2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Güüü naay dınnn tatlı inekler Eki Görüntüle 3607999
Üstüme alınsam mı, bilemedim
vicky3461 yaaaa gozunuz aydin canimmm
Cok sevindimm ikinizde sagliklisiniz cok sukur
Artik hizlica toparlar minik kusumuz
Ben nee edeyim benim kv 2500 gorunce cocugu bayilacak kesin oralarda
vicky3461 Son ultrasonda kaç kg çıkmıştı? Yani doğum kilosuyla paralel miydi ?
6 ay mıııııııııı kendi anamla 6 ay duramam
Ben deee
Bence kocalar bile altı ayda bir birkaç hafta evden uzaklaşmalı.

Son düzenleme:

A-aaa bir gün giremedim yine biri doğurmuş arkadaşlar totem yapmak isteyen var mı soylesin ben girmeyeyim bir gün doğurma garantili

Hayırlısı olsun canım ya saglkla kavusmussunuz ne güzel. İsmiyle yaşasın, yolu bahtı güzel olsun

Kullanılır mı bilmiyorum ama bunlara ek birde şapka ve eldiven koydum
Lady müslini çıkarma derim bavuldan her işe yarıyor zaten ufacık birşey
Bebek malzemeleri aldığımız orta boy içine sığdı
İlk doğumum özel hastanedeydi kıyafet vermişlerdi ama hemşireye ilk kıyafetlerini hastanede kendi logolu şeylerini giydirmişti
Yaa ne güzel kendi gelişini seçen bir doğum hikayesi olmuş
Sağlıcakla büyüsün , gazsız güler yüzlü uykuyu seven bir bebek olsun
Kayınvalideni ve diğer konuşanları duymaya çalış çünkü hiç lafları bitmeyecek
Emiyor mu?
Aa sezaryen mı?
O çocuk aç ve aranıyor olacak hep
Ve
40 derece sıcakta üşüyecek
Desteğin her türlüsünü isterim
Ama keşke diğer kızımı düşünse diye üzüldüm.

Ben yaprak sarmayı pişirmeden atıyorum geçen pişirip attım yine bişey olmadı bazıları pişirmeden atınca dağılıyor diyor ama öyle bişey yaşamadım
Geçenlerde kuru biber ve patlıcan dolması pişirip attık buzluğa , bu ara misafirlerim oldu
Böreği fırına atarken çıkardım börek pişince 2 dk da mikrodalgada döndürdüm
Buzluk kokusu tadı yoktu hemde pratik misafir menüsü oldu sarmaya göredr daha az uğraşlı

Ben yaprak sarmayı pişirmeden atıyorum geçen pişirip attım yine bişey olmadı bazıları pişirmeden atınca dağılıyor diyor ama öyle bişey yaşamadım
Evet ben de çiğ atıyorm ve buzluktan çıkınca dısarda tamamen çözününce pişirmek gerekiyor o zaman dağılmıyor buzlu olmicak yani

Merhaba ben de 33+6dayım. 33+0da kontrole gittiğimde doktorum baş aşağı olması gerektiği gibi duruyor demişti. Ben ilk defa bu 1.5 haftada vajina ve makat bölgesinde vurmalar hissettim. Kurcalıyor gibi sanki oraları çok rahatsız edici bir histi. Göbekte hissettiğimiz tekmeler kadar güzel değil :) Tekmelerini de sağ kaburga altımda veya sağ yan tarafımda hissediyorum 1 haftadır sabit diyebilirim. Dokunduğumda da sol tarafım daha boş yumuşak sağ tarafım daha dolu geliyor elime. Döndüğünü hissetmedim sadece birkaç gün baya durmadığı bir dönem olmuştu geçen hafta. Sürekli itiyordu, vuruyordu. Belki de odur bilemedim

Üstüme alınsam mı, bilemedim

vicky3461 Son ultrasonda kaç kg çıkmıştı? Yani doğum kilosuyla paralel miydi ?

Ben deee
Bence kocalar bile altı ayda bir birkaç hafta evden uzaklaşmalı.
Ben benim kocam bu gün evdeydi kovdum dükkana yok batıyor her şeyi kahvaltı hazırlamışım karnım burnumda beyefendi duşa girmiş bornoz istiyor çoktı kafasına yedi tokadı sonra da kovdum

Ağrılar 5. Ayda başladı bu ilaçtan 2 kutu içmiştim şimdi dr sağolsun yazmak aklına gelmiyor bende unuttum söylemeyi ama cuma kontrole gidince yazdirayim artık dayanılmaz oldu çünkü
Ben 36. Haftama girdim benim de magnezyumum bitmişti ama doktor yenisini yazmadı artık kullanma kasılmaları hissedemezsin dedi :)

Kızçelerim selamlar, herkes doğum tarihi almışken benim de sınav tarihim belli oldu bu çarşamba inşallah şuan kütüphaneden yazıyorum haha :) çarşamba akşam ayaklarımı uzatıp boş boş tavanı izlediğim anı hayal ederek çarşamba 10 gibi dualarınızı bekliyorum. Bebiskomun herseyi hazır ama etiketleri bile kesilmedi inşallah sınavda dogurmazsam perşembe herseye başlıyorum dünyaya gelen bebikolarımız sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah

İç harcını kavurmadan yaparsanız buzluktan çıkarınca güzel pişiyor ama kavurup yaparsanız pirinçten eser kalmıyor hamurlaşıyor denemiştim böyle çünkü

Kızlar selamlar. Size bombastik bir haberle geliyorum ben bugün sezaryenle doğum yaptım :) Grupta kaçıncı oldum Çok kısa anlatmaya çalışacağım belki yaşayanlar olur.
bayılıyorum siteye 2 gün girmeyince bir doğuran daha görmeye sağlıkla hepimiz alalım kucağımıza inşallah

evet evet zaten perinatolog da “evet geride karın çevresi ama %90 genetik sizin de bel yapınız ince boyunuz uzun ondan böyledir” dedi %3’ün altındaki ölçümler dışında sorun yapmıyoruz gelişim sıkıntısını diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…