Kızlar selamlar. Size bombastik bir haberle geliyorum ben bugün sezaryenle doğum yaptım :) Grupta kaçıncı oldum

Çok kısa anlatmaya çalışacağım belki yaşayanlar olur. Ben 36+3 teyken karnımda genel bir ağrı vardı doktor alttan muayene etti pazartesi günüydü 2 cm açılma varmış. O günden itibaren renkli akıntı gelmeye başladı. Sonra dün de büyük abdestten sonra 3-4 damla su geldiğini hissettim ardından yoğun renkli akıntı gelince atladım taksiye hastaneye geldim ama nasıl stresliyim sanki o an doğuracağım. Muayenede 4 cm açılma çıktı yatışımı yaptılar lakin sancı gelmek bilmedi. Açılma da ilerlemedi. Bu arada annemler İstanbuldan Ankaraya yola çıktı ben bir yandan normal doğum için egzersizler yapıyorum falan derken buraya girip yazamadım affola
Sancı yok açılma desen yerinde sayıyor ama renkli akıntı geliyor. Bu sabah saat 6ya kadar beklediler suni sancı verdiler. Asıl iş orada koptu. Hemşire suni sancıyı verdi sonra odadan çıktı o esnada nst bağlıydı. Nstde nazbı gayet normalken suni sancı takıldığı anda nabız sesi aşırı bir şekilde yavaşladı. Hemen hemşireyi çağırdık çıkardılar suni sancıyı. O kadar korktum ki anlatamam. Sonra şekerli su ve oksijen maskesi taktılar şükür nazbı toparlandı. Bebeğin sancıyı kaldıramadığını, normal doğum sancısında da aynı şeyin olabileceğini söylediler sezaryene almamız lazım bebeği riske atamayız dediler. Sezaryen oldu doktorun dediğine göre bebekte bir sorun yoktu suni sancıda neden öyle olduğunu anlayamadık dedi. 2800 doğdu görseniz o kadar minnak ki. Yarın uygunsa taburcu edecekler.
Bu şekilde 37+1 de ikizler burcundan kaçtık mı kaçamadık mı bilmiyorum

Sezaryen sonrası ağrı zor oluyormuş inşallah en kısa sürede toparlarım dua edin kızlar

Hayırlısı olsun diye çok dua ettim doktor başından beri normal doğum diyordu nasip böyleymiş inşallah herkes en hayırlı şekilde bebişlerini kucağına alır