2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Valla benimki de kalacağım diyor yani kalayım mı da değil dedim benim KENDİ ANNEM kalacak
Benşm ki de diyor ki bende kalırım istersen ama annenle rahat edersin ben yemek yaparım size valla zorla kalmayı istemek neden annem varken onunla rahatken sana naz mı yapıcam birde

Son zamanlara doğru bu süt akma durumu çok yaşanıyor yaa. Göğüs ucu kremi kullandın mı hiç? Sabret canım bak sayılı gün kaldı geçecek bütün sızılar bitecek inşallah

Sağol canım bugün daha iyiyim eşim kahvaltiya götürdü sabah sağolsun biraz dolaştık geldik eve iyi geldi daha sakin yaklasmam gerekiyor haklısın ama dün çok sinirli ve stresli bir gündü benim için üstüne göğüsüm de öyle olunca panik oldum ister istemez teşekkür ederim
Benim ayaklarım 37.5 ve bileklerim aşırı inceydi bi zamanlar şimdi fiona ayağı oldu bakınnnn
Eki Görüntüle 3607925
Hahahah ayaklarım aynen böyle uzun zamandir. 36 numaradır ayaklarım dediğin gibi bileklerim.de incedir. Eşime diyorum üstleri parmaklarim falan çok kabarık kabarık oluyor rahatsız oluyorum diyorum Hulk ayağı gibi olmuş diyo.bana adam haklı valla
Olsun kuzum sağlıkla almışsın ya kucağına önemli olan o
Benim en başından beri var hiç ellemiyorum yumusatmiyorum eşimin de dokunmasına izin vermiyorum uzun zamandır kendim de dokunmuyorum. Çünkü ilk doğumda çatı muayenesi sonrası iliski göğüs ucunun uyarilmasi tetiklemisti 37. Haftada nişanım gelmisti biraz tetiklenmeye uyarılmaya müsait vücudum maalesef. O yüzden iliski de yasak 32den beri bize sen ilkini kaçta dogurmustun merak ettim. Bu 3. Muydü senin?
Son zamanlara doğru bu süt akma durumu çok yaşanıyor yaa. Göğüs ucu kremi kullandın mı hiç? Sabret canım bak sayılı gün kaldı geçecek bütün sızılar bitecek inşallah
Kuzum süt zaten başından beri geliyor kuruyor hiç ellemiyorum. Göğüs ucu kremi de kullanmiyorum bilerek. Sadece göğüs altını üstünü yanlarını yağlayıp geçiyorum ucuna dokunmadan. Çünkü biraz uyarilmaya müsait dün baktım kocaman kopmuş sürtünmüs de sonra da içinde süt vardı ve sızladı baya gece korkuttu o yüzden.

Göğsüm sızlıyor derken şey mi göğüs ucu yoksa komple göğsün sızlamasıı mı bende de olmaya başladı onu merak ettim

Ağır bir grip geçiriyorum. Hastaneye gittim bugün iki serum taktılar antibiyotik yazdılar. Açılma halen yokmuş. Kızlar bu nasıl bir durumdur ya bu kadar az bir süre kaldı ve hiç acilma yok yaşadığım grip de cabası

Ya ben basından beri göğüs ucu uyarılıyor sımdıye kadar tetıklemedi ama artık 38+3 teyim zaten oğlumu 38+5 te doğurdum canım bu 2.bebişim inşallah bi de galiba benim az önce nişanım geldi
Kahverengi sümüksü baya yoğun bir sey geldi beklemedeyim ağrım sancım yok

arkadaşlar ben istanbulda yaşayanlara birşey sormak istiyorum dün ben bağcılar araştırma hastanesine gittim aciline biraz deneyimlemek istedim sanırım lekelenme olmuştu bu defa çam sakuraya gitmeyip buna gidelim dedim eşime ilgileri güzeldi ama bana pazartesi gel gün al buradan acilden dedi ve belden iğneyle narkoz oluyormuş doktor öyle dedi bu beni korkuttu baya lekelenmeyi çok önemsedi çam sakura bu kadar önemsememişti bayram haftası yine olmuştu çünkü yani sormak istediğim bu hastane hakkındaki görüşleriniz hiç bilmiyorum çünkü çam sakurada gün alacam diye cebelleşirken bunların kolaylığı hoşuma gitti aslında birde polikliniğe de yormuyor acilden gel al gününü dedi ki ben böyle bir talepte bulunmadığım halde dedi eşimde iyimi hastane diye arada kaldı sizin fikrinizi merak ediyorum açıkçası

Canım benim ilk bebekte, 40+0 oldum. Ne sancı, ne açılma, ne rahim ağzında kısalma-yumuşama, ne kanala girmesi hiçbir doğum belirtisi yoktu. Her hamilelik gibi doğum da kendine özel. Belki 2 gün sonra birden kendi gelecekti ama Dr sezaryene yönlendirdi.
Ben de böyle şeylere çok dikkat etmiyorum. Açıkçası ugrasırım da göğüs ucumla. Bi şey olmadı

Senin şu olay şeyleri normal bi şey gibi söylemen, beni bitiriyor. Sakin sakin yazmış. Az önce nişanım geldi diye.

Ben olsam, davul çalışıyordum şimdi.

Benim kide çoğunluk sağ tarafa toplanıyor yerleri kalmadı kocaman oldular artık
Evet maşallah kuzulara

Aynen onlarda haklı birde totosunu kaldırıp indiriyor ısırcam doğunca haberi yok
Evet ya ahahhahaha
seni gülerken görmek ne güzel
pış pışlıyorum
hadi bakalım

Ahhahaha ya tam nişan mı değil mi çokta emin değilim kahverengi sümüksü yoğun ama aşırı çok değil öyle bir sey

Benim baskı ve kasılmalara bakınca kesin vardır açıklık dedik ama hiçbir şey yok. Çok hayal kırıklığına uğradım. Bebek tamamen aşağıda bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…