- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #23.001
iyi akşamlar herkese bugün sabah 9 da çıktığım evime 5 buçuk gibi döndüm devlet hastanesi gerçekten zor ve yorucu istanbulda bugün göç mü vardı neydi bilmiyorum resmen 3 saate yakın geldik yarım saatlik yolu trafikten eve gelir gelmez yattım perişan oldum çünkü bugün gün alırım diye gittim çarşamba gel gün verelim dedi doktor bebek 39. haftaya uyumlu şekeri yüksek buldu 36 37 haftalarda alıyoruz bu durumda dedi haftaya büyük ihtimalle alırız dedi işte çarşamba aynı odaya kontrol muayenesi açma hakkım varmış randevusuz ama aynı doktor olmucakmış ee yeni doktor yine gün vermezse diye sordum doktora ben buraya not ettim dedi ammaaaannn işte yorulup geldiğimle kaldım eşimin bile perti çıktı diyor ben iş yerinde bu kadar yorulmuyorum beni düşünün artık ben cumaya giderim diye planlamıştım kendisi çarşamba gel erkenden dedi sanki kendi orada olacakmış gibi şimdiden gitme fikrine daralsam da çare yok başka 4 temmuza gün vermişti özeldeki bu doktora dedim kalmaz o kadar bebek çok önde falan dedi artık yaşayarak görecem çarşamba neler olacak