2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Valla benimki de kalacağım diyor yani kalayım mı da değil dedim benim KENDİ ANNEM kalacak
Benşm ki de diyor ki bende kalırım istersen ama annenle rahat edersin ben yemek yaparım size valla zorla kalmayı istemek neden annem varken onunla rahatken sana naz mı yapıcam birde

image.webp
arkadaşlar bu böyle yana toplanıyor duruyor napayım ben buna 😀😀😀

Kızlar bugün biraz gergin bir gündü benim için. Sabahtan beri gergin geçti. Göğüs uclarimda süt gelip kuruyordu. Hiç dokunmadım ebe dokunma süt gelir demişti ilkinde. Kendi kendine düşerse düşüyordu. Bugün baktım kocaman kopmuş sürtünme kaynaklı. Ucunda süt vardı. Göğüsüm de sizliyor öğlenden beri. Bir garip. Rahmi uyarıp doğumu tetikleyecek diye korkuyorum. Kasığımda felaket de bir ağrı mevcut belimde de. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Hala gerginim su son zamanlar acayip sıkıntılı geçiyor. Bir hafta daha geçse en azından diye bakıyorum.

Son zamanlara doğru bu süt akma durumu çok yaşanıyor yaa. Göğüs ucu kremi kullandın mı hiç? Sabret canım bak sayılı gün kaldı geçecek bütün sızılar bitecek inşallah 🙏

Canım benimmm toparlan sana gülmek yakışıyor bu saatten sonra gelse de stres yapma 38. Haftandasın bak arkadaşımıza 36 haftada beneği taburcu etmişler maşallah yani sağlıklı olduğu sürece süre önemli değil lütfen moralini düzelt ❤️
Sağol canım bugün daha iyiyim eşim kahvaltiya götürdü sabah sağolsun biraz dolaştık geldik eve iyi geldi ❤️😍 daha sakin yaklasmam gerekiyor haklısın ama dün çok sinirli ve stresli bir gündü benim için üstüne göğüsüm de öyle olunca panik oldum ister istemez teşekkür ederim ❤️ 🫂
Benim ayaklarım 37.5 ve bileklerim aşırı inceydi bi zamanlar şimdi fiona ayağı oldu bakınnnn 🐣
Eki Görüntüle 3607925
Hahahah 🤣 ayaklarım aynen böyle uzun zamandir. 36 numaradır ayaklarım dediğin gibi bileklerim.de incedir. Eşime diyorum üstleri parmaklarim falan çok kabarık kabarık oluyor rahatsız oluyorum diyorum Hulk ayağı gibi olmuş diyo.bana adam haklı valla 🤣 🤣
Amin çok teşekkürler inşallah herkes benden çok daha iyi şekilde doğurur Rabbim hayırlısını nasip etsin ☺️

Amin çok teşekkürler 🥰🥰 Aynen öyle demiştin sanırım cidden nişanmış ama nişan orada kaldı yani ilerleyemedik 😅

Teşekkür ederim aynen gelecek olanı engelleyemiyor kimse ☺️❤️

He ya ben de bu kadarını beklemiyordum 😅 Çok teşekkürler Allah hepimizin bebişlerine sağlıklı uzun mutlu bir ömür versin 🥰🥰
Olsun kuzum sağlıkla almışsın ya kucağına önemli olan o ❤️😍
Benim göğsümde de oluyor sarı sarı kuruyor böyle ucunda yumuşattım rahatladı biraz yoksa kurumuştu iyice, öyle hemen tetikleseydi beni kesin başlatırdı canım merak etme 😅😅

Gözünaydınnn ne güzel kavuşmussunuz 🥰😍 Allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu bir ömrü olsun kuzucuğun sen de hemen toparlarsın inşallah tam sürpriz yapmış 😍
Benim en başından beri var hiç ellemiyorum yumusatmiyorum eşimin de dokunmasına izin vermiyorum uzun zamandır kendim de dokunmuyorum. Çünkü ilk doğumda çatı muayenesi sonrası iliski göğüs ucunun uyarilmasi tetiklemisti 37. Haftada nişanım gelmisti 🤦🏼‍♀️😅 biraz tetiklenmeye uyarılmaya müsait vücudum maalesef. O yüzden iliski de yasak 32den beri bize 🤣🥲 sen ilkini kaçta dogurmustun merak ettim. Bu 3. Muydü senin?
Son zamanlara doğru bu süt akma durumu çok yaşanıyor yaa. Göğüs ucu kremi kullandın mı hiç? Sabret canım bak sayılı gün kaldı geçecek bütün sızılar bitecek inşallah 🙏
Kuzum süt zaten başından beri geliyor kuruyor hiç ellemiyorum. Göğüs ucu kremi de kullanmiyorum bilerek. Sadece göğüs altını üstünü yanlarını yağlayıp geçiyorum ucuna dokunmadan. Çünkü biraz uyarilmaya müsait 🤦🏼‍♀️ dün baktım kocaman kopmuş sürtünmüs de sonra da içinde süt vardı ve sızladı baya gece korkuttu o yüzden. 🥲

Bilmiyorum ki bana ne oldu bacım. Su sıralar uyku uyuyamıyorum sürekli zombi gibi geziyorum. Herkes üstüme geliyormuş gibi geliyor bugün de bu duygu tavan yaptı sabahtan beri gerim gerim gerilmekten agrilarim çoğaldı. İnşallah yarın normale dönmüş olurum bacım dediğin gibi. Göğüsüm de sizliyor bir yandan aklımı bulandırıyor. İnşallah geçip gider onun sızısı da bir an önce. ❤️ Teşekkür ederim ilgin için canım ladyim 💓🌸

6. Oldun bacım sanırım.. 🥰 maşallah gözün aydin Allah analı babalı büyütsün günün en güzel haberini senden aldım. 🥰💓 Sağlıkla gelmiş ya miniğin çok sevindim ❤️ 🥰 yolu bahtı açık olsun inşallah 😍 seninle konuşmuştuk sanırım kanlı akintiyi demiştim sana nisana benziyor diye öyle hatırlıyorum doğru mu hatırlıyorum şuan bilemedim de konuştuk diye hatırlıyorum 😍
Göğsüm sızlıyor derken şey mi göğüs ucu yoksa komple göğsün sızlamasıı mı bende de olmaya başladı onu merak ettim

Ağır bir grip geçiriyorum. Hastaneye gittim bugün iki serum taktılar antibiyotik yazdılar. Açılma halen yokmuş. Kızlar bu nasıl bir durumdur ya bu kadar az bir süre kaldı ve hiç acilma yok 🥺 yaşadığım grip de cabası

Benim en başından beri var hiç ellemiyorum yumusatmiyorum eşimin de dokunmasına izin vermiyorum uzun zamandır kendim de dokunmuyorum. Çünkü ilk doğumda çatı muayenesi sonrası iliski göğüs ucunun uyarilmasi tetiklemisti 37. Haftada nişanım gelmisti 🤦🏼‍♀️😅 biraz tetiklenmeye uyarılmaya müsait vücudum maalesef. O yüzden iliski de yasak 32den beri bize 🤣🥲 sen ilkini kaçta dogurmustun merak ettim. Bu 3. Muydü senin?
Ya ben basından beri göğüs ucu uyarılıyor sımdıye kadar tetıklemedi ama artık 38+3 teyim zaten 😀 oğlumu 38+5 te doğurdum canım bu 2.bebişim inşallah bi de galiba benim az önce nişanım geldi
Kahverengi sümüksü baya yoğun bir sey geldi beklemedeyim ağrım sancım yok 😀

arkadaşlar ben istanbulda yaşayanlara birşey sormak istiyorum dün ben bağcılar araştırma hastanesine gittim aciline biraz deneyimlemek istedim sanırım lekelenme olmuştu bu defa çam sakuraya gitmeyip buna gidelim dedim eşime ilgileri güzeldi ama bana pazartesi gel gün al buradan acilden dedi ve belden iğneyle narkoz oluyormuş doktor öyle dedi bu beni korkuttu baya lekelenmeyi çok önemsedi çam sakura bu kadar önemsememişti bayram haftası yine olmuştu çünkü yani sormak istediğim bu hastane hakkındaki görüşleriniz hiç bilmiyorum çünkü çam sakurada gün alacam diye cebelleşirken bunların kolaylığı hoşuma gitti aslında birde polikliniğe de yormuyor acilden gel al gününü dedi ki ben böyle bir talepte bulunmadığım halde dedi eşimde iyimi hastane diye arada kaldı sizin fikrinizi merak ediyorum açıkçası

Ağır bir grip geçiriyorum. Hastaneye gittim bugün iki serum taktılar antibiyotik yazdılar. Açılma halen yokmuş. Kızlar bu nasıl bir durumdur ya bu kadar az bir süre kaldı ve hiç acilma yok 🥺 yaşadığım grip de cabası
Canım benim ilk bebekte, 40+0 oldum. Ne sancı, ne açılma, ne rahim ağzında kısalma-yumuşama, ne kanala girmesi hiçbir doğum belirtisi yoktu. Her hamilelik gibi doğum da kendine özel. Belki 2 gün sonra birden kendi gelecekti ama Dr sezaryene yönlendirdi. 🤷‍♀️
Ya ben basından beri göğüs ucu uyarılıyor sımdıye kadar tetıklemedi ama artık 38+3 teyim zaten 😀 oğlumu 38+5 te doğurdum canım bu 2.bebişim inşallah bi de galiba benim az önce nişanım geldi
Ben de böyle şeylere çok dikkat etmiyorum. Açıkçası ugrasırım da göğüs ucumla. Bi şey olmadı :KK53:

Senin şu olay şeyleri normal bi şey gibi söylemen, beni bitiriyor. Sakin sakin yazmış. Az önce nişanım geldi diye.

Ben olsam, davul çalışıyordum şimdi. :KK31::confused:

Benim kide çoğunluk sağ tarafa toplanıyor yerleri kalmadı kocaman oldular artık 😂
Evet maşallah kuzulara ❤️

Aynen onlarda haklı birde totosunu kaldırıp indiriyor ısırcam doğunca haberi yok😀
Evet ya ahahhahaha 😀
Sağol canım bugün daha iyiyim eşim kahvaltiya götürdü sabah sağolsun biraz dolaştık geldik eve iyi geldi ❤️😍 daha sakin yaklasmam gerekiyor haklısın ama dün çok sinirli ve stresli bir gündü benim için üstüne göğüsüm de öyle olunca panik oldum ister istemez teşekkür ederim ❤️ 🫂

Hahahah 🤣 ayaklarım aynen böyle uzun zamandir. 36 numaradır ayaklarım dediğin gibi bileklerim.de incedir. Eşime diyorum üstleri parmaklarim falan çok kabarık kabarık oluyor rahatsız oluyorum diyorum Hulk ayağı gibi olmuş diyo.bana adam haklı valla 🤣 🤣

Olsun kuzum sağlıkla almışsın ya kucağına önemli olan o ❤️😍

Kuzum süt zaten başından beri geliyor kuruyor hiç ellemiyorum. Göğüs ucu kremi de kullanmiyorum bilerek. Sadece göğüs altını üstünü yanlarını yağlayıp geçiyorum ucuna dokunmadan. Çünkü biraz uyarilmaya müsait 🤦🏼‍♀️ dün baktım kocaman kopmuş sürtünmüs de sonra da içinde süt vardı ve sızladı baya gece korkuttu o yüzden. 🥲
seni gülerken görmek ne güzel ❤️
pış pışlıyorum 😀😀😀
hadi bakalım ❤️❤️❤️❤️

Ben de böyle şeylere çok dikkat etmiyorum. Açıkçası ugrasırım da göğüs ucumla. Bi şey olmadı :KK53:

Senin şu olay şeyleri normal bi şey gibi söylemen, beni bitiriyor. Sakin sakin yazmış. Az önce nişanım geldi diye.

Ahhahaha ya tam nişan mı değil mi çokta emin değilim kahverengi sümüksü yoğun ama aşırı çok değil öyle bir sey 😀

Canım benim ilk bebekte, 40+0 oldum. Ne sancı, ne açılma, ne rahim ağzında kısalma-yumuşama, ne kanala girmesi hiçbir doğum belirtisi yoktu. Her hamilelik gibi doğum da kendine özel. Belki 2 gün sonra birden kendi gelecekti ama Dr sezaryene yönlendirdi. 🤷‍♀️

🥺 Benim baskı ve kasılmalara bakınca kesin vardır açıklık dedik ama hiçbir şey yok. Çok hayal kırıklığına uğradım. Bebek tamamen aşağıda bekliyor. 🥺🥺

Back
X