Merhaba kızlar. Bende bugün kontrole gittim. Bebek makat geliş ve baya aşağı yerleşmiş. Karnımın aşağı indiğini farkediyordum zaten. 1 tane sancım çıktı. Doktor hissettinmi dedi evet hatta burda iyiydim daha sancılı zamanlarım oluyor dedim. Bugün kasılma harici bel ve sırt ağrımda var. 3.sezeryan olacağı için doktor 1 hafta daha bekleyelim daha fazla riske girmeyelim alalım dedi. Erken bi atak yapmazsa 27 haziran bizim tarihimiz

bolca dinlen dedi 2900 çıktı kilosu 3000 i geçer bu hafta biraz daha toplasın dedi. Normalde 3 temmuz konuşmuştuk ama geri çekme planı yaptık bugün. Alt tarafımda çok baskı var belimde baskı var arada sezeryan yerim sızlıyor. 36+3 üz bugün. Şu an bile alsak alırız ama biraz daha tutmaya çalışalım dedi. Kendi gelmeye çalışması riskmiş bizim için. Kanama riski ve sanırım kordonla ilgili bi risk söyledi ama tam anlamadım onu. Heyecanlıyım kaygılıyım bi çok duygu birden yüklendi

bu bir hafta geçmek bilmeyecek şimdi. Bi yanım kalk işleri toparla diyor bi yanım yat dinlen bi daha böyle fırsatın olmaz bebekte kilo alsın diyor.. bizde durumlar böyle.. sağ salim hayırlısıyla kolaylıkla kavuşalım yavrularımızla.