2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Yaaa maşallah ne guzel bı haber buuu rabbim size bağışlasın seninde acılarını dindirsin çok geçmiş olsun gözün aydın canım
Amin çok teşekkürler inşallah herkes benden çok daha iyi şekilde doğurur Rabbim hayırlısını nasip etsin
Amin çok teşekkürler Aynen öyle demiştin sanırım cidden nişanmış ama nişan orada kaldı yani ilerleyemedik
Gelecek olan bebek hiç beklemiyor baksana minnoşa 36da Selamun aleyküm demiş hoş geldin bebek sefalar getirdin
Teşekkür ederim aynen gelecek olanı engelleyemiyor kimse
He ya ben de bu kadarını beklemiyordum Çok teşekkürler Allah hepimizin bebişlerine sağlıklı uzun mutlu bir ömür versin

Maşallah ömrü bahtı güzel, sağlıklı ve huzurlu olsun. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla kavuşmuşsunuz ya gerisi önemli değil

ben hastane çıkışına şunları koydum
Hemşireye verilecekler(bu bir hurç)
alt uzun kollu üst takım ve iç zıbın ve kolsuz zıbın ağız mendili battaniye penye bez alt açma örtüsü
Yedekler (bu bir hurç)
1 battaniye penye
1 ince müslin örtü bunu direk yatağına çarşaf gibi sereceğim
1 tulum 2 şapka 2 eldiven 1 çorap 4 tane ağız mendili 5 tane bez 1 ıslak mendil 1 alt üst takım 1 zıbın 1 iç zıbın çorap
Kendime(bir hurç)
2 tişört 1 alt üst pijama takımı
1 Lohusa sabahlıklı takım
1 alt pijama
4 tane lohusa kilodu 2 Lohusa pedi 2 kilot terlik taç
Tesetürlüyseniz (şal bone)

İsteyene
(Saç şekillendirici makyaj malzemesi ve rol on) bunları koyabilirsiniz )
İşte bu kadar
Not ben normal doğum yapmayı umduğum için 1 gün kalacakmışım gibi hesapladım ama eğer sezeryan olup 2 gün kalacaklar olursa (bir hastane çıkışı takımı daha koyabilir)

Gözünüz aydın ne güzel bir haber, Allah analı babalı sağlıkla büyütsün Siz de hızlıca toparlarsınız inşallah

Kızlar şuan 33+6 haftamdayım en son 4 Haziran'da gittim dönmemişti baş aşağı değildi. Yani şuan baya bu haftalarda hareketli aslında hareketleri sert ve cimcikler gibi oluyor arada yada içerden tırmalar gibi his var kasıklarımda hissediyorum hareketlerini ama mesela sağa yatarsam uzun bir süre soluma dönünce ufak bir çıkıntı görüyorum ama kafası mı poposu mu bilemiyorum bebekleri dönen anneler siz hissettiniz mi dönüşü ya da bebeği baş aşağı olup hareketleri nerelerinizde hissdiyorsunuz

Çok iyi ya
Bende 18-19 yaşlarındayken bir gün mercimek köftesi yapacağım ilk yapışım ve el ayarım yoktur
Tarif diyor 2 bardak mercimek haşlayın döktüm bu miktarı gözüme az geldi ev kalabalık (babaannem dedem bizimle kalıyor annem babam çalıştığı için) dedim bir paket olsun doyasıya yeriz ki yedikte annem fabrikaya götürdü ben staja götürdüm babaannem komşuya ikram götürdü kaldı bile o da tavuklara dedik artık

Gözün aydın canım

Ben 35.hafta kontrole gittiğimde baş aşağı duruyordu ama daha kanala girmemişti.
36.haftada kontrole gittiğimde dönmüştü kafası sağ yukarda yanaydı ve ne zaman nasıl döndü çok anlamadım zaten hareketleri hep sert olan bir bebek fark edemedim o yüzden.
Ama ilk gebeliğimde oğlum da 37.haftada baş aşağı dönmüştü 37ye kadar hep başı yukardaydı onun dönüşünü de hissetmedim

Açılma olmayınca muhtemelen bebiş strese girmiş ve kalp atışı düşmüş.
Önemli olan ikinizin de iyi ve sağlıklı olması canım
Hayırlı uğurlu olsun

Aaaaaaaaaa okurken küçük çaplı bir şokkk geçirdim

Hayırlı olsun arkadaşım resmen şakkadanak doğurmuşsun sağlıkla büyüsün güzel bir ömrü olsun inşallah

İkizleri kurtardın eğer 21yse doğum

Yaaa vickyyy gözünüz aydın minnak bebiş koşa sürede kocaman olur merak etme nasıl heyecanlı bir süreçmiş okurken yaşadım adeta
Şeyi sorucam 3-4 damla su geldi dedin ya onla nasıl tedirgin oldun yani akıntı çoğumuzda var ben ona dikkat etmezdim galiba. Kan yoktu dimi?
Tekrar gözünüz aydın eşinin ve senin darısı sağlıkla bizlere

Maşallah sana atom karınca
Bende bu hafta başlayacağım kardeşimin mısırdan dönmesini bekliyorum hastane çantası ve buzluk için bitmek bilmedi bu balayı
Hastane çantası diyor Allah'ım aklımı deliricem, kız millet doğuruyor çanta mı kalır bu vakte

Canım hayırlı olsun gözün aydın önemli olan şuan ikinizin de sağlıklı olması bir sürpriz ile gelmiş bebişin. Sancıyı alınca strese girmiş demek ki kuzum
Maşallah ömrü bahtı güzel, sağlıklı ve huzurlu olsun. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla kavuşmuşsunuz ya gerisi önemli değil
Gözünüz aydın ne güzel bir haber, Allah analı babalı sağlıkla büyütsün Siz de hızlıca toparlarsınız inşallah
Gözün aydın canım
Amin çok teşekkürler hepinize kızlar. Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin sizlere de inşallah umarım herkes için en iyi şekilde ilerler süreç
Ay evet belki böylesi daha iyi olmuştur benim için diyorum. Sadece bebek az biraz minnak ve kaynanam deli etti beni. Bebek çok küçük çok zayıf diye burun kıvırdı bebeğe resmen. Falancanın bebeği çok güçlüymüş de iriymiş de bilmem ne. Delirtti resmen beni. Evet 21i sabah oldu. Bazı sitelerde ikizler yazıyor bazılarında yengeç. İnşallah yırtmışımdır

Çok teşekkürler inşallah dediğin gibi olur Su gelmesi şöyle oldu. Normalde iç çamaşırımda su görürdüm ama bunda klozetten kalktığımda bacağımdan aşağı su aktığını hissettim. Sonra baktığımda da gerçekten sadece su akıyordu kan yoktu. Akabinde peçeteye kanlı akıntı geldi epeyce. Bunlardan işkillendim. Sağolasın herkesin nasıl heyecanlı olduğunu biliyorum Rabbim korktuklarınızdan emin eylesin

ay bu kvler neyin kafasında ya ?

Kızlar ben yurtdışındayım ve kayınvalidem gelecek doğuma. Bu cuma geliyor ve ALTI ay bizimle o yüzden kayınvalidesini seven birileri üzerime güzel olaylar pls Şaka bi yana ben severim benimkini elbet rahatsız olduğum yanları var ama kar zarar olarak bakınca daha karlı hiç bir şey yapmasa kızımı oyalaması bile yeter bana ki notmalde de pratik bi kadın eli her işi tutar yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…