2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Aramızda afyonlu varsa bilir onları bi yeşil mercimekli böreği var kaç gündür canım istiyo ne pis iş bu yaaaa(dayımın eşi afyonlu çok yapardı ama onlar da muğla'da şuan yaz sezonu)
Yaaaa Afyonluyum ben şuan benimde canım istedi. Alıp size göndersem dayanır mı ki yola

Kaydettim ikisini de deneyeyim

Niye kii sen ne yapıyorsun hele anlat biraz
Sorun o ki, anlatacak bi şey yapmıyorum

Bebek aşağı çok bası yapıyor. Bildiğiniz ağır çekimde hareket ediyorum. Ayaktayken daha çok canım yanıyor.

Eşim şu sıra evde. Kahvaltıyı hazırlıyor. Yiyoruz. Ufak tefek ev toplama. Çamaşır bulaşık mak çalıştırma. Öğleden sonra yapabilirsem yemek yapıyorum. 6-7 gibi yemek yiyoruz. Sofra toplama, bulaşık mak. Boşaltma işi kızımda. Sonra bakıyorum akşam olmuş. Namazları kıl yatış.

Ne dışarı çıkıyorum şu ara, ne başka bi is.
İşte günler sonra ilk kez bugün ev temizledim. Onda da yamuldum. Alışmadık … don durmuyor

Dondurucuda haslanmıs nohutum bile yok. Eşim bezelye almış. Ayıkladı da dolaba attı saolsun

E yapıyorsun ya işte daha ne olsun, sen bana bakma, ben dogurayim artik diye tüm tuşları zorluyorum
Tabikiii Engin bilgilerini paylas bizimle nasiplenelim
Ne engin bilgisi kız uydurup yapıyorum işte
Bol soğani, sarımsağı, biberi robottan çekip bol yağla kavuruyorum, etli istersem et koyuyorum salça varsa domates ekleyip kavuruyorum, pirinç (bazen biraz bulgur bazen sadece pirinç) yıkayıp koyuyorum karıştırıp altını kapatıyorum, üzerine bolca taze nane, maydanoz, varsa birkaç yaprak taze soğan kesip karıştırıyorum, malzeme değişiyor kafama göre ama dondurucuya atacağımi hep böyle koyup karıştırıp pisirmeden kapatıyorum, üzerine yeşillik ekliyorum bu kadar, dondurucuda yumuşamış oluyor zaten buzuyla direkt pişiriyorum, tepeleme su koymuyorum kaynadikca bakıyorum yumsamadiysa sıcak su ekliyorum öyle pişiyor. Yeşillikleri en son koydugumdan belki buz kokusu değil yeşilliklerin kokusu oluyor

Kızlar selamlar. Size bombastik bir haberle geliyorum ben bugün sezaryenle doğum yaptım :) Grupta kaçıncı oldum Çok kısa anlatmaya çalışacağım belki yaşayanlar olur. Ben 36+3 teyken karnımda genel bir ağrı vardı doktor alttan muayene etti pazartesi günüydü 2 cm açılma varmış. O günden itibaren renkli akıntı gelmeye başladı. Sonra dün de büyük abdestten sonra 3-4 damla su geldiğini hissettim ardından yoğun renkli akıntı gelince atladım taksiye hastaneye geldim ama nasıl stresliyim sanki o an doğuracağım. Muayenede 4 cm açılma çıktı yatışımı yaptılar lakin sancı gelmek bilmedi. Açılma da ilerlemedi. Bu arada annemler İstanbuldan Ankaraya yola çıktı ben bir yandan normal doğum için egzersizler yapıyorum falan derken buraya girip yazamadım affola

Sancı yok açılma desen yerinde sayıyor ama renkli akıntı geliyor. Bu sabah saat 6ya kadar beklediler suni sancı verdiler. Asıl iş orada koptu. Hemşire suni sancıyı verdi sonra odadan çıktı o esnada nst bağlıydı. Nstde nazbı gayet normalken suni sancı takıldığı anda nabız sesi aşırı bir şekilde yavaşladı. Hemen hemşireyi çağırdık çıkardılar suni sancıyı. O kadar korktum ki anlatamam. Sonra şekerli su ve oksijen maskesi taktılar şükür nazbı toparlandı. Bebeğin sancıyı kaldıramadığını, normal doğum sancısında da aynı şeyin olabileceğini söylediler sezaryene almamız lazım bebeği riske atamayız dediler. Sezaryen oldu doktorun dediğine göre bebekte bir sorun yoktu suni sancıda neden öyle olduğunu anlayamadık dedi. 2800 doğdu görseniz o kadar minnak ki. Yarın uygunsa taburcu edecekler.

Bu şekilde 37+1 de ikizler burcundan kaçtık mı kaçamadık mı bilmiyorum Sezaryen sonrası ağrı zor oluyormuş inşallah en kısa sürede toparlarım dua edin kızlar Hayırlısı olsun diye çok dua ettim doktor başından beri normal doğum diyordu nasip böyleymiş inşallah herkes en hayırlı şekilde bebişlerini kucağına alır

Yaaaaa
Hangi ara yaptın bu işi ya rabbim size bağışlasın evladinizi, gözünuz aydin

Yaaaaa
Hangi ara yaptın bu işi ya rabbim size bağışlasın evladinizi, gözünuz aydin
Amin darısı başınıza inşallah Her şey o kadar hızlı oldu ki ben de anlamadım dünden beri çok değişik bir rüyada gibiyim bebeğe bakıyorum bakıyorum ya dün karnımdaydı nasıl olabilir diyorum Allah'tan eşyalar hazırdı eşim evden getirdi sorun olmadı. Hastaneye bir sorun mu var diye gelmiştim renkli akıntı görünce. Yatışımı yaptılar ben hala emin misiniz falan diyorum.

Son düzenleme:
Sağlıcakla olmuş ya gerisi önemli değil, çok şükür iyisiniz

Yaaa maşallah ne guzel bı haber buuu rabbim size bağışlasın seninde acılarını dindirsin çok geçmiş olsun gözün aydın canım

Teşekkürler canım bende böyle yapıp atayım buzluğa

Doğumdan sonra da hemen düzelmiyor dikkat etmek gerekiyor toparlanınca bel kaslarını karın kaslarını kuvvetlendirmek lazım

Bilmiyorum ki bana ne oldu bacım. Su sıralar uyku uyuyamıyorum sürekli zombi gibi geziyorum. Herkes üstüme geliyormuş gibi geliyor bugün de bu duygu tavan yaptı sabahtan beri gerim gerim gerilmekten agrilarim çoğaldı. İnşallah yarın normale dönmüş olurum bacım dediğin gibi. Göğüsüm de sizliyor bir yandan aklımı bulandırıyor. İnşallah geçip gider onun sızısı da bir an önce. Teşekkür ederim ilgin için canım ladyim
6. Oldun bacım sanırım.. maşallah gözün aydin Allah analı babalı büyütsün günün en güzel haberini senden aldım. Sağlıkla gelmiş ya miniğin çok sevindim yolu bahtı açık olsun inşallah seninle konuşmuştuk sanırım kanlı akintiyi demiştim sana nisana benziyor diye öyle hatırlıyorum doğru mu hatırlıyorum şuan bilemedim de konuştuk diye hatırlıyorum

Gelecek olan bebek hiç beklemiyor baksana minnoşa 36da Selamun aleyküm demiş hoş geldin bebek sefalar getirdin

Yaaaaaa en son cuma konuşmuştuk haberleşiriz diye ve senden haber gelmeyince ben herhalde kanması durdu diye düşündümmm hiç beklemiyordum hayırlı uğurlu olsun kuzucummmm kilosu falan çok iyi bence maşallah Rabbim sağlıklı hayırlı musmutlu bir ömür nasip etsin yavrucağına

Canım benimmm toparlan sana gülmek yakışıyor bu saatten sonra gelse de stres yapma 38. Haftandasın bak arkadaşımıza 36 haftada beneği taburcu etmişler maşallah yani sağlıklı olduğu sürece süre önemli değil lütfen moralini düzelt

Valla benim de öyle canım ben akşam yemeğinş zor çıkarıyorum günlük işleri falan çok zor yapıyorum öyle süpürme dip köşe asla değil silme zaten yok kardeşim haftasonları yapıyor. Elime gelenşii en kolay yere koyduğum için dolapların içi karmakarışık zaten. Fiziksel olarak çok ama çok kısıtlıyor beni ağrılarım.bedenim ayaklarıma çok ağır geliyor artık zaten küçük ayaklıyım büyük gövdeli olunca taşımıyor artık.
Canım hayırlı olsun gözün aydın önemli olan şuan ikinizin de sağlıklı olması bir sürpriz ile gelmiş bebişin. Sancıyı alınca strese girmiş demek ki kuzum

Benim ayaklarım 37.5 ve bileklerim aşırı inceydi bi zamanlar şimdi fiona ayağı oldu bakınnnn
Eki Görüntüle 3607925
Hepimizin aynı hepimizin, palet gibi benimde

Amaa tatlis görümcem kilo almadigimi sadece karnımın sis olduğunu söyledi bugün, arkadan falan ince gorunuyormusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…