2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Duyduğum bütün eskiler dört kilonun üzerinde fırt diye kolayca dogurmuslar işlerini yaparak. Hemen normale donmusler hiç zorluk yaşanmamış falan filan, Şaşırmadım yani KV.ne de
Ya benim annem çok uzak tarih değil 2006-2008 yıllarında 5200-4500 gr kardeşlerimi doğuruyor ve vajinal doğum yani her şey olabilir

Ayyy 25 Haziran 3 bebe geliyorrrrr

Hiç moralini bozma o saatini bekliyor şöyle düşün doğunca bir daha aynı bedende olmayacağız bu anların tadını çıkar
Bana oğlumda doktorum 40+0da hala sancın olmazsa gel doğumj başlatalım dedi tam o gün sancım yok diye gittim meğer 4 cm açılmam varmış hiç belli olmaz yani birden bi bakmışsın sancın var

İnanılmaz hareket ediyorlar ya gerçekten
Kilosu için doktorunu dinle hiç endişelenme doğunca eminim çabucak toparlar annesi

İki doktora da sordum yediklerimle kilo almasını sağlayabilir miyim diye ikisi de düzgün beslendiğin sürece ekstra yemen bebeğe fayda sağlamaz dedi. Ben inanmadım bir ara baya yedim bir sonraki kontrole kadar ama bebek çizgisini bozmadı ben kilo aldım :)

Valla bende diyebilen biri değilim yapmasa bana yap diyemem. Zaten iş yapmam yasak uzun süre kimseye diyemedim sonra çok kızdılar sen demezsen biz nerden bileceğiz neye ihtiyacın var dşye diye bende artık diyorumama ne olursa olsun isterse 10 olsun torun yani ne biliyim sevinsinler ne kadar güzel. Ahhh ana babalar zaten hep ayrı bir adım öndeler ya bizimkilerde öyle babam arar kızım nasılsın diye annem zaten eli hep üzerimde sağolsun. Kesinlikle öyle gelir tabi şimdi sonrada diyorlar ya babaannelr neden az seviliyor öyle yaparsanız az sevilir kusura bakmayın. Unutmaz tabi ya yaşamadım ama kardeşimden biliyorum bende o da aynısını diyor. İşte herkes kendi değerini kendi belirliyor napacaksın

Sağlıkla gelsin de geç gelmesi onun tercihi artık Ablamın ilk bebesi 41i geçiyordu artık zorla aldılar doğacağı yoktu
İkincisi de sabırsız çıktı 33.haftada enginlere sığmadı taştı Senin minnoş zamanını beklesin annesini üzmesin inşallah

Ay bende öyle olsun istiyorum valla varsın 2 saat sürsün napayım ama o mutlu olsun annesi ile güzel güzel yaşasın etkinlik yapsın mutlu bir çocuk olsun inşallah canım inşallah

Ajahah ekim 2023 annelerinde bir kaç arkadaş öyleydi ekimin sonu onlardan ortasına doğru doğuran çok oldu belli mi olur belki sende temmuz 15-20 arası doğurursun

Bana kalsa zaten sezeryan olacaksam 37den sonra pırtlatayım bir mani yoksa
Ama doktor bu uygulamaların gösterdiği tarihi baz alarak Temmuz sonu gözüküyor doğumun diyor

Bende dedim eee yani

Ayyy maşallah canım ben normal yapıcam ya ondan çok beklemek istemiyorum ne zaman gelecek belli değil o belirsizlik zor geliyor ayrıca büyük bi bebek daha da büyümesin

Çok şükür benim kvde de öyle evlendikten 1 ay sonra tayin durumundan dolayı 3 ay onunla yaşadım eşim yoktu o zaman bile aman kızım çalışıp yoruluyorsun diyip bir şey yaptırmazdı
Şimdi de hem oğluma bakıyor hem evde çocuktan zaman kalırsa yapabildiğini yapıyor sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…