2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Evet 21i sabah oldu. Bazı sitelerde ikizler yazıyor bazılarında yengeç. İnşallah yırtmışımdır
Ben de bu muhabbete bakıyordum. Bundan aonra doğan bebişler yengeç olacak. Muhtemelen kalan hepimizin. Bir kaç tane aslan da olabilir tabii

Minik doğan bebeklerin daha hızlı büyüdüğü herkes tarafından bilinen bi şeydir aslında

Sen kimseye bakma arkadaşım hayırlı uğurlu olsun bir ay sonra bi bakmışsın hamır gibi yoğuruyosun zaten

Bu bir şikayet postudur sırtım çatlıyor 2 kez ovdurdum annem yağlarla dakikalarca ovdu ama yok bıraktığı anda sırtım ayrilcak gibi agriyo var mı önerisi olan
Ben de hep buraya sırt agrısı diye yazar dururdum. Magnezyumu çözünür yazana kadar doktor hep sıkıntı yaşadım ama 2 haftadır maşallah agrılarım aza indi günde 2 Magnezyum iciyordum zor ayakta duruyordum valla ben bununla rahatladım canım bi bak istersen

Eklentiler

• 1000082867.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 19
Hadi gözün aydın olsun canımmmm şimdi okuyorum mesajları normali sezeryanı yok ikinizde iyiyseniz sorun yok
Sağlıkla keyifle huzur ile büyüksün kuzucuk darısı bizlere saglıklı kolay bir şekilde

Ben de bu muhabbete bakıyordum. Bundan aonra doğan bebişler yengeç olacak. Muhtemelen kalan hepimizin. Bir kaç tane aslan da olabilir tabii
Evet yırttık inşallah Aslında babam ikizler burcu hani kötü değildir ama gerçekten tuhaf halleri olabiliyor. Bu arada kv için bize bakma sen herkesinki başka başka seninkinin elinden iş geliyor diyorsun mesela bunlar hep artı. Bazılarınınki anneden daha çok yardımcı ve iyi oluyor. Seninki de o kadar yola gelecek demek öyle ya da böyle gideri var
Teşekkürler arkadaşım gitti neyse ki kalmadı. O gidince enerjisi de gitti oh bir rahatladım şimdi takmıyorum o kadar Sağolasın inşallah senin tombiş vakitlice en güzel şekilde gelir
Hadi gözün aydın olsun canımmmm şimdi okuyorum mesajları normali sezeryanı yok ikinizde iyiyseniz sorun yok
Sağlıkla keyifle huzur ile büyüksün kuzucuk darısı bizlere saglıklı kolay bir şekilde
Çok teşekkürler amin inşallah Sizlerin çok daha rahat ve iyi şekilde olur herkesin hakkında hayırlısı olsun

Sürprizzzz!
Görüyor musunuz şu minik kuşun yaptığını?
Hoşgelmiş safalar getirmiş.

İns biz de böyle keyifli mutlu sonlu doğum hikayemizi anlatırız

Ayrıca kv, tombul bebek istiyorsa, kendisi bi tane doğursun

Son düzenleme:
Benim ayaklarım 37.5 ve bileklerim aşırı inceydi bi zamanlar şimdi fiona ayağı oldu bakınnnn
Eki Görüntüle 3607925
Sen yine iyisin kardeş.
Ya benim ayaklarım???
Normalde 39-40 numara.
Ve ince bilekli de değilim.

Şu anki halini düşünebiliyor musunuz ?
Resmen kocaayak.

Yaaa gözünüz aydın. Biraz maceralı olmuş ama sonu çok güzel sağlıcakla büyütün yavrunuzu.

Ben çok severim KV ti keşke gelse de baksa bana diyeceğim ama 2. Doğumda annem gittikten sonra birkaç gün baktığında kilo almıştım zorla yedirir içirir insana doğumdan sonra hiç ama hiç fazladan yeme içme olmaması lazım benim için. Birkaç gündür aşırı ödemliyim ayaklarımın üstünde duramıyorum ellerimi sıkamıyoeum falan...tartıya bir çıkayım dedim geçen haftaya göre 3 kilo fazla çıktım. Koca hamilelik boyunca zaten 3 kilo almıştım nasıl ödem tuttuğumu o zaman farkettim

Benim göğsümde de oluyor sarı sarı kuruyor böyle ucunda yumuşattım rahatladı biraz yoksa kurumuştu iyice, öyle hemen tetikleseydi beni kesin başlatırdı canım merak etme
Gözünaydınnn ne güzel kavuşmussunuz Allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu bir ömrü olsun kuzucuğun sen de hemen toparlarsın inşallah tam sürpriz yapmış

Ağrılar 5. Ayda başladı bu ilaçtan 2 kutu içmiştim şimdi dr sağolsun yazmak aklına gelmiyor bende unuttum söylemeyi ama cuma kontrole gidince yazdirayim artık dayanılmaz oldu çünkü

Ağrılar 5. Ayda başladı bu ilaçtan 2 kutu içmiştim şimdi dr sağolsun yazmak aklına gelmiyor bende unuttum söylemeyi ama cuma kontrole gidince yazdirayim artık dayanılmaz oldu çünkü
Canım bende öyleydim. 5.ayımda başladı sürekli elimde yastıkla geziyordum. 5 dakika ayakta kalmak işkenceydi uzanıyorum yok hareketler yapıyorum hafifliyor sonra hop aynı .o yüzden beni bu kurtardı aklında olsun diye yazdım
Asm Yakın ise pazartesi yazdır canım seni yormayacaksa

Doğuma az kalmış anneleri okumak hoşuma gittiğinden sizin gruba bakıyordum mesajı görünce yazayım dedim bebekler 20 haftadan sonra genetik özellikleri ortaya çıktığı için ölçümler standart olmuyor benim kızım da son aylarda hep karnı geride boyu uzun gidiyordu doktor bu sebepten hiç önemsememişti, nitekim doğduktan sonra da boy persentili hep ortalamanın üstünde kilo olarak da ortalama bir çocuk oldu hep.

Evet yakın yazdirayim hemen yarın canim çok sağol hatırlattığın için

6 ay mıııııııııı kendi anamla 6 ay duramam

@Vaalbara cigim peki yaprak sarmayı nasıl buzluğa atıyorsun çıkarınca şöyle kokmayan dağılmayan bı tarifin vardır senin
Ben yaprak sarmayı pişirmeden atıyorum geçen pişirip attım yine bişey olmadı bazıları pişirmeden atınca dağılıyor diyor ama öyle bişey yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…