2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226

Geçmiş olsun normalde evde iyice kendinizi yoğun bakıma alın derdim ama bu haftalar artık önemli. Hastaneye gidin, ağrı kesici bir serum verirler belki diye size hastaneyi öneriyorum. Kimse de yokmuş aileden hem orda daha çok ilgilenirler en azından

Şu anlaşmalı ürünlerini alıp başlarına çarpsalar keşke. Tamam tanıtım yap da alınan ürünü yok o işe yaramıyor demek hadsizlik ve yalancılık. Bu markanın ürünleri gayet kendini kanıtlamış yıllardır her anne alıyor işte masraf çıkarmaya çalışıyorlar hala.
Bizim hastanedeki hemşire de süt artırımı için ilaç, damla vs önermiyoruz dedi ama saydığın kayısı,dut bunları ben de alacağım yanıma atıştırmalık olarak. Şifa olsun süt olsun :)

Dünden bu yana yapıyorum. Biraz ağır atlatiyorum böyle durumlarda. Bebeğin hareketleri aktif. Gitmesem de bişi olmaz diyorum ama vicdanen de rahat değilim
Çok geçmiş olsun. Ateşin var mı? 38 derecenin üzerinde tekrarlayan ateş olursa mutlaka hastaneye gelin demişlerdi bana

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun. Ateşin var mı? 38 derecenin üzerinde tekrarlayan ateş olursa mutlaka hastaneye gelin demişlerdi bana
Teşekkür ederim. Yok ates öksürük burun akıntısı yok. Sadece boğazım aşırı tahriş olmuş durumda yutkunamiuorum. Baş ve kas agrilarim var.

Hastaneye gidecek gücü bulamıyorum kendimde. O derece bitkinim. Mecbur eşimin akşam gelmesini bekliycem.

71den 69a düştüm bebek kilo alıyo ama ben veriyorum
Canım ben bir doktordan dinlemiştim sanırım son haftalarda vücut enerjisini doğuma harcayacağı için sindirim sistemi ile uğraşmak istemez ve iştah azalması ishal kilo vermesi vb olabilir vücut kendini doğuma hazırlıyor demişti

Kızlar şey yaptım ben belki yapan gören vardır ama yoksa da fikir olabilir belki, üç gün önce falan mercimek çorbası yapmıştım bi tık fazla yaptım denemk için onu kaynarken kapatmadan cam kavanoza koyup kapattım, soğuyunca dolaba koydum, bugün oğlum çorba istedi onu döküp kaynattim tadında değişiklik falan yok yanına da bı peynirli makarnaya yemek işini hallettim bugün çorba yaparken deneyebilirsiniz bence bebisle ilk haftalar yorgun geçebilir yapınca bir kerede fazla yapıp atabilirsiniz dolaba, yemek yokken yorgunken çıkarılıp tüketilebilir

Tabii yerken içine bol kimyon da atarız gaz maz söksün diye iş görür

Son düzenleme:
Ayy tam vaktini bulmuş ya, çok geçmiş olsun, limon meyve ne bulursan ye, yine de bı acile git çok ağrın olduğunu söylersen belki ilaç falan verirler, doğum önü iyi olmamış, duş al terledikce vücudunu yıka hafifletir

Teşekkür ederim. Evt maalesef kötü oldu. Yürüyüş yapmam gereken günlerimde ayakta duramıyorum. Evde magnezyum ve vitamin ilaçlarını tekrar almaya başladım. Onlar iyi gelir umarım. Son haftada magnezyum kasılmalari önlediği için bırakmıştım tekrar başladım vücudumu rahatlarsın diye. Bal zencefil çörekotu karıştırıp ictim. Ballı süt vs. Akşama kadar idare etcem artık.

Annem hep bana böyle yapıp veriyor yemekleri çok pratik oluyor gerçekten. Sıcakken çorba, sulu yemek vs zeytinyağlı hemen koyup kapatıyor aynı reçel, domates sosu mantığında kapak tutarsa hiçbir şey olmuyor çokta pratik oluyor

Aynen canım emzirme
Uyku mu oda ne çoktan hepimiz vedalaştık galiba Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…