2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Göğsüm sızlıyor derken şey mi göğüs ucu yoksa komple göğsün sızlamasıı mı bende de olmaya başladı onu merak ettim
Tüm göğüs sizlamasiydi ucu değil canım. Geçti şükür iyi şimdi..
Senin zamanı gelmiş zaten benim dedim ya çok müsait bazı insanların hemen olmuyor bazılarına en ufak tetikleyici yetiyor muayene ilişki vs. Gibi. Kesinlikle nişan hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Evet maşallah kuzulara

Evet ya ahahhahaha

seni gülerken görmek ne güzel

pış pışlıyorum

hadi bakalım
Teşekkür ederim kuzum benim hepimiz hep gülelim inşallah

Benim baskı ve kasılmalara bakınca kesin vardır açıklık dedik ama hiçbir şey yok. Çok hayal kırıklığına uğradım. Bebek tamamen aşağıda bekliyor.
Öyledir diyoruz da sancı sıklasmadan açılmıyor, bekliyorum o kadar haftadır birşey yok, denemediğim de kalmadı, yürüyüşteym gene

Yaaa bir bebişimiz daha geldi 6 . Sıraya giriş yaptın vicky3461
Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Ayy böyle bir anda gülerek yazılan mesaj da hiç doğum haberi beklemiyordum
Hayırlısı olsun darısı bizlere inşallah

Fiyatı diğer yerlere göre ne kadar uygunmuşşşş. Buradan sipariş edeyim
Benimki iki gün e elimde olur gelince resim de atarım buraya nasıl olmuş diye ben beyendim doğrusu basım yapmadan kutu resmi de atmışlar di nasıl basalım mi diye gayet ilgililer artık bebislerimizin son hazırlıkları çok heyecanlı

Çok geçmiş olsun zamanı vardır belki bebişin daha. Anlık başlayıp hızlıda ilerleyebilir. İnş hızlıca iyileşirsin öyle gelir bebiş gücün kuvvetin yerinde olur.

Doğuran anneler Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin bizlere de sağlıklı güzel doğumlar inşallah bana doktorum sancın olduğu an beklemem alırım bebeği dediği için küçük sancıları sineye çekmeye başladım gidersem doğurtacaklar
Stresten perşembe gece uçuk çıkardım dudağımda değil çenemde hem de 11 tane geçsin diye o günden beri krem kullanıyorum hafifledi inşallah tamamen geçene kadar doğmaz benimki yoksa kucağıma alırken bile çok tedirgin olacağım sizler de çok dikkat edin etrafınızda uçuklu biri olmamasına aman çok ama çok tehlikeli bebekler için

Ya galiba benim de dudağımda çıktı ve doğum yakın korktum bebeğe geçer diye hangi kremi kullanıyorsun naparsam geçer

Kızlar acildeyim galiba bende eleniyorum doktor bh geçe alabiliriz belki dedi 36 2 yim
Bence tehlikeli bi durum yok. Bebeğin uyuyormuş.

Doğumu başlatacak süreç için nst de 3 düzenli sancı çıkması gerek. 50 ye varan iki sancı görüyorum. Ama devam etmemiş.

Ağrıyla mı gittin acile ? Nst iyi görünüyor. Ama kanama, su gelmesi, açılma vs gibi harici bi durum varsa bilemiyorum.

Son düzenleme:
lady peacock pirelideve C cokyenianne
Eldorin modegiirll ahestebirbeste A acemianne92 aryakusum pepsi nuriye54 aryakusum

Kızlar herkese çok teşekkürler çok duygulandım mesajlarınızı görünce İyi ki buraya kaydolmuşum bu sayfaya girmişim. Gebelik sürecinde de hiç yalnız hissetmedim hep birbirimize destek olduk. Kalbi güzel kendi güzel arkadaşlarım umarım hepiniz rahat ve kolay bir doğum geçirirsiniz süreciniz en güzel şekilde ilerler

vicky3461 yaaaa gozunuaz aydin canimmm
Cok sevindimm ikinizde sagliklisiniz cok sukur
Artik hizlica toparlar minik kusumuz
Ben nee edeyim benim kv 2500 gorunce cocugu bayilacak kesin oralarda
Çok teşekkürler 2500 de iyi bir kilo arada pek bir fark yok zaten. Bu kiloda ben normal yenidoğanlar olmayacak sandım ama gayet güzel oldu hiç merak etmeyin kilosu az diye düşünmeyin. Kayınvalide de kendi ayılır artık

vicky3461 Son ultrasonda kaç kg çıkmıştı? Yani doğum kilosuyla paralel miydi ?
Bacım çok teşekkürler Son ultrason bir önceki haftaydı 2800 kiloydu. Sonra ölçümü söylememişti doktor. Yani doğumdan 10 gün önceki kilosuyla aynı oldu kilosu.
Çok teşekkürler Aynen zaten bir şeyler söyleyip duruyor sürekli artık duymamaya çalışıyorum Benim süt daha gelmediği için hastaneden mama veriyorlar
Teşekkürler çok darısı sizlere inşallah 6 da fena değil Ne bileyim gülme efekti koyarsam olayı yumuşatırım diye düşündüm

Ay hadi sağlıcakla kavuşun, bikac saat bakmadım yine hareketlenmis buralar

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım

37. Haftada ciğer geliştirici mevzunu anlamadım ama. Yanında kimse var mı ?

Saglıkla kolaylıkla kavuş yavruna canımmmm Rabbim yâr ve yardımcın olsun senide eliyoruzz heee

Allah yardımcın olsun canım sakin kalmaya çalış bebişine kavuşuyorsun onu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…