimi doğuruyor ve vajinal doğum yani her şey olabilir 😀

Merhaba hanımlar :)
Benimde bugün kontrol muayenem vardı ve 25 Hazirana gün aldık 🥹🥹
Tabi bir hafta bebiş sabredebilirse :)
Nst de şiddeti çok olmasada sık kasılma çıktı ve eve gelince acayip kasılma,sancı yaşadım şuan daha iyiyim şükür 🤲🏻🤲🏻
Hepimizin bebekleri vaktinde sağlıkla, kolaylıkla gelsin inşaAllahh 💖🤲🏻🤲🏻
Ayyy 25 Haziran 3 bebe geliyorrrrr😍😍😍🤲🏻🤲🏻

Merhaba arkadaşlar. Biz de 39 haftaya geldik lakin bebeğin gelmeye niyeti yok. Erken doğum olmasin diye onca ilaç aldık şimdi de gelmek bilmiyorlar. Bedenen ve psikolojik olarak bitkin haldeyim. Yataktan çıkmak istemiyorum. Ayaklarım vücudum odemden balon balon olmuş. Patlicak gibi hissediyorum kendimi oysa ki 72 kilo ile hamile kaldım. Ve şuan tokluk kilim ile 83 kiloyum. Ama her yerim şişti. Baş ağrısı geçmek bilmeyen bir durum halinde. Gece kasilmalarim var ama pasif kasılmalar. Yürüyünce aşırı bir baskı var ama gelen yok. Dr 41 haftaya kadar müdahale etmicez dedi. Enerjim sıfır. 🥺🥺🥺
Hiç moralini bozma o saatini bekliyor şöyle düşün doğunca bir daha aynı bedende olmayacağız bu anların tadını çıkar🫠
Bana oğlumda doktorum 40+0da hala sancın olmazsa gel doğumj başlatalım dedi tam o gün sancım yok diye gittim meğer 4 cm açılmam varmış hiç belli olmaz yani birden bi bakmışsın sancın var

Geldim geldim 🌸
Nst guzel geldi. Bebegim imkansizi basarip bas asagi donmus 🥹🥹 normalde sekilden dolayi donemez diyolardi hep. Makat gelis duruyordu.
Cok sasirdik 🥹 tabii ama boyle olunca ilk defa gercek kilosunu ogrendik 2350 cikti 😞 Doktor artik prematüreyi gecti korkulcak bisey yok akcigerleri gelisti. Yasini zamanini dolduruyor hic endiselenme dedi. Dogum tarihinide bir guncelleme geldi. 25 haziran saat 13:00 olarak kararlastirdik. Pazartesi anestezi onayina gidecegim hemde tekrar bir kontrol olacak bakalim. Bizden haberler genel olarak iyi yani 🙏 Cok sukur seninde guzel gecmiss 🙏🙏
İnanılmaz hareket ediyorlar ya gerçekten 😀
Kilosu için doktorunu dinle hiç endişelenme doğunca eminim çabucak toparlar annesi🙏🏻

Ah nasıl rahatladım bana da başından beri hep minyon diyorlar diğer ölçümleri iyi ama karın çevresi kendini bildi bileli 1 hafta geride :) doktor protein tüket demişti ben de hiç kırmızı et falan yemem demek ki onunla da ilgili değilmiş
İki doktora da sordum yediklerimle kilo almasını sağlayabilir miyim diye ikisi de düzgün beslendiğin sürece ekstra yemen bebeğe fayda sağlamaz dedi. Ben inanmadım bir ara baya yedim bir sonraki kontrole kadar ama bebek çizgisini bozmadı ben kilo aldım :)

Aynen öyle zaten şunu yap bunu yap diyebilen biri değilim normalde de. Ama bu haldeyken bile arayıp sorulmamak zor gerçekten. Maşallah Allah razı olsun gerçekten seninkilerden ya ❤️🤲🏻 Babamların 3. Torun ilk gibi heyecanlı sevinçliler en başından beri. baslarinda dayım varken bile ellerinden geleni yapıyorlar mümkün olduğunca inan. Arayıp duruyorlar ihtiyaç var mı ağrın sızın var mı diye. Gelecek diye çok mutlular sabah akşam haber bekliyorlar öyle coşkulular. Kendiminkileri öyle görüp eşimin ailesinden öyle göremeyince garip geliyor ne bileyim.. ne diyim herkes kendi bilir. Ama insan hamilelikte ve lohusalıkta olanları kolay unutmuyor bu da bir gerçek ❤️

@lady peacock @pepsi Kızlar çok sevindim güzel haberlerle gelmişsiniz ve tarihler belli olmuş çok heyecanlı. Sizi böyle gördükçe ben çok heyecanlanıyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah evlatlarınız ❤️😍🥰🤲🏻
Valla bende diyebilen biri değilim yapmasa bana yap diyemem. Zaten iş yapmam yasak uzun süre kimseye diyemedim sonra çok kızdılar sen demezsen biz nerden bileceğiz neye ihtiyacın var dşye diye bende artık diyorum😅ama ne olursa olsun isterse 10 olsun torun yani ne biliyim sevinsinler ne kadar güzel. Ahhh ana babalar zaten hep ayrı bir adım öndeler ya bizimkilerde öyle babam arar kızım nasılsın diye annem zaten eli hep üzerimde sağolsun. Kesinlikle öyle gelir tabi şimdi sonrada diyorlar ya babaannelr neden az seviliyor öyle yaparsanız az sevilir kusura bakmayın. Unutmaz tabi ya yaşamadım ama kardeşimden biliyorum bende o da aynısını diyor. İşte herkes kendi değerini kendi belirliyor napacaksın😏

Valla benim ilki 41. haftada geldi gerisini sen düşün 😂 bu da en erken 39/40 arası gelir bence diye düşünüyorum ❤️

Ay canım benim şurası gerçek kasilmalara bir sancı eşlik ediyor ve çok hafif bir şey de değil ama sürekli bir sancı yok. En fazla 1,5 dakika sürüyor sonra sanki hiçbir şey yokmuş, demin sancı çeken sen degilmissin gibi kaldığın yerden devam ediyorsun hayatına hatta çok büyük bir rahatlama geliyorm iki sancı arası uyuyanlar var nerden biliyorsun diye sorma. Sadece bu sancinin seni bebeğine yaklastirdigina odaklanmak ve geçeceğine odaklanmak nefes almak iyi geliyor ❤️ ben doğumdan çıkınca böyle olacaksa 5 tane dogururum demiştim 🙈 gerçekten çok güzel bir his. Bagimlilik yapma riski bile var 😂

Ay bizde iki tane var düşün birinde oğlum yaturyir birinde ben babaya da yanikiza ayrı yatak koyduk (yerde yatiyoz maaile) 🙈

Sağlıkla gelsin de geç gelmesi onun tercihi artık 🥰 Ablamın ilk bebesi 41i geçiyordu artık zorla aldılar doğacağı yoktu :D
İkincisi de sabırsız çıktı 33.haftada enginlere sığmadı taştı :D Senin minnoş zamanını beklesin annesini üzmesin inşallah 🙏

Ekransız büyütmek evet zor ama belli bir aydan sonra evde her işe dahil olup yapmaya çalışıyor sen bir şeyi 1 saatte yapacaksan onunla 2 saat oluyor belki ama hem o mutlu olup seviniyor hem de sen ona bir etkinlik yaptırmış oluyorsun gibi düşünüyordum canım🫠
İnşallah ekransız güzel güzel büyütürüz🙏🏻
Ay bende öyle olsun istiyorum valla varsın 2 saat sürsün napayım ama o mutlu olsun annesi ile güzel güzel yaşasın etkinlik yapsın mutlu bir çocuk olsun🥰🥰 inşallah canım inşallah 🤲🏻

Ajahah ekim 2023 annelerinde bir kaç arkadaş öyleydi ekimin sonu onlardan ortasına doğru doğuran çok oldu belli mi olur belki sende temmuz 15-20 arası doğurursun😀

Bana kalsa zaten sezeryan olacaksam 37den sonra pırtlatayım bir mani yoksa :D
Ama doktor bu uygulamaların gösterdiği tarihi baz alarak Temmuz sonu gözüküyor doğumun diyor 😀

Canım o bende de var uzun zamandır sanırım sürekli sola yatmaktan diye düşünüyorum sol.kalca ağrım mevcut

Hicc sorma delircem artık her gün ne pişirsem diye. Bir de iştah gitti benim bu ara canım hiç bir şey istemiyor ve bulamıyorum. Senin o oğlunu var ya yerim bak o tatlis ayaklarını ısırırım onunnnn ❤️😍🤣

Oh ya şöyle olamadık 🤣🤣🤣❤️ sağolsun Allah razı olsun ondan. Bende işte bir ihtiyacin var mı diye bile soran yok sen düşün 🤣

Maşallah hem 4 doğurup hem karni yokmuş öyle mi 🤣🤣🤣 benimki de evde dogurmuş iki kere birinde hastanede doğurmuş. Eşim 3 küsür kg evde doğmuş falan. 🤣🤣
Bende dedim eee yani 😀😀😀

Allahım inşallah gönlünden geçen olur o zaman su gibi de bir doğum olur kolaylıkla, sağlıkla gelir❤️ hahahah vakti saatinde gelsin inşallah 🤲🏻 Benim perşembe 38 38+6 da alınacak paşa Allah’ın izniyle bakalım
Ayyy maşallah canım ben normal yapıcam ya ondan çok beklemek istemiyorum ne zaman gelecek belli değil o belirsizlik zor geliyor ayrıca büyük bi bebek daha da büyümesin 😀😀

Tabi ki çok önemli insan ne olurda olsun yinede bir destek bekliyor kendi yapabilse de sorulmak önemsenmek istiyor. Bizimkilerin ilk torun 9 sene beklediler biraz da ondan heyecan çok tabi ilgi alaka ayrı oluyor ama ben geçen seneye kadar çalışıyordum ve akşamları evlendikten sonra hep onda yemek yiyorduk yani sadece torun için de değil gerçekten iyiler ❤️ ah kıyamam yaaa halbuki sorsa belki sen gel yap bile demeyeceksin ne var yani sorsan ama ne diyim 🤦🏻‍♀️
Çok şükür benim kvde de öyle evlendikten 1 ay sonra tayin durumundan dolayı 3 ay onunla yaşadım eşim yoktu o zaman bile aman kızım çalışıp yoruluyorsun diyip bir şey yaptırmazdı🫠
Şimdi de hem oğluma bakıyor hem evde çocuktan zaman kalırsa yapabildiğini yapıyor sağolsun🙏🏻💜

Back
X