2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Dr kontrolüm güzel geçti. Muayenede her şey yolundaydı. Nst de sancı yoktu. :KK51:

Önümüzdeki hafta son kontrol randevusu var. Sonra 30. Haziranı kesinlestirdik. Saat kaçta gelicem vs ayrıntıları asistanı bana yazacak.

İki gündür müthiş bir bası var vajina üstünde, eski sezaryen yerinde. Ama kanala girme vs yok. Başını yaslıyor. E kütlesi arttığı için pozisyonunun da etkisiyle zorlanıyorsun, normal dedi.

Bizden haberler bu şekilde. pepsi pepsi nerdesinnnn?
Geldim geldim 🌸
Nst guzel geldi. Bebegim imkansizi basarip bas asagi donmus 🥹🥹 normalde sekilden dolayi donemez diyolardi hep. Makat gelis duruyordu.
Cok sasirdik 🥹 tabii ama boyle olunca ilk defa gercek kilosunu ogrendik 2350 cikti 😞 Doktor artik prematüreyi gecti korkulcak bisey yok akcigerleri gelisti. Yasini zamanini dolduruyor hic endiselenme dedi. Dogum tarihinide bir guncelleme geldi. 25 haziran saat 13:00 olarak kararlastirdik. Pazartesi anestezi onayina gidecegim hemde tekrar bir kontrol olacak bakalim. Bizden haberler genel olarak iyi yani 🙏 Cok sukur seninde guzel gecmiss 🙏🙏

Umutvari Umutvari Eldorin Eldorin Kızlar aynı haftadayız diye soruyorum kontrol süreniz ne kadar sürede bir gidiyorsunuz? Benim dündü mesela haftaya Salı tekrar çağırdı sizin nasıl merak ettim
Ben 33. Haftada gitmiştim yarın kontrolüm var iki hafta dedi bana yarın ne der bilmiyorum. Düzenli nst isteyecek muhtemelen

Oh ne ic ferahlatıcı haberler ❤️ çok sevindim bacım sağlıkla geçsin geriye kalan gunlerin de inşallah sağlıkla al kucağına

Canım ise doneceksen evde bir pompa olması iyi olur ama eğer evde olacaksan bence duruma göre alırsın acele etme pompa herkesin her zaman kullanmasina gerek olan bir şey değil . 26 ay emzirdim hiç kullanamadim pompa ❤️

Teşekkür ederim cevap için.. eldorin ismini görmeyi özlemişim😍hoşgeldin arkadaşım. Nasıl gidiyor? Umarım her şey yolundadır…

Geldim geldim 🌸
Nst guzel geldi. Bebegim imkansizi basarip bas asagi donmus 🥹🥹 normalde sekilden dolayi donemez diyolardi hep. Makat gelis duruyordu.
Cok sasirdik 🥹 tabii ama boyle olunca ilk defa gercek kilosunu ogrendik 2350 cikti 😞 Doktor artik prematüreyi gecti korkulcak bisey yok akcigerleri gelisti. Yasini zamanini dolduruyor hic endiselenme dedi. Dogum tarihinide bir guncelleme geldi. 25 haziran saat 13:00 olarak kararlastirdik. Pazartesi anestezi onayina gidecegim hemde tekrar bir kontrol olacak bakalim. Bizden haberler genel olarak iyi yani 🙏 Cok sukur seninde guzel gecmiss 🙏🙏
Oyyyy bir haftacık 🙈 sağlıkla gelsin ❤️

Teşekkür ederim cevap için.. eldorin ismini görmeyi özlemişim😍hoşgeldin arkadaşım. Nasıl gidiyor? Umarım her şey yolundadır…
Yaaa canimm ❤️ ben de burda yazismayi çok özledim 🥰 her şey yolunda gibi... İşte hayat devam ediyor koşturmaca iş güç hamilelik çocuk, yas derken bir şekilde ayağa kalktım devam ediyorum 🥰 sen nasılsın, keyfin nasıl?

Yaaa canimm ❤️ ben de burda yazismayi çok özledim 🥰 her şey yolunda gibi... İşte hayat devam ediyor koşturmaca iş güç hamilelik çocuk, yas derken bir şekilde ayağa kalktım devam ediyorum 🥰 sen nasılsın, keyfin nasıl?

Çok sevindim yolunda gitmesine. Yasın etrafında anılar biriktirdikçe yaşaması kolaylaşıyor.. iyiyim şükür teşekkür ederim, çalışabilir aldım işe gidip gelmeye devam ediyorum bebişe kalsın sonra zamanlar diye.. kalp atışı dönemi soruyordum duyulur mu diye, sona yaklaşıyoruz artık 🥲🥲 acı tatlı geçip gidiyor günler

Çok sevindim yolunda gitmesine. Yasın etrafında anılar biriktirdikçe yaşaması kolaylaşıyor.. iyiyim şükür teşekkür ederim, çalışabilir aldım işe gidip gelmeye devam ediyorum bebişe kalsın sonra zamanlar diye.. kalp atışı dönemi soruyordum duyulur mu diye, sona yaklaşıyoruz artık 🥲🥲 acı tatlı geçip gidiyor günler
Ay evet ya valla zaman su gibi akıp gidiyor ❤️ nerelerden nerelere geldik baksana gün saymalar bile başladı 🥰 Allah'ım sağlık sıhhat sevdiklerinizin varlığını nasip etsin ❤️ kavusalim bebeklerimize sağ salim 🥰

Geldim geldim 🌸
Yaaaaa 🥹🥹🥹 aynı gün doğuruyoruz resmen😍 çok şükür çok sevindim inşallah her şey yolunda gidecek ve bebişin kollarında olacak🤲🏻❤️❤️

Ankara Tıpta yap istersen doğumunu benim doktor erken doğuma mecbur kalırsak Ankara da en iyisi Ankara tıp olduğu için orda ayarlarız sezeryanı demişti. Vaktinde olursa Güven de olacak demişti.
Bence heyet raporu al ben de haftaya bir aylık heyet raporu alacağım 28 haftamda yani. Sonra 32 hafta da doğum iznimi başlatacağım. Riske atıp hiç gitme işe bence . Bugünde beş günlük rapor aldım. Gebeliğimde çok şükür sorun yok her şey yolunda ama daha önce düşüklerim olduğu için riske atmadım bu sefer son şansım diye. Ekimden beri ücretsiz izne ayrılmıştım ama iptal ettiler bayramdan sonra iznimi ben de mecburen başlamadım rapor ve heyetle idare edeceğim.
Heyet raporunu hangi hastaneden aldınız

Kızlar sol kalçam çok ağrıyor sabah 7den beri sanki leğeni kemiğim kırılmış ne sağa ne sola dönemiyorum aşırı halsizim tansiyonum 10 6
Canım o bende de var uzun zamandır sanırım sürekli sola yatmaktan diye düşünüyorum sol.kalca ağrım mevcut
Sıcaktan yemek pişirmeye ayrı zulüm ya, Allah'ını seven uzerime menü atsın 🤦🏻‍♀️
Hicc sorma delircem artık her gün ne pişirsem diye. Bir de iştah gitti benim bu ara canım hiç bir şey istemiyor ve bulamıyorum. Senin o oğlunu var ya yerim bak o tatlis ayaklarını ısırırım onunnnn ❤️😍🤣
Ben yapmıyorm 😂😂kv sağolsun dünkü menü patates köfte ayran birde çoban salata vardı😂 bugün bekliyorum menüyü 😂
Oh ya şöyle olamadık 🤣🤣🤣❤️ sağolsun Allah razı olsun ondan. Bende işte bir ihtiyacin var mı diye bile soran yok sen düşün 🤣
Benim kv de de ben 4 kg doğurdum diye geziyor 😀😀😀 bi de hiç karnım yoktu diye geziyor 😀😀😀
Maşallah hem 4 doğurup hem karni yokmuş öyle mi 🤣🤣🤣 benimki de evde dogurmuş iki kere birinde hastanede doğurmuş. Eşim 3 küsür kg evde doğmuş falan. 🤣🤣

Ben de tam o kaplumbağalar gibiyim sanırım çok doğru bi tabir oldu 🤣 eşim gelip düzeltiyor sürekli

Asla uyuyamadım bende bu gecede bi şey vardı 🤣

Benim de kediler hamile yastığına bayılıyor. Bu aralar eşim de kolunu bacağını falan armaya başladı sinir oluyorum 🤣 bi de diyo ki yastık çok büyük olduğu için yatakta bana yer kalmıyor 🤣
😅yastigi kendimiz için aldık guyaa.
👍esimin ustume yuvarlanmasini engelliyor 😁
👎ortak çıktı🫤bacak kısmında bana yer bırakmıyor.
Normal yastığa döndüm simdilik😅

Benim doktorum çatı muayenesi yapmıyor ilk çocuğumda da yapmadı. Her kadinin yaratilis itibariyle çatısının normal doğuma elverişli oldugunu söylüyor. Kendisi biraz farklı bir doktor şeker yüklemesi de yapmadı iki hamileligimde de... Gönlünden geçen hakkinda hayırlısı olsun 🌺

Benim tarih belli değil normal doğum olacağı için yalnız degilsin🌸 kızım 40 haftayı beklemişti bakalım oglum ne yapacak 😌

Bulamıyorum böyle erkenden ayaktayım🙄 eşime diyorum ki kendimi ters dönüp düzelemeyen kaplumbağalar gibi hissediyorum yattığım yerden desteksiz ne kalkabiliyorum ne de dönebiliyorum 🤭

@lady peacock geldim canım burdayım teşekkürler sorduğun için🥰 inşallah çocuklarında anneleri gibi duyarlı hayırlı evlat olurlar❤️❤️❤️
Şeker yüklemesine bir şey diyemem ama çatı muayenesini önemli görüyorum ben tabiki her kadının doğasında vajinal doğum var ama eskiden kadınlar bu baş pelvis uyumsuzlukları yüzünden çok bebek kaybetmiş ya da anne bebek ikisinin birden çok ölümü olmuş o yüzden yapılmalı bence ilk doğumda.
Eğer ilk doğum vajinal ise ikinci de çatı muayenesi yapmaya gerek yok zaten.

Canım bir de 37+0ım dedin ya çalıştığın kuruma tekrar çalışamaz raporu alıp verdin mi benim kurumum istiyoe ama doktorum 32.haftada çalışabilir alan gebelere 37.haftada çalışamaz verilmiyor sgk bize yazı gönderdi bu kalktı diyor ne yapacağımı şaşırdım

Maşallah sizeeee bende normal düşünüyorum ama bakalım 40 I bulsun istemiyorum 38+da gelir inş 😀❤️
Allahım inşallah gönlünden geçen olur o zaman su gibi de bir doğum olur kolaylıkla, sağlıkla gelir❤️ hahahah vakti saatinde gelsin inşallah 🤲🏻 Benim perşembe 38 38+6 da alınacak paşa Allah’ın izniyle bakalım

Canım o bende de var uzun zamandır sanırım sürekli sola yatmaktan diye düşünüyorum sol.kalca ağrım mevcut

Hicc sorma delircem artık her gün ne pişirsem diye. Bir de iştah gitti benim bu ara canım hiç bir şey istemiyor ve bulamıyorum. Senin o oğlunu var ya yerim bak o tatlis ayaklarını ısırırım onunnnn ❤️😍🤣

Oh ya şöyle olamadık 🤣🤣🤣❤️ sağolsun Allah razı olsun ondan. Bende işte bir ihtiyacin var mı diye bile soran yok sen düşün 🤣

Maşallah hem 4 doğurup hem karni yokmuş öyle mi 🤣🤣🤣 benimki de evde dogurmuş iki kere birinde hastanede doğurmuş. Eşim 3 küsür kg evde doğmuş falan. 🤣🤣
Ay kv o konuda iyidir en başından beri o yapıyor sağolsun hatta midem kötü diye bana ayrı şeyler bile yaptı hakkını yiyemem Allah razı olsun gerçekten 🤲🏻❤️ ayy allahım yaa sana soran yoksa yarın bir gün ona da soran olmaz o zaman ona göre 😂😂

Günaydın.

Hiç uyuyamadığım bi gece ve sabah. Sersem gibiyim. Başım ağrıyor. :bicak:

Kahvaltıdan sonra ağrı geçmezse ilaç alacağım.
11de Dr randevum var. Güzel haberler alacağımız bi gün olsun ins.
Hadi bakalım güzel haberlerini okuyacağım inşallah 🙏🏻
Gunaydinn 🌸
Bende sanirim stresten uyuyamadim hic derin uykuya asla gecemedim. Simdide basim agriyor 😞
Benimde 11 de randevum. Hayirli haberlerle donecegiz insallah ladycigim ❤️❤️
Güzel haberle geldiniz inşallah 🙏🏻
Sarılalım bacım..

Bu gece çok sıcaktı. En son elimde yastık salona geldim. Vantilatörü açtım ama yine dalamadım. İns Dr dan dönünce uyuyabiliriz. 💙 Yoksa katil bebek chucky gibi dolaşacağı bütün gün..
Ya şöyle uyumak istiyorum 10a kadar filan gece oğlum en az 1-2 kez uyanıyor sabah da işe geliyorum doğum öncesi güzellik uykusuna yatamıyor muyuz günde 10 saat uyusak ancak o toplar benim mentali😀
Günaydın kızlar ben de şimdi kontrole gideceğim bakalım ne diyecek 🥰
Hadi güzel haberlerle gelin🥰

Back
X