- 24 Temmuz 2024
- 2.031
- 6.057
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #22.721
Günaydınnnnnnnlarrrr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ayakta durmakta ve yürümekte çok zorlanıyorum. Asagı doğru müthiş bir basınç var.Kızlarım 37+0 dan selamlar kasık ağrıları yoğunlaştı, hapşırmak öksürmek gibi kontrolsüz eylemlerin sonucu fena
Ağrılarım da arttı yürümek de zor geliyor şikayet şikayet üstüne gibi ama kendimi taşımakta zorlanıyorum.
Kilo alımım durdu yemek yemekte zorlanıyorum sadece ceviz kaşar hurma yeşil muz gibi şeyler yiyebiliyorum 69 kiloyum biraz da vermişim
Bu yemek isteksizliğim bebeği etkiler mi emin olamıyorum![]()
Ben de 71den 69a düşmek istiyorum71den 69a düştüm bebek kilo alıyo ama ben veriyorum![]()
Senin bebiş uyanmamış heralde. Az dürt onu kalksınNst'deyim beybim 2200 Gr 46 cmolması gerektiği gibi
bir sirun yok görüldüğü üzere 0 kasılma
daha bitmedi gerçi de bakalım doktor ne diycek. Dogumhaneyi ge,cem bugün çok heyecanlıyım
![]()
Bana günde 8 kez civarı oluyordu, özellikle efor sarfettiğimde ya da eğildiğimde vs. Dediğim gibi magnezyumdan sonra baya azaldı. Her magnezyumun bir hapındaki miktar farklı olabilir eczacıya sorarsınız günlük doz en fazla ne kadar diye ya da arkasında da yazar çoğunun.Sizin günde kaç defa oluyordu?
Çok geçmiş olsun . Agrısı kesici serum verirler parol bol sıvı tüketerek atabilirsiniz ancakHayirli sabahlar arkadaşlar. İki gündür bulaşmış boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Vitamin ilaçlarımı aliyorum ama boğazım ensem başım Kaşim kırılacak gibi. Gebelik boyunca yaşamadım bunu. Bugün haftalık kontrolüm de vardı gidemedim. Ayakta duracak halim yok. Eşim de görevde. Ailem de hepsi hasta bu salgına yakalanmış. Acile gitsem bişi yaparlar mı yoksa gebesin deyip eve mi yollarlar? Ballı süt içtim bal zencefil çörekotu karıştırıp ictim. .Önerilerinizi bekliyorum.![]()
Evde de parol var. Boğazım çok kötüÇok geçmiş olsun . Agrısı kesici serum verirler parol bol sıvı tüketerek atabilirsiniz ancak
Senin bebiş uyanmamış heralde. Az dürt onu kalksın![]()
Al benden de o kadar braxton hicks ler zorluyor artık iyice agirlastik sanırım ben 2 aydır hiç kilo alamıyorum ama bebek kilo aliyo midem iyice küçüldü ama ara ogunlerde muz soda vs atiyorum ağzıma zaten az yiyorum aralarda da ağzım boş durmasin diye meyve tabağı vs yapıyorum çünkü kahvaltilarim yarıya indi öğle yemeklerim tam doygunluk hissiyle bitmiyo ama merak etme bebek besleniyo sende ara öğünlerde bulduğunu at ağzınaKızlarım 37+0 dan selamlar kasık ağrıları yoğunlaştı, hapşırmak öksürmek gibi kontrolsüz eylemlerin sonucu fena
Ağrılarım da arttı yürümek de zor geliyor şikayet şikayet üstüne gibi ama kendimi taşımakta zorlanıyorum.
Kilo alımım durdu yemek yemekte zorlanıyorum sadece ceviz kaşar hurma yeşil muz gibi şeyler yiyebiliyorum 69 kiloyum biraz da vermişim
Rabbim bedenimizi öyle muntazam yaratmış ki o kadar merhametli ki şükürler olsun dün kasılmalar arası normale dönünce onu düşündüm bı sancı geldiğinde nefes alamiycak gibi oldum 2 3 derken yoruldum sancı çekerken sonra aradaki boşluğa baktım sanki sancı çeken ben değilmişim gibi kalktım çay doldurdum kendime sonra dedimki Mevla üremeyi insan vücuduna helal kılmış hiç eziyet edermi kuluna yada bunca insan bu kadar cogalirmiydi demekki Doğal doğum böyle bişey diye kafamda biseyler tasvir oldu senin tarifin geliyo aklıma o an bebeğini kucağına aldığında ki his sonra hepsi geçecek bitecek bı gün hatırlamayıp ikinciyi 3. bile yapacagizAynen öyle oluyor doğum anında da anlık geçiyor sanci nefesini duzenliyorsun, diğer sanciya hazırlık, ikinmak için falan, hepsi otomatik oluşuyor![]()
39.hafta icindesin yanlıs yönlendirmek istemiyorum açıkcası kontrol icinEvde de parol var. Boğazım çok kötühaftalık kontrole de gitmedim. Pazartesi toparlanıp gitsem 11 gün gecmis olacak bişi olur mu ki.
Gerçekten öyle, rahatla herşey anlık olacak zaten bitip gidecek anısı kalacak o ilk an kalacak, belki bebeğinin büyürken her halini hatırlamayacaksın, her hareketini her kelimesini hatırlamayacaksın ama o ilk an kalacakmuntazam yaratmış ki o kadar merhametli ki şükürler olsun dün kasılmalar arası normale dönünce onu düşündüm bı sancı geldiğinde nefes alamiycak gibi oldum 2 3 derken yoruldum sancı çekerken sonra aradaki boşluğa baktım sanki sancı çeken ben değilmişim gibi kalktım çay doldurdum kendime sonra dedimki Mevla üremeyi insan vücuduna helal kılmış hiç eziyet edermi kuluna yada bunca insan bu kadar cogalirmiydi demekki Doğal doğum böyle bişey diye kafamda biseyler tasvir oldu senin tarifin geliyo aklıma o an bebeğini kucağına aldığında ki his sonra hepsi geçecek bitecek bı gün hatırlamayıp ikinciyi 3. bile yapacagiz![]()
Dünden bu yana yapıyorum. Biraz ağır atlatiyorum böyle durumlarda. Bebeğin hareketleri aktif. Gitmesem de bişi olmaz diyorum ama vicdanen de rahat değilim39.hafta icindesin yanlıs yönlendirmek istemiyorum açıkcası kontrol icin
boğazın icin de ben ılık suya limon ve bal ve bol su içerek anlatmıştım
Yaa insana moral motivasyon depoluyorsun iyiki varsın iyiki bu platformda sizlerle yollarımız kesismisGerçekten öyle, rahatla herşey anlık olacak zaten bitip gidecek anısı kalacak o ilk an kalacak, belki bebeğinin büyürken her halini hatırlamayacaksın, her hareketini her kelimesini hatırlamayacaksın ama o ilk an kalacak![]()
Geçmiş olsun.Evde de parol var. Boğazım çok kötühaftalık kontrole de gitmedim. Pazartesi toparlanıp gitsem 11 gün gecmis olacak bişi olur mu ki.
Gecmis olsun canım zor gerçekten. Senin doğum benden önce gözüküyordu zaten az kaldı yani artık normal.Ay inşallah artık, sabah agrilarim kramplarim canımı yakmaya başladı
Geçmiş olsun canım benim iyi sevindim. Böyle böyle doğum zamanımız geliyor işteİyiyim şükür hafif adet sancısı dışında bişeyim yok ama akşamki sancılar beni yordu sabah dinlenmis uyandım şükür teşekkürler canım![]()
Kıyamam canım benim. Az kaldı ağrılar sıklaştı haliyle..Kızlarım 37+0 dan selamlar kasık ağrıları yoğunlaştı, hapşırmak öksürmek gibi kontrolsüz eylemlerin sonucu fena
Benim annemde 2006 yılında 4.5 kg kardeşimi vajinal doğurdu eve geldiğinde kendine çorba yapmıştı anacım, en küçüğümüzü (2012de sezeryan doğurmak zorunda kaldı tüpler bağlanacağı için )eve geldiğinde birkaç gün zorlandığını hatırlıyorum hala da der keşke olmasaydım diye e o zamanda kardeş sayımızı kaç olurdu hesaplayamıyorum diyorum annemeYa benim annem çok uzak tarih değil 2006-2008 yıllarında 5200-4500 gr kardeşlerimi doğuruyor ve vajinal doğum yani her şey olabilir![]()
Canım hiç merak etme. Doğum sancısının doğum sancısı olduğunu hiç yaşamadan da anlıyorsun. Şimdi böyle söyleyince nasıl oluyor diyeceksin ama oluyor acaba mı diyorsan o doğum sancısı değildir
Bir de doğum sancısı kilitler insanı, geldiği zaman hangi pozisyondaysan orda kalırsın oturuyorsan kalkamazsin ayaktaysan oturamazsin bir yere tutunma ihtiyacı hissedersin. Ben de çok merak ediyordum braxton hicksler de aaa acaba bu mu falan diyordum. Sonra gerçeği gelince hiç acabaya yer vermiyor![]()
Ben de aynı durumdayım bayramdan beri enfeksiyonla savaşıyorum, ciğerlere indi benim hatta maalesef. Acile gidince sadece serum olarak parol takıyorlar onun da etkisi bikaç saate geçiyor zaten, hap olarak da kullanabilirsin. Yine de doktor bir görsün, belki basit bir antibiyotik tedavisiyle geçer daha hastalığın başındayken. Ben şu an 2 antibiyotik birden kullanıyorum maalesef. Hem kullanıyorum hem düşünüyorum bebeğime zararı var mıdır diye ama bir şekilde tedavi görmeyince de hastalık ilerliyor ve bu bebek için çok daha tehlikeli olabilir.Hayirli sabahlar arkadaşlar. İki gündür bulaşmış boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Vitamin ilaçlarımı aliyorum ama boğazım ensem başım Kaşim kırılacak gibi. Gebelik boyunca yaşamadım bunu. Bugün haftalık kontrolüm de vardı gidemedim. Ayakta duracak halim yok. Eşim de görevde. Ailem de hepsi hasta bu salgına yakalanmış. Acile gitsem bişi yaparlar mı yoksa gebesin deyip eve mi yollarlar? Ballı süt içtim bal zencefil çörekotu karıştırıp ictim. .Önerilerinizi bekliyorum.![]()
Teşekkür ederim. Bilemedim hani bebeğin hareketleri aktif olduğu için bı panik yaşamak istemiyorum. Yarın kendi doktorum yok. Haftaya kadar çok mu geç olur diye düşünüyorumGeçmiş olsun.Acile gitsen de sanırım bir şey veremeyiz deyip gönderirler. Bitki çayı, çorba meyve, bol su. İns daha ağırlaşmadan geçer
Gitme imkanın varsa kontrolüne git. Yarın belki kendini iyi hissedersin gidersin. Ama hastaneden hastaneye sanırım bu günler değişiyor. Kimi muayene old ilk gunu 1. Gün sayıyor, kimi ertesi günden başlatıyor süreyi.