- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.308
- 108
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.281
Tüm göğüs sizlamasiydi ucu değil canım. Geçti şükür iyi şimdi..Göğsüm sızlıyor derken şey mi göğüs ucu yoksa komple göğsün sızlamasıı mı bende de olmaya başladı onu merak ettim
Senin zamanı gelmiş zatenYa ben basından beri göğüs ucu uyarılıyor sımdıye kadar tetıklemedi ama artık 38+3 teyim zatenoğlumu 38+5 te doğurdum canım bu 2.bebişim inşallah bi de galiba benim az önce nişanım geldi
Kahverengi sümüksü baya yoğun bir sey geldi beklemedeyim ağrım sancım yok
Teşekkür ederim kuzum benimEvet maşallah kuzulara
Evet ya ahahhahaha
seni gülerken görmek ne güzel
pış pışlıyorum
hadi bakalım
Öyledir diyoruz da sancı sıklasmadan açılmıyor, bekliyorum o kadar haftadır birşey yok, denemediğim de kalmadı, yürüyüşteym geneBenim baskı ve kasılmalara bakınca kesin vardır açıklık dedik ama hiçbir şey yok. Çok hayal kırıklığına uğradım. Bebek tamamen aşağıda bekliyor.
Yaaa bir bebişimiz daha geldiKızlar selamlar. Size bombastik bir haberle geliyorum ben bugün sezaryenle doğum yaptım :) Grupta kaçıncı oldumÇok kısa anlatmaya çalışacağım belki yaşayanlar olur. Ben 36+3 teyken karnımda genel bir ağrı vardı doktor alttan muayene etti pazartesi günüydü 2 cm açılma varmış. O günden itibaren renkli akıntı gelmeye başladı. Sonra dün de büyük abdestten sonra 3-4 damla su geldiğini hissettim ardından yoğun renkli akıntı gelince atladım taksiye hastaneye geldim ama nasıl stresliyim sanki o an doğuracağım. Muayenede 4 cm açılma çıktı yatışımı yaptılar lakin sancı gelmek bilmedi. Açılma da ilerlemedi. Bu arada annemler İstanbuldan Ankaraya yola çıktı ben bir yandan normal doğum için egzersizler yapıyorum falan derken buraya girip yazamadım affola
Sancı yok açılma desen yerinde sayıyor ama renkli akıntı geliyor. Bu sabah saat 6ya kadar beklediler suni sancı verdiler. Asıl iş orada koptu. Hemşire suni sancıyı verdi sonra odadan çıktı o esnada nst bağlıydı. Nstde nazbı gayet normalken suni sancı takıldığı anda nabız sesi aşırı bir şekilde yavaşladı. Hemen hemşireyi çağırdık çıkardılar suni sancıyı. O kadar korktum ki anlatamam. Sonra şekerli su ve oksijen maskesi taktılar şükür nazbı toparlandı. Bebeğin sancıyı kaldıramadığını, normal doğum sancısında da aynı şeyin olabileceğini söylediler sezaryene almamız lazım bebeği riske atamayız dediler. Sezaryen oldu doktorun dediğine göre bebekte bir sorun yoktu suni sancıda neden öyle olduğunu anlayamadık dedi. 2800 doğdu görseniz o kadar minnak ki. Yarın uygunsa taburcu edecekler.
Bu şekilde 37+1 de ikizler burcundan kaçtık mı kaçamadık mı bilmiyorumSezaryen sonrası ağrı zor oluyormuş inşallah en kısa sürede toparlarım dua edin kızlar Hayırlısı olsun diye çok dua ettim doktor başından beri normal doğum diyordu nasip böyleymiş inşallah herkes en hayırlı şekilde bebişlerini kucağına alır
Benimki iki gün e elimde olur gelince resim de atarım buraya nasıl olmuş diye ben beyendim doğrusu basım yapmadan kutu resmi de atmışlar di nasıl basalım mi diye gayet ilgililer artık bebislerimizin son hazırlıkları çok heyecanlıFiyatı diğer yerlere göre ne kadar uygunmuşşşş. Buradan sipariş edeyim
Ay bian kendi göbeğimi görür gibi oldum benimde böyle solda toplanıp duruyor top gibi
Çok geçmiş olsun zamanı vardır belki bebişin daha. Anlık başlayıp hızlıda ilerleyebilir. İnş hızlıca iyileşirsin öyle gelir bebiş gücün kuvvetin yerinde olur.Ağır bir grip geçiriyorum. Hastaneye gittim bugün iki serum taktılar antibiyotik yazdılar. Açılma halen yokmuş. Kızlar bu nasıl bir durumdur ya bu kadar az bir süre kaldı ve hiç acilma yokyaşadığım grip de cabası
Ya galiba benim de dudağımda çıktı ve doğum yakın korktum bebeğe geçer diye hangi kremi kullanıyorsun naparsam geçerDoğuran anneler Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsinbizlere de sağlıklı güzel doğumlar inşallah bana doktorum sancın olduğu an beklemem alırım bebeği dediği için küçük sancıları sineye çekmeye başladım gidersem doğurtacaklar
Stresten perşembe gece uçuk çıkardım dudağımda değil çenemde hem de 11 tanegeçsin diye o günden beri krem kullanıyorum hafifledi inşallah tamamen geçene kadar doğmaz benimki yoksa kucağıma alırken bile çok tedirgin olacağım sizler de çok dikkat edin etrafınızda uçuklu biri olmamasına aman çok ama çok tehlikeli bebekler için
Bence tehlikeli bi durum yok. Bebeğin uyuyormuş.Kızlar acildeyim galiba bende eleniyorum doktor bh geçe alabiliriz belki dedi 36 2 yim
Ay çok rahatsız edici oluyor yaAy bian kendi göbeğimi görür gibi oldum benimde böyle solda toplanıp duruyor top gibi
Çok teşekkürlervicky3461 yaaaa gozunuaz aydin canimmm
Cok sevindimm ikinizde sagliklisiniz cok sukur
Artik hizlica toparlar minik kusumuz
Ben nee edeyim benim kv 2500 gorunce cocugu bayilacak kesin oralarda
Bacım çok teşekkürlervicky3461 Son ultrasonda kaç kg çıkmıştı? Yani doğum kilosuyla paralel miydi ?
Çok teşekkürlerYaa ne güzel kendi gelişini seçen bir doğum hikayesi olmuş
Sağlıcakla büyüsün , gazsız güler yüzlü uykuyu seven bir bebek olsun
Kayınvalideni ve diğer konuşanları duymaya çalış çünkü hiç lafları bitmeyecek
Emiyor mu?
Aa sezaryen mı?
O çocuk aç ve aranıyor olacak hep
Ve
40 derece sıcakta üşüyecek
Teşekkürler çok darısı sizlere inşallahYaaa bir bebişimiz daha geldi6 . Sıraya giriş yaptın vicky3461
Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Ayy böyle bir anda gülerek yazılan mesaj da hiç doğum haberi beklemiyordum
Hayırlısı olsun darısı bizlere inşallah
Ay hadi sağlıcakla kavuşun, bikac saat bakmadım yine hareketlenmis buralarYatışımı yaptılar ciğer geliştirici de yaptılar kızlar bırakmıyorlar ikinci sezeryan diye yemek yemiştim yemeseydim gece birde alıcaklardı o sebeple sabah 8 de alıcaklar sancım devam ediyor sancılı plduğum için bırakmıyorlarmış
Rabbim yar ve yardımcın olsun canımYatışımı yaptılar ciğer geliştirici de yaptılar kızlar bırakmıyorlar ikinci sezeryan diye yemek yemiştim yemeseydim gece birde alıcaklardı o sebeple sabah 8 de alıcaklar sancım devam ediyor sancılı plduğum için bırakmıyorlarmış
Saglıkla kolaylıkla kavuş yavruna canımmmm Rabbim yâr ve yardımcın olsun senide eliyoruzz heeeYatışımı yaptılar ciğer geliştirici de yaptılar kızlar bırakmıyorlar ikinci sezeryan diye yemek yemiştim yemeseydim gece birde alıcaklardı o sebeple sabah 8 de alıcaklar sancım devam ediyor sancılı plduğum için bırakmıyorlarmış
Allah yardımcın olsun canım sakin kalmaya çalış bebişine kavuşuyorsun onu düşünYatışımı yaptılar ciğer geliştirici de yaptılar kızlar bırakmıyorlar ikinci sezeryan diye yemek yemiştim yemeseydim gece birde alıcaklardı o sebeple sabah 8 de alıcaklar sancım devam ediyor sancılı plduğum için bırakmıyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?