- 10 Temmuz 2021
- 385
- 1.560
- 63
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.221
Ben de bu muhabbete bakıyordum. Bundan aonra doğan bebişler yengeç olacak. Muhtemelen kalan hepimizin. Bir kaç tane aslan da olabilir tabiiEvet 21i sabah oldu. Bazı sitelerde ikizler yazıyor bazılarında yengeç. İnşallah yırtmışımdır
Minik doğan bebeklerin daha hızlı büyüdüğü herkes tarafından bilinen bi şeydir aslındaAy evet belki böylesi daha iyi olmuştur benim için diyorum. Sadece bebek az biraz minnak ve kaynanam deli etti beni. Bebek çok küçük çok zayıf diye burun kıvırdı bebeğe resmen. Falancanın bebeği çok güçlüymüş de iriymiş de bilmem ne. Delirtti resmen beni. Evet 21i sabah oldu. Bazı sitelerde ikizler yazıyor bazılarında yengeç. İnşallah yırtmışımdır 
Ben de hep buraya sırt agrısı diye yazar dururdum. Magnezyumu çözünür yazana kadar doktor hep sıkıntı yaşadım ama 2 haftadır maşallah agrılarım aza indi günde 2 Magnezyum iciyordum zor ayakta duruyordum valla ben bununla rahatladım canım bi bak istersenBu bir şikayet postudursırtım çatlıyor 2 kez ovdurdum annem yağlarla dakikalarca ovdu ama yok bıraktığı anda sırtım ayrilcak gibi agriyo var mı önerisi olan
Hadi gözün aydın olsun canımmmm şimdi okuyorum mesajları normali sezeryanı yok ikinizde iyiyseniz sorun yokKızlar selamlar. Size bombastik bir haberle geliyorum ben bugün sezaryenle doğum yaptım :) Grupta kaçıncı oldumÇok kısa anlatmaya çalışacağım belki yaşayanlar olur. Ben 36+3 teyken karnımda genel bir ağrı vardı doktor alttan muayene etti pazartesi günüydü 2 cm açılma varmış. O günden itibaren renkli akıntı gelmeye başladı. Sonra dün de büyük abdestten sonra 3-4 damla su geldiğini hissettim ardından yoğun renkli akıntı gelince atladım taksiye hastaneye geldim ama nasıl stresliyim sanki o an doğuracağım. Muayenede 4 cm açılma çıktı yatışımı yaptılar lakin sancı gelmek bilmedi. Açılma da ilerlemedi. Bu arada annemler İstanbuldan Ankaraya yola çıktı ben bir yandan normal doğum için egzersizler yapıyorum falan derken buraya girip yazamadım affola
Sancı yok açılma desen yerinde sayıyor ama renkli akıntı geliyor. Bu sabah saat 6ya kadar beklediler suni sancı verdiler. Asıl iş orada koptu. Hemşire suni sancıyı verdi sonra odadan çıktı o esnada nst bağlıydı. Nstde nazbı gayet normalken suni sancı takıldığı anda nabız sesi aşırı bir şekilde yavaşladı. Hemen hemşireyi çağırdık çıkardılar suni sancıyı. O kadar korktum ki anlatamam. Sonra şekerli su ve oksijen maskesi taktılar şükür nazbı toparlandı. Bebeğin sancıyı kaldıramadığını, normal doğum sancısında da aynı şeyin olabileceğini söylediler sezaryene almamız lazım bebeği riske atamayız dediler. Sezaryen oldu doktorun dediğine göre bebekte bir sorun yoktu suni sancıda neden öyle olduğunu anlayamadık dedi. 2800 doğdu görseniz o kadar minnak ki. Yarın uygunsa taburcu edecekler.
Bu şekilde 37+1 de ikizler burcundan kaçtık mı kaçamadık mı bilmiyorumSezaryen sonrası ağrı zor oluyormuş inşallah en kısa sürede toparlarım dua edin kızlar Hayırlısı olsun diye çok dua ettim doktor başından beri normal doğum diyordu nasip böyleymiş inşallah herkes en hayırlı şekilde bebişlerini kucağına alır
Evet yırttık inşallahBen de bu muhabbete bakıyordum. Bundan aonra doğan bebişler yengeç olacak. Muhtemelen kalan hepimizin. Bir kaç tane aslan da olabilir tabii
Teşekkürler arkadaşım gitti neyse ki kalmadı. O gidince enerjisi de gitti oh bir rahatladım şimdi takmıyorum o kadarMinik doğan bebeklerin daha hızlı büyüdüğü herkes tarafından bilinen bi şeydir aslında
Sen kimseye bakma arkadaşım hayırlı uğurlu olsun bir ay sonra bi bakmışsın hamır gibi yoğuruyosun zaten
Çok teşekkürler amin inşallahHadi gözün aydın olsun canımmmm şimdi okuyorum mesajları normali sezeryanı yok ikinizde iyiyseniz sorun yok
Sağlıkla keyifle huzur ile büyüksün kuzucuk darısı bizlere saglıklı kolay bir şekilde
Sürprizzzz!Kızlar selamlar. Size bombastik bir haberle geliyorum ben bugün sezaryenle doğum yaptım :) Grupta kaçıncı oldumÇok kısa anlatmaya çalışacağım belki yaşayanlar olur. Ben 36+3 teyken karnımda genel bir ağrı vardı doktor alttan muayene etti pazartesi günüydü 2 cm açılma varmış. O günden itibaren renkli akıntı gelmeye başladı. Sonra dün de büyük abdestten sonra 3-4 damla su geldiğini hissettim ardından yoğun renkli akıntı gelince atladım taksiye hastaneye geldim ama nasıl stresliyim sanki o an doğuracağım. Muayenede 4 cm açılma çıktı yatışımı yaptılar lakin sancı gelmek bilmedi. Açılma da ilerlemedi. Bu arada annemler İstanbuldan Ankaraya yola çıktı ben bir yandan normal doğum için egzersizler yapıyorum falan derken buraya girip yazamadım affola
Sancı yok açılma desen yerinde sayıyor ama renkli akıntı geliyor. Bu sabah saat 6ya kadar beklediler suni sancı verdiler. Asıl iş orada koptu. Hemşire suni sancıyı verdi sonra odadan çıktı o esnada nst bağlıydı. Nstde nazbı gayet normalken suni sancı takıldığı anda nabız sesi aşırı bir şekilde yavaşladı. Hemen hemşireyi çağırdık çıkardılar suni sancıyı. O kadar korktum ki anlatamam. Sonra şekerli su ve oksijen maskesi taktılar şükür nazbı toparlandı. Bebeğin sancıyı kaldıramadığını, normal doğum sancısında da aynı şeyin olabileceğini söylediler sezaryene almamız lazım bebeği riske atamayız dediler. Sezaryen oldu doktorun dediğine göre bebekte bir sorun yoktu suni sancıda neden öyle olduğunu anlayamadık dedi. 2800 doğdu görseniz o kadar minnak ki. Yarın uygunsa taburcu edecekler.
Bu şekilde 37+1 de ikizler burcundan kaçtık mı kaçamadık mı bilmiyorumSezaryen sonrası ağrı zor oluyormuş inşallah en kısa sürede toparlarım dua edin kızlar Hayırlısı olsun diye çok dua ettim doktor başından beri normal doğum diyordu nasip böyleymiş inşallah herkes en hayırlı şekilde bebişlerini kucağına alır
Sen yine iyisin kardeş.Benim ayaklarım 37.5 ve bileklerim aşırı inceydi bi zamanlar şimdi fiona ayağı oldu bakınnnn
Eki Görüntüle 3607925
YaaaKızlar selamlar. Size bombastik bir haberle geliyorum ben bugün sezaryenle doğum yaptım :) Grupta kaçıncı oldumÇok kısa anlatmaya çalışacağım belki yaşayanlar olur. Ben 36+3 teyken karnımda genel bir ağrı vardı doktor alttan muayene etti pazartesi günüydü 2 cm açılma varmış. O günden itibaren renkli akıntı gelmeye başladı. Sonra dün de büyük abdestten sonra 3-4 damla su geldiğini hissettim ardından yoğun renkli akıntı gelince atladım taksiye hastaneye geldim ama nasıl stresliyim sanki o an doğuracağım. Muayenede 4 cm açılma çıktı yatışımı yaptılar lakin sancı gelmek bilmedi. Açılma da ilerlemedi. Bu arada annemler İstanbuldan Ankaraya yola çıktı ben bir yandan normal doğum için egzersizler yapıyorum falan derken buraya girip yazamadım affola
Ben çok severim KV ti keşke gelse de baksa bana diyeceğim ama 2. Doğumda annem gittikten sonra birkaç gün baktığında kilo almıştım zorla yedirir içirir insanaKızlar ben yurtdışındayım ve kayınvalidem gelecek doğuma. Bu cuma geliyor ve ALTI ay bizimle o yüzden kayınvalidesini seven birileri üzerime güzel olaylar plsŞaka bi yana ben severim benimkini elbet rahatsız olduğum yanları var ama kar zarar olarak bakınca daha karlı hiç bir şey yapmasa kızımı oyalaması bile yeter bana ki notmalde de pratik bi kadın eli her işi tutar yani.
Benim göğsümde de oluyor sarı sarı kuruyor böyle ucunda yumuşattım rahatladı biraz yoksa kurumuştu iyice, öyle hemen tetikleseydi beni kesin başlatırdı canım merak etmeKızlar bugün biraz gergin bir gündü benim için. Sabahtan beri gergin geçti. Göğüs uclarimda süt gelip kuruyordu. Hiç dokunmadım ebe dokunma süt gelir demişti ilkinde. Kendi kendine düşerse düşüyordu. Bugün baktım kocaman kopmuş sürtünme kaynaklı. Ucunda süt vardı. Göğüsüm de sizliyor öğlenden beri. Bir garip. Rahmi uyarıp doğumu tetikleyecek diye korkuyorum. Kasığımda felaket de bir ağrı mevcut belimde de. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Hala gerginim su son zamanlar acayip sıkıntılı geçiyor. Bir hafta daha geçse en azından diye bakıyorum.
Gözünaydınnn ne güzel kavuşmussunuzKızlar selamlar. Size bombastik bir haberle geliyorum ben bugün sezaryenle doğum yaptım :) Grupta kaçıncı oldumÇok kısa anlatmaya çalışacağım belki yaşayanlar olur. Ben 36+3 teyken karnımda genel bir ağrı vardı doktor alttan muayene etti pazartesi günüydü 2 cm açılma varmış. O günden itibaren renkli akıntı gelmeye başladı. Sonra dün de büyük abdestten sonra 3-4 damla su geldiğini hissettim ardından yoğun renkli akıntı gelince atladım taksiye hastaneye geldim ama nasıl stresliyim sanki o an doğuracağım. Muayenede 4 cm açılma çıktı yatışımı yaptılar lakin sancı gelmek bilmedi. Açılma da ilerlemedi. Bu arada annemler İstanbuldan Ankaraya yola çıktı ben bir yandan normal doğum için egzersizler yapıyorum falan derken buraya girip yazamadım affola
Ağrılar 5. Ayda başladı bu ilaçtan 2 kutu içmiştim şimdi dr sağolsun yazmak aklına gelmiyor bende unuttum söylemeyi ama cuma kontrole gidince yazdirayim artık dayanılmaz oldu çünküBen de hep buraya sırt agrısı diye yazar dururdum. Magnezyumu çözünür yazana kadar doktor hep sıkıntı yaşadım ama 2 haftadır maşallah agrılarım aza indi günde 2 Magnezyum iciyordum zor ayakta duruyordum valla ben bununla rahatladım canım bi bak istersen
Canım bende öyleydim. 5.ayımda başladı sürekli elimde yastıkla geziyordum. 5 dakika ayakta kalmak işkenceydi uzanıyorum yok hareketler yapıyorum hafifliyor sonra hop aynı .o yüzden beni bu kurtardı aklında olsun diye yazdımAğrılar 5. Ayda başladı bu ilaçtan 2 kutu içmiştim şimdi dr sağolsun yazmak aklına gelmiyor bende unuttum söylemeyi ama cuma kontrole gidince yazdirayim artık dayanılmaz oldu çünkü
Doğuma az kalmış anneleri okumak hoşuma gittiğinden sizin gruba bakıyordum mesajı görünce yazayım dedimselam kızlar. doktordan çıktım şimdi nst bekliyorum. doktor rahim ağzımı 22mm ölçtü, yeter bize 2 hafta daha dayansın bebe diyor. ama karın çevresi 10 gün gibi geride, perinatolog takibi istedi. birkaç kez ölçtü bu arada pozisyonu da doğru ölçüme uygundu. ben çok kafaya takmıyorum açıkçası ama önemli olabilir mi sizce?
@Taranta senin de 2 hafta geriden geliyordu ne oldu en son beybi?
Evet yakın yazdirayim hemen yarın canim çok sağol hatırlattığın içinCanım bende öyleydim. 5.ayımda başladı sürekli elimde yastıkla geziyordum. 5 dakika ayakta kalmak işkenceydi uzanıyorum yok hareketler yapıyorum hafifliyor sonra hop aynı .o yüzden beni bu kurtardı aklında olsun diye yazdım
Asm Yakın ise pazartesi yazdır canım seni yormayacaksa
6 ay mııııııııııKızlar ben yurtdışındayım ve kayınvalidem gelecek doğuma. Bu cuma geliyor ve ALTI ay bizimle o yüzden kayınvalidesini seven birileri üzerime güzel olaylar plsŞaka bi yana ben severim benimkini elbet rahatsız olduğum yanları var ama kar zarar olarak bakınca daha karlı hiç bir şey yapmasa kızımı oyalaması bile yeter bana ki notmalde de pratik bi kadın eli her işi tutar yani.
Ahahahahhaha kocam da bana koca ayak diyorSen yine iyisin kardeş.
Ya benim ayaklarım???
Normalde 39-40 numara.
Ve ince bilekli de değilim.
Şu anki halini düşünebiliyor musunuz ?
Resmen kocaayak.
Ben yaprak sarmayı pişirmeden atıyorum geçen pişirip attım yine bişey olmadı bazıları pişirmeden atınca dağılıyor diyor ama öyle bişey yaşamadım@Vaalbara cigim peki yaprak sarmayı nasıl buzluğa atıyorsun çıkarınca şöyle kokmayan dağılmayan bı tarifin vardır senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?