2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Güüü naay dınnn ❤️ tatlı inekler ❤️ Eki Görüntüle 3607999
Üstüme alınsam mı, bilemedim :confused:
vicky3461 vicky3461 yaaaa gozunuz aydin canimmm❤️❤️
Cok sevindimm ikinizde sagliklisiniz cok sukur 🥹
Artik hizlica toparlar minik kusumuz 🙏🙏
Ben nee edeyim benim kv 2500 gorunce cocugu bayilacak kesin oralarda 😂😂
vicky3461 vicky3461 Son ultrasonda kaç kg çıkmıştı? Yani doğum kilosuyla paralel miydi ?
6 ay mıııııııııı 😩 kendi anamla 6 ay duramam 😀😀😀
Ben deee :eek:
Bence kocalar bile altı ayda bir birkaç hafta evden uzaklaşmalı. :-)

Son düzenleme:
Kızlar selamlar. Size bombastik bir haberle geliyorum ben bugün sezaryenle doğum yaptım :) Grupta kaçıncı oldum 😅 Çok kısa anlatmaya çalışacağım belki yaşayanlar olur. Ben 36+3 teyken karnımda genel bir ağrı vardı doktor alttan muayene etti pazartesi günüydü 2 cm açılma varmış. O günden itibaren renkli akıntı gelmeye başladı. Sonra dün de büyük abdestten sonra 3-4 damla su geldiğini hissettim ardından yoğun renkli akıntı gelince atladım taksiye hastaneye geldim ama nasıl stresliyim sanki o an doğuracağım. Muayenede 4 cm açılma çıktı yatışımı yaptılar lakin sancı gelmek bilmedi. Açılma da ilerlemedi. Bu arada annemler İstanbuldan Ankaraya yola çıktı ben bir yandan normal doğum için egzersizler yapıyorum falan derken buraya girip yazamadım affola 😔

Sancı yok açılma desen yerinde sayıyor ama renkli akıntı geliyor. Bu sabah saat 6ya kadar beklediler suni sancı verdiler. Asıl iş orada koptu. Hemşire suni sancıyı verdi sonra odadan çıktı o esnada nst bağlıydı. Nstde nazbı gayet normalken suni sancı takıldığı anda nabız sesi aşırı bir şekilde yavaşladı. Hemen hemşireyi çağırdık çıkardılar suni sancıyı. O kadar korktum ki anlatamam. Sonra şekerli su ve oksijen maskesi taktılar şükür nazbı toparlandı. Bebeğin sancıyı kaldıramadığını, normal doğum sancısında da aynı şeyin olabileceğini söylediler sezaryene almamız lazım bebeği riske atamayız dediler. Sezaryen oldu doktorun dediğine göre bebekte bir sorun yoktu suni sancıda neden öyle olduğunu anlayamadık dedi. 2800 doğdu görseniz o kadar minnak ki. Yarın uygunsa taburcu edecekler.

Bu şekilde 37+1 de ikizler burcundan kaçtık mı kaçamadık mı bilmiyorum 😅 Sezaryen sonrası ağrı zor oluyormuş inşallah en kısa sürede toparlarım dua edin kızlar 🙏🏻 Hayırlısı olsun diye çok dua ettim doktor başından beri normal doğum diyordu nasip böyleymiş inşallah herkes en hayırlı şekilde bebişlerini kucağına alır 🥰🥰💕

A-aaa bir gün giremedim yine biri doğurmuş 😂 arkadaşlar totem yapmak isteyen var mı soylesin ben girmeyeyim bir gün doğurma garantili 😂😂😂

Hayırlısı olsun canım ya saglkla kavusmussunuz ne güzel. İsmiyle yaşasın, yolu bahtı güzel olsun 🥰

Çantalar hazır ama arada boşaltıp tekrar düzenliyorum. Sebebi ne giydirilecek tam kestiremiyorum. :KK64:Hava sıcak ama hastanede klimalar çalışıyor sonuçta, evden daha serin olacak. Son durum;

-3 tane hastane çıkışı
Biri; tulum+uzun kol zıbın+eşofman altı
İkisi; alt üst takım+ sıfır kol+kısa kol iç zıbın

-3 battaniye
2 tane müslin
1 tane penye

-Yedek kıyafet
2 alt eşofman
2 sıfır kol zıbın
1 yarım kol zıbın
2 uzun kol zıbın

Birkaç çift çorap
Bolca ağız mendili

Canım ben 3 hastane çıkışı 2 müslin örtü 1 de kalın müslin ağız mendili ve çorap koydum.
Yani gerek olursa eşyaları yıkandı ütülendi evden getirirler.
Fazlasına gerek yok diye düşünüyorum 🤭
Kullanılır mı bilmiyorum ama bunlara ek birde şapka ve eldiven koydum 😬
Lady müslini çıkarma derim bavuldan her işe yarıyor zaten ufacık birşey 🤣
Bebek malzemeleri aldığımız orta boy içine sığdı 🩷
İlk doğumum özel hastanedeydi kıyafet vermişlerdi ama hemşireye ilk kıyafetlerini hastanede kendi logolu şeylerini giydirmişti
Kızlar selamlar. Size bombastik bir haberle geliyorum ben bugün sezaryenle doğum yaptım :) Grupta kaçıncı oldum 😅 Çok kısa anlatmaya çalışacağım belki yaşayanlar olur. Ben 36+3 teyken karnımda genel bir ağrı vardı doktor alttan muayene etti pazartesi günüydü 2 cm açılma varmış. O günden itibaren renkli akıntı gelmeye başladı. Sonra dün de büyük abdestten sonra 3-4 damla su geldiğini hissettim ardından yoğun renkli akıntı gelince atladım taksiye hastaneye geldim ama nasıl stresliyim sanki o an doğuracağım. Muayenede 4 cm açılma çıktı yatışımı yaptılar lakin sancı gelmek bilmedi. Açılma da ilerlemedi. Bu arada annemler İstanbuldan Ankaraya yola çıktı ben bir yandan normal doğum için egzersizler yapıyorum falan derken buraya girip yazamadım affola 😔

Sancı yok açılma desen yerinde sayıyor ama renkli akıntı geliyor. Bu sabah saat 6ya kadar beklediler suni sancı verdiler. Asıl iş orada koptu. Hemşire suni sancıyı verdi sonra odadan çıktı o esnada nst bağlıydı. Nstde nazbı gayet normalken suni sancı takıldığı anda nabız sesi aşırı bir şekilde yavaşladı. Hemen hemşireyi çağırdık çıkardılar suni sancıyı. O kadar korktum ki anlatamam. Sonra şekerli su ve oksijen maskesi taktılar şükür nazbı toparlandı. Bebeğin sancıyı kaldıramadığını, normal doğum sancısında da aynı şeyin olabileceğini söylediler sezaryene almamız lazım bebeği riske atamayız dediler. Sezaryen oldu doktorun dediğine göre bebekte bir sorun yoktu suni sancıda neden öyle olduğunu anlayamadık dedi. 2800 doğdu görseniz o kadar minnak ki. Yarın uygunsa taburcu edecekler.

Bu şekilde 37+1 de ikizler burcundan kaçtık mı kaçamadık mı bilmiyorum 😅 Sezaryen sonrası ağrı zor oluyormuş inşallah en kısa sürede toparlarım dua edin kızlar 🙏🏻 Hayırlısı olsun diye çok dua ettim doktor başından beri normal doğum diyordu nasip böyleymiş inşallah herkes en hayırlı şekilde bebişlerini kucağına alır 🥰🥰💕
Yaa ne güzel kendi gelişini seçen bir doğum hikayesi olmuş 💕
Sağlıcakla büyüsün , gazsız güler yüzlü uykuyu seven bir bebek olsun 🩷
Kayınvalideni ve diğer konuşanları duymaya çalış çünkü hiç lafları bitmeyecek 😬
Emiyor mu?
Aa sezaryen mı?
O çocuk aç ve aranıyor olacak hep
Ve
40 derece sıcakta üşüyecek 😬🤣
Kızlar ben yurtdışındayım ve kayınvalidem gelecek doğuma. Bu cuma geliyor ve ALTI ay bizimle o yüzden kayınvalidesini seven birileri üzerime güzel olaylar pls😅 Şaka bi yana ben severim benimkini elbet rahatsız olduğum yanları var ama kar zarar olarak bakınca daha karlı😅 hiç bir şey yapmasa kızımı oyalaması bile yeter bana ki notmalde de pratik bi kadın eli her işi tutar yani.
Desteğin her türlüsünü isterim 😬
Ama keşke diğer kızımı düşünse diye üzüldüm.

Ben yaprak sarmayı pişirmeden atıyorum geçen pişirip attım yine bişey olmadı bazıları pişirmeden atınca dağılıyor diyor ama öyle bişey yaşamadım
Geçenlerde kuru biber ve patlıcan dolması pişirip attık buzluğa , bu ara misafirlerim oldu
Böreği fırına atarken çıkardım börek pişince 2 dk da mikrodalgada döndürdüm
Buzluk kokusu tadı yoktu hemde pratik misafir menüsü oldu sarmaya göredr daha az uğraşlı 😬

Ben yaprak sarmayı pişirmeden atıyorum geçen pişirip attım yine bişey olmadı bazıları pişirmeden atınca dağılıyor diyor ama öyle bişey yaşamadım
Evet ben de çiğ atıyorm ve buzluktan çıkınca dısarda tamamen çözününce pişirmek gerekiyor o zaman dağılmıyor buzlu olmicak yani 😀

Kızlar şuan 33+6 haftamdayım en son 4 Haziran'da gittim dönmemişti baş aşağı değildi. Yani şuan baya bu haftalarda hareketli aslında hareketleri sert ve cimcikler gibi oluyor arada yada içerden tırmalar gibi his var kasıklarımda hissediyorum hareketlerini ama mesela sağa yatarsam uzun bir süre soluma dönünce ufak bir çıkıntı görüyorum ama kafası mı poposu mu bilemiyorum🤷‍♀️ bebekleri dönen anneler siz hissettiniz mi dönüşü ya da bebeği baş aşağı olup hareketleri nerelerinizde hissdiyorsunuz

Merhaba ben de 33+6dayım. 33+0da kontrole gittiğimde doktorum baş aşağı olması gerektiği gibi duruyor demişti. Ben ilk defa bu 1.5 haftada vajina ve makat bölgesinde vurmalar hissettim. Kurcalıyor gibi sanki oraları çok rahatsız edici bir histi. Göbekte hissettiğimiz tekmeler kadar güzel değil :) Tekmelerini de sağ kaburga altımda veya sağ yan tarafımda hissediyorum 1 haftadır sabit diyebilirim. Dokunduğumda da sol tarafım daha boş yumuşak sağ tarafım daha dolu geliyor elime. Döndüğünü hissetmedim sadece birkaç gün baya durmadığı bir dönem olmuştu geçen hafta. Sürekli itiyordu, vuruyordu. Belki de odur bilemedim

Üstüme alınsam mı, bilemedim :confused:

vicky3461 vicky3461 Son ultrasonda kaç kg çıkmıştı? Yani doğum kilosuyla paralel miydi ?

Ben deee :eek:
Bence kocalar bile altı ayda bir birkaç hafta evden uzaklaşmalı. :-)
Ben benim kocam bu gün evdeydi kovdum dükkana yok batıyor her şeyi kahvaltı hazırlamışım karnım burnumda beyefendi duşa girmiş bornoz istiyor çoktı kafasına yedi tokadı 😀😀😀 sonra da kovdum

Ağrılar 5. Ayda başladı bu ilaçtan 2 kutu içmiştim şimdi dr sağolsun yazmak aklına gelmiyor bende unuttum söylemeyi ama cuma kontrole gidince yazdirayim artık dayanılmaz oldu çünkü 😔
Ben 36. Haftama girdim benim de magnezyumum bitmişti ama doktor yenisini yazmadı artık kullanma kasılmaları hissedemezsin dedi :)

Kızçelerim selamlar, herkes doğum tarihi almışken benim de sınav tarihim belli oldu bu çarşamba inşallah 😀 şuan kütüphaneden yazıyorum haha :) çarşamba akşam ayaklarımı uzatıp boş boş tavanı izlediğim anı hayal ederek 😜 çarşamba 10 gibi dualarınızı bekliyorum. Bebiskomun herseyi hazır ama etiketleri bile kesilmedi inşallah sınavda dogurmazsam perşembe herseye başlıyorum 😀 dünyaya gelen bebikolarımız sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah 💛

İç harcını kavurmadan yaparsanız buzluktan çıkarınca güzel pişiyor ama kavurup yaparsanız pirinçten eser kalmıyor hamurlaşıyor denemiştim böyle çünkü

Kızlar selamlar. Size bombastik bir haberle geliyorum ben bugün sezaryenle doğum yaptım :) Grupta kaçıncı oldum 😅 Çok kısa anlatmaya çalışacağım belki yaşayanlar olur.
bayılıyorum siteye 2 gün girmeyince bir doğuran daha görmeye 😍 sağlıkla hepimiz alalım kucağımıza inşallah 🙏🏼

Doğuma az kalmış anneleri okumak hoşuma gittiğinden sizin gruba bakıyordum mesajı görünce yazayım dedim 😂 bebekler 20 haftadan sonra genetik özellikleri ortaya çıktığı için ölçümler standart olmuyor benim kızım da son aylarda hep karnı geride boyu uzun gidiyordu doktor bu sebepten hiç önemsememişti, nitekim doğduktan sonra da boy persentili hep ortalamanın üstünde kilo olarak da ortalama bir çocuk oldu hep.
evet evet zaten perinatolog da “evet geride karın çevresi ama %90 genetik sizin de bel yapınız ince boyunuz uzun ondan böyledir” dedi 🥲 %3’ün altındaki ölçümler dışında sorun yapmıyoruz gelişim sıkıntısını diyorlar

Back
X