- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #22.761
benim de bu arada böyle bugün 154 çıktı yşne açlık desen 115 altına düştüğü yok
Konserve olduğu için çok tehlikeli olabiliyor eskimeye başladıkça. Aman dikkat edin en fazla 1-2 hafta saklayın. Zaten eskimeye başlıyor bir süre sonra, her ne kadar hava almasa da yine de tadında değişiklik olmaya başlıyor lezzeti kaçıyor. Buzluğunuzda yer varsa eğer buzluğa atmak da güzel bir saklama yönemi bu arada.Kızlar şey yaptım ben belki yapan gören vardır ama yoksa da fikir olabilir belki, üç gün önce falan mercimek çorbası yapmıştım bi tık fazla yaptım denemk için onu kaynarken kapatmadan cam kavanoza koyup kapattım, soğuyunca dolaba koydum, bugün oğlum çorba istedi onu döküp kaynattim tadında değişiklik falan yok yanına da bı peynirli makarnaya yemek işini hallettim bugünçorba yaparken deneyebilirsiniz bence bebisle ilk haftalar yorgun geçebilir yapınca bir kerede fazla yapıp atabilirsiniz dolaba, yemek yokken yorgunken çıkarılıp tüketilebilir
Tabii yerken içine bol kimyon da atarız gaz maz söksün diye iş görür
Geldi benim anksiyete melabaa
Evet yok hepimiz köleyizŞu saatten sonra bizim rahatimizin önemi var mı sence
Ayyy çok sıcak değil mi kız yürümek için. Dikkat et kendineGideyim biraz daha yuruyeyim bari
Hem de nasıl sıcakAyyy çok sıcak değil mi kız yürümek için. Dikkat et kendine
Kutsal Paris görevi için seferberlik ilan et.Hem de nasıl sıcakdört gündür mahallenin bütün parklarını geziyoruz dogurayim diye de tık yok
Her gece gorevdeyizKutsal Paris görevi için seferberlik ilan et.
Enişteyi göreve çağır.
Öyleyse zafer yakındırHer gece gorevdeyiz
Adam özel hizmette de ne zaman sonuç alacağız acabaÖyleyse zafer yakındır
Bu yüce sorumluluk için kendini feda edecek, görev aşkıyla yanıp tutuşan nice yiğit enişteler vardır. Sabırla devamAdam özel hizmette de ne zaman sonuç alacağız acaba
Hepsi bende var arkadaşımCanım ben bir doktordan dinlemiştim sanırım son haftalarda vücut enerjisini doğuma harcayacağı için sindirim sistemi ile uğraşmak istemez ve iştah azalması ishal kilo vermesi vb olabilir vücut kendini doğuma hazırlıyor demişti
Daha erken değil mi bacım 10 temmuz değil miydi senin tdt?Hem de nasıl sıcakdört gündür mahallenin bütün parklarını geziyoruz dogurayim diye de tık yok
Sancim var yarım saat araliklarla, bebek tam iki hafta değil ama yakin ileri de gidiyor 3bucuk kiloyu geçmiş, doktor doğum başlasa iyi olur dedi, 38.haftadayim, geçen hafta böyle konuştuk bakalım yarın ne diyecekDaha erken değil mi bacım 10 temmuz değil miydi senin tdt?
Bı sıkıntı yokmuş yatiyormus sıcaktan döne döne ne yapsın bu havaada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?